PDA

View Full Version : The Hottest Woman: The Sequel

Pages : [1] 2 3

Leonard
05 Mar 2004, 18:09
aici astept propuneri pentru calificarea in primul tur al celei de-a doua editii a campionatului feminin. Imediat voi afisa regulile si propunerile mele.

Demona
05 Mar 2004, 18:11
Ete Leonardu` !!! ;)

BeNnY
05 Mar 2004, 18:13
I think you should work on the title... I AM THE TITLE MASTER... in Sfanta Treime asta e rolul meu.... pe langa altele.... THE TITLE MASTER... Think about it :wink:

Leonard
05 Mar 2004, 18:14
Iata ce propun eu, din ce filme am vazut (am pus intre paranteze filmele in care au jucat cele care poate sunt mai putin cunoscute de unii dintre voi). Dintre acestea, plus ce mai propuneti voi, plus cateva din pierzatoarele primei editii (vreo 6-8) se va face o selectie si vor ramane 64, dupa care va incepe campionatul.
deci astept propuneri noi sau ce alegeti din astea.

Aitana Sánchez-Gijón [Walk in the Clouds]
Alexandra Dahlström [Fu cking Amal]
Alexandra Dinu
Ali Larter
Alison Lohman [White Oleander]
Anna Kournikova
Asia Argento
Audrey Tautou
Barbara Sukowa [Europa]
Bjork Gudmundsdottir
Bridget Fonda
Brooke Shields
Cameron Diaz
Carrie-Anne Moss
Chloë Sevigny
Christiane Paul [Im Juli]
Claire Forlani
Courtney Love
Deborah Kara Unger
Diane Keaton
Elisabeth Shue
Elizabeth Peña
Ellen Barkin
Emily Watson
Erika Eleniak
Goldie Hawn
Gwyneth Paltrow
Heather Graham
Helen Hunt
Helena Bonham Carter
Hilary Swank
Holly Hunter
Irene Jacob [Rouge]
Jacqueline Bisset
Jane Seymour
Jenna Elfman
Jennifer Jason Leigh
Jennifer Love Hewitt
Jessica Lange
Judy Davis
Julia Roberts
Julianne Moore
Julie Delpy [Killing Zoe, Before Sunrise, Blanc]
Julie Hagerty
Juliette Binoche
Juliette Lewis
Kylie Minogue
Kristin Scott Thomas
Lara Flynn Boyle
Laura Harring
Laura Linney
Lea Thompson
Lena Olin
Lili Taylor
Louise Lasser
Mädchen Amick
Madeleine Stowe
Madonna
Mariel Hemingway
Marina Sirtis
Mary Elizabeth Mastrantonio
Meryl Streep
Mia Farrow
Michelle Pfeiffer
Minnie Driver
Mira Sorvino
Miranda Richardson
Natasha Lyonne
Natasha McElhorne
Nicoletta Braschi
Pamela Anderson
Patricia Arquette
Paulina Porizkova
Paz Vega [Lucia y el sexo]
Penelope Cruz
Rebecca Liljeberg [Fu cking Amal]
Rebecca Romijn-Stamos
Robin Wright Penn
Rosanna Arquette
Sigourney Weaver
Sharon Stone
Sheryl Lee [Twin Peaks]
Téa Leoni
Viorica Vodã [Filantropica]
Winona Ryder

+ ce ati mai propus voi pana acum:

Marisa Tomei
Neve Campbell
Meg Ryan
Jodie Foster
Leonor Watling

BeNnY
05 Mar 2004, 18:16
Anna Kournikova

Asta ce cauta aici?

Leonard
05 Mar 2004, 18:18
I think you should work on the title... I AM THE TITLE MASTER... in Sfanta Treime asta e rolul meu.... pe langa altele.... THE TITLE MASTER... Think about it :wink:

pai am stabilit titlul topicului (daca la asta te referi pe conferinta), au fost martori: TLD, Nightwane, Ilila, Lady_Skar. daca n-ai fost, ce sa-ti fac?

Leonard
05 Mar 2004, 18:20
Anna Kournikova

Asta ce cauta aici?

e doar o propunere. Conditia pt candidate este sa fi aparut macar intr-un film (de lungmetraj, scurtmetraj sau serial, nu conteaza). In rest votam frumusetea nu? Anna K. a avut cateva replici in "Me, Myself & Irene", deci se accepta

BeNnY
05 Mar 2004, 18:20
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/11.gif Sunt profund dezamagit de colegii mei din Sfanta Treime.... Trebuia sa fie acolo ceva... "The hottest woman: The RETURN OF THE WOMAN"

TLD
05 Mar 2004, 18:23
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/11.gif Sunt profund dezamagit de colegii mei din Sfanta Treime.... Trebuia sa fie acolo ceva... "The hottest woman: The RETURN OF THE WOMAN"
Neah, ca nu a mers nici The hottest woman in the coldest month: RELOADED, nici revolutions... Merge the sequel... ca si asa asteptam partea a 3-a ca banuiesc ca stit ca o facem trilogie, asa cum a fost si matricea?! :lol:

BeNnY
05 Mar 2004, 18:27
Partea a 3-a o fac eu.... (poate)

Still... don`t like the sound of it...

Demona
05 Mar 2004, 18:28
Deci mie mi-a fost lene sa citesc tot..am vazut-o acolo shi pe Liv Tyler so...okey.. :) What's next???

ogto
05 Mar 2004, 18:29
Pot sa fac eu parte a patra? O sa fac ceva de genul: Chrsistian Ricci vx. Toate actritele Hollywood-ului... Ar fi misto :D

Nightwane
05 Mar 2004, 18:34
Nicole Kidman

Leonard
05 Mar 2004, 18:36
Deci mie mi-a fost lene sa citesc tot..am vazut-o acolo shi pe Liv Tyler so...okey.. :) What's next???

n-ai vazut bine, nu e Liv Tyler, poate ai confundat-o cu Lili Taylor.

Reguli:
1. nu puteti propune din primul campionat decat pe cele care nu au trecut de turul 2
2. Cele care nu au strans minim 5 voturi (in primul tur) sau 6 voturi (in turul 2) nu pot fi propuse aici

BeNnY
05 Mar 2004, 18:38
Eu propun pe Charlize Theron si CHRISTINA RICCI!!! YEAH!

TLD
05 Mar 2004, 18:41
Liv Tyl;er o sa si-o ia in stil mare in finala de la turneu meu! :evil: Ce sa mai participe? Sa se multumeasca cu locul 3 dak nici diavolu' nu a votat cu ea! :lol:

Leonard
05 Mar 2004, 19:07
Reguli:
1. nu puteti propune din primul campionat decat pe cele care nu au trecut de turul 2
2. Cele care nu au strans minim 5 voturi (in primul tur) sau 6 voturi (in turul 2) nu pot fi propuse aici

mai adaug o regula: 3. toate cele care au pierdut in fata uneia din cele 3 finaliste (Liv, Monica sau Jolie) pot fi propuse (chiar daca au trecut de primul tur)

TLD
05 Mar 2004, 19:12
Reguli:

mai adaug o regula: 3. toate cele care au pierdut in fata uneia din cele 3 finaliste (Liv, Monica sau Jolie) pot fi propuse (chiar daca au trecut de primul tur)
Asta e o regula geniala... Dak nu am insel naomi si-a luat bataie de la una din cele 3... atunci ea ar fi propunerea mea.. revin maine cu propunerea! ;)

Leonard
05 Mar 2004, 19:41
cred totusi ca se strang cam multe cu regulile pe care le-am dat... in turul 2 au fost multe meciuri echilibrate. Naomi merge desigur (a fost invinsa de Liu cu 11-10 parca)

TLD
05 Mar 2004, 19:43
cred totusi ca se strang cam multe cu regulile pe care le-am dat... Naomi merge desigur
Faci disectie, dar pe naomi vreau sa o vad sigur din nou, mi-a parut rau de ea ca a iesit asa de repede.. O actrita talentata si frumoasa, BUNA mai pe scurt! :lol:

Leonard
05 Mar 2004, 19:50
OK, deci regula 3 ramane valabila totusi numai pt tururile 1,2 (saisprezecimi, nu si mai departe). Naomi ramane fiindca a pierdut la mica diferente de Liu

ogto
05 Mar 2004, 19:58
Mi se pare cam aiurea, dar voi suntei sefii... :D

Leonard
05 Mar 2004, 20:04
deci, rasfoind prin topicul cu primul campionat, am decis ca acestea sunt pierzatoarele primului tur carora li se mai ofera o sansa:

Catherine Bell
Nicole Kidman
Julia Stiles
Reese Witherspoon
Katerine Heigl
Shannyn Sossamon
Kristanna Lokken
Jennifer Connelly
Jennifer Aniston
Kate Beckinsale
Shannon Elizabeth
Demi Moore
Naomi Watts
Laetitia Casta
Natalie Portman
Rachel Weisz
Claire Danes
Denise Richards
Rosario Dawson

Din acestea, fiecare sa-si aleaga maxim 4 favorite (nu conteaza ordinea). In functie de voturi, primele 6(sau 8, nu m-am decis inca) vor avea locul asigurat in primul tur al acestui campionat.

