PDA

View Full Version : Vreau si eu sa stiu ceva

PoliFanAthic
10 Mar 2004, 20:54
Trecand peste faptul ca m-am nascut cum m-am nascut, blond, ochi albastri, 1,90, am dat de un zid dilematic.
Cum mama pestelui fript reusesti Benny sa faci 30 de posturi pe zi, fara sa te fi observat in mod deosebit(exceptand chestia cu Oscarurile)! :roll:

ogto
10 Mar 2004, 20:58
LOL... Ce tare e faza... :D E treaba lui ca are atatea posturi, probleme, ceva? Sa speram ca nu... :-?

BeNnY
10 Mar 2004, 21:11
Dat fiind faptul ca am internet acasa, se posteaza foarte mult aici pe forum de catre ceilalti utilizatori si intru dimineata si seara cate 2-3 ore nu mi se pare deloc greu...

Ma asteptam ca pana la urma sa spuna cineva "DA' CUM DRACU' A AJUNS ASTA LA 800 DE MESAJE?!" ...

Deci cauza este cea precizata mai sus... si unde am un cuvant de spus, scriu un mesaj...

Later edit: Acum am vazut ca tu de fapt intrebi "cum de nu te-am observat?"

Pai nu stiu eu... poate eu postez la sectiuni unde tu nu intri deloc ... cam asta ar fi raspunsul... sau pur si simplu mi-ai vazut mesajele dar nu te-ai uitat deloc niciodata la cate mesaje am.... tu ar trebui sa stii raspunsul

crydead
11 Mar 2004, 11:30
Sau poate postezi banalitati care se uita in momentul imediat urmator.

--------------------------
Viitorul suna ocupat.

Leonard Pyron
11 Mar 2004, 11:41
[quote="PoliFanAthic"] ...m-am nascut, blond, ochi albastri, 1,90... [quote]

Cazariana, nu ?

Serghei
11 Mar 2004, 12:26
Cum mama pestelui fript reusesti Benny sa faci 30 de posturi pe zi, fara sa te fi observat in mod deosebit(exceptand chestia cu Oscarurile)! :roll:

Pai daca nu contribui la campaniile the hottest... si fanatic de unde sa-l cunosti Benny.

Da nu-ti fa griji daca vrei sa-ti maresti numarul de mesaje fara sa spui nimic a deschis Pyron un topic la Staruri->the... dick...cunt

BeNnY
11 Mar 2004, 17:44
Iti faci griji ca ajung la 1000 de mesaje inaintea ta? Doar nu vreti sa fac o pauza de 2 saptamani ca sa ma ajunga lumea din urma... asta e... postez unde am ceva de spus.

Serghei
11 Mar 2004, 19:07
... postez unde am ceva de spus.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ogto
11 Mar 2004, 20:01
Benny, ai cam lute de spus... Cu ceva speranta, candva se va epuiza tot ce ai de spus... :D

BeNnY
11 Mar 2004, 20:10
Cu ceva speranta, tu o sa ramai in viata

ogto
11 Mar 2004, 20:22
I highly dobut it... But still, The Lord works is shitty ways...

Leonard
11 Mar 2004, 21:10
Benny, ai cam lute de spus... Cu ceva speranta, candva se va epuiza tot ce ai de spus... :D

eu cred ca s-a epuizat dinainte de a incepe. dar el tot continua sa 'spuna' si nu cred ca se va putea sfarsti acest act de a nu spune nimic, vorbind (sau scriind, vezi ziarele).

BeNnY
11 Mar 2004, 21:12
Chiar nu ma intereseaza ce crezi tu

Danica
12 Mar 2004, 10:50
mai ushor oameni buni!!ce vi s-a pus acum pata pe Benny ?.pt. Polifanatic...acest forum are o gramada de utilizatori .este IMPOSIBIL sa-i retii pe toti ..iar pt .restul ...CHILATZI-VA!!!!NU-L MAI HARTUITI PE BENNY!!!!!

BeNnY
12 Mar 2004, 17:03
... you make me proud Danica :)

Danica
12 Mar 2004, 20:58
I AM UR HERO!!!!!!(mi-ai promis ca-ti faci banner cu propozitia asta.....i am waiting......

