View Full Version : Stelele noastre vs Stelele lor
Mie mi-ar conveni,iti dai seama...oricum,am zis,eu in mai vin la reuniune,k-o fi in cluij,in bucuresti,in constantza sau mai stiu eu unde...
Gaandalf
16 Mar 2004, 11:19
Mie mi-ar conveni,iti dai seama...oricum,am zis,eu in mai vin la reuniune,k-o fi in cluij,in bucuresti,in constantza sau mai stiu eu unde...
LA VARA IN CONSTANTA! :lol:
Si ne oferi tu hosting? :) 8)
Pai, mai e timp pana atunci... poate il sarbatorim la Cluj, nu?
Cel mai mare cadou pentru el ar fi sa vada 9 ore de LOTR la cinema... ar fi ziua perfecta pentru un adevarat fan... si mai stiu eu pe cativa care ar veni la acest eveniment... :wink:
Poate facem intalnirea la Cluj in mai, cine stie???
9 ore LOTR? Guys...are you tryin` to kill me or somethin`?
Demona...9 ore...imagine that...care face pauza de 'umblatoare' nu e fan LOTR!!!Am zis.Aici nu umblam cu jumatatzi de masura...ori stai si te uiti ori te uiti si-o-ncasezi!! :lol: Ar fi 'k.Vad ca benny ma sustine-oricum e mai 'guru' in mesaje dekat mine,deci nu pot decat sa-l aprob :D .iar probunerea lui gaandalf e logica...dar nu in timpul sesiunii,fo' god's sake!!prin julye...
Demona...9 ore...imagine that...care face pauza de 'umblatoare' nu e fan LOTR!!!Am zis.Aici nu umblam cu jumatatzi de masura...ori stai si te uiti ori te uiti si-o-ncasezi!! :lol: Ar fi 'k.Vad ca benny ma sustine-oricum e mai 'guru' in mesaje dekat mine,deci nu pot decat sa-l aprob :D .iar probunerea lui gaandalf e logica...dar nu in timpul sesiunii,fo' god's sake!!prin julye...
Asha mey! Adu-mi aminte de sesiune...ca shi asha am restantza de la prima! :cry: Da` sa moara mama...sa traisca LOTR-ul shi alea noua ore in care numa` noi shtim cum facem sa nu mem` la "toilet". Io aleg sonda shi tot vad alea 9 ore. :lol: Shi tu itzi dai seama...daca se face shi cu Extended Editions...aia suntem! :lol:
Putine sanse sa se vizioneze extended editionul... insa si eu vreau sa vad trilogia cap-coada :)
Putine sanse sa se vizioneze extended editionul... insa si eu vreau sa vad trilogia cap-coada :)
Extendedul nici nu o sa fie terminat atunci, cum ai vrea sa il vizionam?! Sau crezi ca scoate Pee-Jay vreun dvd extende special pt tiff! :lol:
Nu special pentru TIFF! Special pentru noi!
Nu special pentru TIFF! Special pentru noi!
Facem petitzie pe net. Noi fanii din Romania sa ne bage extendeu` pe mai ca ni-l trebe`...neaparatus!! ;)
Yo fac petitie la rusi sa pirateze mai repede extendedul, care inca e in lucru! Ce petitie, ma duc direct cu armele pe ei! ;)
Yo fac petitie la rusi sa pirateze mai repede extendedul, care inca e in lucru! Ce petitie, ma duc direct cu armele pe ei! ;)
Dude...you got a gun? And dude...when is the next mach? I kick Evenescence's virtual and real butt...what's next? Shi scuze elor pe care i-am calacat pe nervi cu faza asta...emanuel...blitz...sorry!
Dude...you got a gun? And dude...when is the next mach? I kick Evenescence's virtual and real butt...what's next? Shi scuze elor pe care i-am calacat pe nervi cu faza asta...emanuel...blitz...sorry!
Nu v-am zis mai ca eu il tin pe ossama in debara la mine... Da sa numai ziceti la nimeni! E asa de dragalas, si laptic bea la micu dejun... :P
In leg cu meciurile, vreti sa el reluam acum? Or what? ;)
Si dak da? Cine vs cine? Lady s vs... sau fluturas vs... sau danik vs... ?
E asa de dragalas, si laptic bea la micu dejun... :P
Mah! Aia e cumva una din pisicile tale???
E asa de dragalas, si laptic bea la micu dejun... :P
Mah! Aia e cumva una din pisicile tale???
Neah! Motanul are nuem de pirat rus, i se zice Boris, restu sunt numa pisicutze cochete care au ce au cu posteru lord... Cred ca nu isi dau seama ca de la etajul 6 nu o sa aiba un picaj prea lin! :roll:
Deci tot "muierile" au ce au cu LOTR-ul! ;) Bine mey! Noapte buna "copcki!"
Deci tot "muierile" au ce au cu LOTR-ul! ;) Bine mey! Noapte buna "copcki!"
Mda... Femeile astea iadu pe pamant! Da ce ne-am face si fara ele... :roll:
Hai ca o dam pe diverse... Revenind ontopic: Care e urmatoru meci, ca eu numai am ideei? :P
[-
Hai ca o dam pe diverse... Revenind ontopic: Care e urmatoru meci, ca eu numai am ideei? :P
vezi ce idei o sa ai TLD!! :evil:
Leonard Pyron
17 Mar 2004, 08:55
Dar ce e asa de imbracata Demo ?