Ilila
05 Mar 2004, 21:17
Cele 4 propuneri pentru a doua sansa: (Leonard ai omis citeva din cele care au pierdut inca din primul tur!!)
1. Renee Zellwegger (a pierdut in primul tur in favoarea Umei Thurman)
2. Jennifer Aniston
3. Kate Beckinsale
5. Kate Hudson (a pierdut in primul tur in favoarea lui Natalie Portman)

Din cele propuse de tine am ales:
Audrey Tautou
Carrie-Anne Moss
Claire Forlani
Elisabeth Shue
Gwyneth Paltrow
Helen Hunt
Jane Seymour
Julia Roberts
Julianne Moore
Juliette Binoche
Laura Linney
Michelle Pfeiffer
Minnie Driver
Penelope Cruz
Robin Wright Penn
Téa Leoni
Winona Ryder

... la care mai adaug si urmatoarele care nu se gasesc in lista:
Marisa Tomei
Neve Campbell
Meg Ryan
Jodie Foster

ogto
05 Mar 2004, 23:49
Vreau sa apara Ricci in aceste meciuri... Macar acolo undeva... Imi sustine cineva propunerea?

BeNnY
06 Mar 2004, 00:02
Eu sustin propunerea!

Leonard
06 Mar 2004, 00:12
Cele 4 propuneri pentru a doua sansa: (Leonard ai omis citeva din cele care au pierdut inca din primul tur!!)
1. Renee Zellwegger (a pierdut in primul tur in favoarea Umei Thurman)
2. Jennifer Aniston
3. Kate Beckinsale
5. Kate Hudson (a pierdut in primul tur in favoarea lui Natalie Portman)

Renee a pierdut in fata Umei (care n-a ajuns in finala) si n-a adunat 5 voturi (doar 2), deci nu se pune.
Kate Hudson... (idem) a adunat doar 3 voturi.
deci consider doar Aniston si Beckinsale din topul tau. gaseste altele 2

Nightwane
06 Mar 2004, 07:05
pot sa pun doar doua?
1. Nicole Kidman
2. Naomi Watts

Danica
06 Mar 2004, 08:54
din cele ramase mi le-am ales pe urmatoarele 4:
Jennifer Connelly
Kate Beckinsale
Natalie Portman
Rachel Weisz

Iar din cele propuse de tine:

Aitana Sánchez-Gijón http://www.el-mundo.es/larevista/num118/imagenes/aitana1.jpg
Asia Argento
Audrey Tautou
Carrie-Anne Moss http://bellescan.allbreast.com/img/B_e_121_Carrie-Anne_Moss.jpg
Diane Keaton
Elisabeth Shue
Helen Hunt
Helena Bonham Carter
Hilary Swank
Holly Hunter
Julianne Moore
Paz Vega
Winona Ryder

Leonard
06 Mar 2004, 14:21
mi-am mai adus aminte vreo 2 care ar putea fi propuse: Sharon Stone si Pamela Anderson. O sa le adaug imediat in mesajul cu propuneri.

TLD
06 Mar 2004, 14:28
mi-am mai adus aminte vreo 2 care ar putea fi propuse: Sharon Stone si Pamela Anderson. O sa le adaug imediat in mesajul cu propuneri.
Da cine crezi ca o sa voteze cu ofilirile alea 2? Bad ideea pt nominalizarea lor aici!

BeNnY
06 Mar 2004, 15:40
Nu puneti femei din-astea asa de usuratice pe-aici daca pot spune asa... ca se duce tot farmecul...

Leonard
06 Mar 2004, 16:43
pai nu le punem pentru tine Benny ca esti minor

BeNnY
06 Mar 2004, 16:46
Si TLD e minor. So what???

Danny
06 Mar 2004, 22:04
Bah voi ati innebunit! Eram si eu fericit ca s-au terminat meciurile alea...si acum incep altele???? :o :-?

raptor
06 Mar 2004, 22:37
Eu vreau:
ALICIA WITT
keira knightley si cristina ricci si liv tyler din cele ramase

SI ATAT.

ogto
06 Mar 2004, 22:57
MUTUMESC RAPTOR!!! Ai vazut leonard? Suntem 2 care vrem ricci! She must be put in!!! PLS!!!

BeNnY
07 Mar 2004, 00:11
Suntem 3 ca si eu o vreau pe Ricci!

Nightwane
07 Mar 2004, 08:16
suntem 4 ca si eu le vreau pe Nicole Kidman si Naomi Watts :lol: :lol: :lol:

Ilila
07 Mar 2004, 09:38
Leonard>> Fii de neinduplecat! :lol:

christi
07 Mar 2004, 11:24
Nu cumva s-o omiteti pe Jennifer Love Hewitt!!! Nu trebuia sa lipseasca nici din primul concurs... :x

BeNnY
07 Mar 2004, 12:29
True... Si Jennifer Love Hewitt ar trebui sa fie!

Leonard
07 Mar 2004, 18:07
pana acum urmatoarele au deja 2 voturi, deci sanse mari sa intre in campionat: Audrey Tautou, Carrie-Anne Moss, Elisabeth Shue, Helen Hunt, Jennifer Love Hewitt, Julianne Moore, Winona Ryder. Din pierzatoarele turneului trecut doar Kate Beckinsale are mai mult de 1 vot. ar mai fi si Naomi Watts, Nicole Kidman si Jennifer Connely cu 2 voturi daca imi dati si mie voie sa votez.

EgoN
07 Mar 2004, 18:07
Leonard, de acord cu lista ta. Am si eu o propunere : Leonor Watling (Hable con Ella, My Life Without Me + cantareatza de jazz:Marlango). mersi.

Leonard
07 Mar 2004, 18:14
Leonard, de acord cu lista ta. Am si eu o propunere : Leonor Watling (Hable con Ella, My Life Without Me + cantareatza de jazz:Marlango). mersi.

Nu poti alege toate lista mea, intrucat sunt prea multe. Poti alege si din cele noi propuse de ceilalti si din lista mea, nu conteaza, dar sa nu fie mai mult de 56 alese (64 vor intra din cele vreo 90 de propuneri adunate pana in prezent, dar 8 locuri sunt rezervate pierzatoarelor turneului trecut).
Se adauga pe lista si Leonor Watling.

EgoN
07 Mar 2004, 18:36
ok, am inteles.. propun de pe lista ta : Audrey Tautou, Emily Watson, Juliette Binoche, Helena Bonham Carter, Sharon Stone, Winona Ryder, Bridget Fonda,Sheryl Lee, Helen Hunt, Jessica Lange, Madchen Amick, Mira Sorvino, iar dintre pierzatoare Kidman si Ricci.

crydead
07 Mar 2004, 23:09
Nu inteleg de ce tre' sa ne limitam la actrite. Eu vreau sa intre in ring Aria Giovanni (Girlfriends, na ca e si actrita :P ) si Adriana Lima.
Sau va e frica ca spulbera orice concurenta?! 8)

----------------------------
Viitorul suna ocupat

BeNnY
07 Mar 2004, 23:15
Intr-un meci intre Angelina Jolie si Aria Giovanni as vota-o ORICAND pe JOLIE!

