PDA

View Full Version : Cele mai bune filme care parodiaza Mafia!

ogto
12 Mar 2004, 20:43
Aici este un mic poll in care puteti sa votati filmul vostru favorit care parodiaza Mafia.

BeNnY
12 Mar 2004, 20:47
Nu chiar parodiaza mafia.... oricum, dintre cele afisate de tine, de departe aleg Mickey Blue Eyes!!! That shit just... rocks! Oricum Some Like it Hot n-am vazut :lol:

ogto
12 Mar 2004, 20:49
Pacat ca nu ai vazut Some Like It Hot, vreau sa-l vad neaparat... Mai erau alte filme ce trebuiau puse in TOP?!?

MinRep
12 Mar 2004, 21:06
Hmm... Cam nici unul... Le-am vazut pe toate, dar nu sunt chiar cine-stie-ce in domeniul respectiv... Iar "Some Like It Hot", acolo isi bat joc de alte chestii mai bine decat isi bat joc de mafie...

ogto
12 Mar 2004, 21:18
Atunci zi tu MinRep filme in genul respectiv please... :wink:

MinRep
12 Mar 2004, 21:38
"Oscar" (1992, cu Stallone)

......

"Blues Brothers 2" (pt. Mafia ruseasca...)

P.S.: "Mickey Blue Eyes", "Analyse All-That" isi bat mai mult joc de Mafia din filme (v. James Caan, Robert DeNiro etc.) "Dick Tracy", nu stiu... nu mi s-a parut a atinge mafia...

BeNnY
12 Mar 2004, 21:44
Asta vroiam sa spun si eu... Dick Tracy mai putin.... Insa Mickey Blue Eyes chiar a fost super..

Leonard
12 Mar 2004, 23:53
N-am vazut din astea decat Analyse This si That, de restul nici n-am auzit.
Acestea doua intr-adevar nu parodiaza mafia, ci filmele cu mafioti. Nu stiu daca mafia reala poate fi parodiata.

raptor
13 Mar 2004, 17:09
Goddamnit!Auzi mah la ei,sa parodieze mafia...

PoliFanAthic
13 Mar 2004, 17:13
Mickey Blue Eyes a fost cea mai ilara parodie la mafie pe care am vazut-o. Este, intr-adevar, mortal!

ogto
13 Mar 2004, 18:32

Dar astia ce fac? Da, isi bat joc de mafie, o parodiaza... Daca nu fac asta, atunci ce fac? O arata in adevarata ei splendoare?

aditza2004
13 Mar 2004, 20:16
Nici unul din ele nu mi-a placut...dar am votat Blue Eyes

notorious
13 Mar 2004, 22:59
eu aleg fara retinere 'analize this!', desi continuarea lui a fost infecta. 'mickey' a fost simpatic in prima sa parte, dar pe urma s-a cam flescait... james caan face aproape tot filmul, mai ales ca a fost odata santino intr-un anumit film de fr-f coppola...

Ping
14 Mar 2004, 12:43
Dar de Prizzi's honor ce ziceti ?

"If he was so fuckin' smart how come he's so fuckin' dead?"

raptor
15 Mar 2004, 10:07

Dar astia ce fac? Da, isi bat joc de mafie, o parodiaza... Daca nu fac asta, atunci ce fac? O arata in adevarata ei splendoare?

N-ai prins ideea omule...mie nu'mi surade ideea de mafie parodiata,nu filmele in cauza.Am eu un fix...

raven88
15 Mar 2004, 11:18
dar jane austen's Mafia nu ati vazut? imho e cea mai tare parodie a genului

notorious
15 Mar 2004, 20:08
de acord, raven, desi eu prefer in locul unei parodii fatise, groslane (desi recunosc ca m-am distrat al dracu' de mult la 'mafia!') o comedie subtila, acida si sarcastica gen 'analize this' si 'mickey blue eyes'.

Bogie
30 Mar 2004, 22:04
Mickey Blue-Eyes o comedie subtila, acida si sarcastica? Sa fim seriosi.

Au fost doar trei faze care m-au facut sa rad din toata inima:
1. modul in care vorbea un sef mafiot, Risoli, mormaitul sau indescifrabil parodiindu-l pe Brando
2. masa de la restaurant, cand Mickey pierde pistolul si incearca sa vb ca mafiotii
3. caderea intarziata a lui H Grant la scena mortii simulate

In rest, cateva glumite, unele reusite, multe nu; din pacate povestea de dragoste sufoca acest film, dupa cateva scene reusite urmeaza o dulcegarie care te indispune. Lucrul asta se intampla si in "Love actually", din pacate. Ar fi trebuit sa lase naibii toate cliseele de indragostiti si sa se concentreze pe partea de comedie. Uite de asta imi place "Seinfeld" :wink:
In toate filmele pe care le-am vazut cu el Hugh Grant joaca acelasi rol, al englezului de care toti rad din cauza accentului si de care toate femeile se indragostesc. E cam plictisitor.

Dan Gerose
31 Mar 2004, 09:29
Nu stiu daca a reusit cineva o parodiere mai hazlie a Mafiei italiene decat cea facuta de Jim Jarmusch in Ghost Dog ! :lol:

Gaandalf
01 Apr 2004, 10:53
Io zic k atzi uitat sa punetzi in poll shi The Whole 9 Yards shi The Whole 10 Yards ... in caz k nu atzi vazut primul film shi trailerul la al 2 lea va propun sa o facetzi ... :o

Oricum io am mers pe Analyse That ...

notorious
01 Apr 2004, 22:36
Mickey Blue-Eyes o comedie subtila, acida si sarcastica? Sa fim seriosi.

Au fost doar trei faze care m-au facut sa rad din toata inima:
1. modul in care vorbea un sef mafiot, Risoli, mormaitul sau indescifrabil parodiindu-l pe Brando
2. masa de la restaurant, cand Mickey pierde pistolul si incearca sa vb ca mafiotii
3. caderea intarziata a lui H Grant la scena mortii simulate

ok, bogie, dar despre 'analyze this!' chiar n-ai ce spune!

'ghost dog' a fost mai degraba un omagiu calduros inaltat filmelor cu mafioti, nu chiar o parodie. intr-adevar, jarmusch este genial: mafioti care au ramas in urma cu chiria, care se uita la desene animate si mananca cereale! dar nici nu mai era nevoie sa spun - criticii romani l-au plasat pe locul 2 in topul celor mai bune filme ale anului 2000...

Bogie
01 Apr 2004, 22:41
"Analyze this" este excelent.