Asha mey! Adu-mi aminte de sesiune...ca shi asha am restantza de la prima! :cry: Da` sa moara mama...sa traisca LOTR-ul shi alea noua ore in care numa` noi shtim cum facem sa nu mem` la "toilet". Io aleg sonda shi tot vad alea 9 ore. :lol: Shi tu itzi dai seama...daca se face shi cu Extended Editions...aia suntem! :lol:
Hauleo!Pai il halim cu fulji cu tot pe piJey numa' sa nu sara cu marfa!Poate returnu' no sa fie extins da' restul sper...clar e k'o sa fie lotr.
emanuel
17 Mar 2004, 10:00
Deci: in nici un caz nu vor fi variantele extended.
Nu au cum, ele au iesi doar pe DVD!
Copiile pe care le vor prezenta vor fi in mod sigur cele care au rulat in Romania pe ecrane.
Am vrut sa facem si noi un astfel de eveniment cu ocazia lansarii revistei dar ne-am gandit ca ar fi fost prea mult timp petrecut in sala de cinema (9 ore) si poate n-ar fi venit multi... mai ales ca sunt forumisti din provincie... care s-ar fi deplasat mai greu...
Ma bucura ca ideea le-a venit celor de la TIFF. Asta inseamna ca in mai ne vedem la CLUJ!
Oky-doky :D I'm for it.Si in iulie zic sa dam o raita la mare!
Acuma horaratzi-va...ce dreq facem in mai? Vin la Bucale sau Cluj? Dar in iulie la mare..bestial! :D La fix cu concediu`...
Dar ce e asa de imbracata Demo ?
Tu ce fras vrei iar?
Acuma horaratzi-va...ce dreq facem in mai? Vin la Bucale sau Cluj? Dar in iulie la mare..bestial! :D La fix cu concediu`...
Je votez cu orashu'mi de bastina...asta vine CJ.Tragem un poll?
Leonard Pyron
17 Mar 2004, 17:46
Tu ce fras vrei iar?
Ziceam ca daca cu intelectul nu prea combatzi, sa compensezi cu fizicul...
Hai, urca pe masa si lasa buricul sa se simta liber !
Hei-hei/hei...
Ai vazut ca nu e greu ?!
:wink:
Ziceam ca daca cu intelectul nu prea combatzi, sa compensezi cu fizicul...
Hai, urca pe masa si lasa buricul sa se simta liber !
Hei-hei/hei...
Ai vazut ca nu e greu ?!
:wink:
Pyron...iar ai avut vise erotice? Ia un MagneB6 sa-tzi revi!
Je votez cu orashu'mi de bastina...asta vine CJ.Tragem un poll?
Da` daca venim in Cluj, ne faci camping in fatza la tine la bloc? Sau ma rog, unde stai? ;)
Eu stau la casa si gradina...si poate ofer hosting la catziva...chiar la catziva mai multzi,dak va aducetzi corturi :D
Lol... Bine raptor. :D Da acuma serios, unde stam daca venim la TIFF? Faci tu acolo un "bunker" mic sau ce? Putem sa stam la tine in gradina? Ne facem o groapa mica. :D
Foarte bun buncaru`...Ne jucam de-a Hobbiton. Care e baiu`??? ;) raptore...yo's de acord! Trebe` plata cu chiria? ;)
A,pai imi sunteti prieteni,nu as putea sa va fac asa ceva...da' eu zic sa veniti totusi cu bani de'acas' ca cine stie?... :D :D :D
A,pai imi sunteti prieteni,nu as putea sa va fac asa ceva...da' eu zic sa veniti totusi cu bani de'acas' ca cine stie?... :D :D :D
Bun asha! :D S-a facut...
Foarte bun buncaru`...Ne jucam de-a Hobbiton.
veniti cu usi rotunde de-acasa,va zik de pe-acuma....
Freak_on_a_Leash
23 Mar 2004, 20:46
Foarte bun buncaru`...Ne jucam de-a Hobbiton.
veniti cu usi rotunde de-acasa,va zik de pe-acuma....
ne dai tu cuie shi ciocan,ca eu unul car numai scandurile dupa mine.
Vopsea verde aveti?
Yo ma gandeam, decat sa dau cu bidineaua...mai bine lipesc frunze pe ea. Ma gandeam la un "Mary Jane" look...sau ceva de genu`. Da` poa` va pune frasu` sa-mi fumatzi usha. Cautatzi-va frunze de athelas. Poate sunt mai bune... ;)
:D :D :D Da-o dreku' de treaba....chestia cu fumatul usii e bestiala...cred ca demult n-am mai avut asa pofta de ras ca acuma... :D :D :D Pai daca punem athelas, o sa fie o usa de s-o pui pe rana,nu alta...
:D :D :D Da-o dreku' de treaba....chestia cu fumatul usii e bestiala...cred ca demult n-am mai avut asa pofta de ras ca acuma... :D :D :D Pai daca punem athelas, o sa fie o usa de s-o pui pe rana,nu alta...
