PDA

View Full Version : Scary Movie 3: Episode I - Lord of the Brooms

aditza2004
28 Feb 2004, 20:12
Am vazut acest film azi...si pot zice ca e cel mai bun din cele 3 Scary Movie...Astept sa va dati cu parerea chiar daca nu a aparut inca la cinema in Romania

ogto
28 Feb 2004, 20:16
Nu stiu daca este cel mai bun dintre cele trei... Dar Filmul in sine, este bun? Am auzit ce e o mizerie. O parodie stupida... Sau crezi ceva contrar?

aditza2004
28 Feb 2004, 20:21
E o parodie normala...dar pe mine m-a amuzat ffff mult cum parodiaza filmul the ring ...mai exact faza cu pamela anderson...eu zic ca merita vazut...pe mine m-a scos dintr-o stare de c****...Merita vazut

PoliFanAthic
28 Feb 2004, 21:19
Trailerul a fost de-a dreptul ilar! Sper ca si filmul sa fie, desi am auzit opusul.

Lady_Skar
28 Feb 2004, 22:01
Eu recunosc: I laughed my ass off la anumite faze. In special faza cu "atack here". De fiecare data cand ma gandesc la ea ma apuca chicotitul. Mi s-a parut cel mai cumintel film din seria asta dar si cel mai prostutz. parodia dup 8 mile mi s-a parut cea mai nereusita... copilul era de-a dreptul mortal. "Smoke all you want, you're goin to get shot next week" sau ceva de genul... dar a si suferit mult saracul.

ogto
28 Feb 2004, 22:15
In mare, Scary Movie 3 este prost dupa parerea mea. Nu poate fi comparat cu parodia celebra "Ariplane!" facuta de fratii Zucker (sper ca ma scris bine). Are umor ocazional Scary Movie, dar oricum a-i luao, filmul nu este de nici un fel ma bun, in adevaratul sens al cuvantului. O alta parodie celebra: "Spaceballs", facuta de Mel Brooks, nu poti compara Spaceballs cu Scary Movie.

BeNnY
28 Feb 2004, 22:27
Bai ogto tu nici n-ai vazut filmul asta asa ca nu mai presupune asa ca e atat de prost....

Eu intai o sa-l vad si dupa aia mai vedem :D

ogto
28 Feb 2004, 22:51
Ma indoiesc ca dupa ce au iesit primele doua, care le-am vazut si au fost proaste, fara suparare, nu erau deloc filme geniale! Ca din al treilea sa iasa o parodie, brusc, buna? Ca in general Urmarile devin din ce-n ce-n mai proste fata de original. Care sunt sansele sa fie BUN? Adica bun ca sa poate fi comparat cu Airplane! si Spaceballs.

aditza2004
28 Feb 2004, 23:06
Dupa mine acest film este cel mai bun dintre toate scary movieurile....e un film bun...o comedie dragutza....notaa 7.5

ogto
28 Feb 2004, 23:09
Da. la scary moive depinde f. tare si de gustruri... N-am zis ca e un film prost :P, numai ca am zis ca MIE nu-mi place... Imi cer scuze daca am fost (si am fost) prea dur cu acest film :D...

BeNnY
28 Feb 2004, 23:12
Evident ca nu e o parodie inteligenta... adica demna de admirat...

aditza2004
28 Feb 2004, 23:36
Da dar este o parodie care te face sa razi....nu cred ca tre sa fie inteligenta

BeNnY
28 Feb 2004, 23:42
Prin "parodii inteligente" (cam... aiurea spus) ma refer la cele gen Airplane care chiar aveau glumele facute bine si inteligente! Astea facute acum gen Teen Entertainment sunt demne de mila unele... insa recunosc ca mai exista si exceptii....

aditza2004
28 Feb 2004, 23:47
Iti dau dreptate ..dar nu cred ca scopul filmului Scary Movie 3 a vrut sa fie o parodie inteligenta..ci doar hazlie..

