PDA

View Full Version : Thirteen

ONYX
05 Feb 2004, 07:29
ce draq zicetzi de filmu` "Thirteen".... is it just another teen movie ? :evil:

Ping
05 Feb 2004, 10:04
Pai ce se poate spune despre un film Intitulat "13" si interzis copiilor sub 14 ani ? Si nu numai la noi. Ia uitati aici luat de pe IMDB :

Brazil:16 / Canada:14A / Denmark:11 / Netherlands:16 / Norway:15 / Sweden:11 / Switzerland:16 (canton of Geneva) / Switzerland:16 (canton of Vaud) / UK:18 / USA:R / Finland:K-15 / Argentina:16 / Germany:12 (bw) / France:-16 / Mexico:C / Spain:18

Eu unul nu am chef sa ma duc sa vad ce ar putea sa faca fica mea la 13 ani. Am o imaginatie destul de bogata. Nu trebuie sa-mi spuna altii. Iar ea nu poate sa se duca.

Asa incat va urez vizionare placuta.

ONYX
22 Feb 2004, 22:14
haidetzi bha datzi`va cu parerea....threadu` asta are vreo 50 de citiri shi un singur raspuns (acum2 ) :evil:

BeNnY
23 Feb 2004, 00:16
Nu am vazut filmul asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea...

DjAdi
29 Feb 2004, 14:00
E fain filmul, l`am vazut acuma o luna, ar fi de recomandat tuturor fetelor peste 13 ani, acolo prezinta chiar realitatea in mare parte .. va recomand sa va uitati la el cei care il au. :wink:

ogto
29 Feb 2004, 16:20
Nici eu nu l-am vazut, dar am auzit ca e o drama buna... Sper s-o vad.

kobayashy
13 Apr 2004, 23:56
l-am vazut si pot spune ca ramai traznit duce ce-l vezi. Filmul atinge acea coarda sensibila a laturii umane, si te pune efectiv pe ganduri. E filmat cu camera mobila (gen traffic), cu 2 actrite tinere ce-si fac prea bine rolul (poate prea bine) , si cu Holly Hunter ce merita pe deplin nominalizarea la Oscar. Dupa mine 13 si Monster au fost filmele cu cel mai bun impact asupra mintii pe care le-am vazut in ultimele luni. La multe te uiti din plictiseala insa putine te pot captiva. 13 e unul dintre ele.

PoliFanAthic
26 Aug 2004, 18:20
Ca sa contrazic putin, nu am ramas catusi de putin traznit. Si explicatia e prea simpla de ce nu am ramas traznit: pentru a suferi de acel soc dupa vizionare trebuie sa fi vazut ceva...nou, infiorator, neasteptat. Nu stiu daca are rost sa mai spun ca nu a fost chiar cazul.
Dar! filmul nu este chiar rau. La prima vedere pare prea legat de realitate ca sa fie ceva deosebit si, chiar daca aceasta impresie nu se disperseaza de-a lungul filmului, pot sa zic ca m-a impresionat nitel energia debordanta a creatiei. Nu pot sa spun ca m-a strapuns pana-n adancul sufletului, dar a functionat mecanismul.
Si intr-adevar e foarte draguta domnisoara Wood.