Leonard
07 Mar 2004, 23:32
Nu inteleg de ce tre' sa ne limitam la actrite. Eu vreau sa intre in ring Aria Giovanni (Girlfriends, na ca e si actrita :P ) si Adriana Lima.
Sau va e frica ca spulbera orice concurenta?! 8)

OK, se accepta ca propuneri si Aria Giovanni (am vazut-o si eu in filmul lui Andrew Blake) si Adriana Lima (a jucat intr-un scurtmetraj al lui Kar Wai Wong "Hire: Follow". Daca le mai alege cineva, au sanse mari sa intre in primul tur.
Ne limitam la actrite fiindca e forum de filme. Totusi de ce nu alegeti si romance? am propus doua (Viorica Voda si Alexandra Dinu) dar nu le-a acceptat nimeni pana acum. Ma mai gandeam la una: Laura - blonda din "La Bloc". E proasta, de acord, da n-arata rau.

TLD
07 Mar 2004, 23:39
Aouleu apar si romance?! Si eu care vroiam sa deschid un topic special cu vedetel noastre autohtone... Well patentul inc aimi apartine, asa ca sa nu prind pe careva ca se implica! :P

Leonard
08 Mar 2004, 01:59
poti sa faci si topic exclusiv cu romance, dar totusi de ce sa le excludem de aici pe cele intr-adevar frumoase? Se accepta din toate tarile.

TLD
08 Mar 2004, 07:04
poti sa faci si topic exclusiv cu romance, dar totusi de ce sa le excludem de aici pe cele intr-adevar frumoase? Se accepta din toate tarile.
Eu vorbeam ceva de genu monica barladeanu vs andrea marin!... Exclusiv meciuri intre vedete de pe sticla, nu si cu actrite romance...

ogto
08 Mar 2004, 09:33
Leonard, nu vezi ca suntem vreo 4 care vreau ricci?!?! Chiar asa de rau ne ignori?!?! :x

Ping
08 Mar 2004, 09:52
Propun si pe : Patricia Arquette,Mary Louise Parker,Michelle Pfeiffer

Ilila
08 Mar 2004, 12:23
Leonard>> ai spus ca puteam propune mai multe... :) iaca alte propuneri
Sandra Bullock
Sarah Michelle Gellar
Kelly Preston
Applegate Christina
Miranda Otto
Connie Nielsen
Tia Carrere
Kate Blanchet
Ashley Judd
Williams Olivia
Milla Jovovich
Halle Berry

Leonard
08 Mar 2004, 12:36
Leonard, nu vezi ca suntem vreo 4 care vreau ricci?!?! Chiar asa de rau ne ignori?!?! :x

care "vreau"? invata sa scrii corect mai intai

raptor
08 Mar 2004, 14:46
Cand terminam cu sequelul asta pentru 'Hottest women' bagam sh-o trilogie?Cu cele care au pierdut in prima parte si cu cele care vor pierde in a doua?Facem un fel de sita si tot cernem,cernem femei pana raman gozurile alea mari kat China?

BeNnY
08 Mar 2004, 15:08
Da, ai dreptate... :lol:

Leonard dar totusi, o iei in considerare si pe Ricci? Pleaaase http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/51.gif

TLD
08 Mar 2004, 15:24
Dak nu incepeti odata meciurile alea ma plictisesc rau aici! Oricum nu o sa mai posteze nimeni optiunile lui la fav. Eu sun tde acord cu Kidmana si Naomi reintroduse in turneu, apoi sa fie si Gellar, si Love Hewit, si restu ce zice lumea zic si eu... Imi este indiferent! Numa sa inceapa meciurile!

ogto
08 Mar 2004, 17:22
Dah... Scuzati greseala gramaticala, dar totusi, faptul ramane ca... DE CE NU NE BAGA NIMENI IN SEAMA?!? Suntem vreo 4 care o vrem pe Ricci sa apara... De ce nu ia nimeni in considerare pe Ricci?!? :evil: :x

Gaandalf
08 Mar 2004, 18:09
Cuz Ricci sux Ass ...

christi
08 Mar 2004, 19:59
Cuz Ricci sux Ass ...

Whose ass? :)

ogto
08 Mar 2004, 21:02
Cuz Ricci sux Ass ...

Cum indrazensti s-o insulti pe Ricci? :evil: :evil: :evil: Pe ce motiv idiot iti bazezi acesta parere? I say Ricci rules! And she is very HOT!!! Oricum, suntem 4 care am votato, deci, in consetina, ar trebui bagata la meciuri!!!

BeNnY
08 Mar 2004, 21:03
Batranetea asta afecteaza vederea rau... vederea... si altceva :lol:

De obicei Gandalf e intelept..

... not this time :lol: :lol: :lol:

Demona
08 Mar 2004, 21:04
Cuz Ricci sux Ass ...

Excuse me?!?! :evil:

ogto
08 Mar 2004, 21:05
Demona, sper ca ne ajuti la situatia asta in care Gaandalf se ia de Ricci... :evil: E rau. Benny is right, he's usaly right, but now he's wrong... Ricci KICKS ASS, she dosen't suk it!!!

TLD
08 Mar 2004, 21:10
Ricci a fost una din cele mai placute surprize ale campionatului meu (da ala in care s-au facut manarii si in care o sa iasa bellucci :lol: ), si a fost cea care a eliminat-o in primul tur pe kidmna, cea care acum este votata de maj userilor pt a revenii! Ma intreb ce s-ar fi intamplat dak trecea nicole mai departe... :roll:

BeNnY
08 Mar 2004, 21:25
Demona seamana un pic cu RICCI :lol:

ogto
08 Mar 2004, 21:34
Un PIC!!!... este bine spus... Nu mi se pare ca seamana... POate acolo, vag... But no one is better then Ricci... Nu eram atent, apare pe undeva din listele de sus Charlize Theron? Ar merita...

TLD
08 Mar 2004, 21:39
Nu eram atent, apare pe undeva din listele de sus Charlize Theron? Ar merita...
Charlize si-a luat bataie prin sferturi-le competitiei de la draga noastra big footana jolie! Nu-i asa ca e o dulce cum le-a eliminat ea pe alea mai frumoase! Mai mai s-o killesc! ;)

BeNnY
08 Mar 2004, 22:12
In realitate crede-ma ca seamana cu Ricci :lol:

Oricum... dupa cum a spus si Gandalf... nici nu trebuie sa semene cu Ricci, e UNIQUE

Leonard
08 Mar 2004, 22:40
Dak nu incepeti odata meciurile alea ma plictisesc rau aici! Oricum nu o sa mai posteze nimeni optiunile lui la fav. Eu sun tde acord cu Kidmana si Naomi reintroduse in turneu, apoi sa fie si Gellar, si Love Hewit, si restu ce zice lumea zic si eu... Imi este indiferent! Numa sa inceapa meciurile!

Pana nu se termina campionatul tau si nu va fi desemnata invingatoarea NU vor incepe meciurile. Poate chiar dupa ce se termina ar fi bine sa lasam o zi pauza dupa un campionat atat de lung (vreo 4-5 luni, cat a tinut?).

TLD
08 Mar 2004, 22:42
1 decembrie... Inceputul oficial al iernii :P Si dak voi va miscati asa, asta il va bate in lungime! Sa vedem si cat de spectaculos va fi! Si ceva reguli asa pt meciurile din primul tur?! Ca deja nu prea se mai aleg 'jucatoare' :P...

Leonard
08 Mar 2004, 22:42
Ricci a fost una din cele mai placute surprize ale campionatului meu (da ala in care s-au facut manarii si in care o sa iasa bellucci :lol: )

asa ai zis si la Campionatul filmelor, ca o sa iasa Matrix, apoi cand a fost eliminat Matrix, ai zis ca o sa iasa LOTR, si totusi n-a castigat nici unul. Poate in campionatul asta va iesi Belluci, fiindca il moderezi tu, dar nu fiindca asta ar fi optiunea majoritatii.

aditza2004
08 Mar 2004, 23:47
Ricci

BeNnY
08 Mar 2004, 23:52
Ricci '

Asa! THANK YOU! Acum suntem 5 sau 6 care o vor pe RICCI!

