View Full Version : CINEASTII, PRINTRE NOI...
Leonard Pyron
17 Jan 2004, 17:24
Intr-un interviu la un post TV, Nae Caranfil avea cuvinte de lauda la adresa Cinemagiei si a forumului. Sugera insa ca TLD s-o lase mai usor cu Matrix-ul ala...
Intr-un interviu la un post TV, Nae Caranfil avea cuvinte de lauda la adresa Cinemagiei si a forumului. Sugera insa ca TLD s-o lase mai usor cu Matrix-ul ala...
Ok! De la 20 posturi pe zi - matrix voi slabi ritmul la 19 pe zi! Asta numai pt omul nostrul de baza Pyronu forumului... Ochiu lu Sauron, sau miopia matricei a.k.a Leonard Pyron!
ricutza
18 Jan 2004, 03:33
eu zic ca cineastii se ascund...fie ne citesc pe furis...fie nu ne zic ca sunt cineasti...
si eu sunt foarte de acord cu atitudinea lor...chiar nu trebuie sa stie toata lumea ca sunt regizori, operatori, monteuri, scenaristi, critici de film etc...!
dar vreau sa stiu eu! asa ca astept mesaje private de la cineasti! :P
crydead
18 Jan 2004, 12:34
Si eu. De la cineaste. :P
-----------------------------
Viitorul suna ocupat.
Leonard Pyron
18 Jan 2004, 13:24
Ric, cum adica astepti PM de la cineasti? Si cu mine cu ramane? Cu fidelitatea mea...
ricutza
19 Jan 2004, 00:30
aha!...acum iti aduci aminte de mine?
parca ziceai ca forumistele de la cinemagia se vad de la o posta...ca parca au urechi de elfi... :D
nu-mi amintesc sa fi vazut vreun comentariu dragut despre mine la subiectul ala, din partea ta... :P
cineesti ma cineast? :wink:
Asta numai pt omul nostrul de baza Pyronu forumului... Ochiu lu Sauron, sau miopia matricei a.k.a Leonard Pyron!
Cand am citit postul asta am izbucnit in ras shi mult mi-a trebuit pana m-am oprit! :) Hobbitul Forum-ului shi-a spus cuvantul! TLD...you rule dude! :lol: de :lol:...adica LOL de LOL!!! ;)
Cand am citit postul asta am izbucnit in ras shi mult mi-a trebuit pana m-am oprit! :) Hobbitul Forum-ului shi-a spus cuvantul! TLD...you rule dude! :lol: de :lol:...adica LOL de LOL!!! ;)
Stai sa ma umflu in pene acuma! Si ai vazut pyroane ca numai postez asa de mult despre matrix! :P Acuma am mania cu Star Wars! Muhahahaha! :lol:
Leonard Pyron
31 Jan 2004, 10:42
aha!...acum iti aduci aminte de mine? ... :P
Cum? Nu vezi ? Pentru tine ma las calcat in picioare de toti TELEDEII si Dezmonitzele. Iar tu nu vei sa ma bagi in seama...
ricutza
02 Feb 2004, 00:15
Cum? Nu vezi ? Pentru tine ma las calcat in picioare de toti TELEDEII si Dezmonitzele. Iar tu nu vei sa ma bagi in seama...
cum sa nu te bag mai in seama? :D
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.