PDA

View Full Version : Filme cu vampiri

Lady_Skar
19 Feb 2004, 16:11
Avand in vedere ca traim in patria lor ca sa spun asa... care este parerea voastra de filmele cu vampiri.

Care este cel mai bun?
Care v-a placut cel mai mult/ Care v-a placut cel mai putin?
V-ati saturat de filme cu vampiri?
Credeti ca Hollywood si-a batut joc de Vlad Tepes?

Mentionez ca o sa apara Blade 3 in aprilie si the villain nu este nimeni altul decat: DRACULA.

PS: Sorry, am inceput sa ma uit din nou la Buffy. I'm weak... i know. :(

BeNnY
19 Feb 2004, 16:16
Dracula: Un mort iubaret e the best :P :P :P :lol:

Nu mi-au placut niciodata :D

Da...

Nu ca si-a batut joc, dar au exploatat foarte tare ideea

nookie
19 Feb 2004, 16:23
imi plac filmele cu vampiri in primul rand pentru ca au muzica misto (Queen of Damned - de Jonathan Davis), vampiroaice frumoase (Monica Bellucci in Dracula), chestia aia cu nemurirea care atrage orice gagica (adica daca ai 200 de ani esti mai cu sex-appeal, sau ce?);
dar nu imi plac pentru motivul ca uneori au scapari de scenariu, adica vampirii astia sunt invulnerabili pana in momentul final cand se gaseste o solutie care mai de care mai "strange" de a-i invinge (vezi finalul la Queen of the Damned).
va urma...

nookie
19 Feb 2004, 16:31
Buffy: . . .And you do remember you're a vampire right?

Demona
19 Feb 2004, 17:40
Avand in vedere ca traim in patria lor ca sa spun asa... care este parerea voastra de filmele cu vampiri.

Care este cel mai bun?

Mentionez ca o sa apara Blade 3 in aprilie si the villain nu este nimeni altul decat: DRACULA.

Nice subject to discuss...at least...my favourites! Acum Lady S...e chiar greu sa decizi care e cel mai tare. Eu zic ca inca n-a aparut cel mai tare film cu vampiri. Filmul cel mai tare cu vampiri, e ala in care ei o sa cashtige shi o sa detzina puterea!!!...dupa umila mea parere...

Pana acum cred ce "Queen of the Damned" mi-a placut cel mai tare shi "John Carpenter's - Vampires"...

Never! Cum sa te saturi de filme cu vampiri? Ma enerveaza doar cand regizorii ii fac plini de sentimente shi conshtiintza...yuck! That's not a vampire...it's a weak human being!

Hollywood nu shi-a batut joc de nimeni. O mai dau ei in bara(cum au facut in "Underworld" cu Michael Corvinus, dar treaca mearga de la fani). Noi cam ne-am batut joc, la faza cu filmul facut de noi despre Tzepesh a.k.a. Dracula...Tzeapa!!!...ca tot veni vorba de Tzepesh...

To be continued... ;)

Lady_Skar
19 Feb 2004, 18:08
Buffy: . . .And you do remember you're a vampire right?

OH please... don't get me started cu ce s-a intamplat in sezoanele 5-7 care la noi nu au aparut.. :cry:

MinRep
19 Feb 2004, 18:17
Care este cel mai bun?

"Nosferatu" (ala vechi si nemtesc), dar mi-au placut si "Interview With A Vampire" si "Dracula: Dead And Loving It" (daca se pune).

Cel mai putin mi-a placut... de unde sa incep? de la "Dracula 2000", "Blade" si cam restul...

Da...

Da...

This sucks... And the movie will definately suck... yuk...

BeNnY
19 Feb 2004, 18:28
Asta cu Blade-ul lor deja mi se pare ca intind coarda cam mult...

ArsDeViu
19 Feb 2004, 23:11
Filmele cu vampiri o sa fie mereu. Eu nu ma plictisesc si nici nu cred ca ma voi plictisi vreodata de ele( doar fac parte din genul horror).
In ultima perioada mai toate filmele cu vampiri ai adus ceva nou.
Mi-au placut mult Blade-urile, Interview With A Vampire, JC's Vampires(partea 2-a cu Bon Jovi sucked, realy sucked), Forsaken, Dracula 2000,
Innocent Blood, Last Vampire.
Blade 3:Trinity will kick ass

nookie
20 Feb 2004, 09:22
de filme proaste cu vampiri ati auzit?
ce ziceti de ala cu alyssa milano?

refresh my memory!

si ala cu Bon Jovi era de-a dreptul penibil wtf! da parca era o vampiroaica misto pe acolo.

KORBEN
20 Feb 2004, 13:09
blade e un mare jeg
pt ca un semi-muritor negru omoara vampiri albi
am refuzat sa mauit la un asemenea jeg
prefer oricand buffy...macar razi de te spargi si exista cateva episoade chiar scarry
cat despre queen of the damned... e un jeg kolosal
daca ati fi citit cartea ati fi deaceeasi parere
la fel si interviul...
desi in ambele protagonistele sunt hot rau de tot
aliah si pustaoica de dunst....

MinRep
20 Feb 2004, 14:46
Mi-am amintit de unul interesant: "Balul vampirilor", de Polanski (titlul original e prea lung)

Demona
20 Feb 2004, 17:48

Era unul..."Vampirela" or somethin`...e ala cu Alyssa Milano??? Oricum...sucked big time!!!

Lady_Skar
20 Feb 2004, 18:00
I-a placut cuiva "From dusk till dawn"?

notorious
20 Feb 2004, 18:07
'from dusk till dawn' mi s-a parut 'nu chiar asa infect' cum zic toti, dar nu pot spune ca mi-a placut.

cel mai mult mi-a placut 'nosferatu' de murnau, bineinteles, dar si 'dracula' lui ff coppola.

cel mai putin... tot restul: 'blade' (desi al doilea mi s-a parut acceptabil), dar cel mai prost/deplorabil mi s-a parut autohtonul 'vlad nemuritorul'!!

imi place si 'buffy'. a vazut cineva 'return to salem's lot' dupa stephen king?

Demona
21 Feb 2004, 09:04
dar cel mai prost/deplorabil mi s-a parut autohtonul 'vlad nemuritorul'!!

Yep...ala chiar ca a fost nasol! :(

Dan Gerose
21 Feb 2004, 13:58
From dusk 'till down (primul din serie) este un film excelent.

MinRep
21 Feb 2004, 21:35
I-a placut cuiva "From dusk till dawn"?

Damn, filmu' ala a inceput bine!!! Keitel+Clooney+Tarantino intr-un fel de road-movie. Pana la aparitia (umana!) a Salmei a mai mers... dar dupa aceea... of-of-of...

notorious
21 Feb 2004, 22:27
n-a adus nimeni vorba de seria 'fright night' cu amanda 'favorita lui al bundy' bears...

'vampires' de john carpenter mi s-a parut o porcarie auto-distructiva de zile mari...

nortis
22 Feb 2004, 04:38
Mi/a placut From Dusk...pentru ca parodia filmele de cacat cu vampiri. Si cand zic de cacat ma refer la alea b class cu monstruleti dezgustatori care ar fi trebuit sa fie vamprii. Tre sa recunosc ca am ras putin cand am vazut ce intorsatura vampireasca ia filmul. Insa cel mai fain film cu vampiri pe care l/am vazut e Interviu cu un vampir unde nici unul dintre ei nu se transforma la propriu intr/o bestie respingatoare cand e gata de hunt for blood.

Ionutz55
22 Feb 2004, 13:59
Depinde ce filme, am vazut destule, dar subiectul e klumea. Orice film nou cu vampiri cred ca voi incerca sal vad

nookie
23 Feb 2004, 08:08

Era unul..."Vampirela" or somethin`...e ala cu Alyssa Milano??? Oricum...sucked big time!!!

Nu, ala era "Embrace of the Vampire". mi-am adus aminte.

blitz43
23 Feb 2004, 10:48
bey, io/mi aduc aminte cu placere de :
NEAR DARK (Kathryn Bigelow)
FROM DUSK TILL DAWN (Rodriguez)
THE LOST BOYS (Schumacher)

dintre cele mai nashpete:
Blade (seria!!!)
Dracula 2000
Queen of the damned (panarama notorie!!!)
Buffy

Parerea mea!!!!

notorious
23 Feb 2004, 20:01
discutand cu nightwane, mi-am adus aminte de 'balul vampirilor' al lui roman polanski. stilul satirico-parodic pt cine il gusta :D

Demona
23 Feb 2004, 21:25
Nu, ala era "Embrace of the Vampire". mi-am adus aminte.

Bun, deci e catalogat la aceeashi categorie cu "Vampirela"...Sucky Vampire Movies! ;)

Sm�agol-Gollum
23 Feb 2004, 21:31
Cine a vazut UNDERWORLD?? (asta e cu vampirashi shi cu varcolaci....daca nu ma insel)

Little Dique
24 Feb 2004, 03:02
daca n-ai fost atent pana acum s-a tot discutat de Underword.erau pareri pro si contra despre el.mi s-a parut ok filmul,dar preferam ca sa fie ceva mai multa actziune si sa nu exista Michael Corvinus.putea sa-l cheme altfel sau macar sa se intereseze americanii de Corvini.

TLD
24 Feb 2004, 07:46
Underworld mie mi s-a parut genial doar pt final si gata ca dupa va cam spoilaresc dak nu l-ati vazut.. In rest cam multa vorbarie prin film... Si o sa fiu tare curios dak o sa scoata un prequel cum o sa arate povestea...