Come on Leonard... FUCK THE RULES... bag-o pe Ricci... pleaaase...

aditza2004
09 Mar 2004, 00:01
Vrem Ricci , vrem Ricci...
Fara Ricci nu are haz... :lol:

ogto
09 Mar 2004, 09:15
Mama frate, thx you aditza2004! Da ma leonard! Are vreo 5 sau 6 voturi!!! Bago si tu omule pe Ricci! Ce naiba! De cate voturi ai nevoie? Ce conteaza ca a iesit, bago mai din nou! Cat timp ai de gand sa ne ignori propunerea?!?

aditza2004
09 Mar 2004, 09:18
Are 6 voturi...cred ca e mai important decat faptul ca a iesit...

TLD
09 Mar 2004, 09:19
asa ai zis si la Campionatul filmelor, ca o sa iasa Matrix, apoi cand a fost eliminat Matrix, ai zis ca o sa iasa LOTR, si totusi n-a castigat nici unul. Poate in campionatul asta va iesi Belluci, fiindca il moderezi tu, dar nu fiindca asta ar fi optiunea majoritatii.
Eu n-am trisat cu nimik pana la semifinale :P Si nici acolo nu consider ca am trisat! :P Iar finala, cum puteam sa trisez la finala fara sa fiu descoperit?! Doar prin clone puteam sa votez de mai multe ori, si ma repet sunt pentru verificarea mea de catre un admin :P O sa vedeti ca nu am marpha asupra mea! :)

ogto
09 Mar 2004, 09:19

Here Here! Asta vreau sa aud! Vrem Ricci!!!

aditza2004
09 Mar 2004, 09:20
Dar cine te-a acuzat ca trisezi?

TLD
09 Mar 2004, 09:21
Dar cine te-a acuzat ca trisezi?
Exista cateva voci! :)

aditza2004
09 Mar 2004, 09:21

Here Here! Asta vreau sa aud! Vrem Ricci!!!

Crezi ca o sa o bage daca tot repetam??
Eu sper :lol: :lol:

Ricci Ricci Ricci Ricci Ricci Ricci

BeNnY
09 Mar 2004, 10:19
Last call...
VREM RICCI

aditza2004
09 Mar 2004, 10:37
Hai sa umplem topicul de acest cuvant ... :lol:

RICCI

Ricci

ogto
09 Mar 2004, 10:38
DA ba... E nedrept, VREM RICCI!!!

aditza2004
09 Mar 2004, 10:54
Ricci

Nightwane
09 Mar 2004, 12:51
vrea cineva Ricci? eu nu...

christi
09 Mar 2004, 17:32
Eu vreau Jennifer Love Hewitt! Sau Shannon Elizabeth! Sau amindoua deodata ;)

Gaandalf
09 Mar 2004, 17:52
vrea cineva Ricci? eu nu...
I agree with ya' ...

BeNnY
09 Mar 2004, 19:58
Si ce daca tu nu vrei Nightwane? Sunt 6 altii care vor...

Nightwane
09 Mar 2004, 21:05
pai daca nu vreau eu..e clar ca nu o sa fie :D :D :D

ogto
09 Mar 2004, 22:41
Suntem 6 care o vor... Nu este destul? De cate voturi e nevoie ca sa fie bagata in meciuri?

Leonard
09 Mar 2004, 23:42
mai chiar ma gadeam sa o bag pe ricci, ca si mie imi place, dar cu insistentele astea sa stiti ca nu o mai bag. ba chiar daca ma suparati n-o sa mai bag nici o pierzatoare din turneul trecut.

Leonard
09 Mar 2004, 23:52
pai daca nu vreau eu..e clar ca nu o sa fie :D :D :D

pai asa e, daca se opune macar o persoana, inseamna ca ar fi necinstit fata de celelalte pierzatoare, care in acelasi tur cu ricci, au pierdut cu un scor mai strans. v-ati trezit prea tarziu, trebuia sa o votati atunci. Acum n-o sa tot organizam campionate cu aceleasi concurente, de fiecare data cand mai apar useri noi pe forum.

Dan Gerose
10 Mar 2004, 11:42
Insistentele pustilor pentru Ricci sunt amuzante. Ai putea s-o bagi in lucru, chit ca, dupa parerea mea, este cam ridicola.

ogto
10 Mar 2004, 16:35
mai chiar ma gadeam sa o bag pe ricci, ca si mie imi place, dar cu insistentele astea sa stiti ca nu o mai bag. ba chiar daca ma suparati n-o sa mai bag nici o pierzatoare din turneul trecut.

Ba Leonard... E trist... Ma dezamagesti :( :x ... Nesimtire curata... Suntem 6 care au votat si timp de 5 zile nici nu ne-ai bagat in seama si acuma zici ca nu bagi pe nimeni?!? :evil:

aditza2004
10 Mar 2004, 23:34
Dar ce are daca o bagi pe Ricci...
Cred ca a avut prea multa reclama si iti e frica sa nu castige :lol: :lol: :lol:

Leonard
11 Mar 2004, 00:38
daca vreti o declaram invingatoare, iar campionatul se va desfasura pentru stabilirea locurilor urmatoare.
Deci: Christina Ricci - The hottest woman.
Multumiti?

Leonard
11 Mar 2004, 00:41
Eu vreau Jennifer Love Hewitt! Sau Shannon Elizabeth! Sau amindoua deodata ;)

Jennifer sigur va intra, ca au mai ales-o cativa. Probabil si Shannon.

aditza2004
11 Mar 2004, 08:13
Oricum faci ce vrei...asa ca nu mai insist....dar cand va incepe??

ogto
11 Mar 2004, 09:24
daca vreti o declaram invingatoare, iar campionatul se va desfasura pentru stabilirea locurilor urmatoare.
Multumiti?

Nu... E stupid! Noi vroiam doar sa participe si ea... :-? Dar faci ce vrei, nu ma mai stradui sa te conving s-o bagi ca na-re rost sa vorbesc aici de unul singur impreuna cu altii care vor sa fie bagata la meciuri... Faci ce vrei...

aditza2004
11 Mar 2004, 09:32
Macar zi si tu..o bagi sau nu?

christi
11 Mar 2004, 19:09
Deci... shall we start?

aditza2004
11 Mar 2004, 19:26
da...porneste-l pe asta...ca ala s-a incheiat..

Leonard
11 Mar 2004, 21:33
ok, maine afisam meciurile si regulile.

Leonard
11 Mar 2004, 21:35
Multumiti?

Nu... E stupid! Noi vroiam doar sa participe si ea... :-? Dar faci ce vrei, nu ma mai stradui sa te conving s-o bagi ca na-re rost sa vorbesc aici de unul singur impreuna cu altii care vor sa fie bagata la meciuri... Faci ce vrei...

pai daca oricum o sa castige (fiindca au votat-o cei mai multi la faza de propuneri), ce rost are sa nu o declaram de la inceput invingatoare si s-o mai chinuim saraca prin atatea faze ale turneului?

ogto
11 Mar 2004, 22:54
Cum adica ce rost are? Nu cred ca va ajunge pe locul 1, sper, dar nu cred. Bago si vom vedea. :D PLS!

Leonard
12 Mar 2004, 18:54
Campionatul incepe astazi.
Iata regulile (poate le mai modific pe parcurs):

1. Vor avea loc cate 4 meciuri deodata in primul tur, in turul 2 cate 2 meciuri deodata, apoi cate unul.
2. In primul tur meciurile vor dura 4 zile, in urmatoarele vom vedea.
3. In primul tur castiga cine ajunge prima la 9 voturi, in urmatoarele vom vedea, in principiu ca in campionatul precedent. Exceptie: diferenta de 1 vot sau egalitate pt care se aplica urmatoarele 2 reguli.
4. Se castiga la diferenta de 2 voturi, regula nefiind valabila la expirarea zilelor de meci.
5. In caz de egalitate dupa 4 zile, votul decisiv va fi cel al userului cel mai vechi inregistrat.
6. Finala NU se va decide printr-un poll si va avea loc intre 2 actrite.

