View Full Version : Cele mai bune efecte vizuale
Votati cele mai bune efecte vizuale :D
Ce e asta mai? Asta-i academie? Logic ca lotr va bate la funduletz!
emanuel
19 Feb 2004, 18:46
Lord of the Rings, normal!
Asta e Academia CineMagia :lol:
PoliFanAthic
19 Feb 2004, 19:01
Probabil Lord va lua, dar, sincer sa fiu, nu mi se pare ca ultimul film aduce prea multe inovatii. Da, e frumos vizual, dar na...nu voiesc a sustine acest film. :roll:
Probabil Lord va lua, dar, sincer sa fiu, nu mi se pare ca ultimul film aduce prea multe inovatii. Da, e frumos vizual, dar na...nu voiesc a sustine acest film. :roll:
Discriminare!Huo! :D
Nightwane
20 Feb 2004, 10:34
sa dam lotr-ului ce-i al lotr-ului... :P
notorious
20 Feb 2004, 23:30
bai, se pare ca hollywood-ul nu mai scoate nici efecte speciale ca lumea! a ajuns LOTR pt a treia oara sa fie nominalizat, iar 'garnitura' a ajuns 'master and commander' (???).
de sequel-urile lui 'matrix' nu se aude nimic...
p.s.: o sa trebuiasca sa asteptam 'ziua independentei 2'. :D in mai parca se lanseaza 'the day after tomorrow' - din trailer pare senzational!
Dan Gerose
21 Feb 2004, 14:14
Ma indoiesc ca, multa vreme de acum incolo, va reusi cineva sa egaleze efectele din LOTR.
Mie nu mi s-au parut cine stie ce efecte vizuale in LOTR...
Ionutz55
21 Feb 2004, 17:06
Oricum in comparatie cu celellalte filme, lotr a avut super efecte.Bine au fost mai mult costume dar in POC nu am vazut mari efecte. Bine master & comander nu lam vazut deci nu pot sa ma pronunt in totalitate. Dar o intrebare tot ma framaqnta. Martrix 2 sau 3 a avut efecte calumea si nu a fost nominalizat la categori asta ca in rest pa
Sunt f.nemultumita pt ca M2 shi M3 n-au fost nominalizate...........HUO!!RUSHINICA!!!!!!!!!!!!d e ce n-au fost nominalizate ramane un mare mister pt mine...sau poate nu :roll: ....SHAME ON THE ACADEMIE!!!!!
notorious
21 Feb 2004, 22:38
Sunt f.nemultumita pt ca M2 shi M3 n-au fost nominalizate...........HUO!!RUSHINICA!!!!!!!!!!!!d e ce n-au fost nominalizate ramane un mare mister pt mine...sau poate nu
poate ca n-au fost nominalizate pt ca nu aduc nici o tehinca noua la capitolul (d)efecte speciale. dar asa, nu vad nici de ce-ar fi nominalizat LOTR.
Sunt f.nemultumita pt ca M2 shi M3 n-au fost nominalizate...........HUO!!RUSHINICA!!!!!!!!!!!!d e ce n-au fost nominalizate ramane un mare mister pt mine...sau poate nu
poate ca n-au fost nominalizate pt ca nu aduc nici o tehinca noua la capitolul (d)efecte speciale. dar asa, nu vad nici de ce-ar fi nominalizat LOTR.
Hello!!!ai vazut urmarirea de pe autostrada?Ce zici de bataia finala intre Neo shi Smith ...sau intalnirea lui Neo cu Deus ex machina....sa nu-mi spui ca de exemplu efectele speciale din "hulk " aduc ceva nou?(sau ca sunt macar reushite) Efectele din M2 shi M3 mi s-au parut f.reushite shi asta conteaza nu?adica calitatea..nu trebuie neaparat sa reprezinte o inovatie..de celelate filme nominalizate le acest capitol ce sa mai zic..(lotr n-am vazut inca asha ca nu ma pronuntz)
Aaa...LOTR?
What about it? :lol:
Ionutz55
22 Feb 2004, 14:07
MAREIX 2 si 3 meritau nominalizate dar doar la aceasta categorie. In afara de efecte au dezamagit deztul :( . Matrix 1 merita vazut si pt. altceva in afara de efecte dar 2 si 3 sunt duse
Gaandalf
22 Feb 2004, 15:01
1st - LOTR merita sa cashtige... 10x Nightwane 4 recognition!
2nd - faptul k Matrix-urile nu au fost nominalizate - that sux big time!
Fratzii au refuzat orice contact cu presa shi cu Hollywood-ul shi s-au suparat cacatzii aia de akolo shi nu l-au nominalizat. Nici macar la efecte ... ce funny!
THE OSCARS SUCK!
La cat de penibil era Legolas pe olifant ........Toti orcii din lume nu spala rusinea.
Piratii din Caraibe
ricutza
25 Feb 2004, 00:34
yup...Lotr ar trebui sa castige si acest premiu...
aditza2004
27 Feb 2004, 19:42
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl vor castiga sigur..... :lol:
bill_the_butcher
01 Mar 2004, 01:54
aici ar trebui sa castige lotr pt. dragonii aia, dar sunt filme din anii precedenti care dau clasa si lui gollum, si orcilor.
star wars.
Binemeritat premiu...a avut si o concurenta slaba...Iata si al treilea premiu pentru Intoarcerea Regelui 8)
Sm�agol-Gollum
01 Mar 2004, 13:30
And the winner is.................LOTR
Bineinteles!!!
Mhm... Aicia hai sa zicem ca a meritat, dar in rest it is overrated... Hai sa-l omoram pe Peter Jackson si sai furam Oscarurile... Ca e bulangiu :D!
Sm�agol-Gollum
01 Mar 2004, 21:05
Ce aveti ma cu saracu umflatzel?? :P
Ionutz55
03 Mar 2004, 19:58
Peste tot lotr a avut cele mai mullte voturi, deci ce mai vretzi , pana si voi atzi votat cu el :D
Aici clar a meritat oscarul!
legolas05
15 Jan 2011, 21:58
The Lord of the Rings: The Return of the King
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.