Lady_Skar
24 Feb 2004, 09:44
Eu sunt prima care recunoaste ca UnderWorld are defectele sale, dar pentru cineva care se uita la el fara sa analizeze fiecare detaliu si fara sa se astepte sa vada o mare capodopera a genului.... it's fun.

Bogie
24 Feb 2004, 18:46
Un film idiot pentru idioti. Daca cineva crede ca alea sint personaje malefice atunci e un mare bou. :evil:
It rullzzz Ce pastele ma-sii e asta? Vorbeste dracului romaneste, daca nu du-te in UK!
Cool, funny, party, job - numai aia din generatia Coca-Cola le folosesc, teleghidatii p****.

notorious
24 Feb 2004, 20:02
bine, bogie! asta-i o recomandare pe care vroiam sa o fac si eu tuturor celor care improvizeaza dialecte romano-engleze. la noi, aici, la tulcea, exista un dialect romano-rus, pe care il vorbesc lipovenii, dar asta pt ca ei sunt rusi care au trebuit sa se acomodeze cu romana! nu cred ca cineva de aici e 'american 100%' importat in romania!

Demona
24 Feb 2004, 21:27
Pruteanu-wannabes in the mother f***in` house!!! Trezitzi-va baietzi ca nu astea sunt subiectele pe care le dezbatem pe aici. Shi ce daca multzi considera Underworld o capodopera? E parerea lor, asha cum voi o avetzi pe a voastra! Get over it guys...!

Bogie
24 Feb 2004, 21:49
Parerea lor, evident....

Daca cineva il prefera pe Wagner lui Rossini, treaba lui. Daca cineva il prefera pe Fizz sau Linkin Park, e un idiot cu parerea lui cu tot.

TLD
25 Feb 2004, 07:05
Cred ca fiecare are DREPTUL de a se exprima liber si cum VREA el pe acest forum! Sau am lipsit eu de la ora cu regulile inchizitiei pe forum? :roll:

Leonard
25 Feb 2004, 08:40
Parerea lor, evident....

Daca cineva il prefera pe Wagner lui Rossini, treaba lui.

Vrei sa spui ca tu il preferi pe Rossini? What the f...? Wagner e singurul pe care il suport din genul asta numit opera. Macaronarii (verdi, rossini etc) sunt de-a dreptul kitsch.

Bogie
25 Feb 2004, 18:43
Vrei sa spui ca tu il preferi pe Rossini? What the f...? Wagner e singurul pe care il suport din genul asta numit opera. Macaronarii (verdi, rossini etc) sunt de-a dreptul kitsch.

Nu asta am vrut sa spun ci faptul ca respect parerea cuiva care alege intre doua valori, nu si pe a aceluia care prefera o nulitate unui mare compozitor. Acest lucru il aplic referitor la literatura, film, muzica etc.

notorious
25 Feb 2004, 19:46
E logic k dupa ani de internetuiala sa combini engleza cu romana,roman-deh,o stiu mai toti,si engleza e arhi-folosita si omniprezenta.In plus engleza e o limba frumoasa.

te contrazic! exista foarte multi pe site-ul asta care chiar nu stiu sa vorbeaasca romana corect, asa ca se dau mari cu engleza. si eu stiu engleza. nu o (mai) consider o limba frumoasa. franceza e si mai frumoasa si mai eleganta. este o limba grea, pe care nu toti o stiu si nu toti o pot invata. se vorbeste engleza pt ca e o limba accesibila si la moda. dar daca ajungi sa vorbesti in engleza mai mult ca in romana, sau nu poti lega doua cuvinte in romana asa ca te 'salvezi' borlborosind ceva in engleza - e chiar penibil!

p.s.: si cine naiba a readus in actualitate 'conflictul de generatii' ??

blitz43
26 Feb 2004, 11:11
Mi-am mai adus aminte de un film bunicel cu vampiri prin spatiu:
LIFEFORCE (parca Tobe Hooper era regizor)
juca si Patrick Stewart. Vremuri! :lol:

Lady_Skar
27 Feb 2004, 19:25
Mi-am mai adus aminte de un film bunicel cu vampiri prin spatiu:
LIFEFORCE (parca Tobe Hooper era regizor)
juca si Patrick Stewart. Vremuri! :lol:

Patrick Stewart you say...
I think I'll look it up.
Vampiri in spatiu! Numai conceptul in sine merita sa fie verificat.

notorious
27 Feb 2004, 22:55
daca e regizat de tobe hooper e cu doua taisuri... exista sanse 80% sa fie o tampenie absoluta. tot ce mi-a placut de la hooper a fost, desigur, 'the texas chain saw massacre' si 'poltergeist'. un regizor cam sarit de pe fix.

Demona
01 Mar 2004, 16:06

Tu itzi dai seama Lady S? Antigravitatzie shi tu "papi" una bucata om! ;) Must be "adrenalizin`"! ;)

blitz43
02 Mar 2004, 10:45
Patrick Stewart you say...
I think I'll look it up.

Un sfat: incercati sa vedeti filmele mai vechi...
Noutatile zilelor noastre sunt extrem de puerile; iti iau ochii cu efectele speciale si atât. Parerea mea! :lol:

Demona
04 Mar 2004, 16:21
Blitzy-blitz! In filmele mai vechi n-arata vampirii fain...

snatchro
04 Mar 2004, 18:51
Blitzy-blitz! In filmele mai vechi n-arata vampirii fain...Asta cam asa e. Dar nu numai vampirii... Vezi de exemplu Blade 2 vs. Blade 1, care dupa parerea mea este mult mai bun. Astept cu interes partea a III-a totusi; dar sa nu uit de Van Helsing, in al carui trailer am vazut in sfarsit cum trebuie sa arate o vampira. Pe langa faptul ca avea dintii ascutiti mai era si frumoasa . :wink:

notorious
04 Mar 2004, 18:55
raman un vechi nostalgic in total dezacord cu demona. filmele 'cu vampiri' vechi, ca de altfel horror-urile vechi, raman de departe cele mai bune.

blitz43
05 Mar 2004, 10:55
Blitzy-blitz! In filmele mai vechi n-arata vampirii fain...

e parerea ta!
orikum cele noi sunt deplorabile rau de tot!
in prezent, imaginea vinde filmu' :x
(a se vedea queen of the damned; din pacate exemplele continua pe banda rulanta; van helsing e o ciorba: Jackman se bate cu Dracula, Wolfman, monstrul lui Frankenstein; mai lipseau Spiderman, Batman si Cow and Chicken) :lol:
Hollywood, ia-ti o pauza!

Demona
05 Mar 2004, 14:32
dar sa nu uit de Van Helsing, in al carui trailer am vazut in sfarsit cum trebuie sa arate o vampira. Pe langa faptul ca avea dintii ascutiti mai era si frumoasa . :wink:

Nu se spune vampira...este LAMIE. Versiunea feminina a vampirului e lamia! :lol: ..yep...they gotta be beutiful...and powerfull...perfect killers..and no feelings...THAT'S PERFECTION!!! :evil:

Demona
05 Mar 2004, 14:37
e parerea ta!
in prezent, imaginea vinde filmu' :x
(a se vedea queen of the damned; din pacate exemplele continua pe banda rulanta; van helsing e o ciorba: Jackman se bate cu Dracula, Wolfman, monstrul lui Frankenstein; mai lipseau Spiderman, Batman si Cow and Chicken) :lol:

Pai normal ca e parerea mea. Fiecare cu ale lui. :lol: Shi de acolo lipseau "The Powerpuff Girls"... ;) Daca Hollywood-ul i-a o pauza...we are basicly...screwed! :cry: Don't curse...!!! :-?

Bogie
05 Mar 2004, 16:15
in prezent, imaginea vinde filmu'
(a se vedea queen of the damned; din pacate exemplele continua pe banda rulanta; van helsing e o ciorba: Jackman se bate cu Dracula, Wolfman, monstrul lui Frankenstein; mai lipseau Spiderman, Batman si Cow and Chicken)

Sau "Underworld", se bat vampirii cu varcolacii.

Demona
05 Mar 2004, 18:02
bogie, dar ce are daca se bat varcolacii cu vampirii? Nu-i tot un "kkt" daca se bat omenii cu vampirii sau varcolacii cu vampirii? Atunci ne luam shi de alieni versus predatori? etc?

snatchro
05 Mar 2004, 18:20
Da' ce-are toata lumea cu bataile? Prefer povestile de dragoste. Vezi The Wolf cu Jack Nicholson si Michelle Pfeiffer.

Demona
05 Mar 2004, 19:26
Definatelly I like fights! Mushy stuff..not for me!!!

notorious
05 Mar 2004, 22:03
problema cea mai evidenta este deja stiuta, de fapt, horror-ul recent mizeaza pur si simplu pe efecte viscerale, actiune saturata si efecte speciale cu un singur scop: de a-ti fura ochii, nu de a emotiona. horror-ul clasic facea eforturi pt pastrarea suspansului, atmosferei, incerca un dram de emotie pura desi ascuns sub o tona de stangacii. probelma horror-ului modern e una de perspectiva: se crede ca in locul 'groazei de dupa usa' preferam sa ni se livreze o groaza mai 'high-technicizata'.

si desigur ca in locul lui 'underworld' si 'blade' (kkturi, adica, s-o spunem pe sleau) prefer oricand 'lupul', o abordare mai cumintica si mai realista a unei teme perimate si stupide. desi o aberatie ramane in esenta o aberatie, oricum ai spune-o...

ideea este: da-le dracu' de filme cu vampiri. horror-ul are capodoperele lui,iar partea 'coltoasa' a genului este cea mai searbada si mai penibila.

Demona
06 Mar 2004, 15:08
:roll: Somebody's pissed off..uhmmm....:roll:

notorious
06 Mar 2004, 22:40
'nosferatu - simfonia groazei', 'nosferatu' in versiune klaus kinski si christopher lee, 'dracula' in varianta coppola - merita vazute.

asta ca sa nu se spuna ca sunt pissed off/on, pt ca sunt fan horror, dar al horror-ului vechi...

MinRep
07 Mar 2004, 21:10
Ca tot amintiti de "Nosferatu" (ala vechi)...

Banuind ca ati vazut "Shadow Of The Vampire" cu Malkovich si Dafoe, ce parere v-a lasat filmul (asa, cu tot postmodernismul lui) ?

Demona
08 Mar 2004, 21:08
Sau mai bine zis pissed on...?

Filmele cu vampiri ma lasa din pacate cam rece... :-? Mai putin Nosferatu.Stitzi voi care...E superb!

Hehehe! My b-day gift from you...Inca nu l-am vazut, dar o sa se intample real soon! Thank you very much "rapty"...! ;)

Freak_on_a_Leash
08 Mar 2004, 21:30
Singurele filme cu vampiri pe care ledetest e Vampirela sau ceva de genul si Buffy(lung metrajul).

BeNnY
08 Mar 2004, 21:52
O sa fie candva luna asta pe HBO filmul Dracula ala cu Keanu Reeves care are 2 sau 3 Oscaruri... nu l-am vazut niciodatadar se pare ca e bun...

O sa fie candva luna asta la Cinemateca HBO

ogto
08 Mar 2004, 22:24
Eu nu-s fan filme cu vampiri... I find them... Disturbing... Si ideea este complet epuizata... Na mai fost nimic cu vampiri original de nush cand...

Bogie
09 Mar 2004, 01:08
Banuind ca ati vazut "Shadow Of The Vampire" cu Malkovich si Dafoe, ce parere v-a lasat filmul (asa, cu tot postmodernismul lui) ?

Un film atipic pentru genul sau; spre deosebire de filmul clasic cu vampiri care descrie teroarea oamenilor confruntati cu un monstru, groaza care-i stapaneste, in "Umbra vampirului" se urmaresc doua planuri: procesul de creare a unei opere de arta si soarta nefericita a vampirului condamnat la nemurire.

Malkovich face un rol bun intepretandu-l pe Murnau, un posedat mistuit de chemarea sa, care incearca cu orice pret sa-si incheie opera, recurgand la orice compromis. Ideea de a angaja un vampir adevarat care sa confere autenticitate filmului e asemanatoare aceleia enuntate de un personaj al lui Papini care se gandea la un teatru in care totul sa fie real: executiile, omorurile, mutilarile etc, folosindu-se condamnati la moarte drept actori.

Willem Dafoe e de nerecunoscut (de fapt nici sub masca lui Bobby Peru nu mi-a fost usor sa-l descoper).Rolul a fost complex, vampirul mistuit de dorul de a vedea soarele este un personaj care inspira mai degraba compasiune decat groaza, dar parca nu m-a convins, nu a avut forta necesara.Ii lipseste ceva filmului astuia, nu a reusit sa-mi transmita chiar totul, sa ma faca sa intru in atmosfera lui. O sa incerc sa-l revad.

MinRep
09 Mar 2004, 10:47

Un film atipic pentru genul sau; spre deosebire de filmul clasic cu vampiri care descrie teroarea oamenilor confruntati cu un monstru, groaza care-i stapaneste, in "Umbra vampirului" se urmaresc doua planuri: procesul de creare a unei opere de arta si soarta nefericita a vampirului condamnat la nemurire.

Malkovich face un rol bun intepretandu-l pe Murnau, un posedat mistuit de chemarea sa, care incearca cu orice pret sa-si incheie opera, recurgand la orice compromis. Ideea de a angaja un vampir adevarat care sa confere autenticitate filmului e asemanatoare aceleia enuntate de un personaj al lui Papini care se gandea la un teatru in care totul sa fie real: executiile, omorurile, mutilarile etc, folosindu-se condamnati la moarte drept actori.

Willem Dafoe e de nerecunoscut (de fapt nici sub masca lui Bobby Peru nu mi-a fost usor sa-l descoper).Rolul a fost complex, vampirul mistuit de dorul de a vedea soarele este un personaj care inspira mai degraba compasiune decat groaza, dar parca nu m-a convins, nu a avut forta necesara.Ii lipseste ceva filmului astuia, nu a reusit sa-mi transmita chiar totul, sa ma faca sa intru in atmosfera lui. O sa incerc sa-l revad.

Cam asa mi s-a parut si mie... Un film cu o premisa grozava, dar parca ii lipsea ceva... poate ca intra prea repede in rutina, in monotonie...

Finalul, totusi, merita!

Demona
09 Mar 2004, 11:41

vampirul mistuit de dorul de a vedea soarele este un personaj care inspira mai degraba compasiune decat groaza

Finalul, totusi, merita!

1). So basicly another mushy movie. Clar ca ii lipseshte ceva shi clar ca un film cu vampiri trebuie sa aduca in prim plan teroare oamenilor. Dupa cum spunea alt vampir: "oamenii se sperie de ce nu intzeleg!" Foarte logic Shi asha shi trebuie. Un film cu vampiri aduce in prin plan efemeritatea omul, i in primul rand in opozitzie cu veshnicia vampiriului.

2). Urasc vamprii care nu shtiu sa aprecieze ceea ce au. Exemplu`..."vampirul mistuir de dorul de a vedea soarele". What the fuck? Eshti vampir take it as it is. Ai primit un dar, folosheshte-l!!! Oricum nu ei sunt de vina, ci regizorii care vad in vampiri nu`sh ce anume, creaturi pline de conshtintza shi sentimente. Cand basicly un vampir e doar un cadavru umblator, a carui singura problema e sa se hraneasca shi sa se ascunda de soare(in caz ca-i face rau). Nu au suflet... Oamenii sunt aia care trebuie sa treaca prin toata faza aia cu sentimente and stuff, nu vamprii. Ei doar se hranesc...Nobody wants to get that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogie
09 Mar 2004, 12:26
Un film cu vampiri aduce in prin plan efemeritatea omul, i in primul rand in opozitzie cu veshnicia vampiriului.

Pai "Shadow of vampire" face si asta .

Oricum nu ei sunt de vina, ci regizorii care vad in vampiri nu`sh ce anume, creaturi pline de conshtintza shi sentimente

Atentie, linia ce desparte imaginarul de real e in pericol de a fi depasita. Sau esti adepta lui Eco?

clar ca un film cu vampiri trebuie sa aduca in prim plan teroare oamenilor.

Nu e asa clar, ai vrea ca toate filmele sa fie la fel? As putea spune si eu ca toate filmele de razboi trebuie sa ne prezinte acte de eroism, cat mai multi morti, ce-s alea sentimente in lupta, compasiune, teroare, dezgust? Filmele lui Arnold cel putin asta prezinta, iar filmele cu vampiri enumerate de tine sint echivalente cu cele ale lui Arnold.

Demona
09 Mar 2004, 19:58
Atentie, linia ce desparte imaginarul de real e in pericol de a fi depasita. Sau esti adepta lui Eco?

...I just like vampires a lot...

Freak_on_a_Leash
09 Mar 2004, 20:14

...I just like vampires a lot...

..Hmm...chair foarte mult!!!

notorious
09 Mar 2004, 20:18
DAWN OF THE DEAD - e un nou film kre ajunge pe ecrane in luna Martie ... numai k nu trateaza vampiri ci cealalta latura a mortzilor ... din filme ... ZOMBIE ...

originalul 'dawn of the dead' a fost de milioane. l-ai vazut, gaandalf? pt ca din remake nu stiu ce=-o sa iasa.

blitz43
10 Mar 2004, 09:16
Corect, Notorius!
Dawn of the Dead (originalul!) e cea mai tare parte a trilogiei mortilor. Romero s-a intrecut pe sine! Si-a bagat coada un pic si Argento :lol: ! Savini, pe lânga un rolisor de BMF :evil: a mai lucrat si la cascadorii+efecte speciale!
Ce mai incoace si/ncolo, o capodopera! :wink:
Remake-ul nu se va ridica la inaltimea asteptarilor nici macar cât negru sub unghie! oricum, de departe cea mai proasta alegere pentru un remake!
As putea zice chiar o impietate! :lol:

notorious
10 Mar 2004, 19:59
mai intai, asteapta sa vezi si tu filmul, blitz! :P

blitz43
11 Mar 2004, 11:09
Cititi si voi aici ce mai zice balanel asta de Rhames Ving! :lol:
http://www.fangoria.com/fearful_feature.php

Demona
12 Mar 2004, 19:12
Mai tzine-tzi minte ca afost un episod in seria "X-Files" despre vampiri? Era o chestie despre ei. Nu suportau shireturile dezlegate shi lucrurile imprashtiate. La un moment dat Mulder ca sa scape de un vampir, i-a aruncat pe jos o cutie de chibrituri. How silly is that??? :evil:

Flow
12 Mar 2004, 20:57
Mai tzine-tzi minte ca afost un episod in seria "X-Files" despre vampiri? Era o chestie despre ei. Nu suportau shireturile dezlegate shi lucrurile imprashtiate. La un moment dat Mulder ca sa scape de un vampir, i-a aruncat pe jos o cutie de chibrituri. How silly is that??? :evil:

Da.Imi aduc aminte faza.Parca Mulder era "anesteziat" pe jumatate pentru ca mancase o pizza cu somnifer si il atacase un vampir cam "plinut".

Demona
12 Mar 2004, 21:15
Da.Imi aduc aminte faza.Parca Mulder era "anesteziat" pe jumatate pentru ca mancase o pizza cu somnifer si il atacase un vampir cam "plinut".

