View Full Version : intrebari despre filme.
zelisca
27 Jan 2004, 20:03
pe internet a aparut o stire cum ca harry potter si pocalul de foc va fi cel mai scump film din istoria cinematografiei .asa spunea o revista annova citat de noul regizor care va face aceasta parte. suma se spune ca este de 308 milioane $ . mie greu sa cred asa ceva. nu cumva filmul titanic este cel mai scump? multumesc
Nightwane
27 Jan 2004, 20:09
conteaza? prefer un film cu buget redus decat unul cu ditami bugetul. de ce? pt. ca mai mult ca sigur ca o mare parte din banii aia (nu ma intelegeti gresit....) se vor duce pe efecte speciale...si Harry Potter... ? sa fim SERIOSI! Titanic? Get real!
308 mil?!! Extrem de mult! Intrebare: Oamenii aia nu au ce face cu banii?! Ce efecte poti baga intr-un film ca harry potter?! Se exagereaza cred cu stirea asta! Un link ceva... :roll:
zelisca
28 Jan 2004, 10:50
stirea aceasta cum ca harry potter si pocalul de foc va fi cel mai scump film a aparut si in tv mania .a aparut si pe acest link:http://www.ananova.com/entertainment/story/sm_857999.html si pe sunday mail un ziar din marea britanie.
Dan Gerose
28 Jan 2004, 11:32
Sper ca, daca tot va fi mai scump decat Titanicul, nu va fi la fel de prost !
Sper ca, daca tot va fi mai scump decat Titanicul, nu va fi la fel de prost !
E harry potter! Nu te astepta la cine stie ce film! ;)
PoliFanAthic
28 Jan 2004, 19:12
Nu pui problema corect TLD. Cartile sunt cel putin ok, chiar foarte placuta, iar aceeasi ar trebui sa fie menirea filmelor: sa placa. Eu unul am vazut ca nu merge cu Columbus, dar am mari, mari sperante pentru Cuaron. In ceea ce-l priveste pe Newell, insa...chiar nu stiu. Ultima "capodopera" a fost cam...na.
Si pe deasupra, nu vor face filmul in doua parti? Asa mi s-ar parea justificat bugetul. Relativ...adica ma gandesc la cate chestii ar trebui introduse "artificial".
Dan Gerose
29 Jan 2004, 12:10
Lasa ca, intr-unul dintre Pottere, meciul ala de nu stiu ce, cu copiii pe zburand maturi, n-a fost rau deloc. M-am amuzat.
pe internet a aparut o stire cum ca harry potter si pocalul de foc va fi cel mai scump film din istoria cinematografiei .asa spunea o revista annova citat de noul regizor care va face aceasta parte. suma se spune ca este de 308 milioane $ . mie greu sa cred asa ceva. nu cumva filmul titanic este cel mai scump? multumesc
Daca e adevarat,atunci e cea mai mare risipa din istorie... :evil:
Gaandalf
29 Jan 2004, 16:04
Daca e adevarat,atunci e cea mai mare risipa din istorie... :evil:
Nue deloc adevarat! Va fi super mediatizat shi cum juma' de glob sunt fani Harry Potter o sa se duca. La asemenea buget m-ash duce shi io' sa vad ce film necesita atatzia bani... shi o sa scoata shi mai mult ptr k totzi copiii sunt inebunitzi dupa Harry Potter! Shi cred k o sa ishi scoata banii din biletele kre vor fi cumparate ptr copii shi insotzitorii lor ... deci dublam nr copiilor sau chiar il triplam ... shi datzi-va seama ce o sa iasa.
La fel shi la Spider Man in vara - You'll see!
PoliFanAthic
29 Jan 2004, 20:01
Ah, da? Si ma rog, inseamna ca si eu am dreptul sa spun ca Lord a fost o risipa de bani, daca mie nu mi-a placut. Dar nu ar fi frumos si ar fi lipsit de sens. Asa ca, pana apare filmul, fiecare cu iluziile sale.
Ah, da? Si ma rog, inseamna ca si eu am dreptul sa spun ca Lord a fost o risipa de bani, daca mie nu mi-a placut. Dar nu ar fi frumos si ar fi lipsit de sens. Asa ca, pana apare filmul, fiecare cu iluziile sale.
Imi pare rau Poli dar ashta e.Mie-mi displace HP.Ba chiar mai mult,da nu zic ce si cum ca imediat apare unu' sa-mi sara in cap ca imprastiu ganduri negativiste...Asta e.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.