View Full Version : Curatenie de primavara
Ambra Blu
04 Mar 2004, 21:26
In cafenea sint o gramada de topicuri de moloz, ca s anu zic sloboz. De ce nu le stergeti? ce legatura are camipnatul de fotbal sau formula 1 cu filmele? De ce nu faceti si topicuri de Counter Strike si premii MTV?
Serghei
04 Mar 2004, 22:14
pai daca nu stie de filme scrie si ei de ce stie
Sunt cu totul de acord cu Amber Blu!!!
aditza2004
04 Mar 2004, 22:49
Ar fii o idee buna sa mai curatati forumul de niste topicuri
Asha Ambra!!!, pune biciul ironiei pe ei. Cine sa faca ordine in Cinemagia, daca nu veteranii acestei reviste, care au permis ca lucrurile sa degradeze in halul acesta?!. Cred ca moderatorii noshtri sunt cam lasatori. Scularea!!!
Eu stiam ca la "Cafenea" se poate discuta despre orice, daca zau ca nu m-ar deranja sa fie sterse toate topic-urile care n-au legatura cu filmul.
Cred ca poate exista acest loc numit "cafenea" unde se poate vorbi despre orice...
pentru toti cei care sunt contra subiectelor in afara filmului>> Haideti mai, ca nu suntem maniaci inraiti :lol:
Cred ca daca ar exista aceasta restrictie - subiecte numai despre film! - as parasi intr-o buna zi forumul... :roll:
Daca vreti sa zimbiti, vizitati www meu :D - o zi minunata!!
Looks Okay to Me :lol:
PoliFanAthic
05 Mar 2004, 08:46
Este normal sa existe un loc in care sa se poata vorbi si de alte lucruri. In principiu, pentru filme exista destule categorii.
crydead
05 Mar 2004, 09:52
Alhambra, gurita, iepurash, frumusetze, nu ti se pare normal sa se discute si altceva la cafenea decat film?
Decat discutii la nivel de laba gashtii despre film prefer unele oneste despre fotbal.
------------------------
Viitorul suna ocupat.
crydead
05 Mar 2004, 10:23
Marcu (19 feb): Ambra Blu - ramai incoerent, vulgar shi nesuferit. Ieshi de sub masa, ieshi din nisip, fa-tzi cruce, intra intr-un interval mai melancolic, fa shi tu un bine...
Marcu (4 martie): Asha Ambra!!!, pune biciul ironiei pe ei. Cine sa faca ordine in Cinemagia, daca nu veteranii acestei reviste...
Arcule, fii dreaqu macar consecvent in incercarea ta de a salva babele de la viol in grup. Si eu sunt ecologist: nu calc pe iarba, o fumez. :wink:
Am ras Cry, Thanks! Cum shtii tu arta compilatziei?! Shi parca totushi mai multa umanitate in aceasta ultima observatzie a ta. Suntem pe calea cea buna...
Gaandalf
05 Mar 2004, 15:13
In cafenea sint o gramada de topicuri de moloz, ca s anu zic sloboz. De ce nu le stergeti? ce legatura are camipnatul de fotbal sau formula 1 cu filmele? De ce nu faceti si topicuri de Counter Strike si premii MTV?
I totally agree with you... numai topicuri "OFF COURSE"... Asta e site ptr filme... PEOPLE!!!
christi
05 Mar 2004, 16:27
I disagree. Mi se pare normal sa fie un forum unde sa se poata vorbi si de altceva. Doar d-aia-i cafenea. Despre filme la general se vorbeste la Film in general...
Lady_Skar
05 Mar 2004, 16:32
Nu-ti place formula 1, nu intra pe topicul respectiv si gata.
Nu vad care este marea problema... oricum cafeneaua e pusa in umbra de Film in General. :roll:
Orice stabiliment care se respecta are si crasma lui. Nu de alta, dar sa-ti faci coraj, inainte de a intra in gura lupului. Eu, personal, asa procedez, si, consecvent, in fiecare dimineata, "servesc" mai intai cinzeaca la Cafenea.
In al doilea rand, din cand in cand, mai rasare si un topic interesant care n-are absolut nici o legatura cu filmurile. Ce sa fac, sa-l rad? E pacat. Mai bine-l mut...
:D :D :D Era o intrebare retorica...
Orice stabiliment care se respecta are si crasma lui. Nu de alta, dar sa-ti faci coraj, inainte de a intra in gura lupului. Eu, personal, asa procedez, si, consecvent, in fiecare dimineata, "servesc" mai intai cinzeaca la Cafenea.
In al doilea rand, din cand in cand, mai rasare si un topic interesant care n-are absolut nici o legatura cu filmurile. Ce sa fac, sa-l rad? E pacat. Mai bine-l mut...
Daniel, mai rade shi tu, nu doar futa (pardon, am vrut sa scriu "muta") :oops: . E adevarat, fiecare hardughie are cafenea...
Ionutz55
08 Mar 2004, 19:23
nu inteleg, nu va obliga nimeni sa intrati pe topicuri ca f1, sau fotbal. dupa cum vad aici la Cafenea sunt f. multe topicuri despre filme. uni se mai uita si la altcevva in afara de fime, fara suparare
Sunt profund jignit de faptul ca unii se mai uita si la altceva in afara de filme http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/42.gif
Ionutz55
08 Mar 2004, 19:48
era normal :D , dar nu numai tu :lol:
aditza2004
08 Mar 2004, 20:14
Eu cred ca e normal sa fie un topic despre F1...doar a inceput noul sezon...
Vroiam sa fac un topic despre returul Diviziei A dar cum s-a amanat..mai astept.. :lol: :lol:
Eu cred ca e normal sa fie un topic despre F1...doar a inceput noul sezon...
Vroiam sa fac un topic despre returul Diviziei A dar cum s-a amanat..mai astept.. :lol: :lol:
te rog sa nu aduci mirosul pestilentzial din ograda lui Dragomir shi Gigi Becali pe Cinemagia. Shi asha ne sufocam de mediocritate shi prostie. Lasa-i in plata domnului!
Ionutz55
08 Mar 2004, 20:52
exista un topic depre fotbal, anume "loc de dat cu picioru"
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.