View Full Version : Am o problema..
aditza2004
20 Jan 2004, 21:02
Am pus un nou subiect la rubrica "acum pe ecrane" este vorba de un chestionar ...care insa nu apare acolo..imi putetzi spune si mie de ce??
PLS
imported_addy
20 Jan 2004, 21:29
ar fi mai usor daca ai spune si cum se numeste respectivul subiect pentru a vedea daca se gaseste in alta parte
Daca este vorba despre chestionarul cu cel mai bun episod al Stapanului Inelelor, sa stii ca l-am sters, pentru ca mai exista deja unul pe aceeasi tema. Toate subiectele legate de LOTR le gasesti mutate la rubrica "Fanatic".
aditza2004
21 Jan 2004, 10:01
oki daniel..10x
Vb acolo :D
Ionutz55
03 Mar 2004, 19:44
Ma am si io o problema, adica ieri am fost anuntat prin mail ca am primit mesaj privat iar cand am dat la adresa din mail care ma trimis la mp acolo nu imi zicea nimic de vreun mesaj privat nou
Cum naibi vine asta, mai ales ca io nu am sters nici un mp
blitz43
04 Mar 2004, 10:15
:o pentru niste probleme de geometrie, unde ma pot adresa si eu?
Intreb, nu dau cu parul.... :-?
ricutza
04 Mar 2004, 21:41
:o pentru niste probleme de geometrie, unde ma pot adresa si eu?
Intreb, nu dau cu parul.... :-?
cine stie!?...poate te pot ajuta eu.... :D
Serghei
04 Mar 2004, 23:03
Ba blitz daca imi aduc aminte formula Gauss-Ostrograsky,integralele Riemann si formula lui Taylor pt siruri de numere complexe te ajut eu.Serios
P.S.Daca nu cer prea mult schimba-ti skinul ala cu Stella Artois si pt thread vizionat faceti un pahar gol ca am monitor alb-negru si nu-mi dau seama daca s-a scris sau nu in threadul respectiv.
Ionutz55
06 Mar 2004, 13:50
Pai uitate si tu la ultimu mesaj si vezi cand e datat
Ionutz55
18 Mar 2004, 20:02
bai e culmea. eu la cafenea cand intru imi arata mesajele dupa 13 nu de acum. tre sa dau pe pagina de start a forumului si sa accesez ultimul mesaj. si cum nu stau non-stop pierd mesajele care se dau.
incepe chiar sa ma oftice :x
Topicul cu T-shirts-urile mai este? Ca eu nu-l mai vad
Gata.nevermind.problem solved
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.