Cine poate vota (pentru evitarea clonelor):
7. Userii care au minim 25 de mesaje
8. Userii care au postat mesaje si la alte topicuri decat cele legate de votare (hottest man, hottest woman etc) de la categoria Star-uri. Deci "votul_decisiv" este exclus aici.
9. Userii care sunt inregistrati de minim 2 saptamani (exceptand pe cei care au depasit 100 de mesaje)

Leonard
12 Mar 2004, 19:35
iata meciurile:

1) Audrey Tatou vs. Julie Delpy
2) Sandra Bullock vs. Paulina Porizkova
3) Paz Vega vs. Jane Seymour
4) Mira Sorvino vs. Juliette Binoche
5) Kate Beckinsale vs. Penelope Cruz
6) Brooke Shields vs. Minnie Driver
7) Julia Roberts vs. Rachel Weisz
8) Naomi Watts vs. Anna Kournikova
9) Nicole Kidman vs. Jennifer Aniston
10) Patricia Arquette vs. Mädchen Amick
11) Alexandra Dinu vs. Marisa Tomei
12) Natalie Portman vs. Michelle Pfeiffer
13) Julianne Moore vs. Milla Jovovich
14) Sheryl Lee vs. Claire Danes
15) Cate Blanchet vs. Kylie Minogue
16) Leonor Watling vs. Helen Hunt
17) Winona Ryder vs. Viorica Vodã
18) Natasha Lyonne vs. Emily Watson
19) Cameron Diaz vs. Sharon Stone
20) Madeleine Stowe vs. Sarah Michelle Gellar
21) Carrie-Anne Moss vs. Hilary Swank
22) Juliette Lewis vs. Robin Wright Penn
23) Holly Hunter vs. Laura Harring
24) Laura Linney vs. Helena Bonham Carter
25) Christina Ricci vs. Bridget Fonda
26) Rebecca Romijn-Stamo vs. Aitana Sánchez-Gijón
27) Aria Giovanni vs. Téa Leoni
28) Gwyneth Paltrow vs. Claire Forlani
29) Kate Winslet vs. Asia Argento
30) Ashley Judd vs. Traci Lords
31) Jessica Lange vs. Jennifer Connelly
32) Jennifer Love Hewitt vs. Jodie Foster

Leonard
12 Mar 2004, 19:46
Si iata prima serie de meciurile la care puteti vota din acest moment, timp de 4 zile:

1) Audrey Tatou (http://img.actressarchives.com/audreyt/amelie12.jpg) vs. Julie Delpy (http://www.fortunecity.com/lavender/deathrace/1009/julie/jdelpy088.jpg)
2) Sandra Bullock (http://img.actressarchives.com/sandra/sb2062.jpg) vs. Paulina Porizkova (http://www.celebstation.org/models/paulina_porizkova/paulina_porizkova_p19.jpg)
3) Paz Vega (http://bradvei.webcindario.com/pazvega/pazvega3.jpg) vs. Jane Seymour (http://www.celebstation.org/actresses/jane_seymour/Jane_Seymour-008.jpg)
4) Mira Sorvino (http://www.celebstation.org/actresses/mira_sorvino/Mira_Sorvino-006.jpg) vs. Juliette Binoche (http://img.actressarchives.com/juliette/jb102.jpg)

ogto
12 Mar 2004, 20:24
Leonard, imi multumesc profund! You did me a big favor! Respect Leonard! I owe you one! Ricci is in The house! :D :lol: 8) :wink: (*)

BeNnY
12 Mar 2004, 20:40
OMG! Leonard we love you :P

(*) (*) (*) (*) (*) pt Leonard...

Acum sa votez...

1. Audrey Tatou
2. Sandra Bullock
3. Paz Vega
4. Mira Sorvino

Leonard
12 Mar 2004, 20:42
ogto, nu ti-am facut tie nici un favor. Si te rog raspunde la subiect, vorbesti de ricci atunci cand va veni timpul. Sa nu mai aud de ea pana nu-i vine randul.

ogto
12 Mar 2004, 20:47
Ok...
1. Audrey Tatou
2. Sandra Bullock
3. Jane Seymour (the doctor is in)
4. Juliette Binoche

Ilila
12 Mar 2004, 22:08
Audrey Tatou
Sandra Bullock
Jane Seymour
Juliette Binoche

EgoN
12 Mar 2004, 23:16
1. Audrey Tatou
2. Sandra Bullock
3. Paz Vega
4. Juliette Binoche

BeNnY
12 Mar 2004, 23:18
Cam greu sa tii pasul cu toate voturile... sa ne tii la curent Leonard...

Leonard
13 Mar 2004, 00:22
cati amperi vreti fiecare? s-ar putea sa nu-mi ajunga pentru toti

TLD
13 Mar 2004, 06:35
Audrey Tatou
Sandra Bullock
Jane Seymour
Juliette Binoche

Same here same here... Dak nu ma insel e vreo 4-0 pt toate astea... Bad ideea cu 4 meciuri aswa direct! Toapicele astea-s facute sa tina mult! :P

Nightwane
13 Mar 2004, 09:49
Audrey Tatou
Sandra Bullock
Jane Seymour
Juliette Binoche

christi
13 Mar 2004, 12:04
1) Julie Delpy
2) Sandra Bullock
3) Paz Vega
4) Mira Sorvino

Leonard
13 Mar 2004, 16:34
pan acum situatia sta cam asa:
1) 6-1 pt Audrey Tatou
2) 7-0 pt Sandra
3) 5-2 pt Seymour
4) 5-2 pt Juliette

Leonard
13 Mar 2004, 16:37
Bad ideea cu 4 meciuri aswa direct! Toapicele astea-s facute sa tina mult! :P

Nu tin sa depasesc recordul tau la numar de pagini si de vizualizari pe un topic. Primele tururi trebuie sa treaca mai repede.

aditza2004
13 Mar 2004, 16:47
1 Juley Delpy
2 Sandra Bullock
3 Paz Vega - http://www.imdb.com/gallery/granitz/1430/Events/1430/PazVega_Vespa_465649_400.jpg?path=pgallery&path_key=Vega,%20Paz
4 Mira Sorvino

Danica
13 Mar 2004, 20:21
) Audrey Tatou
2) Sandra Bullock
3) Paz Vega
4) Juliette Binoche

BeNnY
14 Mar 2004, 01:02
Tocmai am vazut Lucia y el sexo cu Paz Vega ... Paz Vega kicks ass 8)

Eu tocmai mi-am schimbat votul pentru ca la momentul respectiv nu stiam cine era Paz Vega si nici nu merge link-ul cu imaginea

Asa ca acum e 6-4 pentru Paz Vega ...

Imi cer scuze din nou... :roll:

Dan Gerose
14 Mar 2004, 11:44
Hai sa ne jucam si cu concursul asta:

1) Julie Delpy
2) Paulina Porizkova
3) Paz Vega
4) Juliette Binoche

De ce asa ? Pai Julie mi-a placut intr-un film al lui Linklater, Paulina e mai "buna", Paz pentru ca i-a placut lui Benny, iar Juliette n-are nevoie de justificare.

odin
14 Mar 2004, 14:33
1) Audrey
2) Paulina
3) Paz Vega
4) Juliette Binoche

Leonard
14 Mar 2004, 15:06
pana acum:

1) Tatou - Delpy 7-3
2) Bullock - Porizkova 9-1 s-a incheiat
3) Vega - Seymour 6-4. Cel mai echilibrat pana acum. Lucia conduce!
4) Binoche - Sorvino 7-3

n-am luat in considerare voturile lui odin, n-are 25 de mesaje.
Deci s-a incheiat meciul 2, a trecut Sandra in turul 2. Votati in continuare numai pentru meciurile 1,3,4

MinRep
14 Mar 2004, 15:11
1) Delpy
3) Paz Vega
4) Binoche

BeNnY
14 Mar 2004, 17:28
Leonard dar acum e 9-4 ! Pentru ca ti-am spus, eu mi-am schimbat votul si am votat-o pe Paz Vega

Leonard
14 Mar 2004, 19:19
Leonard dar acum e 9-4 ! Pentru ca ti-am spus, eu mi-am schimbat votul si am votat-o pe Paz Vega

am luat in considerare schimbarea ta.