Lady_Skar
29 Feb 2004, 07:13
Am 3 cuvinte pentru cei care spun ca Scary Movie nu merita:

Freddie Got Fingered

A stabilit un nou record pentru comedii stupide care ma indoiesc ca va fi doborat prea curand... poate doar de Gigli. :D

ogto
29 Feb 2004, 09:47
Freddie Got Fingered este un film anormal de prost... Merit batut tot castul lui si cel care la facut...

aditza2004
29 Feb 2004, 17:47
Va dau dreptate...Freddy Got Fingered e unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am vazut

christi
29 Feb 2004, 18:33
Va dau dreptate...Freddy Got Fingered e unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am vazut

Am renuntat dupa 10 minute. E absolut penibil.

Cit despre SM3, inca n-a aparut in Bv, dar abia astept!!! I LOVE silly parodies! :)

aditza2004
29 Feb 2004, 18:38
Iti zic eu....cred ca una dintre cela mai bune parodii...chiar daca nu e inteligenta cum zic unii mai sus....mie mi-a placut f mult

ogto
29 Feb 2004, 18:57
Nu este chiar "silly" parody... Silly parody este Airplane!... Scary Movie este mai mult dumb parody :) ...

christi
29 Feb 2004, 19:02
"Dumb" is my middle name :D :D I'm sure I'll enjoy it...

aditza2004
29 Feb 2004, 20:19
Eu m-am uitat inca o data la el...e super hazliu...am ras iar la fel de mult...

ArsDeViu
29 Feb 2004, 23:32
Azi am vazut si eu filmul. Ce naiba s-a intamplat?
O comedie foarte, foarte,foarte slaba. Am ras doar la 3 faze. Se vede ca a disparut "touch-ul" Wayns. Si cand ma gandesc ca vor sa faca si partea 4-a. Nuuuuuuuuu!

ogto
01 Mar 2004, 03:52
In sfarsit... Cineva care spune pe fata... BRV ArsDeViu, esti destept, vezi ce vad si eu la filmele astea... :D. Doar pt. ca razi la cateva faze intr-un film, nu inseamna ca e bun... (*)

aditza2004
01 Mar 2004, 19:17
In sfarsit... Cineva care spune pe fata... BRV ArsDeViu, esti destept, vezi ce vad si eu la filmele astea... :D. Doar pt. ca razi la cateva faze intr-un film, nu inseamna ca e bun... (*)

Te contrazic...poti rade la cateva faze...dar sa nu prea fii pasionat de genul acela...si zici ca filmu e prost...dar poate el e f bun...parerile variaza

BeNnY
01 Mar 2004, 19:24
Foarte bun oricum nu e! :o

Poti sa compari asta cu un Airplane de exemplu? Mi se pare o tampenie!

aditza2004
01 Mar 2004, 19:27
Nu am zis ca este f bun...sa nu credeti ca il laud...dar este un film care cred ca merita vazut...decat Torque sau alte porcarii

ogto
01 Mar 2004, 20:45
Asa pot si eu sa zic ca orice film e mai bun decat un film al lui Hulk Hogan... Tu cu ce compari Scary Movie de este mai bun? Este mai bun decat Torque... Dar Torque este mai bun decat Gigli... Nu gasesc ca argumentul sa fie valid...

toni
01 Mar 2004, 21:47
Am citit 20 de post-uri si n-am inteles nimc. Nu am incredere un userii care l-au comentat, asa ca mai astept niscaiva opinii.
Nu ca ar conta foarte mult, eu am ris la ambele Sm-uri de dinainte, dar dupa ce am iesit din sala nu mai stiam exact de ce am ris. Daca si asta e la fel, ma declar multumit.

Cum dracu reusiti sa comparati sm cu torque?

Alex Leo Serban
01 Mar 2004, 22:07
eu abia astept! n-am vazut decit trailerul & m-am pishat pe mine (in amintirea lui marx, of course :wink: ) la faza cu jacko/the others! :lol:

ArsDeViu
01 Mar 2004, 22:33
Exact.

ogto
01 Mar 2004, 23:22
Da... Asta e genul de film care baga toate poantele bune in trailer si altele bune in film nu vezi... Tot imi sustin parerea... NU este un film bun, este un film prost. De clasa B, sau poate chiar B-.