Da` frasu`. Cin` shtie ce efact de "high" are athelas ala. Yo zic ca de gasim din alea, le fumam. Daca nu..ete nah...ne taiem cu lama sa vedem ce efect are...;)
EEEEEE,nuuu le fumam,ca ne tre' plamanii....in schimb ficatul nu e chiar asa de folositor...athelas-ul asta...se poate bea oare? :wink:
Vopsea verde aveti?
Ne luam spray-ul fauritor de grafitti si uite asa am scapat si de probleme how high... :P Spray-urile le tinem, la mien ok?! :evil:
Da ce vb eu ep aici, oricum nu cred ca ajung al tiff-nita! Sad sad sad! :roll:
EEEEEE,nuuu le fumam,ca ne tre' plamanii....in schimb ficatul nu e chiar asa de folositor...athelas-ul asta...se poate bea oare? :wink:
Ceai! Sigur...ca doar Aragorn le-a fiert. Se bea...ioai...itzi dai seama..
Little Dique
25 Mar 2004, 00:57
si chestia asta unde se tine?
Steluta mai nou eliberata din matrice mi-a promis o calatorie pe scaunul care te scoate din matrice! Incantat de propunerea ei m-am decis sa-i fac cinste cu un meci... Ce frumooooos! :evil:
Si acum... I present to you...
Danica (http://www.cinemagia.mxhost.net/SANY0080.JPG) VS J. Lo (http://www.perfectpeople.net/media/celebs/268/79711-1032027301.jpg) (poza cu J. Lo a ales-o TLD si cea cu Danica am ales-o eu!)
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/16.gif
Nightwane
25 Mar 2004, 19:24
votez cu Danyka
bah ce urat e TLD!!!! :lol: :lol:
votez cu Danyka
bah ce urat e TLD!!!! :lol: :lol:
Urat urat da trag numa fete frumoase pe langa mine! :P
da trag numa fete frumoase pe langa mine! :P
Asta da...
Si Yo tot cu Padawan Danica votez 8)
Mai degraba Danica e Sith Apprentice si Demona e Sith Master pentru ca ele sunt orientate spre EVIL....
Asa ca e Danica - Sith Apprentice 8)
Multzumesc pentru recunoashtere. She's just a begginer in the "arts of Evil deeds". Oricum votul meu merge la Danica...of course...Dar mey baietzi, trebuia sa bagatzi o poza asemanatoare cu a lui JayLo. ;) Damn, nu v-am dat invitatzia la chefu` din Purgatoriu. Danica era acolo prezenta intr-o tzinuta asemanatoare. Frigea nishte inimi la gratar... ;)
Dar mey baietzi, trebuia sa bagatzi o poza asemanatoare cu a lui JayLo.
Total gresit!
Trebuia sa bagam o poza asemanatoare cu cea a lui J Lo de-a lui Danica! Dar cum Danica nu ne-a dat nici o astfel de poza :roll:
You're still gonna miss the party... ;)
emanuel
26 Mar 2004, 09:57
Danica si de la mine!
Pai Danica,of course... (*) (*) (*) (*) (*)
Dar mey baietzi, trebuia sa bagatzi o poza asemanatoare cu a lui JayLo.
Total gresit!
Trebuia sa bagam o poza asemanatoare cu cea a lui J Lo de-a lui Danica! Dar cum Danica nu ne-a dat nici o astfel de poza :roll:
parca erati minori ultima data cand am verificat... :roll: ..so..sorry guys!Pt.Demona ...cheful din purgatoriu ROCKS!!!daca vreti shi voi sa veniti ..use the chair(ala de la best male cinemagia vs best male hollywood...da rezultate imediate..dupa o sa petreceti o eternitate cu mine &Demona in hell....how can you say no to that?)
parca erati minori ultima data cand am verificat... :roll: ..so..sorry guys!Pt.Demona ...cheful din purgatoriu ROCKS!!!daca vreti shi voi sa veniti ..use the chair(ala de la best male cinemagia vs best male hollywood...da rezultate imediate..dupa o sa petreceti o eternitate cu mine &Demona in hell....how can you say no to that?)
Aawww...! She's growin` up so fast! Soon she'll be leavin` home! My baby! ;)
Mai verifica odata ca la mien cred ca s-a pierdut pe drum minoratu' ala, al draq a cazut din buzunar... Iar cu partea cu scaunul cum facem daniko ca-l am deja pe post de urmarit matrixul zilnic... So ce planuri mai aveti tu si demona pt mine si pt restul forumului?! ;)
Mai verifica odata ca la mien cred ca s-a pierdut pe drum minoratu' ala, al draq a cazut din buzunar... Iar cu partea cu scaunul cum facem daniko ca-l am deja pe post de urmarit matrixul zilnic... So ce planuri mai aveti tu si demona pt mine si pt restul forumului?! ;)
http://www3.sympatico.ca/pmorasse/guillotine.jpg here's a place to rest!
http://www3.sympatico.ca/pmorasse/guillotine.jpg-here's a place to rest!
"Not Found
The requested object does not exist on this server. The link you followed is either outdated, inaccurate, or the server has been instructed not to let you have it."
Imi place sa ma gandesc c aimi pregatisesti un loc rece si placut la racoarea lunii, dar vad ca e doar un link care nu merge! Ma dezamagesti si tocmai incepeam sa am cred alintat pe aici! :roll: :evil:
http://www.wishbooktoys.com/zone/guillotine.jpg
uite da-i aici !eshti toasted!here's a place 4 u!