BeNnY
12 Mar 2004, 20:59
Nu-mi mai pun banner ca-mi risc viata :lol:

Zilele in care eu aveam banner au apus de mult... :roll:

ogto
12 Mar 2004, 21:14
Vechiul tau banner era urat... Pune si tu banner pe care sa scrie: OGTO RULES!!! Pls... :(

crydead
12 Mar 2004, 22:30
acest forum are o gramada de utilizatori .este IMPOSIBIL sa-i retii pe toti

Nu, fata, are maxim 50 de utilizatori activi. Uite, de exemplu, eu te-am retinut. Nu esti tu fata aia care merge la olimpiada de filozofie?

Viitorul suna ocupat.

ricutza
12 Mar 2004, 22:54
Nu, fata, are maxim 50 de utilizatori activi. Uite, de exemplu, eu te-am retinut. Nu esti tu fata aia care merge la olimpiada de filozofie?

Viitorul suna ocupat.

si userii care chiar au ceva de spus, cred ca ii numeri pe degete...si nu stiu din ce motiv, dar se tot imputineaza... :D

BeNnY
12 Mar 2004, 23:19
si userii care chiar au ceva de spus, cred ca ii numeri pe degete...si nu stiu din ce motiv, dar se tot imputineaza... :D

Mda... promit sa postez cand am ceva de spus :roll: adica o sa postez oarecum mai putin daca au iesit discutii pe tema asta... chiar culmea...

Danica
13 Mar 2004, 14:05
acest forum are o gramada de utilizatori .este IMPOSIBIL sa-i retii pe toti

Viitorul suna ocupat.

NU!cred ca ma confuzi :wink: .gelos ca n-ai fost la vreo olimpiada in scoala ?...shi 50 de utilizatori activi?eu zic ca sunt mai multi..shi nu mi se pare ca Benny scrie in plus..deci ..Chill out!

aditza2004
13 Mar 2004, 16:09
Nimeni nu il opreste sa scrie 100 de mesaje pe zi...asa ca nu vad de ce va deranjeaza...daca are timp sa scrie...sa fie numai numele lui pe aici :lol: :lol: :lol:

PoliFanAthic
13 Mar 2004, 17:07
Nu stiu de ce am devenit atat de ostil in ultimul timp. Pur si simplu simt ca unele lucruri nu sunt chiar cum ar trebui sa fie, dar in acelasi timp gasesc o placere ciudata in a vedea reactiile diversor personaje la diverse situatii. Benny nu a fost decat un mic "bunny" de exercitiu, si imi cer scuze pentru asta. Dar incerc totusi sa punctez faptul ca ce e prea mult se devalorizeaza.

Danica
13 Mar 2004, 17:27
Pur si simplu simt ca unele lucruri nu sunt chiar cum ar trebui sa fie, dar in acelasi timp gasesc o placere ciudata in a vedea reactiile diversor personaje la diverse situatii. Benny nu a fost decat un mic "bunny" de exercitiu, si imi cer scuze pentru asta.

De abia acum m-am prins de ce ai precizat faptul ca eshti blond.....it 's all very clear now !!!E frumos mey Freud ..mey Jung ...sa faci tu experiente pe "bunnies "???sa shtii ca Cinemagia nu tolereaza cruzimea impotriva animaleleor "NO ANIMALS WERE INJURED IN THE MAKEING OF THIS SITE!!!shi cand mai placerii de asta ciudate....du-te shi te cauta ...medicina de azi face minuni !! :) Shi zici ca eshti ostil huh ?o fi din cauza ca eshti frustat ..shi shtii ce zicea Freud despre oamenii frustati nu? :wink:

Ilila
13 Mar 2004, 17:53
Eu zic sa va opriti aici... :roll:
Fiecare sa scrie cit poate, cum poate si cite mesaje vrea. E suficient faptul ca existam, ca putem comunica.

BeNnY
13 Mar 2004, 18:59
Dar incerc totusi sa punctez faptul ca ce e prea mult se devalorizeaza.

Aici sunt de acord cu tine...

MinRep
13 Mar 2004, 22:07
Hmm... ati luat-o mult pe aratura...

De fapt ce conteaza cate mesaje are cineva? Nu te bagi in seama atat de mult prin cat de mult scrii cat prin ce scrii sau, cel putin, asa s-a intamplat de cat timp sunt eu aici... din pacate, exista si guralivii care vorbesc ca sa se afle in treaba si sunt bagati in seama fara sa fi spus ceva in legatura cu topic-ul, dar asta este alta problema... :lol:

P.S.: Acest mesaj a fost scris din simplul motiv ca ma aproprii de numarul 1000 in indicatorul de mesaje. :lol: (va multumesc pentru sansa oferita... :lol: )

Ilila
13 Mar 2004, 22:10

Si care este etalonul valorii? ...merge la topicul "vreau sa stiu" :D

BeNnY
14 Mar 2004, 00:56
... din pacate, exista si guralivii care vorbesc ca sa se afle in treaba si sunt bagati in seama fara sa fi spus ceva in legatura cu topic-ul, dar asta este alta problema... :lol:

Consideri ca eu sunt unul din ei?

