View Full Version : Intrebare serioasa despre revista!
Vreau si eu sa stiu daca exista vreun fel de a scrie sau de a participa/a ajuta la revista Cinemagia... Se poate? Adica: Sa deti probe, sa cereti material etc. Poate ar fi oameni de pe forum interesati, cu talent si timp... :D
Chiar... ar fi interesant.
Stiu ca Ambra Blu a scris dar altii pot scrie?
aditza2004
10 Mar 2004, 23:07
Da...chiar este o intrebare interesanta...ne raspunde-ti si noua??
crydead
11 Mar 2004, 07:23
ne raspunde-ti
Bah, tu scrii cu agramaticalitati si vrei pentru ca sa publici in reviste? :o
--------------------------
Viitorul suna ocupat.
aditza2004
11 Mar 2004, 08:28
m-am grabit cand am scris mesajul...asta e...nu mai pot scrie in revista :evil:
emanuel
11 Mar 2004, 08:37
Poate scrie oricine.
Pentru detalii, mesaj privat mie.
Thanks.
crydead
11 Mar 2004, 11:33
m-am grabit cand am scris mesajul...asta e...nu mai pot scrie in revista :evil:
Pt ca romanica e tara tuturor posibilitatilor si nu america, raspunsul este sigur ca poti.
---------------------------
Viitorul suna ocupat.
Serghei
11 Mar 2004, 12:00
Poate scrie oricine.
Pentru detalii, mesaj privat mie.
Thanks.
Pai de ce mai emanuel face revista angajari prin spate,e rost de favoruri reciproce.
Sa se posteze frumos si clar:
Cerinte obligatorii pentru a scrie in revista cinemagia:
Blond,Ochi albastri,1.90
Vreau sa stiu ... off topic >>Serghei, ce reprezinta avatarul tau? Imi atrage atentia :o
Serghei
11 Mar 2004, 13:16
E o poza mai veche cu mine,lucram la o trupa de circ.
E uite ca ar fi interesant de vazut cati dintre cinefilii sau cinefagii de pe aici recunosc avatarul.
Si cati se pot abtine sa zica ca e Portocala Mecanica...Deci trebuie sa il recunosti sau nu esti cinefil?
Eu altceva vreau sa stiu, ca nu stiu: in afara de Ambra, al carui nick-name am inteles ca e MAM (prescurtat, ca se poate supara, si nu dorim asta), ce (cine? :) , care? :) ) alti forumisti mai scriu acolo?
Sa scrie dac-o cer interesele Cinemagiei, da' s-o stim si noi!!
:lol: (la trupa Ludovico...) :lol:
P.S.: pt. llila: poza e o imagine definitorie, deschiderea din "Portocala mecanica" a lui Kubrick. Splendida...
Si cati se pot abtine sa zica ca e Portocala Mecanica...
A fost greu sa ma decid sa-i scriu titlul...
Deci trebuie sa il recunosti sau nu esti cinefil?
Ei, nici chiar asa (parca era un topic pe tema cinefiliei :wink:) Dar poate fi jenant daca ai pretentia ca esti...
Nu-ti fa probleme,n-am pretentii.
Aha... Multumim Emi ca ai clarificat situatia... :D
Leonard
11 Mar 2004, 21:01
That was funny :)) Nestiutorii poate chiar te-ar crede. Ilila, e vorba de Alex (Malcolm McDowell) din A Clockwork Orange.
Leonard
11 Mar 2004, 21:06
Va comparati voi cu Ambra Blu? Omu are cat de cat o cultura cinematografica nu ca noi ceilalti.
Eu n-am spus ca ne comparam cu Ambra Blu... acum depinde si de cum interpreteaza fiecare...
Serghei
11 Mar 2004, 21:11
[quote="Leonard
That was funny :)) Nestiutorii poate chiar te-ar crede. Ilila, e vorba de Alex (Malcolm McDowell) din A Clockwork Orange.[/quote]
Ar fi fost,daca nu se bagau toti cunoscatorii :lol: :lol:
Serghei
11 Mar 2004, 21:40
Nu e nici o problema domnisoara,nici eu nu va recunosc.
[quote="Leonard
That was funny :)) Nestiutorii poate chiar te-ar crede. Ilila, e vorba de Alex (Malcolm McDowell) din A Clockwork Orange.
Ar fi fost,daca nu se bagau toti cunoscatorii :lol: :lol:[/quote]
Foarte nostim...te iei cam prea in serios...
Serghei
11 Mar 2004, 23:03
Mie mi s-a parut amuzant!!!
Daca ar avea cineva un avatar cu Juliette Jeanson din 2 or 3 things i know about her si ti-ar spune e de fapt ea int-o vacanta la Paris si alt user i-ar cere o intalnire nu ai rade?
Nu as rade pentru ca 1.nu am vazut filmul si acrita nu mi-e cunoscuta2.nu e nimic de ras...ar fi chiar de plans...dar niciodata nu e pre tarziu sa vezi un film,asa ca nu stiu care-i marea scofala...poate isi programase sa vada Portocala maine,fara sa stie despre ce-i vorba 3.Eu nu rad chiar asa de usor,si ma mai si enerveaza oamenii aroganti.
Serghei
11 Mar 2004, 23:19
N-ai inteles omule!
Eu nu radeam de faptul ca nu stie pe cine reprezinta avatarul ci de faptul ca m-ar crede ca eu sunt respectivul!!!
Serghei
11 Mar 2004, 23:30
On Topic
Va comparati voi cu Ambra Blu? Omu are cat de cat o cultura cinematografica nu ca noi ceilalti.
Da ce Ambra Blu are 3 coaie,nu tot 31 de litere si 10 cifre stie?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
>>serghei ... da, un copil te poate crede, orice ai zice! Eu am fost doar circumspecta :)
Discutia despre cit cunoaste fiecare (din domeniul cinematografiei) este binevenita.
Nu am pretins niciodata ca as fi cinefila.
>>leonard, multumesc pentru detalii (another brick in the wall)
Ambra Blu
12 Mar 2004, 08:38
Da ce Ambra Blu are 3 c****,nu tot 31 de litere si 10 cifre stie?
Da' poate sint mai vascularizat penian, la asta de ce nu te gindesti? Oricum, "am o pula, si trei coaie/ fix in sutienul tau de baie".
Ambra Blu
12 Mar 2004, 17:25
Hai, nu mai fa pe modestu', ti-am zis ca te stii la filme.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.