Uite asa mai scap eu de petele de pe creieras... Inca odata iti multumesc danik (si implicit tie evil one demona)! :lol: :lol: :lol:
Damn, she's so good at it! Cat believe it. Look at her. Growin` up so fast. In curand o sa vrea sa ma detroneze... ;)
Sa nu uitati, totusi, ca eu sunt The Sith Lord!!! 8)
Sa nu uitati, totusi, ca eu sunt The Sith Lord!!! 8)
You wish! 8)
Damn, she's so good at it! Cat believe it. Look at her. Growin` up so fast. In curand o sa vrea sa ma detroneze... ;)
:P yup...dar mai pana atunci ....deocamdata sunt apprentice...
Anne Claire
26 Mar 2004, 21:49
am "paste" doar partea principala:primul vot e DANICA,pentru ca o urasc pe jenica din bloc.
danica esti sigura?she's a tough one!trust me!
8) Of course I am...she knows that! I let her with her dreams...But I will not subestimate her. She learns quick! ;)
Freak_on_a_Leash
27 Mar 2004, 21:39
Anne Claire tu cine esti?
Oy! Anuntz catre sfanta treime! Ar fii cazul sa bagatzi un meci nou! WTF? :x
We're sorry... Duhul Sfant si-a luat o vacanta si s-a dus la Busteni... MOTHER FUCKER!!!
We're sorry... Duhul Sfant si-a luat o vacanta si s-a dus la Busteni... MOTHER f***!!!
Benny poti sa continui cu Alice fluture vs. ... ziceti voi ca n-am idei :P
O las pe demona sa nascoceasca adversarul pt fluturas ca doar e regina intunericului... sau aia era danica, sau erau amandoua, sau nu era nici una... :P
We're sorry... Duhul Sfant si-a luat o vacanta si s-a dus la Busteni... MOTHER f***!!!
Benny poti sa continui cu Alice fluture vs. ... ziceti voi ca n-am idei :P
O las pe demona sa nascoceasca adversarul pt fluturas ca doar e regina intunericului... sau aia era danica, sau erau amandoua, sau nu era nici una... :P
Bey, eu sunt una singura...shi asha o sa raman! WTF?!?! :roll:
Bey, eu sunt una singura...shi asha o sa raman! WTF?!?! :roll:
Scuzati-ma INTUNECIMEA TA! Acum ca sunt back pe forum putem sa deschidem un alt meci, nu de alta da e cam boring topicul asta de ceva vreme... Dupa cum spuneam Alice fluturas vs .... Bulloaca (poate) :roll:
Scuzati-ma INTUNECIMEA TA! Acum ca sunt back pe forum putem sa deschidem un alt meci, nu de alta da e cam boring topicul asta de ceva vreme... Dupa cum spuneam Alice fluturas vs .... Bulloaca (poate) :roll:
Sounds okey!
Sa purcedem cu un nou meci atunci (care nu stiu cat o sa tina, dAr o sa dureze sper :P):
Alice fluture (care e fata imbracata cu bluza rosie;) (http://www.cinemagia.ro/img/intalnire_revista/images/022.jpg) vs Sandra Bullock (http://www.allstarz.org/sandra/sandra2.jpg)
emanuel
06 Apr 2004, 11:47
Fluturasul nostru.... :D
3-0 cu votul meu! :roll:
the spirit of the system is back....yey!!!!Welcome back Mr.TLD we missed you (cred ca nu tre ' sa-ti mai spun de unde e replica nu?) :wink:
shi nici nu trebuie sa-ti mai spun ce urmeaza dupa replica respectiva nu? :evil: :evil: :evil:..the super brawl ...be ready!
3-0 cu votul meu! :roll:
the spirit of the system is back....yey!!!!Welcome back Mr.TLD we missed you (cred ca nu tre ' sa-ti mai spun de unde e replica nu?) :wink:
Bleah! Nu prea ai facut multe cu locu asta de cand am plecat dak asteptai raspunsu la intrebare! :lol:
Nightwane
06 Apr 2004, 12:55
Sandra Bullock... :roll:
Sm�agol-Gollum
06 Apr 2004, 16:40
sandra :)
Tough choise.............nu prea stiu pe nici una dintre ele,dar votul meu merge catre.........Alice :)
Vreo 6-2 si deja ma gandesc ce meci sa mai vina... Lady S. vs... Asta e asa ca tema de gandire :P
Trebuia s-o bagam pe Futterfly impotriva lui Liv Tyler shi pe Lady S impotriva Sandrei Bullock...
Trebuia s-o bagam pe Futterfly impotriva lui Liv Tyler shi pe Lady S impotriva Sandrei Bullock...
Las ca merge si Lady S. vs Liv Tyler... ;)
Alice_Fluture
07 Apr 2004, 10:41
Nu stiam ce sa cred cind mi-a spus Demonika aseara. Si eu care ma gindeam ca trebuie sa pun cine shtie ce poze cu mine... Multumesc, multumesc. Chiar ma gindeam ca o sa ma bata Sandra. Cind se incheie meciul? :) Da' Demonika nu s-a batut cu nimeni? De ce n-o punem pe ea cu elfitza?