7-4 Tatou
7-4 Vega
8-3 Binoche

aditza2004
14 Mar 2004, 22:33
Lumeeee....veniti cu voturi pt Survino

:lol: :lol:

theo
15 Mar 2004, 09:25
Audrey Tatou
Sandra Bullock
Jane Seymour
Juliette Binoche

raptor
15 Mar 2004, 10:05
Eu nu votez pe *chestia asta...decat daca o bagati pe Alicia Witt.

odin
15 Mar 2004, 10:51
scuzati ca va intrerup "petrecerea" dar as vrea sa stiu de la Leonard de ce nu mi se iau in considerare voturile. asa de mult conteaza ca n-am mesaje destule?

raptor
15 Mar 2004, 11:05
scuzati ca va intrerup "petrecerea" dar as vrea sa stiu de la Leonard de ce nu mi se iau in considerare voturile. asa de mult conteaza ca n-am mesaje destule?

E el mai fudul de-o ureche...vezi cazul ricci... :evil:

Leonard
15 Mar 2004, 11:08

am zis ca bag regula asta (cu minim 25 de mesaje) ca sa evit clonele (adica useri care au votat si care isi inregistreaza nickul inca o data ca sa mai voteze). Dar fac exceptie in cazul tau, fiindca cele 4 alegeri ale tale nu coincid cu ale nici unuia din cei ce au votat. Oricum ce mare lucru sa mai scrii pe forum si sa faci 25 de mesaje?

Leonard
15 Mar 2004, 11:18
s-au mai incheiat 2 meciuri
1) Audrey Tatou castiga cu 9-4
4) Juliette Binoche castiga cu 9-3

In meciul ramas este 8-5 pentru Vega. Inca un vot pt ea si incheiem prima serie.

Leonard
16 Mar 2004, 00:31
meciul 3 se inchide din cauza duratei. Se califica in turul 2 Paz Vega cu 8-5.

Votati in seria urmatoare:

5) Kate Beckinsale (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/kate-beckinsale-3.jpg) vs. Penelope Cruz (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/penelope07r.jpg)
6) Brooke Shields (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/brooke097.jpg) vs. Minnie Driver (http://img.actressarchives.com/minnie/md096.jpg)
7) Julia Roberts (http://www.celebstation.org/actresses/julia_roberts/Julia_Roberts-015.jpg) vs. Rachel Weisz (http://img.actressarchives.com/rachel/rachel112.jpg)
8) Naomi Watts (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/naomiW042.jpg) vs. Anna Kournikova (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/annaK037.jpg)

Check the photos first!

Ilila
16 Mar 2004, 00:57
Kate Beckinsale
Minnie Driver
Julia Roberts
Naomi Watts

Danica
16 Mar 2004, 07:49
Kate Beckinsale
Brooke Shields
. Rachel Weisz
Naomi Watts (shi Anna e actrita?nici macar jucatoare de tenis nu e!!)

BeNnY
16 Mar 2004, 07:58
1. Kate Beckinsale
2. Minnie Driver
3. Julia Roberts
4. Naomi Watts

TLD
16 Mar 2004, 07:58
Kate Beckinsale
Brooke Shields
. Rachel Weisz
Naomi Watts

Same here same here! ;)

theo
16 Mar 2004, 09:11
Kate Beckinsale
Brooke Shields
Rachel Weisz
Naomi Watts

aditza2004
16 Mar 2004, 09:37
1. Kate Beckinsale
2. Brooke Shields
3. Rachel Weisz
4. Anna Kournikova

Cat e scorul?

ogto
16 Mar 2004, 09:51
5) Kate Beckinsale
6) Minnie Driver
7) Julia Roberts
8) Naomi Watts

Nightwane
16 Mar 2004, 11:18
Kate Beckinsale
Brooke Shields
Rachel Weisz
Naomi Watts

Leonard
16 Mar 2004, 14:56
8-0 Kate
5-3 Brooke
5-3 Rachel
7-1 Naomi

MinRep
16 Mar 2004, 15:34
5)Kate Beckinsale
6)Brooke Shields
7)Rachel Weisz
8)Naomi Watts

christi
16 Mar 2004, 18:50
Kate a cistigat, 9-0.

6) Brooke Shields
7) Rachel Weisz
8) Anna Kournikova

EgoN
16 Mar 2004, 21:37
6. brooke shields
7. julia roberts
8. naomi watts

Leonard
17 Mar 2004, 00:36
a castigat si Naomi cu 9-2

inca in desfasurare:
6) 8-3 Brooke
7) 7-4 Rachel

Dan Gerose
17 Mar 2004, 11:59
La noile meciuri, iata preferintele mele:

5) Penelope Cruz (a reusit cateva roluri interesante)
6) Minnie Driver (adversarei i-a trecut vremea si, in afara scandalului cu "pretioasa-i" virginitate n-a ramas cu mare lucru in istoria filmului)
7) Rachel Weisz (Julia nu mi-a placut niciodata)
8) Naomi Watts (meci nedrept, intre o actrita si o panarama, care nu stie nici tenis, nici altceva, adica un produs rusesc contrafacut)

Leonard
17 Mar 2004, 14:13
la meciul 8 asa a cazut tragerea sa sorti, stiu ca e nedrept. oricum s-a incheiat meciul.
in principiu votati cu frumusetea, nu cu istoria filmului etc.
e 8-4 in ambele meciuri ramase

Leonard
19 Mar 2004, 20:25
meciuri noi:

9) Nicole Kidman (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/nicole072.jpg) vs. Jennifer Aniston (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/jennifer092.jpg)
10) Patricia Arquette (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/patriciaA005.jpg) vs. Mädchen Amick (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/madchen007.jpg)
11) Alexandra Dinu (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/alexandra_4.jpg) vs. Marisa Tomei (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/marisa021.jpg)
12) Natalie Portman (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/natalie_portman_p4.jpg) vs. Michelle Pfeiffer (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/michelle014.jpg)

BeNnY
19 Mar 2004, 20:38
1. Jennifer Aniston
2. Patricia Arquette
3. Alexandra Dinu
4. Michelle Pfeiffer

christi
19 Mar 2004, 20:38
9) Aniston
10) Amick
11) Dinu
12) Portman

Ionutz55
19 Mar 2004, 20:50
1. Jennifer Aniston
2. Patricia Arquette
3. Alexandra Dinu
4. Michelle Pfeiffer

ogto
19 Mar 2004, 20:54
9. Nicole Kidman
10. Patricia Arquette
11. Alexandra Dinu
12. Michelle Pfeiffer

MinRep
19 Mar 2004, 21:13
Total impersonal...

9) Kidman
10) Amick
11) Dinu
12) Pfeiffer

Ilila
19 Mar 2004, 21:28
Jennifer Aniston
Mädchen Amick
Marisa Tomei
Natalie Portman

Nightwane
19 Mar 2004, 22:24
Total impersonal...

9) Kidman
10) Amick
11) Dinu
12) Pfeiffer

WraIth
20 Mar 2004, 09:00
1)Nicole
2)Patricia
3)Alexandra
4)Natalie

Danica
20 Mar 2004, 09:25
Nicole Kidman
Patricia Arquette
Marisa Tomei
Natalie Portman

TLD
20 Mar 2004, 09:34
Total impersonal...

9) Kidman
10) Amick
11) Dinu
12) Pfeiffer

La fel si aici. Si sunt impresionat de performanta alexandrei care o sa apara si in noul meu concurs... Sa vedem ce o sa faca acolo! ;)

odin
20 Mar 2004, 09:38
Kidman
Madchen
Marisa
Michelle

aditza2004
20 Mar 2004, 10:16
1)Nicole
2)Patricia
3)Alexandra
4)Natalie

Si eu zic la fel

Sm�agol-Gollum
20 Mar 2004, 19:18
Jennifer Aniston
Mädchen Amick
Marisa Tomei
Natalie Portman

la fel

WraIth
21 Mar 2004, 10:19
1. Audrey Tatou
2. Sandra Bullock
3. Paz Vega
4. Mira Sorvino
Also

Ilila
21 Mar 2004, 10:33
WraIth>> ai avut o simbata obositoare??