P.S.: Acest mesaj a fost scris din simplul motiv ca ma aproprii de numarul 1000 in indicatorul de mesaje. :lol: (va multumesc pentru sansa oferita... :lol: )

(*) (*) (*) (*) (*) pentru tine! :)

ogto
14 Mar 2004, 10:08

Bravo MinRep, esti tare, ce rank vrei sa-ti pui?

MinRep
14 Mar 2004, 14:32
... din pacate, exista si guralivii care vorbesc ca sa se afle in treaba si sunt bagati in seama fara sa fi spus ceva in legatura cu topic-ul, dar asta este alta problema... :lol:

Consideri ca eu sunt unul din ei?

Nicidecum! Dimpotriva, eu cred ca tu ai ce zice si stii ce zici. Altii sunt guralivii... (stiu ei cine... :wink:)

pt ogto: nu m-am prea gandit la un rank... mai am cateva zile sa ma gandesc

BeNnY
14 Mar 2004, 17:34
De fapt mai ai 10 posturi ca sa te gandesti :)

Oricum... eu am inceput s-o iau mai usor cu scrisul de mesaje...

MinRep
14 Mar 2004, 18:35
De fapt mai ai 10 posturi ca sa te gandesti :)

I'd better start thinking, then... :D

Ionutz55
14 Mar 2004, 20:31
parerea mea este ca 25 de mesaje pe zi sunt cam multe. dar daca benny scrie pe toate topicurile normal ca are atatea. io mai am vreo 3 luni sai ajung nr de mesaje :P

BeNnY
14 Mar 2004, 20:57
Mda... asta asa e. Unii de exemplu nu posteaza la FANatic sau la Cafenea.. eu in schimb postez mai peste tot... in afara de Cinematografia Romaneasca unde chiar nu ma pricep mai deloc...

P.S. Numarul total de mesaje: 915
[2.29% din total / 29.52 mesaje pe zi]

Incetul cu incetul micsorez numarul de mesaje pe zi pt ca la momentul in care a scris PoliFanAthic mesajul ala aveam 30.05 mesaje pe zi :)

TLD
14 Mar 2004, 21:04
Yo zic ca topicul asta e o mare aberatie! Doar parerea mea! ;)

BeNnY
16 Mar 2004, 11:22
Numarul total de mesaje: 939
[2.34% din total / 28.45 mesaje pe zi]
Cauta toate mesajele lui BeNnY

Si inca mai scade... :roll:

Ionutz55
16 Mar 2004, 19:30
Mda... asta asa e. Unii de exemplu nu posteaza la FANatic sau la Cafenea.. eu in schimb postez mai peste tot... in afara de Cinematografia Romaneasca unde chiar nu ma pricep mai deloc...

P.S. Numarul total de mesaje: 915
[2.29% din total / 29.52 mesaje pe zi]

Incetul cu incetul micsorez numarul de mesaje pe zi pt ca la momentul in care a scris PoliFanAthic mesajul ala aveam 30.05 mesaje pe zi :)

de ce naibi sa-ti micsorezi nr de mesaje pe zi. daca tu scrii mult peste tot asta e, io scriu mult la fanatic si cafenea. in rest mai dau si io un mesaj, doua la celelate

Gaandalf
17 Mar 2004, 13:46
De acord cu amandoi ... "Ce-i mult strica!"
shi io fac dintr-astea la LOTR - da nu ma pot abtzine... it's just not enough 2 talk about... :o - i know - i'm a freak!

Gaandalf
17 Mar 2004, 13:49
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gaandalf
17 Mar 2004, 13:53
Total de acord cu tine benny ... multzi nu posteaza la FANATIC ptr k akolo stau MANIAX ... shi nu prea se viziteaza pe akolo ... da noi postam zilnic akolo un de ne simtzim mai bine...
O discutzie klumea shi serioasa altundeva nu am mai vazut ... au aparut topicurile de fotbal, handbal shi Formula 1 kre nu-shi au rostul aicea pe Cinemagia...

PoliFanAthic
17 Mar 2004, 15:32
Viata nu-i numai film, sau? Adica, sincer vorbind...hmm. Poate vorbim de asta altundeva.