Nu stiam ce sa cred cind mi-a spus Demonika aseara. Si eu care ma gindeam ca trebuie sa pun cine shtie ce poze cu mine... Multumesc, multumesc. Chiar ma gindeam ca o sa ma bata Sandra. Cind se incheie meciul? :) Da' Demonika nu s-a batut cu nimeni? De ce n-o punem pe ea cu elfitza?
Ea a fost cu jolie deja si ca sa zic asa... a jucat si in blockbusterul " ea vs evanescence" ;)
Si ce-a jucat...
Anyway, votez BUTterfly 8)
Si ce-a jucat...
Stai sa vezi ce meci demona "cuminte" vs demona "evil" o sa vina mai departe! :)
Si ce-a jucat...
Stai sa vezi ce meci demona "cuminte" vs demona "evil" o sa vina mai departe! :)
Demona cuminte? Sunt foarte curioasa ce poza bagi acolo shi Demona evil..iar foarte curioasa? Sau cum faci, bagi in Photoshop o poza de-a mea shi ma faci "Thoot Fairy" versus "Queen Metalia" ??? ;)
Si ce-a jucat...
Demona cuminte? Sunt foarte curioasa ce poza bagi acolo shi Demona evil..iar foarte curioasa? Sau cum faci, bagi in Photoshop o poza de-a mea shi ma faci "Thoot Fairy" versus "Queen Metalia" ??? ;)
Da ce oi fi vrut sa bag in loc de cuminte... :roll: "fluffy like a bunny" ? :roll: ... si mai gasesc eu textele pana atunci, nu degeaba mi-am luat topicu asta in cap! :P
Da ce oi fi vrut sa bag in loc de cuminte... :roll: "fluffy like a bunny" ? :roll: ... si mai gasesc eu textele pana atunci, nu degeaba mi-am luat topicu asta in cap! :P
...System waiting...
...System waiting...
Pana la meciul respectiv mai astept forumiste doritoare de a trimite poze pt acest topic. Folositi pm-ul si contactati-ma! :P Mai astept o sapt pana sa primesc poze pana una alta mai se desfasoara meciul asta! ;)
P.S: Mai e si meciul lui Lady S...
...System waiting...
Pana la meciul respectiv mai astept forumiste doritoare de a trimite poze pt acest topic. Folositi pm-ul si contactati-ma! :P Mai astept o sapt pana sa primesc poze pana una alta mai se desfasoara meciul asta! ;)
Tu cred ca mai vrei poze cu Evanescence...
...System waiting...
Tu cred ca mai vrei poze cu Evanescence...
Nu ti-am zis ca ud patul la poza aia inca! ;)
Nu ti-am zis ca ud patul la poza aia inca! ;)
I don't need that! For God sake Neobbit!!! Ew!
Little Dique
09 Apr 2004, 20:52
cand e meciul demona evil vs demona good?pot sa zic demona good?:roll:
cand e meciul demona evil vs demona good?pot sa zic demona good?:roll:
In nici un caz nu va suna asa... Si nici nu stiu dak o sa continui cu meciuri intre forumisti... As fi prea, nici nu stiu cum sa am mai fac! :P :lol:
Sm�agol-Gollum
13 Apr 2004, 11:41
cand se termina runda??
cand se termina runda??
vrei sa ajungi sa joci shi tu........ :lol: :wink:
Sm�agol-Gollum
13 Apr 2004, 12:09
da bineinteles ca vreau shi eu( dar nu acuma) :)
Pai in meciul de fata alis-ul nostru a cam trimufat asa ca trecem al ultimul meci (asa se pare...)
Lady Skar (http://www.cinemagia.ro/img/intalnire_revista/images/010.jpg) vs Liv Tyler (http://img.actressarchives.com/liv/liv01a.jpg)
Spor la voting lume! ;)
emanuel
13 Apr 2004, 14:26
Lady a noastra...
Un vot shi de la mine pt Lady_Skar
Un vot shi de la mine pt Lady_Skar
Uite cum prinde viteza lady a noastra. 2 voate dej apt ea! ;)
:-? Hard choise...but...I must choose...L...L...Lady S! She's too damn funny not to pe picked! :lol:
liv tyler, evident
Evident ca vreau sa vad ce face nightwane cand vede postul asta! :lol: Momentan 3-1 pt Lady S! ;)
Sm�agol-Gollum
13 Apr 2004, 15:51
hmmm....grea alegere....dar totusi votez cu lady_s
Deci Lady_Skar este cea in albastru.........eu pun de la mine vot pentru ea
(tre' sa vin shi eu candva la intalniri neaparat)
Liv ii frumoasa & everything,dar totushi............ :wink:
Te pomenesti ca oi vrea sa te cuplezi cu ea acuma or what? :P 5-1 deja pt ea! ;)
Eu votez cu Lady Vader of course with her HUGE, MASTODONIC, GARGANTUAL pectorals... But i vote her for her brain... she has a beautiful brain... very colored and shit
Lady_Skar
13 Apr 2004, 18:21
Hell yeah, as bate-o pe Liv Tyler, la multe lucruri chiar.
A pie eating contest,
A wet t-shirt contest,
etc
etc
etc
Multumesc celor care au votat cu mine... but I'm a lover, not a fighter. :oops: :lol:
Hell yeah, as bate-o pe Liv Tyler, la multe lucruri chiar.
