Log in

View Full Version : poveste de la scara C/lermont-Ferrand

Alex Leo Serban
31 Jan 2004, 13:40
cu legitima mindrie patriotica, imi fac datoria de a va anunta pe ac cale k filmul lui cristian nemescu "poveste de la scara c" este in competitie la clermont-ferrand (supranumit - festul, nu filmul! - "cannes-ul scurt-metrajelor"). voi fi in sala sa-i tin pumnii & sa vad/aud reactiile :wink:
PS si scuze dak informatia asta mai e pe undeva pe forum... n-am timp sa citesc toata msg-ele :roll:

marx
31 Jan 2004, 16:24
cu legitima mindrie patriotica, imi fac datoria de a va anunta pe ac cale k filmul lui cristian nemescu "poveste de la scara c" este in competitie la clermont-ferrand (supranumit - festul, nu filmul! - "cannes-ul scurt-metrajelor"). voi fi in sala sa-i tin pumnii & sa vad/aud reactiile :wink:
PS si scuze dak informatia asta mai e pe undeva pe forum... n-am timp sa citesc toata msg-ele :roll:
E de mult pe forum! Avem antene mai performante decat tine ! :wink:

Alex Leo Serban
31 Jan 2004, 17:33
ma pish pe antenele voastre! eu sint aici, si voi acolo, na :P

marx
31 Jan 2004, 18:21
Ti-am dat proba de urina la analize si acum mi-a venit rezultatul. Se afirma ca ai avea ceva boale venusiene si o grava malformatie de ureter : jumate din cantitatea de urina refuleaza in interior. Eu te sfatuiesc sa te derefulezi in liniste acasa sau unde vrei tu, ca exhibitionist esti cam dezagreabil.

Mala Portugal
01 Feb 2004, 11:22
Domnii mei, va rog mult nu va haladiti.
Alex, tine pumnii si din partea noastra :wink:

Ambra Blu
01 Feb 2004, 14:05
Se afirma ca ai avea ceva boale venusiene si o grava malformatie de ureter : jumate din cantitatea de urina refuleaza in interior. .

E ca atunci cind faci laba cu retentie si se acumuleaza sperma in niste pungi pe frunte si sub ochi?

marx
01 Feb 2004, 14:43
E ca atunci cind faci laba cu retentie si se acumuleaza sperma in niste pungi pe frunte si sub ochi?
De obicei kestia asta se intampla la adolescenti/ virgini. ALS e departe de virginitate, asa ca ramane sa se incadreze in restul explicatiei.....

ricutza
02 Feb 2004, 00:13
Ti-am dat proba de urina la analize si acum mi-a venit rezultatul. Se afirma ca ai avea ceva boale venusiene si o grava malformatie de ureter : jumate din cantitatea de urina refuleaza in interior. Eu te sfatuiesc sa te derefulezi in liniste acasa sau unde vrei tu, ca exhibitionist esti cam dezagreabil.

eu deja am inceput sa ma plictisesc de modul asta de a raspunde...nu e marx singurul care il foloseste...mai sunt si altii!m-am saturat sa vad cum fiecare discutie indiferent de subiect, ajunge la astfel de replici...va reamintesc ca asta nu e chat! este un forum si incredibil dar adevarat, ar trebui sa se ocupe de filme...daca vreti ca de acum inainte sa va scot din sarite cu astfel de mesaje de "bunicuta mustratoare", va rog continuati in acelasi stil!

Alex Leo Serban
02 Feb 2004, 12:34
bai marx, tu ai o problema si mai grava: crezi k ai umor :o
asta, combinata cu mania de a raspunde imedia & mereu, la orice are/n-are leg. cu tine, te fac... km anost (k sa nu spun mai mult :wink: )
eu zic "ma pish", asha, k un fel de "lasa-ma-n pace", "ei na", "termina domne" etc - tu iei expresia literal si-o duci la analize... :roll:
penibil.
si-o mai superi si pe ricutza, kre e-o dulce.
ricutza, primeste scuzele mele!
promit sa ma abtin (retentie, deh...) sa mai intru aici: aveti dreptate, topicu asta trebuia inkis de mult :oops:

marx
02 Feb 2004, 13:00
asta, combinata cu mania de a raspunde imedia & mereu, la orice are/n-are leg. cu tine, te fac... km anost (k sa nu spun mai mult :wink: )

ALS, daca n-as avea umor te-as lua in serios cand aberezi. Asa ma port cu tine precum iti doresti tu sa pari: un adolescent acneic si isteric. :P

marx
02 Feb 2004, 17:38
eu zic "ma pish", asha, k un fel de "lasa-ma-n pace", "ei na", "termina domne" etc - tu iei expresia literal si-o duci la analize... :roll:
penibil.
Uite frate ALS, eu sunt baiat fara malformatii cerebrale. Te inteleg si pastrez distanta, ca n-am kef sa ma patez. Dar pe viitor sa nu te mai pish pe antene aiurea. Face pishatu arc voltaic si te prajesti rau de tot.

Danny
02 Feb 2004, 23:14
Intreb si eu, oarecum off-topic, ce a facut pana la urma "Poveste de la scara C " la Clermont-Ferrand ? Sau inca nu s-au anuntat castigatorii...? :roll:

P.S. Va rog sa ma scuzati ca v-am intrerupt.

ricutza
02 Feb 2004, 23:30
eu sunt curioasa daca la festivalul Clermont-Ferrand mai participa si alte scurt-metraje care au putut fi vazute in selectia de la DaKino sau CineMaIubit (nu trebuie sa fie neaparat romanesti!).

marx
03 Feb 2004, 13:47
Intreb si eu, oarecum off-topic, ce a facut pana la urma "Poveste de la scara C " la Clermont-Ferrand ? Sau inca nu s-au anuntat castigatorii...? :roll:
7 feb. e ziua maxima de interes. In 2002 a fost premiat Hanno Hoefer, asa ca istoria se poate repeta.

