View Full Version : Inregistrari video transferate pe cd
Aveti idee unde as putea contra cost transfera niste casete video in format divx, mpeg sau altceva pe CD ?
Nu sunt filme ci inregistrari personale (nu XXX nu va ganditi la prostii)
Mersi.
Pai dak nu ma insel trebuia ca placa video sa aiba optiunea my vivo, sa te conectezi cu calcul al tv si de aici sa tragi filmul, il codezi dupa aceea cu ce program vrei, vdub-ul ti-l recomand... Il pui pe cd si gata... Cel putin asta e o metoda! ;)
Dan Gerose
12 Feb 2004, 11:25
Daca erau XXX, poate te ajutam eu ! :lol:
Stiam eu ca o sa va ganditi la prostii.
Mi-a spus cineva ca merge daca ai diverse placi video sau TV tuner la calc, dar n-am. Asa incat m-am gandit ca poate pe undeva cineva se ocupa de astfel de chestii.
In plus trebuie sa ai si video iar al meu s-a stricat de mult si nu ma gandesc sa-l mai repar.
Leonard
12 Feb 2004, 13:00
am eu tuner tv da n-am video
Gaandalf
12 Feb 2004, 13:59
Shi io i-am zis lu unu sa ia de pe PROTV seria la Seinfeld k are TV TUNER hi boul nu vrea k el nu shtie sa-l foloseasca...
Stupid people holding hands... :roll:
Shi io i-am zis lu unu sa ia de pe PROTV seria la Seinfeld k are TV TUNER hi boul nu vrea k el nu shtie sa-l foloseasca...
Stupid people holding hands... :roll:
Mama ce am ras la faza asta! Cum draq sa nu stii sa fol un tuner tv?! Apesi pe un buton, incep einregistrarea, si apoi la final apesi din nou pe buton, editezi si ai produsul final... :lol:
patraulea
28 Apr 2004, 15:49
Exista pe net un anunt cu unu care face tarnspunerea de pe video VHS pe CD(1oo.ooo ora) sau DVD(150.000 ora)Nr.lui de telefon:0723494036,
www.hot.ro.
:oops: :oops: :oops:
www.digitalvideo.ro
spune-i ca ma cunosti...pm pentru amanunte
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.