HELL YEAH!!!
Nightwane
13 Apr 2004, 19:03
ia ghici pe cine votez?
Votez Lady_S!!! Frem... Unul din motive ar fi ca pe ea o cunosc si pe Liv no cunosc... :D :P :lol:
ia ghici pe cine votez?
Pe Nicole Kidman???
Te pomenesti ca oi vrea sa te cuplezi cu ea acuma or what? :P 5-1 deja pt ea! ;)
Nu ii stiu pe toti la fata............just checking :wink:
Nightwane
13 Apr 2004, 22:32
Nu ii stiu pe toti la fata............just checking :wink:
nici un "just checking" ca e luata deja :D da' we are very open-minded :P
Nightwane
13 Apr 2004, 22:33
Pai in meciul de fata alis-ul nostru a cam trimufat asa ca trecem al ultimul meci (asa se pare...)
Lady Skar (http://www.cinemagia.ro/img/intalnire_revista/images/010.jpg) vs Liv Tyler (http://img.actressarchives.com/liv/liv01a.jpg)
Spor la voting lume! ;)
puteai sa pui si tu o poza de la ultimul meeting...ca asa bagata intr-un coltz nu poate fi idolatrizata :P
Auleo!Ce-mi faceti....Votez cu Lady S, deci am renuntat de data asta la Liv Tyler...the sacrifice!!!!!
Oricum,merita. :wink:
O poza de la meeting in premiera pe meleagurile Cinemagiste: http://www.cinepoze.mxhost.net/Lady_S.JPG
Nightwane
14 Apr 2004, 00:28
O poza de la meeting in premiera pe meleagurile Cinemagiste: http://www.cinepoze.mxhost.net/Lady_S.JPG
who's the pretty guy with the cigarette?
Some guy named Naituein...
Nightwane
14 Apr 2004, 02:04
Some guy named Naituein...
oh yeah? well...even though i'm 100% heterosexual...i do declare that he's HOT! :lol: :lol:
Oh yeah... he's one sexy bitch
Nightwane
14 Apr 2004, 02:07
Oh yeah... he's one sexy bitch
ooooh yeah..niggah talk! YEAH!
Still, this is about Lady_S which is like 10.000.000.000 sexier then you. Agree? Now i'm not going to post another msg here
Spor la voting lume! ;)
puteai sa pui si tu o poza de la ultimul meeting...ca asa bagata intr-un coltz nu poate fi idolatrizata :P
Bah tu crezi ca am stat sa ma uit prin multitutinea aia de 89 de poze sau cat eerau? O_o, le-am rasfoit si yo asa, nici pe hdd nu le am! :P
9-1 dak nu ma insel pt Lady S! ;)
Alice_Fluture
14 Apr 2004, 09:27
Votez si eu pt. Lady_S.
si o astept la casting, daca e interesata. :wink:
Votez si eu pt. Lady_S.
Se consemneaza si scoru devine 10-1 :P
Lady_Skar
14 Apr 2004, 14:38
Votez si eu pt. Lady_S.
Se consemneaza si scoru devine 10-1 :P
Go me!
Go me!
Go me!
Increderea pe care o au oamenii astia in mine. It's touching. :oops:
*sniff-sniff*
Go me!
Go me!
Go me!
*sniff-sniff*
You little-bitch! ;) You're enjoyin` this...;)
Lady_Skar
14 Apr 2004, 17:58
Go me!
Go me!
Go me!
*sniff-sniff*
You little-bitch! ;) You're enjoyin` this...;)
I can't deny that the fact that people believe I could kick Liv Tyler's ass brings a smile to my face. :lol:
...and kick her as in a wet t-shirt contest :)
Lady_Skar
15 Apr 2004, 13:09
...and kick her as in a wet t-shirt contest :)
that brings a smile to your face. 8)
Freak_on_a_Leash
15 Apr 2004, 16:42
Liv Tyler...no offence Lady S.nu cunosc personal pe nici una,dar o prefer le Liv,din diferite motive.
TLD,cand vine meciul dintre Demona Good vs Demona Evil????????
Undomiel
15 Apr 2004, 17:23
Liv Tyler...no offence Lady S.nu cunosc personal pe nici una,dar o prefer le Liv,din diferite motive.
freak,o preferi pe liv pentru ca seamana cu demona? ;) tld,asteptam meciul! :D ma intreb cum naiba o fi demona good?nu e ceva de genul angel vs demon? :roll:
freak,o preferi pe liv pentru ca seamana cu demona? ;) tld,asteptam meciul! :D ma intreb cum naiba o fi demona good?nu e ceva de genul angel vs demon? :roll:
E ceva de genu soft vs hard-rock! sau pe aici pe undeva! :P
E ceva de genu soft vs hard-rock! sau pe aici pe undeva! :P
:lol: un bluess cu heavy metal(asha ca sa mai punem in opozitei stiluri :wink: )
freak,o preferi pe liv pentru ca seamana cu demona? ;)
Nu seamana cu mine deloc Liv Tyler...
