View Full Version : Runaway Jury ( Juriul )
aditza2004
29 Feb 2004, 17:45
Am vazut acest film acum 2 h la cinema studio si pot spunne ca sunt impresionat...cred ca este cel mai bun film de acest gen pe care l-am vazut..
Mi-a placut f mult rolul lui Gene Heckman(nu cred ca am scris corect)..
Am si eu o intrebare pt cei care au vazut filmul....Dupa ce Marlenee s-a intalnit cu Finch...ea a coborat din tramvai sau ce era....si a stat pe sina....parca ii venea sa planga...nu am inteles de ce...ma puteti ajuta??
Pentru ca a bruscat-o nenea Hackman acolo in tramvai si s-a cam speriat...
Cat despre film... mi-a placut insa este departe de a fi cel mai bun film de acest gen...
aditza2004
29 Feb 2004, 17:55
Merci Benny...la asta ma gandeam si eu...dar nu eram sigur...dar ...tot nu prea are sens :D :D :D
Ti-a placut sau nu??
Ba are sens cum sa n-aiba
Ti-am spus ca mi-a placut insa nu e cel mai bun film de acest gen... Unele dintre filmele de acest gen care mi-au placut mie foarte mult sunt A time to kill si Philadelphia
christi
29 Feb 2004, 18:31
Fara discutie, e un film care merita vazut, chiar daca a avut si unele mici puncte slabe. Pe linga Hackman & Hoffman, mi-a placut foarte mult si de Cusack, care joaca din ce in ce mai bine & mai sigur pe el.
aditza2004
29 Feb 2004, 18:34
Eu cred ca cel mai bine a jucat John Cusack...dupa aia gene...fata...si dustin
A time to kill era tot dupa John Grisham? A time to kill e filmul meu favorit dintre cele de acest gen! :lol:
Am si eu o intrebare pt cei care au vazut filmul....Dupa ce Marlenee s-a intalnit cu Finch...ea a coborat din tramvai sau ce era....si a stat pe sina....parca ii venea sa planga...nu am inteles de ce...ma puteti ajuta??
Daca n-ai avut inca vreo experienta personala pe parcursul careia sa te tii tare si dupa aia sa-ti vina rau (si nu ma refer aici la baut o sticla de Stalinskaia pe nersuflate), nu-ti fa griji, o sa ai!!
Eu am fost incantat de acest mic detaliu, ca m-am saturat de totii super-eroii de filme care fac tot felul de chestii si se iau in piept cu tot felul de barosani, fara sa le fie afectata nici o circumvolutiune, fara sa aiba nici o indoiala ca ei vor castiga, etc.
Din pacate insa, acelasi tip de detaliu s-a vrut a fi momentul revelatiei avocatului apararii de la sfarsit, care insa mi s-a parut cam exagerat si cam lungit si in consecinta, cu parere de rau pentru Hoffman, cred ca a fost ratat.
Leonard
01 Mar 2004, 14:22
am votat negativ. Ce sa fac, daca m-a plictisit? E mult mai bun The Rainmaker al lui Coppola (tot ecranizare dupa Grisham). Iar chestia cu schimbarea subiectului din tigari cu arme a fost in mod clar un blat comercial.
Mi-au placut twisturile din film! Dar m-a cam dezamagit faza din tribunal cand Hoffman il preseaza pe presedintele ala al companiei de arme in timp ce toata lumea obiecteaza pana presedintele cedeaza.... mi s-a parut un mare cliche si n-ar fi avut ce cauta acolo.... :roll:
In rest mi-a placut de cum a jucat Rachel Weisz (sper ca am scris bine) ... Overall filmul a fost BUN!
Este un film care merita vazut, pana la urma?
meritul lui grisham, ca autor de carti de duzina, e capana akuma nu a cazut in penibil
marele merit al filmului e ca merge where grisham`s never been before, adica direct in inima penibilului.
despre cat de bine alterneaza "regizorul" momentele de clisee dramatice de tensiune cu cu cadrele care nu au nici un sens nu se merita vorbit
pacat de subiect ca , admit , era super-tare
j cusak ok, rachel weisz nu prea
cat despre hoffman si hackman....OVER rated
Du-te bai ogto sa-l vezi ca merita vazut.... du-te cu Emi daca se mai duce si el o data :lol:
aditza2004
01 Mar 2004, 19:30
Eu am zis si mai sus..cred ca este cel mai bun film pe care l-am vazut de acest gen...chiar mai bun decat philadelphia dupa mine.....
Actiunea este f dinamica...si actorii interpreteaza fff bine rolurile...
Excelent film!!!
Ai vazut A time to kill? Daca nu, uite-te si dupa aia spune aici daca e cel mai bun film de acest gen... (A time to kill este prima ecranizare a unui roman de-al (de-ale lui :P ) Grisham... crede-ma ca merita sa vezi A time to kill!
aditza2004
01 Mar 2004, 19:36
Nu am vazut acest film...Atunci lasa-ma sa corectez...este cel mai bun film de acest gen din cele pe care le-am vazut... :lol:
Am vazut, in acest gen. 12 Angry Men, cu JAck Lemmon, care mi-a placut tare... Si am auzit ca originalul, facut in ani 50 cred, e si mai tare... Pe acela as vrea sa-l vad...
