View Full Version : Radu Gheorghe
Leonard
29 Jan 2004, 11:55
stie cineva cand si unde are spectacole Radu Gheorghe (tipul pe care l-am vazut la Dakino)? Scria cineva pe site de Cafe Deko, dar am cautat in sapte seri si in b24fun si nu am gasit nici o informatie despre asta si nimeni din cati am intrebat n-a auzit de cafe deko. daca stie cineva unde este acest club sau unde au loc acele spectacole si daca stie vreun nr de telefon, l-as ruga sa-mi furnizeze aceste informatii.
serios?
adika tu chiar vrei sa`l mai vezi vreodata?
mie mi s`a parut cretinoid si ratardat....la acelas nivel cu vacanta mare
Leonard Pyron
29 Jan 2004, 14:28
Ai memoria slaba daca zici ca e la acelasi nivel cu V.M. Poti sa-l acuzi ca e rasuflat ca umor sau prea sofisticat ori popular dar nu ca e vulgar si suburban ca mormolcii aia de la Vacanta Mare. Eu auzisem ca a plecat in strainatate si ca se produce pe acolo tot prin localuri mai acatari... Despre CAFE DECO gasesti in Sapte seri - citeste mai atent...
Leonard
29 Jan 2004, 14:31
serios! si nici cei de la vacanta mare nu mi se par deloc slabi in privinta umorului. totul depinde de persoana care le gusta topul de umor si de prejudecatile pe care le are. la fel si cu Woody Allen, multi nu ii iubesc filmele din niste prejudecati. pe cei pe care i-am intrebat de ce nu le place, ce film au vazut de el, n-au stiut sa-mi raspunda.
Leonard
29 Jan 2004, 15:49
Despre CAFE DECO gasesti in Sapte seri - citeste mai atent...
pe bune ca n-am reusit sa gasesc, poate-mi spui macar la ce categorie. la litera C n-am gasit pe nicaieri.
manusha
13 Nov 2004, 20:02
Cafe Deko se afla in teatrul National la etajul 1. ;)
Leonard
13 Nov 2004, 22:34
am aflat între timp. mai exact la etajul 2. pãcat cã pînã am aflat eu, deja Radu Gheorghe nu mai avea contract cu ei. Am prins în vreo 2 seri stand-up-comedy-ul unor tineri care fãceau niºte glume seci, vai de mama lor...
notorious
14 Nov 2004, 16:56
vrei sa zici ca in 'cafe deko' (am fost si eu ieri seara in ea) sunt stand-up-comedy-uri ?... :w00t:
Leonard
14 Nov 2004, 17:10
nu ºtiu acum ce mai e în cafe deko. eu am vãzut astã varã. era vinerea ºi sîmbãta dupã ora 23
Nightwane
14 Nov 2004, 21:32
vrei sa zici ca in 'cafe deko' (am fost si eu ieri seara in ea) sunt stand-up-comedy-uri ?... :w00t:
or fi stand-up comedy-uri da' sigur nu e ceai cu rom ca-n cafeneaua actorilor :P :x :(( ;)
Din cate stiu eu... avea un stand la Art jazz cafe, a fost si-n Deko... In Deko vineri si sambata dupa 22.00 sunt 4 tipi... care fac standup. Unul este Teo(un preten de-al meu, ca sa ma laud putin), iar ceilalti trei parca sunt studenti la actorie, 2 dintre ei sigur sunt.
Am prin seri in care a meritat ... dar mai au multe de invatat.... Intrarea e 100.000 cu bon de consumatie...
notorious
16 Nov 2004, 09:53
oricum, fiti pe faza vinerea asta, 19 noiembrie, ca in cafe deko isi lanseaza dan chisu romanul 'singur sub dus'.
daca vreti sa cititi un fragment REALLY twisted din el, vedeti in B-24-FUN la pajina 25... :shock:
KwisatzH
30 Nov 2004, 15:51
I don't know how things have been in Deko in the summer, but I believe you might actually enjoy the show if you were to go some of these days. 8)
propun ca de acum inainte sa raspundeti aici in ruseste.
konec film.
Nightwane
30 Nov 2004, 17:13
davai ceas davai palton! pasholna turbinca!
ni zaietz ni pagadi ! sau asa ceva....
Nightwane
30 Nov 2004, 17:18
nu zaietz pagadi!!!
o dam si pe poloneza? :D
proshâ dujâ Jâvietz (evident k am scris fonetic :P )
sau in ceha?
koureni zpusobuje starnuti kuze, a vazene skodi vam ni lidem ve vasem okoli.
hehehe
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.