Log in

View Full Version : S-o luam in mana !!!

Leonard Pyron
17 Mar 2004, 09:04
Aici vorbim despre handbal !
:lol:

Serghei
17 Mar 2004, 10:44
S-au calificat astia de la Dinamo?

daniel
17 Mar 2004, 15:24
Se califica o duda!!
Era sa mor de inima. Dupa ce au condus cu 5 goluri pe la jumatatea reprizei a doua, in final au egalat spaniolii. Parca la 30, daca nu ma insel.

Si asta dupa ce Constanta si-a furat-o dimineata rau de la frantuji, la vreo 6 goluri diferenta (acasa). :evil: :evil: :evil:

Leonard Pyron
17 Mar 2004, 17:41
Conditia fizz e la pamant. Cred ca ar trebui scosi la alergari cu ranita de greutati in spate si nu doar la fente si figuri...

Serghei
20 Mar 2004, 19:15
:lol: :lol: :lol: Tocmai am vazut la sport ca fetele de la Remin Deva le-au facut sa planga pe nemtoaice :lol: :lol: :lol:

Danny
21 Mar 2004, 01:10
Da dar Dinamo a cam luat-o in mana... :)

Altea - Dinamo 31:25

Serghei
21 Mar 2004, 10:19
La 15.00 joaca Rapid,poate le-o trag la daneze (*) (*) (*) (*) (*)

WraIth
21 Mar 2004, 10:25
Pe ce post? Pe 2?

Serghei
21 Mar 2004, 12:30
Meciul e pe ProTv de la 15.15

Ionutz55
21 Mar 2004, 16:04
am luato rau in mana
rapid a perdut si dinamo la fel. cam naspa :(

marcu
21 Mar 2004, 17:42
am luato rau in mana
rapid a perdut si dinamo la fel. cam naspa :(

Mai Ionutz, tu stai toata ziua la televizor sau scrii pe acest forum. Shi scrii cu multe gresheli, gresheli de necunoashtere, nu ca ai fi grabit, ca n-ai - se pare - unde te grabi.
Iata varianta corecta a ceea ce ai vrut sa ne comunici mai sus: "am luat-o rau in mana. rapid a pierdut si dinamo la fel. cam naspa".
Mai shi citeshte, ma' copile. Mai invatza nishte cuvinte, ca scrii doar cu zece cuvinte. Nu posta multe mesaje, scrie mai putzin shi cu mai multa grija pentru corectitudinea celor scrise.

Ionutz55
21 Mar 2004, 19:42
bai zebzecule, nu stau sa corectez de fiecare data ce scriu
oi fi chinez? de nu incelegi "am luato" fara cratima.
e adevarat dupa am gresit. incerc sa corectez frazele dar mai uit cateodata
vad ca tu nu ai treaba cu nimic fratele meu, de fapt miar fi rusine sa am unu ca tine in casa.
oops am uitat sa despart "miar". ma ierti?? :oops:

BeNnY
21 Mar 2004, 20:03
In primul rand nu cred ca trebuia sa-l faci zebzec pe marcu... bad move ...

Nu ca nu intelegem, dar dupa un timp (care a expirat deja) e obositor sa decodezi ce scriu unii pe-acolo si la un moment dat zici "da' mai da-o n p*** mea!" asa cum a zis marcu si asa cum au zis si altii!

e adevarat dupa am gresit

Ce?!?! N-am inteles nimic din pseudo-fraza asta!

vad ca tu nu ai treaba cu nimic fratele meu, de fapt miar fi rusine sa am unu ca tine in casa.

Felicitari! Ai reusit sa scrii cea mai mare tampenie pe ziua de azi!

Ionutz55
21 Mar 2004, 20:08
In primul rand nu cred ca trebuia sa-l faci zebzec pe marcu... bad move ...

Nu ca nu intelegem, dar dupa un timp (care a expirat deja) e obositor sa decodezi ce scriu unii pe-acolo si la un moment dat zici "da' mai da-o n p*** mea!" asa cum a zis marcu si asa cum au zis si altii!

e adevarat dupa am gresit

Ce?!?! N-am inteles nimic din pseudo-fraza asta!

Felicitari! Ai reusit sa scrii cea mai mare tampenie pe ziua de azi!

din nou benny
cand am zis ca dupa am gresit ma refeream la cuvantul scris gresit dupa am luato in mana

marcu
21 Mar 2004, 20:39
Am ras cu pofta de "replica" lui Ionutz. Mai copile, se scrie "zevzeg", nu zebzeg, cum ai ortografiat tu. Iar alte sinonime pentru zevzeg sunt: natarau, prost, neghiob, gagautza, smintit, gura casca... N-ar trebui sa te superi, pentru ca iti vreau binele. Sper sa invetzi macar cuvantul acesta shi sa-l foloseshti corect de acum incolo. Daca o sa fii violent pe forum, te parasc parintzilor tai. Sa vezi ce bataitza o sa mananci :lol:

Ionutz55
21 Mar 2004, 20:42
te mananca rau nu???