..Yep. Dar nici ochii nu-i stateau bine in cap. He was a "pretty-gone-vampire"...

notorious
13 Mar 2004, 22:54
bai, profanilor, ia hai, scurt pe doi - e cineva pe-aici fan 'x-files'?? ca vad ca voi nu prea stiti ce spuneti!

episodul cu pricina era evident parodic. si a fost chiar trasnet... :)) un episod despre vampiri f misto a fost unul de prin '94, singurul in care lipsea scully, iar mulder aparea alaturi de sotia sa de-atunci, si, pt prima oara, s-a sarutat pe ecran in serial. a fost un episod f erotic (!), iar vampiri nici nu prea erau vampiri - extrageau sangele cu seringa sau ceva. a fost, deh, foarte demult.

Demona
14 Mar 2004, 14:07
bai, profanilor, ia hai, scurt pe doi - e cineva pe-aici fan 'x-files'?? ca vad ca voi nu prea stiti ce spuneti!

episodul cu pricina era evident parodic. si a fost chiar trasnet... :)) un episod despre vampiri f misto a fost unul de prin '94, singurul in care lipsea scully, iar mulder aparea alaturi de sotia sa de-atunci, si, pt prima oara, s-a sarutat pe ecran in serial. a fost un episod f erotic (!), iar vampiri nici nu prea erau vampiri - extrageau sangele cu seringa sau ceva. a fost, deh, foarte demult.

Da` trebuie sa fii fan, ca sa vezi episodu`ala?? :roll: Indiferent ca era parodiat sau nu era despre vampiri...dude...chill!!!

notorious
14 Mar 2004, 20:33
gata, m-am calmat de data asta. problema mea este ca n-am unde vedea restul episoadelor din 'dosarele x', de cand pro tv l-a lasat in coada de peste. iar eu eram inebunit dupa serialul asta...

Lady_Skar
15 Mar 2004, 09:03

Si eu eram mare fan Dosarele X, si am vazut episodul la care te referi. Si cred ca Pro Tv a facut bine sa termine serialul inainte sa plece Mulder...

Demona
15 Mar 2004, 16:37
gata, m-am calmat de data asta. problema mea este ca n-am unde vedea restul episoadelor din 'dosarele x', de cand pro tv l-a lasat in coada de peste. iar eu eram inebunit dupa serialul asta...

Cred ca Pro7-le shi VOX-ul sigur mai transmit "X-Files".

BeNnY
16 Mar 2004, 00:17
Tocmai am vazut Bram Stoker's Dracula si este destul de bun...

Mi-a placut cum a jucat Gary Oldman mai ales ca a reusit sa pronunte "s" (s de la si) ... Keanu Reeves mi s-a parut slabut insa...

Demona
16 Mar 2004, 15:40
Mi-a placut cum a jucat Gary Oldman mai ales ca a reusit sa pronunte "s" (s de la si) ... Keanu Reeves mi s-a parut slabut insa...

Pai Keanu e el asha...mai peltic...:roll:

Ionutz55
16 Mar 2004, 19:37
super klumea DRACULA aseara pe hbo. dar am inteles ca a mai fost dat pe alte posturi din romania si aia scriau premiera. why??
oricum pt. mine a fost premiera :lol:

TLD
16 Mar 2004, 19:42
super klumea DRACULA aseara pe hbo. dar am inteles ca a mai fost dat pe alte posturi din romania si aia scriau premiera. why??
oricum pt. mine a fost premiera :lol:
De fapt a fost pe la cinemateca HBO... Filmele date la cinemateca nu prea mai pot if premiere! :roll: Dak ei au puis premiera... stupid mother fuckers! ;)

BeNnY
16 Mar 2004, 19:50
Este premiera pe anul asta presupun... dar aia au scris acolo premiera chiar daca era in cadrul Cinematecii HBO ...

TLD
16 Mar 2004, 19:53
Este premiera pe anul asta presupun... dar aia au scris acolo premiera chiar daca era in cadrul Cinematecii HBO ...
Nu prea mai are cum sa fie premiera la tv din moment ce a mai fost dat la antena 1, dak nu ma insel! Uite ca nu m-a pasionat chiar asa ce scrie sub sigla hbo aseara dar nu cred ca au gresit ei asa flagrant! ;)

Ionutz55
16 Mar 2004, 19:55
filmul mi sa parut bun, voua?

Demona
16 Mar 2004, 20:14
filmul mi sa parut bun, voua?

Nu cine shtie ce. Trebuiau mai multzi vampiri, mai putzina drama shi sentimentalism...

Ionutz55
16 Mar 2004, 20:34
mia palcut ca vorbeau si romana
bai da vedeti ce prosti sut romani. de ce nu cer ei bani pt. numele lui dracula ca doar vedeti ca se foloseste in toate filmele cu vampiri. asa mai facem si noi niste bani si io stiu sa renovam branul si sa facem publicitate in toata lumea

BeNnY
16 Mar 2004, 21:04
Si cine ai vrea tu sa puna © pe numele Dracula?

Ionutz55
16 Mar 2004, 21:44
pai statu roman. daca te oferi tu asa castigi niste banii cinstiti :P

Demona
17 Mar 2004, 16:32
bai da vedeti ce prosti sut romani. de ce nu cer ei bani pt. numele lui dracula ca doar vedeti ca se foloseste in toate filmele cu vampiri. asa mai facem si noi niste bani si io stiu sa renovam branul si sa facem publicitate in toata lumea

Cica drepturile de autor pentru numele Dracula au fost cumparate de nishte americani...so...

Serghei
17 Mar 2004, 17:00

Cica drepturile de autor pentru numele Dracula au fost cumparate de nishte americani...so...

Au fost cumparate???De la cine???

Numele Dracula nu e marca inregistrata,pe vremea lui Stoker pula Registru national al Marcilor!!!

In plus legea zice in felul urmator:

Art. 3. In intelesul prezentei legi, termenii si expresiile de mai jos se definesc dupa cum urmeaza:

a) marca este un semn susceptibil de reprezentare grafica servind la deosebirea produselor sau a serviciilor unei persoane fizice sau juridice de cele apartinând altor persoane; pot constitui marci semne disctinctive, cum ar fi: cuvinte, inclusiv nume de persoane, desene, litere, cifre, elemente figurative, forme tridimensionale si, in special, forma produsului sau a ambalajului sau, combinatii de culori, precum si orice combinatie a acestor semne;

b) marca anterioara este marca inregistrata, precum si marca depusa pentru a fi inregistrata in Registrul National al Marcilor, cu conditia ca ulterior sa fie inregistrata;

Art. 5. Sunt excluse de la protectie si nu pot fi inregistrate:

j) marcile care contin, fara consimtamântul titularului, imaginea sau numele patronimic al unei persoane care se bucura de renume in România;

Deci in Romania pula inregistrare Dracula!!!

De fapt drepturile pt dracula apartin lui Briam Stoker si urmasilor,astea s-ar putea sa fie cumparate de cineva(drepturile pt carti si nicidecum pt nume)!!!

notorious
17 Mar 2004, 19:57
DA! Mi-a placut Monica Bellucci la nebunie shi m-am convins de film knd am vazut k al nostru Neo a zis k VARNA este in Romania knd de fapt este in Bulgaria - la granitza...
Faza cu tzaganii shi cu Dracula kre dormea in pamant ... wtf was that supposed 2 mean ?

monica bellucci parca e absloventa de drept. a zis la premiera lui matrix reloaded: 'se pare ca mi-e destinat sa-l sarut pe keanu reeves din 10 in 10 ani' (il mai 'sarutase' in 'dracula').

gaandalf, zi mersi ca nu vorbeau aia ruseste (ca in 'dracula - un mort iubaret' cam asta vorbeau), deci lasa erorile geografice & etnice...

BeNnY
17 Mar 2004, 20:11
Belluci a jucat in Bram Sroker`s Dracula? Ca eu nici n-am recunoscut-o... ce e drept, nici n-am cautat-o

snatchro
18 Mar 2004, 14:31
Cred ca Pro7-le shi VOX-ul sigur mai transmit "X-Files".ProSieben a terminat de mult X Files. Dar episoadele cu Robert Patrick mi s-au parut a fi fost slabe rau de tot. Mulder rocks!

Demona
18 Mar 2004, 15:32
Au fost cumparate???De la cine???

Numele Dracula nu e marca inregistrata,pe vremea lui Stoker p*** Registru national al Marcilor!!!

In plus legea zice in felul urmator:

Art. 3. In intelesul prezentei legi, termenii si expresiile de mai jos se definesc dupa cum urmeaza:

a) marca este un semn susceptibil de reprezentare grafica servind la deosebirea produselor sau a serviciilor unei persoane fizice sau juridice de cele apartinând altor persoane; pot constitui marci semne disctinctive, cum ar fi: cuvinte, inclusiv nume de persoane, desene, litere, cifre, elemente figurative, forme tridimensionale si, in special, forma produsului sau a ambalajului sau, combinatii de culori, precum si orice combinatie a acestor semne;

b) marca anterioara este marca inregistrata, precum si marca depusa pentru a fi inregistrata in Registrul National al Marcilor, cu conditia ca ulterior sa fie inregistrata;

Art. 5. Sunt excluse de la protectie si nu pot fi inregistrate:

j) marcile care contin, fara consimtamântul titularului, imaginea sau numele patronimic al unei persoane care se bucura de renume in România;

Deci in Romania p*** inregistrare Dracula!!!

De fapt drepturile pt dracula apartin lui Briam Stoker si urmasilor,astea s-ar putea sa fie cumparate de cineva(drepturile pt carti si nicidecum pt nume)!!!

Who cares anyway? Am auzit shi eu? What's the big deal? Geeeeeez...

Demona
18 Mar 2004, 15:36
Cred ca Pro7-le shi VOX-ul sigur mai transmit "X-Files".ProSieben a terminat de mult X Files. Dar episoadele cu Robert Patrick mi s-au parut a fi fost slabe rau de tot. Mulder rocks!

Pai Mulder, Mulder ramane. Patrick nu manca semintze cand se enerva shi nu avea poster cu "I want to believe" in birou shi nu se potrivea asha de bine pe langa Scully... :)

notorious
18 Mar 2004, 18:26
are cineva idee (un site sau cunostinte, ceva...) cum sa fac rost de sezoanele 8 si 9 din 'x files'. ma gandesc ca daca au aparut sezoane din 'friends' si 'stargate SG1' pe cd, de ce nu ar aparea si 'dosarele x'?...

WraIth
20 Mar 2004, 19:21
Nu prind HBO(pun ashtia scump la cablu) shi va intreb :care DRACULA ?Doar nu ala vechi.Au facut ceva nou sau cum? Ceva de genu lui Dracula 2 Ascension,asa mai modern :-?

BeNnY
20 Mar 2004, 19:57
Dracula din '92! Ala cu Keanu Reeves si Gary Oldman!

Bram Stoker's Dracula :roll:

notorious
20 Mar 2004, 22:31
eu prefer sa-l numesc 'francis ford coppola's dracula'... :wink:

Demona
22 Mar 2004, 20:22
eu prefer sa-l numesc 'francis ford coppola's dracula'... :wink:

...The truth was spoken...

BeNnY
23 Mar 2004, 18:38
Nu, crede-ma ca atunci cand "pun ochiu" chiar ca "pun ochiu"! Dar nici in Matrix si nici aici n-am vazut-o!!! WHAT THE F__K ?!

notorious
23 Mar 2004, 20:16
hai, ca sa n-o observi pe monica e ca si cum n-ai observa un strip bar sub apartamentul tau! in 'dracula' mai zic, dar in 'matrix' ??

anyway, ca tot veni vb, a observat-o cineva pe christina applegate in 'wonderland'?...

Demona
24 Mar 2004, 21:29
Woah! L-am vazut. Am shi uitat de el. Cele mai tari faze au fost la inceput cand trecea caleashca vampiriului prin orash de topea crucile de pe case shi biserici shi ofilea tot ce era viu shi aia de final cand se trezea regina. Uh! Damn it! Woah...sau faza cand tipa aia, gen mutant, a fost traznita de fulger...

notorious
25 Mar 2004, 20:04
anime-uri cu vampiri? poate or sa ajunga sa faca si filme porno cu vampiri. ca pana acuma si-au bagat nasul cam in toate genurile.

BeNnY
25 Mar 2004, 20:11
Cred ca exista deja filme porno cu vampiri!

Demona
26 Mar 2004, 21:21
I'll see what I can do...

Cristache
30 Mar 2004, 01:31
Filmele cu vampiri sun printre preferatele mele dar Blade 2 a dat-o rau in bara cu chestiile alea copiate de la Predator si Alien. Astept Underworld am auzit ,si am vazut din cateva imagini, ca e meserie. Ar trebui sa ne vinde bine marfa, Vlad Tepes, dar noi o vindem repede pentru un profit imediat. Cel mai tare film cu vampiri as zice "Natiunea Vampirilor" care a fost de curand pe Hbo, parca e altfel...

Dan Gerose
30 Mar 2004, 16:49
Underworld e ceva mai bun decat Blade, dar tot nu e mare lucru de capul lui.

Cristache
30 Mar 2004, 20:55
Marea intrebare: Exista vampiri in realitate ? :evil:

Dan Gerose
31 Mar 2004, 08:37
Bineinteles ca exista ! Eu sunt unul dintre ei. :wink: Fii cuminte, ca poate-ti bag o vizita la noapte !

Cristache
31 Mar 2004, 11:50
Asa si eu pot sa spun ca sunt un vampir. Ca in "Natiunea Vampirilor", am gasit un inlocuitor pentru sange, orice bautura care se termina cu Cola, si imi place sa stau treaz noaptea si sa dorm ziua si am caninii ceva mai mari decat ceilalti dinti, asta inseamna ca sunt vampir ?

blitz43
31 Mar 2004, 13:22
bah, dah filmu' ala cu chiki chan :lol: - The Vampire effect, l-a vazut cineva
astept comentarii!
adevarul e ca asta-i mai lipsea din filmografie!
si unu' porno! :o

Demona
01 Apr 2004, 14:53
Marea intrebare: Exista vampiri in realitate ? :evil:

Deci nu ma lua cu din astea! For God sake! Ador vampirii! :lol: Daca ar exista vampiri...de mult ash fii unul. So basicly...unfortunatelly....NU EXISTA! :cry:

Cristache
01 Apr 2004, 22:13
Sincer, si mie mi-ar place sa fiu un vampir.

Demona
03 Apr 2004, 14:25
Sincer, si mie mi-ar place sa fiu un vampir.

Yeah...dreams...:roll:

Lady_Skar
06 Apr 2004, 20:46
Kids... kids

Nobody is a bigger White Fang... than me.
Sorry to disappoint you.

jona
07 Apr 2004, 08:39
si totusi, ce e asa interesant la a fi vampir? :roll:

arzoi2k4
07 Apr 2004, 09:40
1.Cel mai bun film este Dracula.
Cel mai mult mi-a placut Blade (fie 1,2...3). Cel mai putin... Buffy :lol:
3.Nu. Ba chiar mi-ar place sa fie cat mai multe, si mai frumoase :lol:
4.Poate ca si-a batut joc de el. :lol:

WraIth
07 Apr 2004, 19:53
I kind of agree.............nu te plictiseshti sa traieshti o veshnicie??Asta daca nu vine vreun' blade dupa tine :)

Cristache
08 Apr 2004, 01:37
I kind of agree.............nu te plictiseshti sa traieshti o veshnicie??Asta daca nu vine vreun' blade dupa tine :)

Si eventual o femeie fantastica pentru a va impartasi nemurirea si nu numai.

WraIth
08 Apr 2004, 09:20

Si eventual o femeie fantastica pentru a va impartasi nemurirea si nu numai.
:lol: Dar,pan' la urma...............nu te plictiseshti de ea??Adik totushi ii mult timp :)

Cristache
08 Apr 2004, 12:22
Ba, depinde cum arata Femeia Fantastica !

WraIth
08 Apr 2004, 18:30
Ba, depinde cum arata Femeia Fantastica !
No comment

Demona
08 Apr 2004, 21:01
Kids... kids

Nobody is a bigger White Fang... than me.
Sorry to disappoint you.

Don't kids me! Lady S...helloooow! Think you can beat me?! 8)

Little Dique
09 Apr 2004, 20:55
stii ce nu inteleg la voi copii,pasiunea asta pentru vampiri.ii vad prea inapoiati.in primul rand nu sunt perfecti cum multi dintre voi pretind si in plus se axeaza doar pe simplul imbold care il simt,acela de a se hrani.mor la lumina soarelui...ce naiba e asa perfect in asta?sau voi va referiti la exceptii de la regula gen Blade sau regina Akasha?care e faza?

WraIth
10 Apr 2004, 08:51
in primul rand nu sunt perfecti cum multi dintre voi pretind si in plus se axeaza doar pe simplul imbold care il simt,acela de a se hrani.mor la lumina soarelui...ce naiba e asa perfect in asta?sau voi va referiti la exceptii de la regula gen Blade sau regina Akasha?care e faza?
Cum ai enuntat shi tu,cateva chestii se pot rezolva(mai ales faza cu soarele),shi in legatura cu perfectiunea.............mai ramane de vorbit :wink:

Flopcaru
10 Apr 2004, 10:32
Fratilor, in primul rand sunteti penibili in incercarea voastra de a castiga concursul "Cine stie mai bine engleza si in acelasi timp cel mai prost romaneste". Din partea mea: premiul I pentru toti.
Cele mai marfa 2 filme cu vampiri pe care le-am vazut sunt: Interviu cu un vampir si Dracula ala cu Monica Bellucci, Keanu Reeves si bagaboanta aia. Si mai vazusem unu caruia nu ii stiu titlul, cred ca Vampirii, asa ii zicea. Era si papa sau un preot in filmul ala. Oricum, a fost sadic rau de tot. Imi aduc aminte ca erau unii care vanau vampiri si intr-o seara s-au dus la panarame si apoi au intrat vampirii peste ei si i-au macelarit.
Dintre cele mai naspa: Buffy, Queen of the Damned, poate Blade si mai sunt multe, ca doar filmele naspa vin cu gramada. :wink:
Hai pa.

WraIth
10 Apr 2004, 11:12
Si mai vazusem unu caruia nu ii stiu titlul, cred ca Vampirii, asa ii zicea. Era si papa sau un preot in filmul ala. Oricum, a fost sadic rau de tot. Imi aduc aminte ca erau unii care vanau vampiri si intr-o seara s-au dus la panarame si apoi au intrat vampirii peste ei si i-au macelarit.
Mai stii cine juca in el??

Flopcaru
11 Apr 2004, 13:46
Era un actor cunoscut in filmul ala. Dar nu stiu cum il cheama. Oricum, asta avea o banda care vana vampiri si erau finantati de biserica. Apoi s-a sculat un vampir smecher care vroia sa fie cel mai tare si pt asta trebuia sa faca ceva, nu mai stiu ce. :roll:

zizi
11 Apr 2004, 16:14
aaaa, da. Seamana cu filmu' ala in care juca actorula ala, stii tu...care era frate cu tipa aia misto, care aparea in serialul ala cunoscut in care era si regizorul ala de care ati auzit cu siguranta...ala, stiti voi....si era o faza din aia tare cu batai cam cum era si in alalalt film cu batai...

mda, stiu care.

BeNnY
11 Apr 2004, 16:15
aaaa, da. Seamana cu filmu' ala in care juca actorula ala, stii tu...care era frate cu tipa aia misto, care aparea in serialul ala cunoscut in care era si regizorul ala de care ati auzit cu siguranta...ala, stiti voi....si era o faza din aia tare cu batai cam cum era si in alalalt film cu batai...

Stiu filmul asta

WraIth
11 Apr 2004, 16:46

Stiu filmul asta
Suna cunoscut................ keep the details coming :) :wink: :P

WraIth
11 Apr 2004, 16:48
Era un actor cunoscut in filmul ala. Dar nu stiu cum il cheama. Oricum, asta avea o banda care vana vampiri si erau finantati de biserica. Apoi s-a sculat un vampir smecher care vroia sa fie cel mai tare si pt asta trebuia sa faca ceva, nu mai stiu ce. :roll:
Mai .....eu tot il confund cu Dracula 2 Ascension.Altceva despre el nu mai stii??? In asta al meu,este un preot care vaneaza vampiri,etc......joaca shi Brande Roderick(nu cine stie ce rol)............zi shi tu ceva de genu asta :wink:

ArsDeViu
11 Apr 2004, 22:59
John Carpenter's Vampires (1998) cu siguranta. Cu James Woods, Daniel Baldwin

WraIth
12 Apr 2004, 09:10
John Carpenter's Vampires (1998) cu siguranta. Cu James Woods, Daniel Baldwin
Thx .i'll look it up

WraIth
12 Apr 2004, 09:14
Am gasit o parte din cast-ul filmului:
James Woods .... Jack Crow
Daniel Baldwin .... Montoya
Sheryl Lee .... Katrina
Thomas Ian Griffith .... Jan Valek
Maximilian Schell .... Cardinal Alba
Tim Guinee .... Father Adam Guiteau
Mark Boone Junior .... Catlin
Gregory Sierra .... Father Giovanni
Cary-Hiroyuki Tagawa .... David Deyo
Thomas Rosales Jr. .... Ortega (as Thomas Rosales)
Henry Kingi .... Anthony
David Rowden .... Bambi
Clarke Coleman .... Davis
Mark Sivertsen .... Highway Patrolman
John Furlong .... Father Joseph Molina
Deci asta e filmul.............was it any good?

Lady_Skar
12 Apr 2004, 20:46
Dracula: Dead and loving it. :D

Flopcaru
13 Apr 2004, 20:17
Da mah, ala cu Woods. Ala bagami-as picioarele in el, ala. Mi-a placut mult de tot. Aia erau vampiri adevarati. Fara mila. Fara sentimente. A fost marfa cum i-au macelarit pe aia in bordel sau unde erau. Cea mai tare faza din film. Si aia cand au iesit aia din pamant. Desi am experienta cu filme de genu asta, la faza aia am crezut ca ma bag sub pat de frica. :o

WraIth
13 Apr 2004, 20:25
Da mah, ala cu Woods. Ala bagami-as picioarele in el, ala. Mi-a placut mult de tot. Aia erau vampiri adevarati. Fara mila. Fara sentimente. A fost marfa cum i-au macelarit pe aia in bordel sau unde erau. Cea mai tare faza din film. Si aia cand au iesit aia din pamant. Desi am experienta cu filme de genu asta, la faza aia am crezut ca ma bag sub pat de frica. :o
Daca ii chiar asha tre' sa-l vad......

Demona
14 Apr 2004, 17:00
stii ce nu inteleg la voi copii,pasiunea asta pentru vampiri.ii vad prea inapoiati.in primul rand nu sunt perfecti cum multi dintre voi pretind si in plus se axeaza doar pe simplul imbold care il simt,acela de a se hrani.mor la lumina soarelui...ce naiba e asa perfect in asta?sau voi va referiti la exceptii de la regula gen Blade sau regina Akasha?care e faza?

Cautam doar puterea! Ei o au...noi..."din canci". Probabil aia e mare dilema a noastra! Cel putzin a mea... ;)

WraIth
14 Apr 2004, 18:07

Cautam doar puterea! Ei o au...noi..."din canci". Probabil aia e mare dilema a noastra! Cel putzin a mea... ;)
What about imortality??

Demona
16 Apr 2004, 15:01
What about imortality??

Imortalitatea face parte din puterea pe care o ai!!!

WraIth
16 Apr 2004, 15:18
What about imortality??

Imortalitatea face parte din puterea pe care o ai!!!

Am inteles ca te refereai doar la puterea fizica,mushchi sau ce-o avea.... :wink:

Sm�agol-Gollum
16 Apr 2004, 15:20
so...daca nu ai putere nu ai imortalitate?

WraIth
16 Apr 2004, 15:29

nuuuuuu
god damn
putere fizica
daca vine un arnold shi il impushca sau stiu eu...........nu moare???
la asta putere m-am referit(again)..fizica

Sm�agol-Gollum
16 Apr 2004, 15:35
i don't get it :cry: :o

Anne Claire
16 Apr 2004, 18:15

you're stupid or you're just playing?

Demona
16 Apr 2004, 18:18
Smeagolule...nu e putere sinonima cu fortza fizica, e putere ceva de genu...cu care eshti inzestrat...ca un fel de [/b]har[/b]. The Gift of being a Vampire comes with all the goodies...beauty, strenght, imortality, cruelty...etc...Get it?

Garu
22 Apr 2004, 19:35
filme cu vampiri.hmmm,nu prea ma impresioneaza,dar totusi,unele merita vazute.doar pentru cruzimea care o denota unii vampiri.

Demona
22 Apr 2004, 20:21
filme cu vampiri.hmmm,nu prea ma impresioneaza,dar totusi,unele merita vazute.doar pentru cruzimea care o denota unii vampiri.

No shit! New comer...vad ca itzi plac Pucca shi Garu. ;)

BeNnY
22 Apr 2004, 20:32
Cine e Pucca si cine e Garu?

Demona
22 Apr 2004, 20:54
Cine e Pucca si cine e Garu?

E un mini-serial animat pe MTV Hits il baga non-stop. E pretty funny! :D

blitz43
23 Apr 2004, 14:31
filme cu vampiri.hmmm,nu prea ma impresioneaza,dar totusi,unele merita vazute.doar pentru cruzimea PE care o denota unii vampiri.

Demona
23 Apr 2004, 19:27
Yeah...blitzy-blitz..what's wrong with ya?

Garu
23 Apr 2004, 21:00
filme cu vampiri.hmmm,nu prea ma impresioneaza,dar totusi,unele merita vazute.doar pentru cruzimea PE care o denota unii vampiri.

si care-i faza?

CYOBY
24 Feb 2007, 19:53
E NASPA.VREAU STAPANII NOPTII!PLS!PLS! :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: ;) :love: :hmm: :sleep: :sick: :(( :w00t: :huh: :happy: :sad: :alien: (*)

aayana
24 Feb 2007, 20:09
Imi placeau candva, nu ma mai uit. Timpul e pretios!
No ofense, pur si simplu e vorba de gusturi!

andru
04 Aug 2008, 13:42
Pai.......................de placut mi-au placut...............
Blade tote :D
Van Helsing :)
si care nu mi-au placut au fost alea cu Dracula ffffffffffffffffffffffff naspa :)

kiss_of_down
05 Aug 2008, 17:21
is mijto tare imi plac l nebunie crek unu din cele mai tare e dracula dead and loving it....o comedie d zile mari :D

ulrich
06 Aug 2008, 04:17
confirm,is tare mijto;incercati si "near dark",distractie la maxim ;)

mafalda
11 Aug 2008, 10:26
Saptamana trecuta am vazut pe "National TV" filmul american "Printul noptii" Nu mica mi-a fost mirarea sa descopar ca filmul se voia unul autobiografic despre viata voievodulul Vlad Tepes. Si m-a revoltat lipsa de profesionalism, in primul rand a scenaristilor care nu s-au documentat catusi de putin dpdv istoric cu privire la marele domnitor roman. Au scris un scenariu dupa ureche, doar de dragul senzationalului! Si Hollywoodul are scenaristii lui prosti! :x

GhostGirl
12 Dec 2008, 22:44
Daca vreti sa vedeti un film superb cu vampiri uitati-va la Twilight . Deci eu am vz filmul asta de 2 ori intr-o noapte si l-am revazut si a doua zi :oops: Sunt inebunita dupa acest film. Este o poveste de dragoste intre un om si un vampir! :love: UITATI-VA LA EL SI NU VETI REGRETA! Va garantez! Vizionare placuta

Twinsen
13 Dec 2008, 00:07
Incearca si Let The Right One In. Cine stie, s-ar putea sa-ti placa mai mult decat Twilight. :)

miercuri
15 Dec 2008, 23:37
de-abia astept sa vad Twilight pentru simplu motiv ca sunt aboslut convinsa ca e chiar mai prost decat cartea, care de atlfel, in tampenia ei, m-a amuzat copios.
sunt foarte curioasa pana unde pot sa mearga :P

buticut
16 Dec 2008, 00:09
Pe fiecare milimetru patrat al lui Twilight scrie chick flick.

miercuri
16 Dec 2008, 00:51
diferenta e ca chick flickurile nu sunt unwillingly funny.

Twinsen
16 Dec 2008, 08:44
Hmm, crezi ca Let The Right One In e un chick flick? Pe imdb se vede ca barbatii i-au dat note mai mari. Actually, ca si alte filme cu adevarat bune, nu poate fi incadrat corect in vreun gen. Pentru mine e despre gasirea dragostei, intr-o lume rece si ostila.

biankka
21 Feb 2009, 19:30
a aparut un nou film cu vampiri...TRUEBLOOD si are ceva original....vampirii sunt acceptati de oameni ...cu mici exceptii!dak va place va recomand si cartea...''morti pana la apus'' de charlaine harris

buticut
21 Feb 2009, 19:51
Hmm, crezi ca Let The Right One In e un chick flick? Pe imdb se vede ca barbatii i-au dat note mai mari. Actually, ca si alte filme cu adevarat bune, nu poate fi incadrat corect in vreun gen. Pentru mine e despre gasirea dragostei, intr-o lume rece si ostila.

:shock: Am zis Twilight,nu Let the Right One In.

marcusARCUS
27 Feb 2009, 12:35
Blade 3:Trinity will kick assIt did in 2004 and actually it sucked

vandemm
14 Mar 2009, 03:38
1. Interview with a Vampire

Tom Cruies in rolul lui Lester este F cool si filmul este exceptional,l-am vazut intro seara de toamna(si asta conteaza), dar este excelent ca si poveste

2. Blade 2

3. Dracula 2000
Cool film si ala ,nu mai vad zilele astea filme precum cele de mai sus

marcusARCUS
14 Mar 2009, 09:25
Tom Cruies in rolul lui Lester
[/u]
Tom Cruies? :lol:

vandemm
14 Mar 2009, 13:23
Scuze de avatar: M-am speriat si eu cand am vazut m-am socat LOL

DEsi n-as avea nik impotriva ca steagu ala sa fie si pe taota pagina

On topic
Nu stiu cum de s-au postat si mai multe mesaje desi eu nu le vedeam.merge cam greu observ desi nu sunt poze marii.Probabil ca sunt enorm de mult pagini

corinka
14 Mar 2009, 13:31
vandemm, ce-i cu avatarul ala imens? ma dor ochii.

marcusARCUS
14 Mar 2009, 19:11
Flags of our Hitlers :lol:

Liviu-
10 Apr 2009, 20:08
Let the right one in e cu siguranta cel mai bun film cu vampiri al ultimului deceniu, de fapt e cel mai bun film cu vampiri pe care l-am vazut pana in prezent. Sunt surprins ca numai Twinsen l-a mentionat, dar probabil ca la noi nici n-a aparut la cinema si cum e suedez mai putina lumea a auzit de el.

Cand am inceput filmul nici nu stiam despre ce e vorba, dar l-am vazut prin top imdb si ca e suedez si am zis sa-l incerc. Am ramas placut surprins, mai ales ca personajele principale sunt niste copii de 12 ani. Dupa ce l-am vazut ma intrebam cum de nu auzisem de el mai devreme, in timp ce de fanii Twilight nu mai scapi nici acum dupa ce a trecut ceva timp de cand a aparut. Oricum filmul e mai mult decat unul simplu despre vampiri si, desi vorbesc in necunostinta de cauza, as putea spune ca e unic in universul filmelor de acest gen.

@Demona - Iti place Ergo Proxy? :D

Suspect de bizar
10 Apr 2009, 20:10
Las' că-s haioşi fanii lu' Tweety,am câteva prietene fane şi fac mişto de ele până nu mai pot.

miercuri
10 Apr 2009, 23:35
Eu in seara asta m-am apucat sa ma uit la True Blood, m-as avanta sa zic ca e "the thinking man's Twilight" :p In orice caz, one of the better series se gen, atmosfera faina Souther Gothic, iar vampirul lor nu e uber pudrat si coafat si nici virgin.

Betti
24 Sep 2009, 12:07
Imi plac.Am vazut de multi ani:Dracula,Interviu cu un vampir,Dracula iubaret(sau Un vampir iubaret),...,si am vazut si citeva seriare.

rm_cristian
24 Sep 2009, 20:19
serialul True Blood, va recomand o sa va placa! :D

Mikala
24 Sep 2009, 23:46
Din cate stiu eu , era Lestat , nu Lester ...
Interviu cu un vampir imi place si mie
Queen of the Damned

marius_em
04 Oct 2009, 14:26
From Dusk Till Dawn, Interview with a Vampire, Shadow of the Vampire

Se7en
05 Oct 2009, 23:06
Urmeaza acum Daybreakers. Primul film cu vampiri care SPER c-o sa-mi placa http://http://www.youtube.com/watch?v=W9roxtugaUo

Avalhon
10 Oct 2009, 12:31
From Dusk Till Dawn, Interview with a Vampire, Shadow of the Vampire

"Interview..." mi-a placut foarte mult. Si e ceva, pentru ca mie chiar nu-mi plac filmele cu vampiri. Poate din cauza faptului ca obsesiile generale ma calca pe nervi si ca Romania e mereu asociata cu vampirii. Oricum, "Interview..." are ceva frumos, e ca un fel de tablou in miscare si imi place foarte mult asta.

Shulina
11 Oct 2009, 10:08
mie imi place foarte mult acest cult, poate e cam cliseistic, dar sunt atrasa de mit si ma uit la filme si serial cu si despre vampiri....
consider ca la Hollywood s-a cam scapat chestia de sub control, dar atat timp cat se mai fac eu voi fi mereu avida dupa genul asta de filme
imi place latura mistica si dark a acetei cultura ca sa-i spun asa, de aceea imi plac documentarele despre Vlad Tepes si Elisabeth Bathory
filme: Interview..., Perfect Creature, Underworld, Bathory, care nu e cu vampiri, ci doar prezinta omul din spatele celei mai mari ucigase in serie
seriale:True Blood, Moonlight, Angel

productii mai putin reusite, to say the least: Twilight, The Vampire Diaries

marius_em
18 Oct 2009, 18:47
Sorry, dar filmele cu vampiri sunt gay. Poate nu au fost tot timpul asa, dar Twilight a reusit sa le puna eticheta asta, si sa distruga un mit de altfel interesant, si asa va ramane o lunga perioada de acum inainte.
Zombi e noul val.

Liviu-
18 Oct 2009, 22:06
Culmea e ca abia a aparut anul trecut Let the right one in, care nu numai ca nu a distrus mitul vampirilor, ci chiar l-a revigorat si a reusit sa fie poate cel mai bun film cu acest subiect sau macar cel mai bun dupa mult cunoscutele clasice, carora oricum li s-a alaturat imediat. Un altul a participat la Cannes anul acesta, desi inca nu am reusit sa-l vad, dar il astept cu nerabdare (motivul fiind faptul ca regizorul e unul dintre preferatii mei). Numele celui din urma e Thirst.

Windom
25 Oct 2009, 08:13
Filme foarte interesante si aparte, as zice eu, pe aceasta tema ar fi: Valerie a týden divu a.k.a. Valerie and Her Week of Wonders, The Hunger, The Addiction, Nosferatu: Phantom der Nacht (cel mai bun film cu Dracula, in my opinion), Vampyr...

movie4
17 Feb 2010, 13:04
Nosferatu ambele
Vampyr
Interviu cu un vampir

vave
22 Feb 2010, 15:30
Apropo de Nosferatu...
Mi-am amintit că la TIFF-ul din 2007 am văzut filmul respectiv cu o reprezentaţie a trupei Einuiea ce asigura coloana sonoră live, cred că pe alocuri, improvizată. Mi-a plăcut enorm, aşa cum m-a enervat în egală măsură discrepanţele de la subtitrare.

silvius_tec07
23 Feb 2010, 14:49
Twilight e cel mai reusit deocamdata, dupa parerea mea! E ceva total diferit si destul de original! Astept The vampire's assistent. S-ar putea sa merite un 8!

SoricicaMov
26 Feb 2010, 00:38
Un clasic al genului, dar intr-o cheie comica : Balul Vampirilor al lui Polanski, absolut delicios >:)

Radu1711
03 Apr 2010, 16:51
The Twilight Saga: New Moon, Twilight aici sunt vampiri mai modernicare merg si ziua:)) =))

koretesuade
30 Apr 2010, 19:49
Unde esti tu Tepes, Doamne??!!!!!!

RoCkKiD
01 May 2010, 22:41
-Cel mai bun a fost cu siguranta Bram Stocker's Dracula,cat despre cel mai slab cred ca am defapt mai multe:Twilight,Vampire Diaries si toate celelalte filme care mutileaza mitul vampirilor...la origini erau si
ei niste fiinte inspaimantatoare care omorau oameni si luau foc la lumina soarelui.In ultima vreme devin din ce in ce mai iubareti,beau sange animal si stralucesc la soare ca un glob de discoteca.As putea adauga si Thirst la capitorul filme cu vampiri esuate chiar daca nu se incadreaza in tiparul de mai sus.
-In mod sigur nu m-am saturat de ele..doar ca astept niste rigizori cu ceva imaginatie.
-Cat despre Vlad Tepes ..avand in vedere ultimele productii..as zice ca da intr-o oarecare masura

vlad4s
06 May 2010, 21:55
Acum chiar nu cred ca Hollywoodul si - a batut joc de Tepes deoarece nici nu am vazut vreun film despre el.Ar fi interesant sa se faca(sper ca dak o sa se faca sa aiba si Romania o contributie).
Acum filmele cu vampiri tot timpul o sa fie in voga,dar apar si prostii de gen Daybreakers(ideea a fost misto dar acei monstri care cica erau vampiri care nu au mai baut sange...tampenii care se numesc vampiri).
Twilight este mai mult o poveste de dragoste(vampirii doar mai dau aroma filmului ca sa atraga si fani hardcore.Sa vedem ce va fi 3.
In rest filme tari cu vampiri ar fi Blade cu Wesley Snipes,Interviu cu un vampir si mai sunt.

miercuri
07 May 2010, 10:34
.Sa vedem ce va fi 3.
Ce-ar putea sa fie? O porcarie mai mare ca 1 si 2, dar probabil mai mica ca 4.

yullyana
10 May 2010, 14:50
Twilight:)) ...New Moon, Eclipse:)) ..acestea nu sunt horror, si vampirii nu sunt...mm...cum sa spun ''originali''..dar totusi sunt filme cu vampiri:D ;)
Wolfman..aici e cu varcolaci
Bram Stoker's Dracula, e cu Anthony Hopkins

yullyana
10 May 2010, 15:00
avem o legenda care a fost ''exploatata'' de cei din afara Romaniei, in special de americani. In loc sa iesim din umbra negativa din care ne aflam si sa fim si noi recunoscuti pentru ceva bun ne afundam tot mai mult. Este dovada ca nu stim sa pretuim lucrurile de valoare pe care le avem si nu ma refer doar la legenda lui Dracula ci la tot ce este pitoresc si nu numai. Nu va faceti griji, nu toti se uita la seria Twilight, sunt filme care au originalitate. Mai mult copiii, adolescentii se uita la Twilight, si da, filmele si actorii valorosi sunt dati la o parte.

Willy4k
29 Aug 2010, 20:43

Care este cel mai bun?

Salutare!
Cel mai bun film cu vampiri care mi-a placut in mod deosebit a fost "Queen of the damned". Coloana sonora mi s-a parut incredibila, chiar te conducea putin in macabru si iti crea acea senzatie de fiori, Stuart Townsend (protagonistul) a fost ales perfect pentru acest rol din punctul meu de vedere, iar subiectul filmului in ansamblu a fost chiar interesant, deoarece a imbinat intr un mod deosebit elemente ale culturii rock cu cele legate de vampiri si ritualurile acestora. Trebuie sa mentionez ca mi a placut si modul in care regretata actrita Aaliyah si-a impus amprenta asupra acestui film, secventele in care aceasta apare fiind de impact.
"Dracula un mort iubaret" nu m a impresionat atat de tare, intrucat la acest capitol, nu imi plac acest gen de parodii. Pur si simplu nu le gasesc rostul si nu pot spune ca le gasesc nici amuzante. Ori avem filme de calitate cu vampiri, ori ne uitam la comedii care sa ne fac sa radem fara a ne provoca senzatii de greata? ;))
De filme cu vampiri nu m am saturat si chiar as vrea sa mai vad si sa mi fie recomandate cateva de calitate.
Hollywood nu si -a batut joc de Vlad Tepes, ci pur si simplu au fost realizate ecranizari avand la baza mituri mai mult sau mai putin adevarate. Nici noi pana la urma nu stim 100% care a fost treaba cu Vlad Tepes, nu i asa?:)
Toate cele bune!

Theofil88
29 Aug 2010, 23:51
[QUOTE=Lady_Skar]Nici noi pana la urma nu stim 100% care a fost treaba cu Vlad Tepes, nu i asa?:)
Toate cele bune!
Ba da ştim cam tot ce trebuie să ştim despre Vlad Ţepeş. Dacă nu iubeşti istoria, speak for your group. E clar că nu ştim cu care mână se bărbierea, dar asta nu prea are importanţă, nu-i aşa? Chiar dacă pe atunci nu existau camere video care să ne arate omul Vlad Ţepeş, sunt experţi care pot caracteriza o personalitate după faptele persoanei în cauză, cu lux de amănunte. Iar faptele sale au fost scrise în cronici. Doar nu vă imaginaţi că o cronică are două pagini?! Sau vrei să spui că şi tipul acesta s-a înălţat la cer şi nici despre el nu se ştiu prea multe? E un raft întreg de cărţi despre el. Vai, ce îmi place că nu înghit toate lucrurile pe care le spuneţi din râvnă!
http://ro.wikipedia.org/wiki/Vlad_%C8%9Aepe%C8%99#Bibliografie
Cred că atâtea cărţi îţi ajung despre un singur om.

Willy4k
30 Aug 2010, 01:09
[QUOTE=Lady_Skar]Nici noi pana la urma nu stim 100% care a fost treaba cu Vlad Tepes, nu i asa?:)
Toate cele bune!
Ba da ştim cam tot ce trebuie să ştim despre Vlad Ţepeş. Dacă nu iubeşti istoria, speak for your group. E clar că nu ştim cu care mână se bărbierea, dar asta nu prea are importanţă, nu-i aşa? Chiar dacă pe atunci nu existau camere video care să ne arate omul Vlad Ţepeş, sunt experţi care pot caracteriza o personalitate după faptele persoanei în cauză, cu lux de amănunte. Iar faptele sale au fost scrise în cronici. Doar nu vă imaginaţi că o cronică are două pagini?! Sau vrei să spui că şi tipul acesta s-a înălţat la cer şi nici despre el nu se ştiu prea multe? E un raft întreg de cărţi despre el. Vai, ce îmi place că nu înghit toate lucrurile pe care le spuneţi din râvnă!
http://ro.wikipedia.org/wiki/Vlad_%C8%9Aepe%C8%99#Bibliografie
Cred că atâtea cărţi îţi ajung despre un singur om.

Nu vreau sa par nepoliticoasa, insa ma refeream strict la asocierea acestui nume cu cel al lui Dracula, nicidecum la ce semnifica Vlad Tepes pentru istoria noastra. Reciteste ce am scris, trage concluzii si apoi poti sa aduci cate argumente poftesti. :)
"Daca nu iubesti istoria, speak for your group" este o remarca rautacioasa, pe care nu am de gand sa o comentez din respect pentru tine. Aaaa si daca esti atat de pasionat de istorie ar fi mai degraba de preferat sa faci un rezumat al notiunilor pe care le ai cu privire la acest personaj controversat al istoriei noastre, sa imparti informatii utile si nestiute spre interesul tuturor, referinte catre site uri poate face si un novice, nu i asa?:D

psihologu
21 Jan 2011, 12:38
Dracula - Francis Ford Coppola
Blade
Underworld

Cupidon_White
22 Jan 2011, 17:05
Interviu cu un vampir

Dracula

Nosferatu (recomand)

Buffy - The Movie

andreiu7z
22 Jan 2011, 23:26
Vă pot recomanda cel mai "cool" film cu vampiri și anume VAMPIRI NAȘPEȚI (lovely translation), parodie după Twilight.

http://img17.imageshack.us/img17/8272/vampiressuckdvd1.jpg

Vorador
04 Jul 2011, 19:26
Let me in si Interview With A Vampire

Nikolle007
08 Jan 2012, 19:59
Bram Stocker's Dracula , mi se pare un film extraordinar, in primul rand deoarece are actori renumiti si buni, precum Anthony Hopkins, Winona Ryder, Keanu Reeves, Gary Oldman si multi altii. De asemenea are elemente horror, drama si iubire, avand mesajul:"Iubirea nu maore niciodata"
De asemenea, sa nu uitam de "Underworld" care iarasi are actiune, pe langa elementele neobisnuite.
30 Days Of Night si 30 Days of night dark days , sunt horror, cum un fel de vampiri, insa cu mult sange si violenta.
Ar veni, Twlight.
Transylmania, daca e sa radem putin :D
Si vestitul Blade

nick-azh
04 Feb 2015, 19:33
O căsătorie, o lună de miere și nașterea unui copil aduc schimbări neașteptate și șocante în vieţile lui Bella, Edward și ale celor dragi lor, inclusiv noi complicaţii cu vârcolacul Jacob Black. Zori de Zi - Partea 1

nick-azh
04 Feb 2015, 19:36
După ce Edward o transformă pe Bella în vampir pentru a-i salva viața după ce o naște pe Renesmee, tânăra este fascinată să-și descopere noile puteri. La scurt timp însă, cei din clanul Volturi află de nașterea lui Renesmee și sunt convinși că familia Cullen a creat un copil nemuritor, lucru interzis de legea vampirilor.

nick-azh
04 Feb 2015, 19:44
Un film plin de actiune,unu` dintre filmele mele preferate...Wesley Snipes face tot filmul. Nu imi imaginez pe altcineva jucand in rolul lui Blade. Pare mereu sigur pe el si nimic nu il poate surprinde. I se potriveste foarte bine rolul.

nick-azh
04 Feb 2015, 19:48
Originile legendei care bântuie imaginarul colectiv de sute de ani și ne duce în călătoria la capătul căreia Vlad Dracul, un om cu puteri uluitoare, dar și cu defecte pe măsură, ajunge Dracula. O poveste de iubire tragică a unui erou ca nimeni altul, o luptă dramatică în care numai Diavolul putea oferi forța și armele celui care a rămas cunoscut lumii întregi sub numele Dracula.
Merita vazut...

claudiu_vlad
05 Feb 2015, 11:33
filme cu vampiri!!!!!!!!!!!!!!!

hesus123
28 Mar 2015, 17:38
Personal ideea de filme cu vampiri mi-au starnit mereu interesul sunt fascinat si de cele vechi dar si de cele noi care pun accent pe efecte. :)
Am citit mai multe carti despre Vlad Tepes (Vlad Draculea) si ce pot spune este ca merita sa-i aflam si povestea reala pentru ca "omul" Vlad Tepes a avut parte de multa aventura... nu am nimic impotriva confuziei Vlad Tepes = Dracula.

Vlad Tepes a fost Vlad Tepes cata a trait cine suntem noi sa negam ca nu este "Dracula" dupa moartea sa. :P