Ilila
18 Mar 2004, 09:28
Viata nu-i numai film, sau? Adica, sincer vorbind...hmm. Poate vorbim de asta altundeva.
Am uitat unde ai deschis topicul... am citit ce ai scris dar inca nu am raspuns.

TLD
18 Mar 2004, 10:45
Tau aparut topicurile de fotbal, handbal shi Formula 1 kre nu-shi au rostul aicea pe Cinemagia...
De ce nu?! Tre sa se mai si destinda lumea! Nu numai filme, filme, filme! ;)

PoliFanAthic
18 Mar 2004, 12:28
Am uitat unde ai deschis topicul... am citit ce ai scris dar inca nu am raspuns.
Ai uitat? Sau te-ai uitat? Oricum, e la film in general...desi ar fi putut fi si la cafenea. Dar chiar se pare ca nu sunt prea multi interesati in subiect.

snatchro
18 Mar 2004, 15:21
Ca tot se numeste topicul asa... vreau si eu sa stiu...poate ca ma insel...
Passion Of The Christ ERA cumva programat pentru aprilie? Pentru ca acum nu il mai gasesc la "in curand". Deci nu mai vine? Era frumos sa il vedem in Vinerea Mare...

BeNnY
18 Mar 2004, 22:15
Pe IMDB scrie ca in aprilie, insa distribuitorii cica n-au zis nimic de Passion of the Christ...

snatchro
19 Mar 2004, 13:02
Distribuitorii astia... no comment. Dar unde mai pui ca pe site-ul cinemagia.ro scrie ca Indiana Jones are premiera in august 2005 iar pe IMDB in 2006. O fi vreo avanpremiera extraordinara si eu n-am auzit!

Ionutz55
19 Mar 2004, 21:46
de abia acu am vazut ca ai trecut de 1000 de mesaje benny
FELICITARI, poate o sa ajung si io la nr ala :lol:

BeNnY
19 Mar 2004, 21:48
Mda... poate

Multumesc 8)

KORBEN
19 Mar 2004, 22:34
ma declar sokat ca vreo fiinta umana poa sa posteze 1000 de propozitii in cateva luni
wow
de fapt cred ca`s invidios pe oamenii care au atat timp la dispozitie
:evil: :evil: :lol:

BeNnY
19 Mar 2004, 22:35
Sa explic din nou situatia mea...

Eu am net prin cablu acasa, si intru dimineata si seara cate 2 ore pe Cinemagia... asa ca de ce nu as posta atat? :roll:

Ionutz55
21 Mar 2004, 11:29
pai ce net ai?>?

BeNnY
21 Mar 2004, 11:39
Astral - Cablu - 128 kbps :roll:

Ionutz55
21 Mar 2004, 11:48
io am la rds. pe mine nu ma contorizeaza la cinemagia,linkmania si home

BeNnY
21 Mar 2004, 11:50
Chestia asta cu traficu e o tampenie! Adica, eu nu sunt limitat la trafic chiar daca Astralu zice ca daca faci trafic 4 GB nu mai ai aceeasi viteza... Probabil ca asta e pt contractele noi! Eu sunt de un an si o luna la Astral si fac vreo 20 GB/luna trafic si viteza e aceeasi tot timpul!

PoliFanAthic
21 Mar 2004, 12:00
Care-i viteza reala de download?

Leonard
21 Mar 2004, 13:40

cum naiba ca si eu am rds si ma contorizeaza la cinemagia, doar la linkmania nu. Sau poate doar reclamele de pe site. Mereu imi afiseaza trafic pe o chestie s.boom.ro pe care nu intru (habar n-am ce e) deci ma gandesc ca e ceva care-mi baga cand intru pe cinemagia. A, si mai poate sa ma contorizeze si la avatarurile care se incarca de la alte adrese...

PoliFanAthic
21 Mar 2004, 13:54
Am trafic nelimitat la RDS, deci oricum nu imi fac griji.

Danica
21 Mar 2004, 14:00
Benny ..the sith lord...congratulations..... 8) shi la mai mare!
!!

BeNnY
21 Mar 2004, 16:15
Multumesc Danica!

Viteza reala: 16 KB/s

PoliFanAthic
21 Mar 2004, 16:24
Cam la fel si la mine.

ogto
21 Mar 2004, 19:26
Benny ..the sith lord...congratulations..... 8) shi la mai mare!!!