Si eu am vazut 12 Angry men dar cel cu Jack Lemmon... foarte misto! Si Jack Lemmon mi-a placut insa mi-a placut si mai mult cum a jucat George Scott... care din pacate a murit...
Tocmai am revazut Runaway Jury si parca a fost mai bun acum decat atunci cand l-am vazut prima oara.... Expresia fetei lui Hoffman de la sfarsitul filmului cand se intalneste cu Rachel Weisz e ... exceptionala! Ce inseamna sa stii sa joci... Iar faza cu Hackman care e distrus, terminat de pierdere... Makes it all worth it!
am vazut si eu azi filmul si mi s-a parut foarte Ok... Nu mia placut motivatia celor doi (Cusak si Weisz)... Mi sa parut lame... Ca vroiau sa se razbune? Ca ce? Ca a castigat Gene cazul ala din nush ce an? Daca se zicea pe parcursul filmului ca cumparase juriul din acel caz, sau ceva de genul asta, atunci da... A trisat si aveau motive plauzibile pt. razbunare. Bucata cu deliberarile juriului a fost prea scurta... Daca era mai lunga si bine facuta, desigur, ar fi fost un mare plus pt. film.
Mi-a placut foarte tare la film personajele. Era perfect construite... Si foarte bine interpretate. E placut sa vezi filmul doar pt personaje. Filmul e facut dupa o carte si sunt sigur ca, cartea (scuzati cacofonia) este foarte buna, ca altfel nu faceau filmul. :D
Tu ai inteles gresit de prima oara si ai ramas cu ideea asta...
Si tu atunci cand vrei sa te razbuni pe cineva sau ceva pentru ca ti-a facut un rau... te mai intereseaza ceva? Te mai intereseaza ca ala a trisat ca n-a trisat ? Mi s-a parut foarte bine conturat filmul si da, mai ales personajele... insa nu am putut sa nu vad asemanarea dintre Runaway Jury si A time to kill! Mai multe momente au semanat.... se vede ca romanele dupa care s-au facut filmele sunt scrise de acelasi om...
Totusi, A time to kill remains... the best... (pentru mine)
Era stupid sa te razbuni pa ala doar pt. care a castigat un caz, si-a facut meseria, fair and squere... Daca se afla ca a facut-o nederept, atunci aveau motive. Dar pt. ca si-a meseria e stupid... Filmul mi-a placut, dar asta mi s-a sparut un minus al lui...
ricutza
03 Mar 2004, 23:40
mie mi-a placut filmul ca mai toate ecranizarile dupa Grisham...nu e o capodopera, dar te tine oarecum in tensiune!
mi-au placut foarte mult toti actorii si mi s-a parut ca au jucat bine!
aditza2004
04 Mar 2004, 16:08
http://www.amazon.com/gp/reader/0440221471/ref=sib_dp_pt/104-1810614-9660726#reader-page
Pentru cei care vor sa citeasca romanul original
Hoffman este un actor remarcabil... A jucat foarte bine in film (ca toti ceilalti)... Dar nu e o supriza ca a jucat bine aici... Are si Oscar pt Kramer Vs. Kramer, unde a jucat de OSCAR calumea... Unul din cele mai bune roluri ale lui...
Mi se pare mie sau Hoffman seamana cu Al Pacino? Mie intotdeauna mi s-a parut asa....
aditza2004
04 Mar 2004, 16:41
Hoffman a jucat bine in mai toate filmele sale...
La Hoffman exista doar anumite grade de cat de bine a jucat. Joaca bine, binisor, foarte bine, Incredibil, destul de bine, nu rau si OSCAR WIINING PERFORMANCE! :D Doar cateve din gradurile sale de jucat in filme :D.
Pink Panther
15 Mar 2004, 19:17
Dupa parerea mea, este intotdeauna bine sa citesti si cartea si sa vezi si filmul! - asta pentru o idee cat mai corecta asupra ambelor variante!
In cazul lui John Grisham avetzi ce citi...si avetzi si ce filme vedea...
firma, cazul pelican, clientul, a time to kill, hmmm. ce mai era... a..da.. runaway jury ! :D
Pot sa zic ca am citit toate cartile lui Grisham - este preferatul meu - si este intotdeauna o placere sa descopar apoi si filmele! Dintre cartile lui imi aduc aminte ca "The Chamber" (Camera Mortii) mi-a dat de gandit mai mult ... adica de ce ajungi sa tzii cu condamnatul la moarte,desi stii ca este vinovat...
De curand mi-a cazut in mana si Maestrul - sunt de-abia la jumatate, dar pare foarte buna - a revenit ideea avocatului care da de cazul vietzii lui ! imi place - iti spun mai mult dupa ce termin!
Stiu ca Un altfel de Craciun (Skipping Christmas) nu e ca celelalte romane, de-aia am si spus ca va fi pe placul tuturor, si celora care nu-l indragesc pe Grisham...
Pe langa Skipping, pana acum Grisham a mai avut 2 astfel de incercari (Campionul din Arkansas / Painted House, dar si Bleachers care va aparea si la noi prin vara - acesta este despre lumea baseball-ului in Liga Mica) si s-au bucurat de succes.
Cred ca de-acum incolo vom avea parte alternativ de un roman cu procese, si unul in alt stil in fiecare an...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.