View Full Version : Cea mai buna regie
Votati cea mai buna regie :D
emanuel
19 Feb 2004, 18:54
Peter Jackson, pentru ca merita!
A realizat ceva care va ramane in istorie!
Inca un premiu de la mine pt lotr! ;)
Nightwane
19 Feb 2004, 19:01
eu raman fidel Sofiei...Lost in translation sa fie...
PoliFanAthic
19 Feb 2004, 19:05
Lost in Translation. Incredibil ce impresie lasa in monotonia sa acest film.
Floydman
20 Feb 2004, 07:38
se pare ca fanii LOTR castiga batalie dupa batalie. fratilor ...ala nu e film....nu zic ca nu m-am distrat la el. m-am distrat. mi-au placut diverse...muzici costume actori povestea....dar ala nu e film. in sensul celei de-a 7 ea arte NU e film....asta e.
PS: intrebare tampita,(nu am chef sa verific) city of god(s) e cita de deus?
Desi nu sunt fan LOTR, cred ca un film atat de impresionant ca amploare, merita acest premiu.
emanuel
20 Feb 2004, 08:14
DA. :D
se pare ca fanii LOTR castiga batalie dupa batalie. fratilor ...ala nu e film....nu zic ca nu m-am distrat la el. m-am distrat. mi-au placut diverse...muzici costume actori povestea....dar ala nu e film. in sensul celei de-a 7 ea arte NU e film....asta e.
Eh...ghinion,nu?Ce sa-i faci,Floyd,asta e viatza...Go Jackson!
raven88
20 Feb 2004, 11:00
lost in translation si de la mine
In mod normal, favoritul meu aici ar fi Clint Eastwood (am sa ma lamurasc dupa ce-i vad filmul). Dar, oricum ar fi, tot Peter Jackson castiga...
notorious
20 Feb 2004, 23:37
daca ajunge sa castige peter jaxon, mi-am pregatit deja streangul. tipul ala mic si ciudatel, gras, cu ochelari si plete carliontate merita sa apara pe coperta revistei 'vogue' la capitolul 'cele mai excentrice tendinte ale anului'.
eu nu zic ca nu e regizor bun - dar daca LOTR este un film care imi displace, imi displace din vina lui - nu stau sa comentez. jackson vrea sa-l faca grandios, epopeic, epic, biblic (parca scria asta in ghidul hbo!) dar nu e decat sinistru, morbid, caznit, etc. jackson a aratat ce poate cu 'braindead' si 'the frightners' - adica un regizor maniacal inrudit cu sam raimi (desi si el e mai normal!) fara inclinatii artistice in cinematografie. daca are de gand sa-l resusciteze pe king kong n-are decat, dar asta nu face decat sa-mi confirme teoria.
Dan Gerose
21 Feb 2004, 14:11
Normal, ordinea mea favorita ar fi City of God, Lost in Translation si apoi LOTR. Regia de la City of God mi s-a parut cea mai buna, mai ales ca a avut de-a face cu actori neprofesionisti, majoritatea copii sau adolescenti. Nu mai vorbim de bugete.
notorious
21 Feb 2004, 22:30
h, am uitat de fernando meirelles pt 'city of god'. mi-ar placea sa castige (da semne ca ar fi un nou scorsese), dar nu crd ca o sa-l bage nimeni in seama!
E uite ca eu votez cu Peter Weir - Master and Commander: The Far Side of the World
Gaandalf
22 Feb 2004, 15:20
iar io aleg pe Pee Jay ... :P - k asha vreau eu ... :lol:
Ionutz55
22 Feb 2004, 15:21
LOTR-ROTK, pt ca asa vreau :P
christi
22 Feb 2004, 16:15
Nu pot sa votez cu Eastwood si Coppola, pt ca nu am vazut filmele. Asa ca merg cu necunoscutii brazilieni care au facut "City of God", un film cu adevarat exceptional.
Peter Jackson (Fernando Meirelles ar fi a doua optiune). Adversarul cel mai serios pentru Jackson pare a fi Peter Weir (sincer eu unul recunosc ca nu inteleg succesul extraordinar al filmului Master and Commander).