PoliFanAthic
06 Mar 2004, 07:01
Din pacate, trailerul este mai bun decat filmul in sine. Exceptand fazele montate supermisto acolo, in restul "peliculei" nu am mai prea avut motive de ras. Exceptand, eventual, finalul ok si fazele in care George "are grija" de baietel. Dar ma chinuie o chestie: din ce film era faza cu tipa despicata si infipta in copac?

aditza2004
07 Mar 2004, 12:49
Eu am vazut discutia cu Orpheus... :o

TLD
07 Mar 2004, 22:19
Cred ca dau o vizionare zilele astea... Sau de ce nu chiar maine! Intrebare: cat de full e sala ca sa stiu dak mai ma chinui sa ma duc la cinema si sa "prind" locuri prin primele randuri :P

ArsDeViu
07 Mar 2004, 22:24
Am citit 20 de post-uri si n-am inteles nimc. Nu am incredere un userii care l-au comentat, asa ca mai astept niscaiva opinii.
Nu ca ar conta foarte mult, eu am ris la ambele Sm-uri de dinainte, dar dupa ce am iesit din sala nu mai stiam exact de ce am ris. Daca si asta e la fel, ma declar multumit.

Chestia e ca nu prea ai ce intelege. Tot ce tre sa intelegi e ca nu merita sa-ti pierzi vremea cu filmul asta. Daca majoritatea de aici spun ca filmul e naspa, asta inseamna ceva. Nici nu-l compara cu primele 2 parti a seriei. Aici e cu totul alt fel de umor.

ogto
08 Mar 2004, 09:31
"alt fel de umor".... Da, intradevar, umor mai prost...

blitz43
08 Mar 2004, 12:38
l-am vazut si eu....
mai tare decât Scary movie 1 si mai nu stiu kum fata de Scary Movie 2 (pe care nu l-am vazut! 8) ); anyway, iar si-a bagat coada D. Zucker!
leslie Nielsen e cam in plus in filmu' asta!
In rest, dementiala faza cu Eddie Griffin pe post (si cu costumatie adecvata) de Orpheus...
Gagurile se succed in cascada! Charlie Sheen ar trebui sa se reprofileze pe filme de genul asta (eventual sa-i ia locul lui Nielsen)!

Orikum ai socoti, 70 de miute nu face filmu' asta!
Auzi, Orpheus.... :lol:
Plus un "la revedere" din partea extraterestrilor :wink:

toni
08 Mar 2004, 22:02
Acum pot sa comentez, deorece l-am vazut zilele trecute. E foarte distractiv, are exact acelasi umor tembel ca SC1 si SC2. Nu am inteles de ce i-au zis Lord of the broom (parca) cind de fapt au facut misto de The ring, Signs & 8 Mile, foarte putin Matrix si Lotr. Nu pot aprecia prestatia actorilor. filmul a fost prea dement pentru asa ceva.

MinRep
08 Mar 2004, 22:10
Mie "Scary Movie 3" asta nu mi s-a parut la inaltimea altor filme de Zucker (Naked Gun, Airplane). Nu se mai fac parodii bune in ziua de azi...

But still, a fost mai bun decat SC1 si SC2, amuzant, cu cateva poante bune (aia cu KKK a fost mortala). Pe langa faptul ca-si batea joc in prostie de THE RING si SIGNS (au copiat pana si flashback-ul cu sotia pe moarte si replica "Tell WHATHISNAME to keep swingin!"), puteau sa o lase mai moale cu 8 MILE si MATRIX. Faza cu President Ford si aia cu "my precious" mai e notabila etc. (pacat ca nu se mai parodiaza filme clasice... si de groaza, au lipsit un SHINING, un PASARILE...) of...

