View Full Version : Crimele din Wonderland
Alex Leo Serban
20 Feb 2004, 10:00
am vazut ac. film, nu stiam nimic despre regizor (un anume james cox), dar mi-a placut: vi-l recomand!
PS premiu intii cu coronitza celui/celei care-o recunoaste pe christina applegate :wink:
Tocmai l-am vazut la Scala intr-o sala alaturi de alte 6 sau 7 persoane.
Merita vazut. Acum sunt curios sa vad si celalat film despre John Holmes, imi amintesc ca a fost pe la HBO dar nu m-a tentat.
Are ritm, este foarte bine jucat si are o muzica excelenta ( cel putin pentru cei care sunt la curent cu muzica mai veche).
Nu cred ca exista cineva care poate sa o recunoasca pe Kelly. Este aproape imposibil.
Merita vazut. Acum sunt curios sa vad si celalat film despre John Holmes, imi amintesc ca a fost pe la HBO dar nu m-a tentat.
Celalalt film se numeste "Boogie Nights" si e mai tare decat asta. Ti-l recomand cu caldura
Nu cred ca exista cineva care poate sa o recunoasca pe Kelly. Este aproape imposibil.
Poti sa o recunosti daca stai atent cand apare o noua actrita in cadru. Cred ca ai observat ca apare si nebandajata pe la jumatatea filmului (cam in penumbra, intradevar, dar recognoscibila)
Per total filmul a fost misto, a mai salvat ceva din sfarsitul asta de saptamana dezamagitor cu Paycheck si Suck on You.
Oricum, "Boogie Nights" e mult mai misto, e 90% personaje si restul poveste ("Wonderland" e invers)
Oricum, "Boogie Nights" e mult mai misto
MULT, MULT, MULT mai misto.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.