Log in

View Full Version : revista?

neonish
09 Mar 2004, 18:37
Tocmai am citit ca revista se distribuie gratuit in cinematografe... dar pe la Rm. Valcea n-a ajuns niciodata :(. Avem un singur cinema (amarat, cu scaune proaste, sunet prost etc.) si as vrea sa stiu daca se trimit reviste si aici sau nu.

Ionutz55
09 Mar 2004, 18:52
naspa :cry:

PoliFanAthic
10 Mar 2004, 20:50
Subscriu:naspa...
Da vorbind de Ramnicu Valcea, am o amintire neplacuta. I-au batut pe Poli cam 2-1 cred prin...99/00 si au picat baietii in C. Noroc ca a venit Zambonel sa cumpere locul lui Dacia Pitesti.
Precum spuneam, naspa fara Cinemagia la Rm. Valcea.

jona
20 Mar 2004, 14:11
draga Neonish (sau ceva de genu'), io tot din Vl. sunt (acum sunt la faculta :cry: ) da' stai calm ca nici in Tm n-am apucat s-o vad, deci de citit, nema. Asa ca stai calm, se intampla si la case mai mari. Totusi, daca apare acasa, da si tu o vorba, poate pun pe cineva sa o ia. Pixuri.

BeNnY
20 Mar 2004, 14:18
Bai baieti... Puteti sa luati revista de aici:

http://www.cinemagia.ro/magazine.php

ogto
20 Mar 2004, 14:53
Subscriu:naspa...

Bis... Chestia este ca Cinemagia a trmis reviste in foarte multe parti dar majoritatea nu au ajuns, s-au pierdut pe drum, bani aruncati. Din cate am inteles eu Cinemagia nu o sa mai trimita peste tot. Doar in Bucuresti si inca cateva locuri. :D

jona
20 Mar 2004, 14:56
nu mi se pare deloc corect. dupa ce mi s-a spus ca in Bucuresti erau revite aruncate pe jos rupte, de ce sa le dam celor care nu le apreciaza doar pt. ca astia sunt in "Capitala"?

Ilila
20 Mar 2004, 17:24
Daca noi, cei de pe forum, suntem din mai multe orase de ce nu am face un efort sa distribuim noi revista?

jona
20 Mar 2004, 17:32
cum adica? :-? si, in plus, dc s-au chinuit "maestrii" din Cinemagia si a iesit cum a iesit :cry: asa ca noi (sau guru) ce am putea face?

ricutza
20 Mar 2004, 22:26
pai uite, de exemplu eu am mai incercat sa trimit revista unor useri din provincie....asta ca sa vezi ca se poate face totusi ceva...

jona
21 Mar 2004, 00:25
recunosc, n-as putea sa ma bag in asa ceva, nu prea ma pricep la d-astea, da' daca pot ajuta cu ceva... i'm here.

WraIth
21 Mar 2004, 10:13
Tocmai am citit ca revista se distribuie gratuit in cinematografe... dar pe la Rm. Valcea n-a ajuns niciodata :(. Avem un singur cinema (amarat, cu scaune proaste, sunet prost etc.) si as vrea sa stiu daca se trimit reviste si aici sau nu.
Voi macar avetzi :lol: :lol:

jona
22 Mar 2004, 20:09
Voi macar avetzi :lol: :lol:

io tot din vl sunt si stiu ce e pe acolo. iei una bucata comp, un CDcu film, floricele, si esti mai cos decat sa te duci acolo. am ajuns in Tm. si l-am prins pe D-zeu de un picior. :P

WraIth
22 Mar 2004, 20:55
io tot din vl sunt si stiu ce e pe acolo. iei una bucata comp, un CDcu film, floricele, si esti mai cos decat sa te duci acolo. am ajuns in Tm. si l-am prins pe D-zeu de un picior. :P
Apai nu prea se comp Tm cu unele localitati(mai ales cu a mea) :lol: