PDA

View Full Version : StarWars "Fan Club"

BeNnY
14 Feb 2004, 18:19
Ma intereseaza foarte tare sa infiintez un StarWars Fan Club virtual. Adica un site dedicat Star Wars-ului pentru romani... As vrea sa aflu parerea voastra despre aceasta idee si daca voi ati intra pe un astfel de site care va contine si un forum... Si bineinteles, daca ati putea/vrea sa ma ajutati in vreun fel... Credeti ca ar veni ceva vizitatori..?

TLD
14 Feb 2004, 18:32
Nu mai exista asa ceva in .ro? Dak nu ma insel chiar vara trecut, pe vremurile raposatului T3... au fost cativa care au ridicat parca ceva legat de star wars si alte filme... Numai stiu exact site-ul, poate vine cineva cu o reimprospatare... :roll: Oricum chestia asta trebui si mediatizata, ca sa prinda putin! ;)

Danny
14 Feb 2004, 23:14
www.jedi.ro

TLD
15 Feb 2004, 07:14
www.jedi.ro
Mersi ca mi-ai reimprospatat memoria danny :P Babalacul asta care tocmai posteaza uitase! ;)

BeNnY
15 Feb 2004, 17:08
Pana la urma nu stiu ce-o sa fac.... o sa-l aman cred.... :roll:

Gaandalf
15 Feb 2004, 18:28
Pana la urma nu stiu ce-o sa fac.... o sa-l aman cred.... :roll:

Nu e vorba de amanat, e vorba k nu sunt destui fani Star Wars ... la jedi.ro am vazut k sunt da nu se vorbeshte nimik serios... so ...

Demona
23 Feb 2004, 23:28
Bey, dar asta nu trebuia bagat la Fanatic???

BeNnY
23 Feb 2004, 23:58
Nu neaparat dar ar merge si acolo... poate fi si aici pentru ca eu "Vreau sa stiu daca..." ... :lol:

Leonard
24 Feb 2004, 00:21
mutati domnilor admini acest topic la Fanatic ca fac alergie!!!

emanuel
24 Feb 2004, 08:06
S-a rezolvat!

Gaandalf
24 Feb 2004, 15:31
Io zic sa inchidem topicu asta k mai este unul shi nici nu prea este vizitat ... PAREREA MEA!

BeNnY
24 Feb 2004, 17:02
Da, il puteti inchide... eu am aflat ce am vrut sa aflu... :roll:

Lady_Skar
28 Feb 2004, 21:34
Exista deja un fan-club oficial Razboiul Stelelor in Romania (asta nu inseamna ca nu mai putem infiinta si altele ;) ) dar pentru cei interesati pot sa intre pe site-ul : www.jedi.ro

BeNnY
28 Feb 2004, 22:08
Mie nu mi se pare ceva de capul site-ului aluia.... oricum nu am timp sa ma apuc acum sa fac asa ceva :roll:

ogto
28 Feb 2004, 22:44
Benny, gandestete la facutul PRACTIC al site-ului... A-i avea nevoie de MULT material, multe update-uri, un forum consistent, dar in mod special MATERIAl, in romana preferabil, foarte multa munca: de gasit si tradus etc. Ideea e buna, punerea in practica e grea. Daca ai vrea un fansite, MAI INTAI gaseste destul material ca sa o umpli consistent (oricine ar vedeao, sa nu se plictisesca in 15 min, sa stea sa vada TOT materialul, intelegi de cat volum de material era nevoie). E munca multa si nu cred ca ai timp, ca esti ocupat cu altceva... Ideea cu Star Wars site a cazut... Pe moment, daca nu de tot.

BeNnY
28 Feb 2004, 23:14
Ar fi mers daca as fi avut timp

spartacus
02 Mar 2004, 12:03
Fratilor, nu va pierdeti spetanta. Forta este deja cu voi!
:lol:

mara
07 Apr 2004, 08:32
site-ul jedi.ro merge chiar bine si am vazut ca au intrat si niste bulgari deci ia amploare. (*) (*) (*) (*) (*)

Aresus
01 Jan 2009, 23:08
Si cum tot ce este facut dureaza doar trei zile, putinii fani Star Wars de la noi din tara s-au balacarit si s-au impartit in trei comunitati si mai mici. Eu i-am prins gata despartiti. Probabil ca a fost un fel de geek fight (la care imi pare rau ca nu am participat) :lol: