View Full Version : Brother Bear
Azi am vazut filmul.... mai precis cu 4 ore in urma... Prima impresie care mi-a facut-o a fost "De ce incep mai toate filmele Disney cu un sfarsit?" ... ma refer la faptul ca dupa ce a murit .... cineva... de acolo a inceput toata actiunea... filmul destul de slabut... muzica cantata de personaje... nu exista un punct culminant al filmului la care sa faci referinta si preludiul este foarte lung la o desfasurare a filmului relativ scurta... momentul care a semanat cel mai tare cu punctul culminant a fost foarte previzibil din pacate... si sfarsitul la fel..
Overall este mai mult un film pentru copii, nu se aseamana cu Finding Nemo ( PIXAR RULEZZZ!!!) desi asa se astepta...
Ca nota... ii dau 6.5/10 :roll:
Da... Filmul nu este grozav. Este unul din filmele Disney bunisoare. Mai prost decat "The Emperor's New Groove", care este cel mai bun film Disney care l-am vazut de foarte mult timp... Momentele comice reusite sunt mai rare. Dar nici nu este prea love-duvvy. Are catve puncte forte, dar mai multe slabe. Ii dau 6 din 10.
Mi-a placut ca in actiune nu a fost implicata o fata cu care personajul principal sa aiba o relatie amoroasa... e bine ca au evitat asta...
Dar nu a mai vazut nimeni Brother Bear ?
aditza2004
29 Feb 2004, 00:02
Inca nu..azi ma duc sa il vad si eu..si dupa aia imi dau cu parerea.....asteptati-ma
:lol: :lol:
Este un film anormal... Daca ar fi fost un om filmul asta, era un mutant cu buricul cat gura si capul cat mana... :P :D :lol:
Si eu am vazut ieri filmul si mi se pare destul de bun, oricum cele mai bune faze au fost cele de la sfaritul filmului, pentru cine a stat sa le vada. :wink:
aditza2004
29 Feb 2004, 20:33
Am vazut si eu filmu acum 10 min .... pot spune ca sunt foarte impresionat....acest film m-a impresionat prin profunzimea mesajului pe care vrea sa il transmita....cred ca va castiga oscarul asta seara...
Nota 8
Eh... Ai crezut ca va castiga... Nu a castigat. Nemo a luat Oscarul. Oricum pt. Brother Bear era, cum se zice: "JUST AN HONOR TO BE NOMINATED", nu avea sanse la oscar... Nemo l-a rupt! :D
aditza2004
01 Mar 2004, 07:28
Dap..m-am inselat....a castigat Nemo...dar parca imi pare rau...dupa ce am vazut Brother Bear vroiam sa castige acest film Oscarul :evil: :evil: :evil:
Nu se compara Brother Bear (Disney) cu Finding Nemo (Pixar)!
aditza2004
01 Mar 2004, 07:44
De ce nu?
Pentru ca Pixar a reusit sa faca un film mult mai bun decat cei de la Disney fara ajutorul lor! Diferenta e foarte simpla, unul e mai bun, celalalt nu se ridica la nivelul celui de dinainte!
Brother Bear a fost cam lame ca poveste si bancuri... Nemo avea o poveste solida... Structura era bine stabilita (introducere, desfasurarea actiunii, sfarsitul), personajele erau perfecte, nu enervante, si nici nu era o poveste amoroasa intre doi... Ceea ce a fost, a fost asa, mai "platonic"... Brother Bear nu se compara cu Nemo... :D
aditza2004
01 Mar 2004, 19:04
Se pare ca sunt printre singurii care a fost impresionat de acest film...
emanuel
01 Mar 2004, 19:12
Ba nu. Si mie mi-a placut foarte mult!
Muzica excelenta, ideea frumos transpusa pe ecran si toata realizarea...
personajele haioase... mi-a placut mult!
aditza2004
01 Mar 2004, 19:13
yey..inca unu ca mine...daca ar fii sa fac o comparatie cu Nemo...ca idee Brother Bear e mult mai bun...si mai sentimental...pe cand nemo este ffff bine colorat...deci..ar cam fi la egalitate...cu un mic avantaj pt Brother BEar
Unde e Brother Bear mai bun ca Nemo la idee? N-am observat ...!
Mi s-a parut cam copilaresc Brother Bear... Finding Nemo a fost mai OK...
aditza2004
01 Mar 2004, 19:19
Mie mi-a placut Brother Bear pt ca este mai profund...nemo e mai mult pt a te face sa razi...nu prea iti raman in minte decat cateva faze..
Nui deloc adevarat! Nemo este original!!! Brother Bear este aceeasi poveste cu un alt amabalj, Nemo e mult mai memorabil decat Bear! Vreau contra-argumente!
aditza2004
01 Mar 2004, 21:33
Da...nemo e memorabil prin faptul ca e dolly sau cum o cheama fff amuzanta....altceva????
Pe cand Brother Bear este memorabil pentru profunzimea mesajului...
Da... Care este msg? Zimi-l si mie, asa scurt... Nemo este o idee originala, cu personaje amuzante si simpatice, cu un scenariu bun si o imagine impecabila. Brother Bear este o labareala de la Disney cu cateva momente comice...
aditza2004
02 Mar 2004, 09:36
Pai mesajul este sa iti gasesti calea in viata...si este spus intr-un mod care iti ramane in minte f mult...
Pe cand nemo...un peste care se pierde...si dupa aia se intoarce....nu este ceva deosebit...doar comercial...nu zic ca nemo nu e bun...chiar mi-a placut f mult...
Mesajul este sa-ti gasesti calea in viata? :o :-?
Si in cate alte "milioane" de filme mai era mesajul asta?
In concluzie Pixar rulzz Disney sucks (fara Pixar)
Dah... FOARTE mult filme au msg lui Bear, si ce ai zis tu la Nemo, nu e msg-ul... Este MEGA-rezumatul actiunii! Nemo n-are msg, a evitat un msg si apreciez asta... Este Mult mai bun fara un msg "sentimenta'', and that kind of bul*s*it...
Cele mai profunde alea japoneze?
Stiu ca era ala ... "Spirited away" parca care era super tare... (dar asta doar am auzi, n-am vazut filmul) ... in rest n-am vazut nici unul
Ala care a facut Spirited Away e super celebru si are F. Multe filme animatie... Am vazut de curand Metroplois si m-a impresionat...
aditza2004
04 Mar 2004, 17:04
Am vazut si eu azi metropolis....este un film slab...nici nu se compara cu cele de la disney sau Pixar
aditza2004
04 Mar 2004, 18:16
Ati ascultat Soundtrackul filmului Brother Bear??
E f marfa....mai ales melodia On My Way
Nota 9
Demult nu a mai realizat Disney un film de animatie cu mesaj atit de complex. Nominalizarea la Oscar a meritat-o din plin.
Urmeaza-ti totemul!
alex_il_fenomeno
07 Jul 2010, 09:29
Un film foarte frumos! Nu are cum sa te lase rece dupa ce il vezi! Este de-a dreptul impresionant! Nu trebuie ratat de nimeni!
catasmile17
12 Mar 2012, 22:03
Am ramas placut impresionat de aceste filme superbe !!! Povestea este una foarte bine pusa la punct la fel si sountrackurile care le-as asculta toata ziua !!!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.