WraIth
21 Mar 2004, 11:05
Vaileu............Sorry.Nush cum de am facut asta :( :roll:

WraIth
21 Mar 2004, 11:05
Vaileu............Sorry.Nush cum de am facut asta :( :roll:

EgoN
21 Mar 2004, 15:58
1. nicole kidman
2. madchen amick
3. marisa tomei
4. michelle pfeiffer

Leonard
21 Mar 2004, 17:29
s-au incheiat 2 meciuri:
Alexandra def. Marisa 9-4
Nicole def. Jennifer 9-5

in celelalte doua e 8-6 pentru Madchen, respectiv pt Michelle.

theo
22 Mar 2004, 08:39
Nicole Kidman
Madchen Amick
Marisa Tomei
Natalie Portman

Dan Gerose
22 Mar 2004, 10:16
Cine alcatuieste perechile astea penibile ?

9) Jennifer Aniston (o urasc pe Kidman!)
10) Patricia Arquette
11) Marisa Tomei (Cine-i cealalta ? Ca actrita nu-i ! Nevasta de fotbalist poate.)
12) Michelle Pfeiffer (Natalie mai are de-nvatat)

Leonard
22 Mar 2004, 12:21
Cine alcatuieste perechile astea penibile ?

Le-am tras la sorti cu cartile de joc :)

Leonard
22 Mar 2004, 13:20
s-a incheiat si seria a treia de meciuri:
rezultate finale:
Nicole def. Jennifer 9-5
Madchen def. Patricia 9-7
Michelle def. Natalie 9-7

blitz43
22 Mar 2004, 13:28
s-a incheiat si seria a treia de meciuri:
rezultate finale:
Nicole def. Jennifer 9-5
Madchen def. Patricia 9-7
Michelle def. Natalie 9-7

si tricourile unde sunt? :lol:

Leonard
22 Mar 2004, 13:29
seria a patra de meciuri:

13) Julianne Moore (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/julianneM115.jpg) vs. Milla Jovovich (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/milla116.jpg)
14) Sheryl Lee (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/sheryl24.jpg) vs. Claire Danes (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/claire083.jpg)
15) Cate Blanchet (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/cateB030.jpg) vs. Kylie Minogue (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/kylie045.jpg)
16) Leonor Watling (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/leanor115.jpg) vs. Helen Hunt (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/helen025.jpg)

sa nu-mi ziceti ca vreuna din astea nu e actrita. Pentru cele pentru care s-ar putea sa spuneti acest lucru, ofer cate un argument:
Leanor Watling a jucat in Hable Con Ella
Kylie Minogue in Deliquents
Sheryl Lee in Twin Peaks Fire Walk with Me si in serial uneori

theo
22 Mar 2004, 13:46
Milla Jovovich
Sheryl Lee
Cate Blanchet
Helen Hunt

Ilila
22 Mar 2004, 15:45
Milla Jovovich (grea decizia)
Claire Danes
Cate Blanchet
Helen Hunt

christi
22 Mar 2004, 15:59
13) Milla Jovovich
14) Claire Danes
15) Kylie Minogue
16) Leonor Watling

BeNnY
22 Mar 2004, 17:38
Milla Jovovich (grea decizia)
Claire Danes
Cate Blanchet
Helen Hunt

TLD
22 Mar 2004, 17:52
13) Milla Jovovich
14) Claire Danes
15) Kylie Minogue
16) Helen Hunt

Danica
22 Mar 2004, 19:34
Julianne Moore (grea decizie dar vad ca destui au votat-o pe milla ..asha ca-i dau shi Juliannei o sansa)
Claire Danes
Cate Blanchet
Helen Hunt

ogto
22 Mar 2004, 21:58
13) Milla Jovovich
14) Claire Danes
15) Kylie Minogue (are cateva melodi bune... :D)
16) Helen Hunt

Sm�agol-Gollum
23 Mar 2004, 07:40
Moore
Danes
Minogue
Hunt

WraIth
23 Mar 2004, 07:51
13) Milla Jovovich
14) Claire Danes
15) Kylie Minogue
16) Helen Hunt
Also

Dan Gerose
23 Mar 2004, 09:15
Iata ce cred eu:

13) Milla Jovovich (Nu-mi place Moore)
14) Claire Danes (pentru Romeo + Juliette)
15) Cate Blanchet (cealalta n-are prea multa treaba cu filmul)
16) Helen Hunt (babaciune sau nu, e mai buna)

Nightwane
23 Mar 2004, 12:24
Moore
Laura Palmer :lol:
Minogue
Hunt

Leonard
24 Mar 2004, 01:59
s-au incheiat 2 meciuri:
Danes def. Lee 9-2
Hunt def. Watling 9-1

inca in desfasurare:
Jovovich vs. Moore 8-3
Minogue vs. Blanchet 6-5

EgoN
24 Mar 2004, 09:31
julianne moore si kylie minogue.

MinRep
24 Mar 2004, 18:26
Moore
Minogue

odin
25 Mar 2004, 12:26
Julianne
Kylie

Leonard
25 Mar 2004, 14:02
castiga si Kylie cu 9-5
in ultimul meci ramas, conduce inca Jovovich cu 8-6. Moore pare sa-si revina?
diseara meciuri noi, daca nu mai voteaza nimeni pentru acest meci.

Leonard
25 Mar 2004, 14:16
iata meciurile:

....
....
29) Carrie-Anne Moss vs. Asia Argento
....

imi cer scuze, nu stiu cum naiba am bagat-o pe Moss in 2 meciuri. Voi alege sau voi trage la sorti o inlocuitoare din lista de propuneri si care nu au intrat in primul tur...

WraIth
25 Mar 2004, 20:53
Julianne Kylie
la fel

Leonard
26 Mar 2004, 12:02
meciul 13 mai este valabil pana azi la ora 14:29. Daca Moore nu mai primeste 2 voturi, invingatoare va fi Jovovich.

votati in meciuri noi:

17) Winona Ryder (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/winona105.jpg) vs. Viorica Vodã (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/filan050.jpg)
18) Natasha Lyonne (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/nl58.jpg) vs. Emily Watson (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/watson40.jpg)
19) Cameron Diaz (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/diaz11.jpg) vs. Sharon Stone (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/sharon032.jpg)
20) Madeleine Stowe (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/madeleine16.jpg) vs. Sarah Michelle Gellar (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/sarah197.jpg)

nume cunoscute, cred ca nu au nevoie de nici o prezentare.

optional, mai puteti alege dintre urmatoarele propuneri, pentru a gasi o inlocuitoare pentru Carrie Anne-Moss (meciul 21 sau 29): Deborah Kara Unger, Kate Winslet, Traci Lords, Judy Davis, Madonna, Mia Farrow.

Nightwane
26 Mar 2004, 12:24
winona
emily watson
cameron diaz
sarah michelle gellar

Ilila
26 Mar 2004, 14:27
winona
emily watson
cameron diaz
sarah michelle gellar

EgoN
26 Mar 2004, 15:35
winona ryder
natasha lyonne
sharon stone
madeleine stowe

propun kate winslet.

EgoN
26 Mar 2004, 15:38
winona ryder
natasha lyonne
sharon stone
madeleine stowe

propun kate winslet.

EgoN
26 Mar 2004, 15:39
winona ryder
natasha lyonne
sharon stone
madeleine stowe

propun kate winslet.

MinRep
26 Mar 2004, 15:51
17)Viorica Voda
18)Natasha Lyonne
19)Cameron Diaz
20)Sarah Michelle Gellar

theo
26 Mar 2004, 15:52
winona ryder
natasha lyonne
sharon stone
madeleine stowe

propun kate winslet.