P.S.: Poanta filmului: cand Sheen zice ca nu se mai drogheaza de cand cu... :lol: :lol: :lol:

P.P.S.: Cel mai bun cadru al filmului? primul cadru: Pamela Anderson cu picioarele desfacute in prim-plan... :lol: :lol: :lol:

Nightwane
09 Mar 2004, 12:56
da' ati prins parodia la Airplane? cand zice Leslie Nielsen : "we're counting on you" ?

ogto
09 Mar 2004, 22:38
Imi place la nebunie Airplane!... Este o parodie antologica...
Iubesc cel mai mult partea cand zice Neilson:"We have to get these people to a hospital quick!'', stewardesa raspunde: "What is it?" si Nielson raspunde: "It's a big bulding with patience, but that's not important now..." :D

Mircius
10 Mar 2004, 15:25
Salve.... Inca n-am vazut SC3, si sunt un mare fan al primului SC. @-ul nu mi-a placut de loc, dar pe primul l-am vazut de vreo 20 de ori... Anyway, vad ca va cam tot "certati" in privinta acestui film. Sigur am sa ma duc in acest uikend sa-l vad... si sper sa-mi placa. Am vazut trailer-ul acu vreo 4 luni, si mi-a placut tare mult. Sper sa nu fie dezamagitor ca SC2.
Inca ceva. VAd ca spuneti ca este o parodie mai buna decat Airplane!. Dar ce inseamna parodie? Dupa cate stiu eu, (sper sa nu ma insel), Avion nu e luat dupa nici un film. Pe cand Scary movie-urile sunt. Deci, nu cred ca s-ar compara nici cu Airplane! (poate Naked Gun 3- ma refer la cel cu Nilsen cand face parodie la True Lies - nu mai stiu daca e Naked Gun sau nu ) si in nici un caz cu Torque.

Gaandalf
11 Mar 2004, 12:36
faza ku Leslie cu indienii : "How are youuu?" "How are youuu?" "How are youuu?" "How are youuu?" "How are youuu?" a fost criminala...

This is a crisis : "Get Me The President!" shi Hugley : "Sir ... You are The President!" :lol: :lol: :lol:

Resuscitarea de la inmormantare iar a fost criminala... am ras de m-am rupt...

Faza din 8 Mile cu Ku Klux Klan... am observat k nu prea multzi s-au prins de faza ... dar a fost geniala...

Mexican NEGRO Standoff - iar a fost plina de mesaje ...

TLD
14 Mar 2004, 21:16
Buna intrebarea lui gandalf, unde este discutia din trailere dintre eddie si negresa (na ca-mi scapa numele pe moment...) - faza cu matrix lipseste din film? Ciudat...

In rest cel mai mult am ras la faza cu resuscitarea, la faza cu parodia la 8 mile, si in general fazele cu nepotulu Cindy-ei...
P.S: Final cam siropos... si nu in ultimul rand se aude ceva de Scary movie 4? ca anul trecut se anuntau 2 scaryuri sa apara, cu legatura intre ele...
P.S.2: Tare si faza cu charlie sheen cand se duce la sotioara moarta la camion, faza cu no sex... :D

Nightwane
14 Mar 2004, 21:34
Buna intrebarea lui gandalf, unde este discutia din trailere dintre eddie si negresa (na ca-mi scapa numele pe moment...) - faza cu matrix lipseste din film? Ciudat...

mah sa inteleg ca la cinema la noi au scos faza aia? weird...ca eu am vazut-o cand vazui filmu' pe comp...

TLD
14 Mar 2004, 21:44

mah sa inteleg ca la cinema la noi au scos faza aia? weird...ca eu am vazut-o cand vazui filmu' pe comp...
Mah deci discutie exista! Dar nu cea din trailer! Acuma pricep ce zicea gandalfu'. Spre ex in trailer vb morpheus cu cindy, in film vb negresa, si mai intervine ocazional si eddie... Dar total diferit de ce am vazut in trailer! :roll:

ricutza
15 Mar 2004, 00:20
am vazut azi filmul...in mod normal nu prea-mi plac parodiile dar chiar mi s-a parut amuzant filmul...clar nu e cine stie ce, si e foarte departe de ceea ce eu as considera film bun...pana la urma, oricat de stupide ar fi fost unele faze mi se pare ca filmul si-a atuns scopul pt ca m-a binedispus...nci nu speram mai mult de la el!

ogto
15 Mar 2004, 22:31
Ricutza, ai vazut primele doua? Daca da, cum ti s-a parut fata de ele?