PDA

View Full Version : Amor cu fiica sefului meu

brenda
25 Feb 2004, 10:15
L-ati vatut?
Eu da si-mi pare rau de timpul pierdut si de banii dati aiurea! :cry:

Slab-slab-slab de tot!

nookie
25 Feb 2004, 10:23
da' de kutcher ti-a placut? sau mai bine zis de ce te-ai dus la film?
brenda? de unde vine numele asta? din BH90210?

brenda
25 Feb 2004, 10:57
Kutcher? Dragutel si atit.
La film m-am dus din prostie, recunosc :D. N-aveam ce face!
Si "brenda" vine de la asemanarea fizica cu Shannon Doherty.
Happy?

nookie
25 Feb 2004, 11:00
de raspuns nu, de asemanare da.

blitz43
25 Feb 2004, 15:55
l/am vazut dintr-o greseala, recunosc...
din cauza de ora gresita la mall, mai exact...
bey, io regret banii aia... recunosc ca am râs la filmul asta, poantele erau idioate, iar când am iesit din sala ma tot intrebam de ce dreaqu' am râs...
incercam sa-mi aduc aminte de ceva interesant si mi-l aminteam numa' pe Madsen pissing all over :lol: ...
a, si pe Carmen Electra iesind din piscina... 8)
ar fi fost marpha, Madsen pissing Electra :lol:
Avoid this film at all costs!

IceyU
26 Feb 2004, 23:51
Filmu e super tare, comedie pura dar scenarisdtul sa pierdut putin prin casa sefului,putin cam mult chiar , de fapt cred ca uitase despre ce era vorba in film :D.
In rest merita vazut, o comedie buna de vazut dar nu mai mult de 2 ori :(

aditza2004
28 Feb 2004, 10:53
Azi ma duc si eu la acest film...imi dau si eu cu parerea mai tarziu :lol: :roll: :wink:

ogto
28 Feb 2004, 18:32
Ashton a devenit celebru din serialul comedie "That 70s' Show" (un sitcom foarte misto), care era la National TV, da nu mai e. In acest sitcom erau mai multi, dar doar Ashton a devenit celebru, ceea ce este cam varza... Nu este un actor stralucit si in serialul ala erau unii MULT mai buni decat el. Si nici nu mi se pare ce e aratos... Faptul ca a devenit celebru ma enervat :x ...

i_matei
28 Feb 2004, 23:04
O mizerie de film... sincer nu credeam sa existe ceva mai prost decat "Legaly blonde", "Garcea..." sau "Charlie's Angels"... asta e de 10 ori mai prost decat celelalte trei la un loc...
Foarte serios, mi s-a parut un film de redusi mintal. Atata imbecilitate concentrata incat la un moment dat incepe sa te fascineze

aditza2004
28 Feb 2004, 23:38
Acum chiar ca astept cu nerabdare sa il vad :))