Hm... Bravo Benny. You wear it well (rank-ul). Dar tie tie usor sa alegi un rank ca ai o tematica... Eu ce rank o sa-mi pun cand va veni timpul? :(

Ionutz55
21 Mar 2004, 19:50

cum naiba ca si eu am rds si ma contorizeaza la cinemagia, doar la linkmania nu. Sau poate doar reclamele de pe site. Mereu imi afiseaza trafic pe o chestie s.boom.ro pe care nu intru (habar n-am ce e) deci ma gandesc ca e ceva care-mi baga cand intru pe cinemagia. A, si mai poate sa ma contorizeze si la avatarurile care se incarca de la alte adrese...
reclamele ti le contorizeaza altceva nu cred.
iar la rds bulangii au scos trafic nelimitat lasand doar 10g
benny cat platesti?

BeNnY
21 Mar 2004, 20:06
Mi se pare ca se incarca si avatar-urile!

Platesc 33$/luna

Ionutz55
21 Mar 2004, 20:11
da si avatarurile se incarca, ai dreptate
in comp. cu rds platesti putin

vic66gun
21 Mar 2004, 21:58
Se numeste Breathless si este din 1983 cu Richard Gere

daca il are cineva din intamplare sa-mi dea un scurt-email pe [email protected]

merci

WraIth
22 Mar 2004, 16:30
Platesc 33$/luna
Asta ii abonamentul? Dar la rds adik cat ii??

Ionutz55
22 Mar 2004, 20:39
la rds abonamentul nelimitat prin cablu l-au scos.
acum nu mai exista de cat cel de 10g, fiind cel mai mare, adica aproximativ 9 zile de navigat si copiat dupa net, asta non-stop.
si pretul este 44$, deci mi se pare destul in comparatie cu astral

BeNnY
22 Mar 2004, 20:56
Da, costa prea mult la RDS...

P.S. Ionutz inca 2 "puncte": "de cat" se scrie "decat" in contextul dat de tine si "dupa net" se spune "de pe net" forma "dupa" nefiind acceptata in gramatica limbii romane ca si forma "asta"

Ionutz55
22 Mar 2004, 21:11
si ce ziceai ca se intampla la 5? :P

WraIth
23 Mar 2004, 07:54
Vad ca ar trebui facut un topic despre romana,Va tot bateti in gresheli pe aici :D .cu m s-a scris s-a scris

Ionutz55
23 Mar 2004, 20:42
io sunt fan real si iti dai seama ca vorbesc "foarte bine" spaniola
mai am pana invat romana :lol:

Leonard
23 Mar 2004, 23:18
la rds abonamentul nelimitat prin cablu l-au scos.

mi-au zis mie cei care au venit sa-mi instaleze, ca exista si nelimitat, chiar daca nu e trecut in oferte si abonamentul e 70$. Probabil viteza e de 256 kbps dar tot nu se merita.

raptor
24 Mar 2004, 10:05
Eu activez la o medie de 600 kb/s si gratuit.Si as zice ca se merita...

TLD
24 Mar 2004, 20:02
Imi place cum de la mesajele lu' Benny vb acuam de viteza de la net si alte aberatii de genu! ;)

PoliFanAthic
24 Mar 2004, 20:52
Asta indica spre faptul ca nu era "tema de discutie". Precum nici nu era, era doar o curiozitate apatica. 8)

Serghei
25 Mar 2004, 13:48
Iata ce scrie pe o portiune de site pe care evident multi useri nu o viziteaza

Va rugam, sa nu abuzati de forum scriind mesaje inutile doar pentru a va creste rangul, pentru ca probabil veti descoperi ca moderatorul sau administratorul va va scadea pur si simplu numarul de mesaje scrise.

BeNnY
25 Mar 2004, 17:31
Insinuezi ceva?

raptor
25 Mar 2004, 18:00
serghei nu mai sari tu asa in sus ca o discutie nu e totdeauna rectilinie si lineara...In fond,topicul asta avea oricum o tema cretina,deci orice discutie care o ia pe de-alaturi poate fi o 'salvare'...cu scuzele de rigoare,Polifanathic,dar asta e.

PoliFanAthic
26 Mar 2004, 17:06
Pe cat de cretina a fost(un "experiment" i-ar zice mai mare dogmatici) uite ca s-au pus patru pagini cap la cap. Nu vreau sa caut acuma, dar sunt convins ca exista subiecte despre filme, si nu numai, mult mai demne de atentie(infinit de mult aproape) care au fost pradate de timp.
Si fii sigur, no offense taken.