Nici n-am stiut pe care dintre posturile lui EgoN sa il citez :)

WraIth
26 Mar 2004, 16:28
winona
emily watson
cameron diaz
sarah michelle gellar

with out doubt

EgoN
26 Mar 2004, 16:32
imi cer mii de scuze, am avut o mica defectiune tehnica. :)

WraIth
26 Mar 2004, 16:34
imi cer mii de scuze, am avut o mica defectiune tehnica. :)
off topic: it happens to me all the time :lol:

Dan Gerose
26 Mar 2004, 16:40
Votez si eu:

17) Winona Ryder (asta-i blat, ca sa iasa Winona)
18) Emily Watson (pe cealalta s-o voteze copiii)
19) Cameron Diaz (Sharon s-a rablagit)
20) Madeleine Stowe (Buffy e de doi bani)

TLD
26 Mar 2004, 18:07
winona
emily watson
cameron diaz
sarah michelle gellar
Identic cu ce e mai sus! ;)

BeNnY
26 Mar 2004, 20:07
Winona Ryder
Natasha Lyonne
Cameron Diaz
Madeleine Stowe

Danica
26 Mar 2004, 21:38
Viorica Vodã
Emily Watson
Sharon Stone
Sarah Michelle Gellar

odin
27 Mar 2004, 14:42
winona
natasha
diaz
sarah

tocumarian
27 Mar 2004, 15:22
winona ryder
natasha lyonne
Cameron Diaz
madeleine stowe

Leonard
27 Mar 2004, 16:52
s-au incheiat deja 2 meciuri:
Winona castiga cu 9-2 iar Cameron Diaz cu 9-3
egalitate in meciul 2: 6-6 (Natasha - Emily)
7-5 pt Sarah in celalalt meci

nu am votat pana acum, dar fac o exceptie, un vot de la mine pt Emily Watson, deci 7-6 pt ea.

christi
28 Mar 2004, 14:46
18) Natasha
20) Sarah

ogto
29 Mar 2004, 11:32
17) Winona Ryder
18) Emily Watson
19) Sharon Stone
20) Madeleine Stowe

Leonard
29 Mar 2004, 13:47
meciurile ramase inca sunt foarte stranse. 10x ogto ca ai rupt egalitatea in meciul 18. Emily conduce cu 8-7. In celalalt e 8-6 pt Sarah Michelle.

blackiris
29 Mar 2004, 14:27
De-ar fi sa aleg dintre cele 8 actritze, as spune asa:) Winona Ryder imi pare cea mai...sofisticata si-mi place cel mai mult...urmatoarea...ar fi Emily Watson, ca-i mai...serioasa in poza? :P Mda...veni randul actritei Cameron Diaz, pentru naturaletze si la urma....Madeleine Stowe pentru ca-i cu picioru-n aer... :lol:
Si-uite-asa am scris cel mai lung mesaj de pana acum :)

Leonard
30 Mar 2004, 12:06
bine ai venit pe forum blackiris! mi-a placut cum ai comentat. Dar de ce nu scrii si la alte genuri de topicuri decat astea cu voturile?

Leonard
30 Mar 2004, 12:18
Au trecut cele 4 zile rezervate meciurilor. Unul singur n-a ajuns la diferenta de 2. Iata rezultatele finale:

17) Winona Ryder def. Viorica Vodã 9-2
18) Emily Watson def. Natasha Lyonne 9-7
19) Cameron Diaz def. Sharon Stone 9-3
20) Sarah Michelle Gellar def. Madeleine Stowe 8-7 (la limita)

In curand voi afisa si meciurile urmatoare.
Inlocuitoare pentru Carrie-Anne Moss in meciul 29 va fi Kate Winslet.

blackiris
30 Mar 2004, 12:48
Si eu multumesc pentru primire, Leonard :) Intentia exista, voi vedea insa cum voi face sa scriu si in alte parti...cercetez inca...si-i destul de greu sa ma hotarasc...pentru ca-s atat de multe mesaje...si ca sa te poti strecura pe undeva, trebuie sa prinzi firul :) Zic si eu :P

Leonard
30 Mar 2004, 12:50
iata si noile meciuri:

21) Carrie-Anne Moss (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/carrieAM036.jpg) vs. Hilary Swank (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/hilaryS028.jpg)
22) Juliette Lewis (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/juliettel102.jpg) vs. Robin Wright Penn (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/robin3.jpg)
23) Holly Hunter (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/holly14.jpg) vs. Laura Harring (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/lauraharring4.jpg)
24) Laura Linney (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/lauralinney1.jpg) vs. Helena Bonham Carter (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/helenaBC026.jpg)

Danica
30 Mar 2004, 12:59
Carrie-Anne Moss
Robin Wright Penn
Laura Harring
Helena Bonham Carter

blitz43
30 Mar 2004, 13:01
iata si noile meciuri:

22) Juliette Lewis vs. Robin Wright Penn
23) Holly Hunter vs. Laura Harring
24) Laura Linney vs. Helena Bonham Carter

hai ca tot ziceai ca nu votez si eu p-aici:

Carrie
Robin Penn (bah, l-ai vazut pe barbat-su duminica in FRIENDS?? 8) )
Laura Hering :lol:
Laura Linney (oricine e mai frumoasa decât Helena!)

Leonard
30 Mar 2004, 13:05
blitz, eu n-am vazut Friends pana acum, ca nu prea ma uit la tv. Daca stiam ca apare si Sean ma uitam.

blitz43
30 Mar 2004, 13:11
blitz, eu n-am vazut Friends pana acum, ca nu prea ma uit la tv. Daca stiam ca apare si Sean ma uitam.

bah, nici eu nu ma uit constant, dar de data asta am vazut doar juma de episod..:lol:.. btw, poate ne povesteste cineva intreaga actiune a episodului astuia!!! :o

Ilila
30 Mar 2004, 14:22
Carrie-Anne Moss
Robin Wright Penn
Holly Hunter
Laura Linney (Helena e superba in poza afisata mai sus!)

theo
30 Mar 2004, 14:40
Hilary Swank
Robin Wright Penn
Holly Hunter
Laura Linney

Dan Gerose
30 Mar 2004, 16:09
Iata si noile voturi:

21) Carrie-Anne Moss
22) Juliette Lewis
23) Holly Hunter
24) Helena Bonham Carter

Leonard
30 Mar 2004, 16:57
Iata si noile voturi:

21) Carrie-Anne Moss
22) Juliette Lewis
23) Holly Hunter
24) Helena Bonham Carter

fara explicatii pt fiecare in parte de data asta?

christi
30 Mar 2004, 17:05
Carrie-Anne Moss
Juliette Lewis
Laura Harring
Helena Bonham Carter

blackiris
30 Mar 2004, 17:50
daca tot m-am pus pe treaba, iata si voturile mele:
Hilary Swank
Robin Wright Penn
Laura Harring
Helena

Nightwane
30 Mar 2004, 18:12
Carrie-Anne Moss
Robin Wright Penn
Laura Harring (Silencio...no hay banda! :P )
Helena Bonham Carter

BeNnY
30 Mar 2004, 18:47
Carrie
Robin Penn
Laura Hering
Laura Linney

WraIth
30 Mar 2004, 20:59
Carrie-Anne Moss
Robin Wright Penn
Laura Harring
Helena Bonham Carter

Sm�agol-Gollum
30 Mar 2004, 23:10
Carrie-Anne Moss
Juliette Lewis
Laura Harring
Helena Bonham Carter

EgoN
31 Mar 2004, 07:44
carrie-anne moss
robin wright penn
holly hunter
helena bonham carter

MinRep
31 Mar 2004, 15:12
21)Carrie-Anne Moss
22)Juliette Lewis
23)Laura Harring
24)Helena Bonham Carter

Leonard
31 Mar 2004, 16:26
gata, nu mai votati ca s-au terminat meciurile. situatie e clara de data asta. Iata invingatoarele:

Carrie-Anne Moss (9-2)
Robin Wright Penn (9-3)
Laura Harring (9-4)
Helena Bonham Carter (9-4)

Afisez meciuri noi la noapte sau maine ca acum nu mai am timp.

Leonard
01 Apr 2004, 11:14
cica azi avem meciuri noi (scuze pentru intarziere):

25) Christina Ricci (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/ricci3.jpg) vs. Bridget Fonda (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/bridgetF052.jpg)
26) Rebecca Romijn-Stamo (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/rebeccaR114.jpg) vs. Aitana Sánchez-Gijón (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/as20.jpg)
27) Aria Giovanni (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/aria_carwash29.jpg) vs. Téa Leoni (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/tl009.jpg)
28) Claire Forlani (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/claireF093.jpg) vs. Gwyneth Paltrow (http://cinemagia.mxhost.net/hw2/gwyneth048.jpg)

Ilila
01 Apr 2004, 11:20
Bridget Fonda
Rebecca Romijn-Stamo
Téa Leoni
Claire Forlani

Gaandalf
01 Apr 2004, 11:47
Bridget Fonda
Rebecca Romijn-Stamo
Téa Leoni
Claire Forlani