BeNnY
21 Mar 2004, 20:58
te mananca rau nu???

Pe tine, Ionutz!

marcu
21 Mar 2004, 21:20
Ionutz, daca mai faci vreo greseala te descalific de la guru la novice. daca tot scrii mult si prost, macar sa fii catologat ca atare - un incepator/bajbaitor.

Ionutz55
22 Mar 2004, 20:04
bai da ce kkt aveti cu mine?? de ce cand vreau sa inchei o disputa apare altul. si acum ce va coalizati voi 2 inpotriva mea?
si cum poti tu sa ma descalifici? esti moderator?

marcu
22 Mar 2004, 20:24
bai da ce kkt aveti cu mine?? de ce cand vreau sa inchei o disputa apare altul. si acum ce va coalizati voi 2 inpotriva mea?
si cum poti tu sa ma descalifici? esti moderator?

Numar pana la 5 gresheli grave/majore. Ai comis deja una. Se scrie "impotriva", nu "inpotriva". Sfat: cand nu eshti sigur cum se ortografiaza un cuvant, consulta dictzionarul ortografic.
Exista moderatori shi supermoderatori.

Ionutz55
22 Mar 2004, 20:32
bine, te salut
astept descalificarea 8)

Serghei
22 Mar 2004, 21:26
Ei pula dictionar,da un google search...

marcu
22 Mar 2004, 22:36
Mai Serghei, de ce-l derutezi pe Ionutz? Cu cartea in mana, exista posibilitatea sa citeasca shi alte cuvinte. Nu mai spun ca de la dictzionar putea trece firesc la lectura unui roman. Din acest moment te faci vinovat de evolutzia lui Ionutz... Diversionistule!!!

Bogie
23 Mar 2004, 00:00
Mai copile, se scrie "zevzeg", nu zebzeg, cum ai ortografiat tu

Aoleu, Marcu, tocmai tu? "Zevzeg"? :o

marcu
23 Mar 2004, 00:29
Mai copile, se scrie "zevzeg", nu zebzeg, cum ai ortografiat tu

Aoleu, Marcu, tocmai tu? "Zevzeg"? :o

Draga Bogie, indur orice numai sa aiba un rost. E un cashtig faptul ca Ionutz a invatzat, sper, cuvantul "zevzeg". De ce, draga Bogie, nu faci shi tu munca de ecarisaj pe forumul acesta? Ionutz shi altzii ca el ar fi trebuit intimidatzi (pushi sa invetze) inca la debutul lor pe acest forum. Ajunshi la calificativul guru e mai greu sa lucrezi cu ei. Recunosc ca intervalul acesta pedagogic in care am intrat ma amuza...

Ionutz55
23 Mar 2004, 20:13
si pe mine ma amuza, sincer
dar hai sa incheiem. mersi ca ma corectezi dar am mai zis incerc sa repar greselile pe care le fac atunci cand scriu dar mai si uit.
imi retrag cuvintele dar mai scuteste-ma cu " copile", ok? :lol:

marcu
23 Mar 2004, 20:29
si pe mine ma amuza, sincer
dar hai sa incheiem. mersi ca ma corectezi dar am mai zis incerc sa repar greselile pe care le fac atunci cand scriu dar mai si uit.
imi retrag cuvintele dar mai scuteste-ma cu " copile", ok? :lol:

Ok, Ionutz. A fost un duel prietenesc, nici nu putea fi altfel. Cum pot sa ma supar pe cineva care, ca shi mine, este suporter Real Madrid, este cinefil shi, important, promite sa citeasca cat mai mult.
Trece Real de Monaco? Va marca Morientes impotriva Realului, impotriva prietenului sau Raul?

Pinky
16 Oct 2004, 19:43
HCM Constanta - FC Barcelona 29-27!!! Meci de infarct as putea spune... Constantenii au fost foarte buni, mai ales in prima repriza. In a doua insa si-au mai revenit spaniolii si era cat pe aci sa pierdem, mai ales ca romanii au ratat si cateva lovituri de la 7 m... In fine, totul e bine cand se termina cu bine. Sper sa fie asa si saptamana viitoare.

jackpot
17 Oct 2004, 12:07
17/11/2004 ora 16.00.
Armenia - Romania.
Sper ca-i facem praf.

Sm�agol-Gollum
26 Oct 2004, 21:10
abia astept Barcelona - Constanta! Go constanta! fa-i praf! :D