E si pacat ca langa miliard sa nu pui si o statueta.........
notorious
23 Feb 2004, 20:13
e pacat la un miliard sa nu pui, daca filmul e prost, sa nu pui si o zmeurica... :P
notorious
23 Feb 2004, 20:14
e pacat langa un miliard sa nu pui, daca filmul e prost si merita, si o zmeurica... :P
ricutza
24 Feb 2004, 23:53
eu chiar cred ca premiul asta ar trebui castigat de Cidade de Deus...dar probabil ca nu va fi asa...
notorious
25 Feb 2004, 19:58
ricutza, poate ma lamuresti tu: nu stiu cum a putut sa-mi scape, dar nu stiu cine prezinta oscarurile anul asta.
Billy Crystal parca... :roll:
mi-ar place sa castige city of god sau master and commander, da cred ca va castiga lotr3 sau lost in translation (ambele m-au dezamagit).
As fi zis "Master", dar tre' sa recunosc, LORT.
notorious
26 Feb 2004, 19:24
iarasi billy crystal ?? parc-ar fi prea frumos ca sa fie adevarat. as sta de la 4 dimineata la ceremonie numai pt el... astept confirmare precisa.
aditza2004
27 Feb 2004, 19:28
Sunt sigur ca si anul acesta va pierde jackson premiul...asa ca merg pe mana Sofiei Coppola...desi nu am vazut filmul :lol:
PEEEEEETTTTEEEEERRRRR JACCCCKKKKSSSSONNNNN!
Frumos.foarte frumos.Superb chiar.O munca de 7 ani rasplatita.
Gata lordu are 10 oscaruri si eu am zis ca ajunge la 10 sigur :lol:
aditza2004
01 Mar 2004, 08:05
Este unul dintre premiile pt care ma bucur ca a castigat LOTR...tot respectul pt Jackson
notorious
01 Mar 2004, 19:54
e clar ca nimeni nu-l cunosate pe jackson, amator de doi bani de filme horror maniacale. toti credeti ca opera-i de geniu se rezuma la seria LOTR. nu merita un oscar nici daca singurii regizori supravietuitori ai unui cataclism ar fi el, michael bay & mcG.
Acesta e unul din premiile NEMERITATE din cele date filmului LOTR! Chiar nu a meritat de nici un fel premiul asta...
Vad ca iti mentii punctul de vedere cu invershunare.Dar asta e.Acum nu mai poti sa faci nimic.Premiul a fost dat (pt bucuria unora shi dipretul altora) shi gata.Asa a fost sa fie.Acum sa nu shi-o ia in cap :lol:
notorious
02 Mar 2004, 18:53
sa vedem ce are sa mai faca ochelaristul asta amator de horror visceral, din cate-am priceput, cu 'king kong', cu elijah wood chipurile! merita sa ne tinem tare pe faze (eu, ca sa-i dau in cap, 'ei' ca sa cada in fund).
Totusi, ca regizor Peter Jackson nu e chiar atat de rau... Nu ma intelegeti gresit, ma enereaza la culme ca a castigat si nu cred ca a meritat (adica, aveam "City Of God" pe lista), dar regia nu scartaie in LOTR la fel de mult ca alte aspecte (scenariu...) Se vede asta in scenele de lupta sau de actiune... In contextul dat, nici nu imi mai pasa ca a luat asta si nu Clint Eastwood sau Fernando Meireilles. De-abia astept "King Kong", totusi... :lol:
Cum cu Elijah Wood? Elijah Wood in King Kong? :o
notorious
03 Mar 2004, 19:52
bai, eu asta am citit in tv mania. probabil ca o sa-l filmeze 3D, ca csa se vada o gorila (kong) si-un purice (wood). actorul asta ma enerveaza la culme! pe 'actori pe care, daca ati putea, i-ati omori' mi-am exprimat direct sentimentele.
sunt oricand deschis sa vorbesc despre precedentele 'capodopere marca jackson' - 'dead alive' si 'the frightners' (tradus parca 'stapanul fantomelor' la hbo :o :D :D ). filme care mi-au placut, pana jaxon a inceput sa fie pupat in fund.
legolas05
15 Jan 2011, 22:00
The Lord of the Rings: The Return of the King.....Peter Jackson
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.