Da chiar deloc!!!! ;) Oricum dak dupa weekend nu mai gasesc pretendente care sa trimita poze, se vor anunta castigatorii de pana acuma.. Dup amai vedem noi... :roll:
:lol: :lol: :lol: Ce mi-a placut............ (*)
What's so funny?
Mi-a placut acolo cum ai spus ca Liv Tyiler nu seamana cu tine...cum o compari :lol: :lol:
Mi-a placut acolo cum ai spus ca Liv Tyiler nu seamana cu tine...cum o compari :lol: :lol:
Pai mi se pare normal! Doar nu o compar pe ea cu mine? Ce? Am mancat din aceeashi farfurie? Ete floeshc! Ca daca e de la Hollywood...tot nu e Jolie. La Jolie zic...nu seaman cu ea...alta mancare de peshte..get the idea? ;)
Anne Claire
16 Apr 2004, 17:45
bad girl all the way!that's my girl!mi-am dat hibernate la pc.stupid me!demmie,thanks de avatar.:)
Daca tot vb. cun cine semeni si cu cine nu, am auizt ca semeni oarecum cu Christina Ricci, este adevarat? :D :wink: :o
Pai mi se pare normal! Doar nu o compar pe ea cu mine? Ce? Am mancat din aceeashi farfurie? Ete floeshc! Ca daca e de la Hollywood...tot nu e Jolie. La Jolie zic...nu seaman cu ea...alta mancare de peshte..get the idea? ;)
i like it............
Daca tot vb. cun cine semeni si cu cine nu, am auizt ca semeni oarecum cu Christina Ricci, este adevarat? :D :wink: :o
Christina ricci ii copil mai pe langa comaparatia jolie-demona... Oricum ce va mai chinuitit asa, demona este unica pe meleagurile noastre...
Am mancat din aceeashi farfurie?
:o Fana BUG Mafia sau doar coincidenta?
Cele mai multe comparatzii le am intradevar cu Christina Ricci. Au mai fost "nominalizate" shi Jessica Alba, Angelina Jolie o singura data Tia Carere or somethin`. Daca ar fii asha shi ash avea ate un pic ce au fiecare din ce au ales de sus...hmmm...dar nu e asha...asha ca...don't pay attention...
:o Fana BUG Mafia sau doar coincidenta?
Nu sunt fana BUG Mafia. Geeeeeeeeez! De unde ai tras concluzia asta? :evil:
Era faza asta intr-o melodie din '98 ... Mi s-a parut ciudat ca n-am mai auzit expresia asta in alta parte decat in melodia aia
Era faza asta intr-o melodie din '98 ... Mi s-a parut ciudat ca n-am mai auzit expresia asta in alta parte decat in melodia aia
Then you don't know my family... De fapt, nici nu e indicat... :roll:
Christina ricci ii copil mai pe langa comaparatia jolie-demona... Oricum ce va mai chinuitit asa, demona este unica pe meleagurile noastre...
Oh! Thank you dear! You are so totally cute... 8)
Freak_on_a_Leash
17 Apr 2004, 16:12
Cele mai multe comparatzii le am intradevar cu Christina Ricci. Au mai fost "nominalizate" shi Jessica Alba, Angelina Jolie, o singura data Tia Carere or somethin`. Daca ar fii asha shi ash avea ate un pic ce au fiecare din ce au ales de sus...hmmm...dar nu e asha...asha ca...don't pay attention...
de fapt ai cate ceva de la fiecare.de aia esti mai frumoasa decat ele.cred ca de aia,they all pay attention.tld,ai dreptate...
Cele mai multe comparatzii le am intradevar cu Christina Ricci. Au mai fost "nominalizate" shi Jessica Alba, Angelina Jolie, o singura data Tia Carere or somethin`. Daca ar fii asha shi ash avea ate un pic ce au fiecare din ce au ales de sus...hmmm...dar nu e asha...asha ca...don't pay attention...
Vrei sa zici ca ele au cele mai multe comparatii cu tine,poate? :wink: (*)
Hai ca ai spus-o raptore. Right on dude! Ash vrea eu... :roll:
Hai ca ai spus-o raptore. Right on dude! Ash vrea eu... :roll:
:lol: :lol: :lol: Exact ca shi cu Liv Taylor :wink:
:lol: :lol: :lol: Exact ca shi cu Liv Taylor :wink:
Huh???
Freak_on_a_Leash
19 Apr 2004, 12:06
asa,sa va intre in cap la toti.Demona e mai buna ca Jolie,Tyler,Ricci si altele la un loc.
tld,pacat ca nu o sa fiu pe aici cand o sa bagi meciul Demona good vs Demona evil.
goodbye everybody!
asa,sa va intre in cap la toti.Demona e mai buna ca Jolie,Tyler,Ricci si altele la un loc.
tld,pacat ca nu o sa fiu pe aici cand o sa bagi meciul Demona good vs Demona evil.
goodbye everybody!