Alex Leo Serban
03 Feb 2004, 19:42

n-ai intrerupt nimic, topicu era totusi despre 'poveste la scara c' - restul sint pagube colaterale :)
deci: palmaresul se afla simbata abia... da eu n-o sa mai fiu aici k plec la berlin, asa k aflati din presa; pina acu a mers bine, cu toata lumea cu kre am vorbit, so: sa-i tinem pumnii in cont.!

marcu
03 Feb 2004, 22:09

n-ai intrerupt nimic, topicu era totusi despre 'poveste la scara c' - restul sint pagube colaterale :)
deci: palmaresul se afla simbata abia... da eu n-o sa mai fiu aici k plec la berlin, asa k aflati din presa; pina acu a mers bine, cu toata lumea cu kre am vorbit, so: sa-i tinem pumnii in cont.!
ALS, pleci la Berlin, dupa ce ai fost in Frantza, cum sa nu fii invidiat shi atacat. Sper sa postezi si din Berlin.
Sper sa vizitezi shi Centrul Sony - arata superb.
O intrebare prieteneasca: de ce nu scrii cuvintele in intregime, eshti atat de grabit. Atunci scrie mai bine in engleza.

Danny
04 Feb 2004, 00:13
topicu era totusi despre 'poveste la scara c'

Topicul...si cam atat.

Decat din presa, mai bine de la:

http://www.clermont-filmfest.com

Excelent site-ul.
Ar fi trebuit sa caut din prima dar daca tot aveam un trimis special... :)
Eu sincer sa fiu nu prea ii dau mari sanse de castig. Sper sa ma insel.

Alex Leo Serban
04 Feb 2004, 10:18
sint grabit, da si timpit: SIGUR k trebuia sa va trimit la site-ul festivalului! poftim, mea culpa, vi-l mai dau si eu o data:
www.clermont-filmfest.com
(intrati si pe panorama braziliana, kre m-a masat mask! cu - printre alte kestii super - 2 scurte de fernando meirelles ("cidade de deus"), excelente)...
& am mai uitat sa va spun ceva: in juriul national (deci kre judek filmele franc.) e si rona hartner :D
era mai bine dak era la internationale...

Danny
08 Feb 2004, 22:08
Mda, din pacate n-a castigat nimic.

Leonard Pyron
09 Feb 2004, 13:18
[quote="Alex Leo Serban"] in juriul national (deci kre judek filmele franc.) e si rona hartner [quote]

era mai bine dak era la juriul de blow-job...

EgoN
01 Feb 2005, 10:28
mi-a fost lene sa deskid un nou topic, asa ca il reinviu pe asta. asadar, ce e scurt si merita la clermont ?

Alex Leo Serban
01 Feb 2005, 13:10
hmm... pai sa vdm: am vazut multe scurte f. bune in sectiunea "labo" (ca sint intr-un fel de juriu al presei& tre sa vaz ce si cum), unele - really ourstanding :love:
incerc sa le aduc, fie la tiff, fie la anonimu... care da mai mult ;)
ciao egon
PS ah, era sa uit: si e si porumboiu cu "visul lui liviu" lui - in competitie

Mala Portugal
01 Feb 2005, 14:49
PS ah, era sa uit: si e si porumboiu cu "visul lui liviu" lui - in competitie
Credeam ca festivalul astae doar pentru scurtele scurte :shock:

EgoN
01 Feb 2005, 15:15
ciao a.l.s!
pt. mala: italienii din capalbio prefera scurtul scurt, francezii se pare ca nu 8)

capitain
01 Feb 2005, 22:56
ALS - pleci la berlinale?

Alex Leo Serban
02 Feb 2005, 10:12
yep! i do... why?

Alex Leo Serban
04 Feb 2005, 10:45
miine - in cadrul ceremoniei de inchidere a editiei 2005 - voi acorda premiul presei filmului american "the raftman's razor" (inclus in sectiunea "labo" - experimentala), un scurt excelent - a la "american splendor" - semnat de keith bearden & pe care sper sa-l pot aduce la unul din cele 2 festuri importante de la noi - tiff sau anonimul!

ceremonia se transmite de canal +, care cred ca nu se prinde la noi.

sint curios daca "visul lui liviu" va lua ceva; neamtului care era "runner-up" la premiul presei ii placuse... :P

va voi tine la curent.

nume
04 Feb 2005, 17:40
ceremonia se transmite de canal +, care cred ca nu se prinde la noi.
Ce pierdere imensa, te vom(a) rata.

Alex Leo Serban
05 Feb 2005, 20:57
gata: s-a terminat si clermontul...
filmele premiate - f. OK!
cred ca e un breakthrough pt politica festivalului, care pina acum a cam privilegiat "mesajul" in dauna formei si care anul trecut a reusit performanta - binevenita altfel - de a NU acorda premiul pt sectiunea nationala, motivindu-si decizia prin slaba calitate a filmelor (btw: in juriul din 2004 a fost si rona hartner) :love:
filme cunoscute: "alice et moi" (micha wald) a luat, foarte meritat, premiul publicului & inca un premiu special - al "risului" (cam penibila denumirea...)
"visul lui liviu" n-a luat nimic.