View Full Version : Dulcea sauna a mortii- jale
O tampenie. Subiectul jale, actorii principali (in afara de Dinica si colegii de generatie) JALE - Abramburica cel putin total pe dinafara. Pacat de afisul ala cu Dinica, o sa aduca lumea in sala degeaba.
O tampenie. Subiectul jale, actorii principali (in afara de Dinica si colegii de generatie) JALE - Abramburica cel putin total pe dinafara. Pacat de afisul ala cu Dinica, o sa aduca lumea in sala degeaba.
cum e cu eugenia serban?
notorious
16 Feb 2004, 20:36
filmul asta trebuia, parca, sa fie lansat la inceputul anului trecut. are cineva idee de ce s-a amanat premiera cinematografica atata timp?
Nightwane
17 Feb 2004, 12:03
uite d-asta nu ma uit eu la filme romanesti :-?
notorious
17 Feb 2004, 18:34
eu am scris la sfarsitul lui 2002 in revista liceului un articol despre premierele primei jumatati de an 2003, inclusiv despre 'dulcea sauna...'. o sa zica lumea ca traiesc pe luna.
nu ma lamureste nimeni? emanuel, cineva?
emanuel
17 Feb 2004, 18:36
Nu stiu care au fost motivele amanarii premierei...
Mai sunt si alte filme romanesti gata de mult, care inca isi asteapta premiera...
Ex: Second Hand, Raport despre starea natiunii (al doilea nici nu ar fi trebuit realizat vreodata, e mai mare jale!!!!!!!!!!!!!)
cum e cu eugenia serban?
Care e Eugenia Serban? Aia bruneta sau sau cea blonda? Btw, cea bruneta e buna tare ca animal, combinatie de Caterina Zeta Jones si Angelina Jolie daca va puteti inchipui ca poate exista asa ceva. Si ne-o mai si arata cum se mangaie ea la sauna la bustu gol (si ce bust dom'le...) cu prietena ei cea blonda, sarumana dom' regizor. Mai ca iti vine sa stai pana la sfarsit ca poate o vedem si pe Abramburica in actiune. Degeba baieti, n-apare.
Oricum, tantele alea doua in afara de sex nau mai facut nimic in filmul asta(cum nu se mai mangaie si incep sa vorbeasca te ia somnul).
notorious
18 Feb 2004, 20:19
eugenia serban e aia bruneta desigur... ea a prezentat 'pro motor' la pro tv acum cativa ani buni, dupa ce a plecat florin chiriac.
p.s.: misto comparatie. :D
Mala Portugal
18 Feb 2004, 23:31
Ai dracului hartistii astia care nu se mai satura sa faca filme pentru ei si pentru prietenii lor neintelesi. :evil:
Pe flacaul ala care il joaca pe Litera cum il cheama?
Mda, am aflat si de la Andrei Gheorghe care este Eugenia Serban, a fost invitata acu 2 zile noaptea la emisiunea lui. In film arata mult mai letala.
Baietasul ala antitalent se numeste Forian Ghimpu
Dino, mai incet cu comparatiile ca sperii copii.
ce o sa zica benny daca citeste mesajul tau?
PS: nu te lua de angelina jolie. k ma supar.
ce o sa zica benny daca citeste mesajul tau?
Ce legatura am eu cu mesajul lui?! :o :o
PS: nu te lua de angelina jolie. k ma supar.
Ma refeream strict la aspectul fizic, se vede asta din ce am scris. Si oricum o vorbeam de bine. Oricum, daca o sa o vezi in film pe Irina Movila o sa vezi ca am dreptate :)
Lamureste-ma si pe mine care e aia "buna"? Irina Movila sau Eugenia Serban, ca eu nu o stiu decat pe Eugenia.
Lamureste-ma si pe mine care e aia "buna"? Irina Movila sau Eugenia Serban, ca eu nu o stiu decat pe Eugenia.
Oh, sorry, confuzie; am vrut sa spun Eugenia Serban.
subiectul este destul de interesant si cu o regie buna iesea un film mult mai bun.....demn de vazut. paat de scenele lesbi care chiar nu-si aveau locul si de performanta slaba a Danei care a jucat, dupa mine, fals.
oricum, imi pare rau ca mi-am pierdut timpul vizionandu-l,Dinica e singurul care mai salveaza situatia.
Redline
14 Mar 2004, 00:30
Am fost si eu la premiera, sinistru film. De actori nu m-as lega, la regia si scenariul expiratului, ma multumesc si cu cele doua replici la care nu mi-as baga degetele in urechi la reluare: "o sula" si "de ce?".
Din cate am auzit, filmarile s-au incheiat cu aproape 2 ani in urma, in fiecare anotimp iesea putrezitul cu amenintari cum ca-l lanseaza. Unele voci au fost trase "peste" la mai mult de 1 an dupa, de unde si parte din flasitatea interpretarii.
bai, deci, de remarcat in acest film, ar fi tatele mari ale gagicii aleia de va tot intrebati voi aici...din pacate labagiu' ala de blaiier(a se vedea terente, crucea de piatra si alte vome) a vrut mai mult, si cand se dezbraca de tot ajungi sa vezi mareea de celulita si curu' ala de dulap te cam sperii...si desigur ajunge sa-ti para rau ca nu se dezbraca abramburica...VAI, DE CE??? cat despre restul filmului....zic ca raport despre starea natiunii, al lui carmazan "il face" la capitolul penibil.... 8)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.