Pai zi cand te intorci ca pot sa o mai lalai pe aici, meciul aal oricum o sa fie printre ultimele doar e crema! :roll:
Pai zi cand te intorci ca pot sa o mai lalai pe aici, meciul aal oricum o sa fie printre ultimele doar e crema! :roll:
Pai el a plecat din tzara momentan. Nu se shtie cand se intoarce...shi de ce "crema" vorbeshti? :roll:
Pai el a plecat din tzara momentan. Nu se shtie cand se intoarce...shi de ce "crema" vorbeshti? :roll:
La creme de la creme... :P Si il asteptam sa revina, dak mai revine (din cate am inteles si-a anuntat retragerea de aici.. :rol: )
La creme de la creme... :P Si il asteptam sa revina, dak mai revine (din cate am inteles si-a anuntat retragerea de aici.. :rol: )
Pai sa speram ca mai vine. :| Asha ma gandesc... :huh:
Little Dique
20 Apr 2004, 21:29
ok,freak is out.e baiat mare,ma gandesc ca se descurca fara noi,eu vreau altceva :w00t: TLD,BAGA O DATA MECIUL ALA CU DEMONA CA NU MAI AM RABDARE!sau macar mai bagati niste poze cu ea sa se linisteasca spiritele. :oops:
TLD,BAGA O DATA MECIUL ALA CU DEMONA CA NU MAI AM RABDARE!sau macar mai bagati niste poze cu ea sa se linisteasca spiritele. :oops:
Da` ce-i cu graba asta?! :x
TLD,BAGA O DATA MECIUL ALA CU DEMONA CA NU MAI AM RABDARE!sau macar mai bagati niste poze cu ea sa se linisteasca spiritele. :oops:
Da` ce-i cu graba asta?! :x
Corect.. Bagati si voi un ussaaaaaa ceva poate va linistiti... Meciul ala mai are pana vine, v-am zis e crema de pe tort.. Acum sa zicem ca o astept pe demona sa-si termine treaba pe topicul ei cu stelutele de pe forum vs alea de afara...
Corect.. Bagati si voi un ussaaaaaa ceva poate va linistiti... Meciul ala mai are pana vine, v-am zis e crema de pe tort.. Acum sa zicem ca o astept pe demona sa-si termine treaba pe topicul ei cu stelutele de pe forum vs alea de afara...
E pe gatate...cred ca maxim 3 meciuri o sa fie...we need to talk details dude! Can you not undo that game with me vs me?! :oops:
Undomiel
02 May 2004, 13:33
tld,la meciul asta nu mai misca nimic.si nu o baga in seama pe demona :D,baga meciul ala.oricum toti il asteapta. :lol:
tld,la meciul asta nu mai misca nimic.si nu o baga in seama pe demona :D,baga meciul ala.oricum toti il asteapta. :lol:
Saptamana asta o sa fie liniste pe aici... Ma rog doleantele fanilor vor fi respectate. Aveti doar "Putintica rabdare!"...
Oh, this is goin` to be bad dude...Are you ready?!
Oh, this is goin` to be bad dude...Are you ready?!
Am semintele pregatite sa-i improsc pe astia d eep forum! Asa ca Ei sa fie PREGATITI! :P
Am semintele pregatite sa-i improsc pe astia d eep forum! Asa ca Ei sa fie PREGATITI! :P
Asta e chestia...ca ei nu sunt...mah, da` de cand eshti tu asha razbunator?
Ehhh mi s-o fi urcat la cap gelu! :P Gelu Naum vroiam sa zic...
P.S: Nu poti sa stii niciodata cu ce hobbit nebun va conversati pe forum!
Ehhh mi s-o fi urcat la cap gelu! :P Gelu Naum vroiam sa zic...
P.S: Nu poti sa stii niciodata cu ce hobbit nebun va conversati pe forum!
Apolodor... Ce faci tu Apolodor?
Freak_on_a_Leash
04 May 2004, 21:54
eu m-am intors special sa vad meciul cu Demona!ala cand e?
Nu vezi ca Apolodor doarme... :)
Dominic
04 May 2004, 23:08
Nu prea vreau as ma bag pe ici.Meciuri ce?:))
Dak nu sunt la curent nu ma bag!!
Nu prea vreau as ma bag pe ici.Meciuri ce?:))
Dak nu sunt la curent nu ma bag!!
Starurile Hollywood versus "starurile" CineMagia...asta e female section...
Sm�agol-Gollum
05 May 2004, 21:40
so...when is the big game?
so...when is the big game?
Bah tu vrei bataie sau rabdare?! Yo cred ca vrei sa alegi rabdarea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bey Smeagol!!! ...Cand am spus ca se schimba meciurile? DUMINICA!!! Ce zi e azi? JOI!!! ...Fa singur calculele... :x
Sm�agol-Gollum
06 May 2004, 21:58
da....dar acum nu este nici un meci, nu?....shi deci ce ar trebui sa se skimbe? :huh:
da....dar acum nu este nici un meci, nu?....shi deci ce ar trebui sa se skimbe? :huh:
Meciul asta nu tzine de mine. TLD-ul face ce vrea! Vreo problema?
Sm�agol-Gollum
07 May 2004, 21:57
nop...no probleme here...i'll just shut up now!! :o
Nah, nici chiar asha... ;)
Sm�agol-Gollum
08 May 2004, 22:21
Nah, nici chiar asha... ;)
totusi, ar fi mai bine sa tac (deocamdata :P )
STOP JOC!!!
De azi incepand subiectul este inchis. Noi meciuri, la un nou subiect!
De aici...
STOP JOC!!!
De azi incepand subiectul este inchis. Noi meciuri, la un nou subiect!
Nu puteam sa o zic mai bine! ;)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.