View Full Version : Cel mai bun scenariu original
Votati cel mai bun scenariu original :D
PoliFanAthic
19 Feb 2004, 19:11
As fi oscilat intre Nemo si Lost, dar m-am gandit ca ceea ce mi-a placut cel mai putin la Nemo, a fost chiar povestea relativ "simpla". Imi plac ciudateniile autentice.
emanuel
19 Feb 2004, 19:14
Nemo si de la mine. Pixarul cred ca si-a depasit cu mult limitele cu acest film, iar scenariul a fost super amuzant!
Ganditi-va numai la intalnirile rechinilor, la Dory care sufera de pierderi de memorie... etc...
:lol:
Finding Nemo ... un vot si din partea mea desi nu cred ca este apreciat astfel (ca cel mai bun scenariu) in lumea hollywoodiana.
Eu aici chiar habar n-am... (chiar in domeniul asta) Am votat din instinct, cu "Lost In Translation"
notorious
20 Feb 2004, 23:39
in mod evident castiga coppola. pt ca nu o sa ia premiul pt regie, poate si pt ca e prea tanara. asa, poate ca o sa-i fie indulcit amarul cu un premiu pt scenariu.
nu stiu de unde ideea asta ca o sa fie premiat 'finding nemo'...
Gaandalf
21 Feb 2004, 00:41
Finding Nemo mi-a placut la nebunie dar sunt sigur ca o sa cashtige Lost In ... pentru ca din ce am citit pana acum am observat este excelent scris ...
Dan Gerose
21 Feb 2004, 14:08
Lost in Translation are un scenariu excelent, cel mai bun dintre cele propuse la premii.
EU din pacate nu am vazut Lost In Translation... :roll:
notorious
21 Feb 2004, 22:35
nici eu n-am vazut 'lost in translation'. :D este pur si simplu o banuiala/presimtire. plus ca dupa ce am vazut 'the virgin suicides' m-am indragostit de sophia coppola.
p.s.: nu stiu cate din filmele nominalizate au fost vazut pe aici prin romania (pe cai mai mult sau mai putin legale). multe nu vin nici dupa decernarea premiilor sau la luni distanta, cand interesul piere. de aceea cred ca e cam tras de par sa faci un topic pe prima pagina a forum-ului 'cinamagia' inca de-acum...
S-a facut acum pentru ca acum sunt Oscarurile! N-avea rost sa se faca prin Iunie! Poate prin iunie o sa se faca Cinemagia Golden Globes :lol:
notorious
22 Feb 2004, 20:27
un topic de o aemenea amploare/ambitie nu il faci decat odata ce esti in cunostinta de cauza. atunci cand votezi, trebuie sa fi vazut toate filmele sau in cel mai rau caz 4 din 5. daca n-ai vazut (mai mult 'piratat' decat la cinema) decat unul sau doua, poti sa-ti exprimi parerea pe topic-ul 'oscar 2004 - previziuni', topic care de altfel la momentul de fata era cel mai potrvit.
Lost in Translation . Si cred ca va si castiga.
ricutza
25 Feb 2004, 00:08
si eu cred ca Lost In Translation merita Oscarul asta....si sper sa il si ia...
ultras_sportul
26 Feb 2004, 23:19
scenariul este cel mai laudat ..... fata merita si ea un premiu :D
aditza2004
27 Feb 2004, 19:11
Eu sper sa castige Finding Nemo dar am votat Lost.. pt ca are un scenariu mult mai complex...aici m-am gandit cel mai mult ce sa votez
Oscarul pentru scenariu original e al Sofiei Coppola.Congratulations!
aditza2004
01 Mar 2004, 08:06
No coment....trebuia sa castige si ea ceva...si cum nu avea sanse la regizor...a primiu scenariu original
Nightwane
01 Mar 2004, 13:41
macar atata lucru sa ia si Sofia. Bravo ei! LOST IN TRANSLATION trebuia sa ia premiul pentru cel mai bun film.
Ati vazut ce zicea Billy Crystal... ca Sofia Coppola a fost prima americanca nominalizata la Oscar pt regie... mare pacat ca nu l-a si luat!
notorious
01 Mar 2004, 19:56
mai are timp sophia de oscaruri. cinematografia se bazeaza pe ea.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.