Log in

View Full Version : CineMagia pe hartie

Pages : [1] 2

alex2
15 Jan 2004, 16:36
cand apare nr. 2 ?
ar fi frumos sa folositi diacriticele, nu?

sa va ocupati serios de "legendele" Hollywood-ului...si de cele europene...

la mai mare!!!

Gaandalf
15 Jan 2004, 17:03
Vrem shi noi la Constanta cel putzin un nr ... ptr marii fani ... :D

notorious
16 Jan 2004, 14:09
bre, sa nu par ca ma bag ca musca-n lapte informat ca un pustnic, dar imi explica si mie despre ce se vorbeste? avem o revista 'cinemagia'??? :o :o

cand a aparut si cum e?

tommy_cat
16 Jan 2004, 15:19
A aparut revista Cinemagia? De ce nu s-a mediatizat nimic ?

emanuel
16 Jan 2004, 15:36
Inca nu a aparut...
In luna februarie speram sa scoatem numarul 1.
Si bineinteles ca va fi mediatizata! :D

alex2
16 Jan 2004, 15:55
asa imi trebuie daca nu citesc chiar tot :oops:

pe o scara de la 1 la 10, Emanuel, cat de tare va vine sa ma bateti?

sunt sclavul vostru pt o perioada nedeterminata...numai sa ma iertati :cry:

emanuel
16 Jan 2004, 15:57
In primul rand nu stiu de unde ai aflat de revista... ca au fost facute doar cateva exemplare din nr. 0 pentru a-l vedea posibilii sponsori...
Oricum, nu avem de ce sa te batem... nu era nici un secret. Mai bine ca a picat asa... acum o asteapta lumea cu nerabdare.... :lol:

marx
16 Jan 2004, 16:01
Mai bine ca a picat asa... acum o asteapta lumea cu nerabdare.... :lol:
Eu abia o astept! Am kef de disectii! :wink:

alex2
16 Jan 2004, 16:15
ei bine...am aflat si eu...vestile circula destul de rpd :wink:

cum zicea maestrul Shakespeare, totu-i bine cand se termina cu bine!

cand aveti comisione de facut, sa ma trimiteti pe mine...o sa execut :lol:

Gaandalf
16 Jan 2004, 18:12
In primul rand nu stiu de unde ai aflat de revista... ca au fost facute doar cateva exemplare din nr. 0 pentru a-l vedea posibilii sponsori...
Oricum, nu avem de ce sa te batem... nu era nici un secret. Mai bine ca a picat asa... acum o asteapta lumea cu nerabdare.... :lol:

Vrem shi noi ... revista in Constanta - (crying out loud :cry: )

notorious
17 Jan 2004, 14:04
apropo, revista cam ce tiraj o sa aiba? va aparea lunar? exista ceva sanse sa apara din primele nr la tulcea? cine va scrie la ea?

emanuel
19 Jan 2004, 10:01
apropo, revista cam ce tiraj o sa aiba? va aparea lunar? exista ceva sanse sa apara din primele nr la tulcea? cine va scrie la ea? :D
Lunara. Gratuita. Sunt sanse sa apara si in Tulcea.
Vor scrie cei care se ocupa de site in acest moment + cativa dintre forumishti care vor avea paginile lor...

jona
19 Jan 2004, 14:31
Poate o faceti sa apara si pe la noi, prin Timisoara. Si daca iese pe 1 februarie(de ziua mea) va iubesc si mai mult. Dar bagati si postere in ea, nu? Ca ma chinui da nu-stiu-cand sa imi ocup peretii... Sar'mana fain :lol:

Serghei
19 Jan 2004, 15:04
Ce coincidenta,si ziua mea tot pe 1 februarie.

Blestemata zi.

jona
19 Jan 2004, 15:15
Ce coincidenta,si ziua mea tot pe 1 februarie.

Blestemata zi.
ma, "la multi ani" pe mai incolo. ioo zic ca e de bine!

Leonard Pyron
19 Jan 2004, 16:20
Faceti si voi un pdf (Acrobat Reader) care sa poata fi citit/descarcat cu numarul pilot. Ca sa poata cat mai multa lume sa afle despre ce e vorba. Sau va paste secretomania tip Project W ?

marx
19 Jan 2004, 16:30
Sau va paste secretomania tip Project W ?
Adica scenetomanie. Poze cu paiatze o sa fie?

TLD
19 Jan 2004, 17:24
Eu inc ama chiorasc la articolul ala despre stie emanuel ce! :lol: incep sa vb criptat! :)

notorious
19 Jan 2004, 19:28
just curious...

care sunt acei forumisti care vor avea paginile lor. si de unde se va putea procura GRATUIT revista? (suna ca reclama la o mostra 'head & shoulders').

tommy_cat
21 Jan 2004, 13:15
as vrea sa fiu prezent la lansarea oficiala a revistei CInemagia . Cum pot afla mai multe detalii ?
Merci

emanuel
21 Jan 2004, 13:34
Toate la timpul lor...
In curand veti afla toate amanuntele...

Alice_Fluture
22 Jan 2004, 12:19
Nu-i asa ca asta e cel mai grozav prilej pentru o mega-intilnire a cinemagistilor? Come on people, 1 februarie e in week-end. Emanuel, do let us know cind, unde, ce si cum se va organiza lansarea. Trebuie sa ma revansez, u bet I won't miss it! :wink:

crydead
22 Jan 2004, 12:25
care sunt acei forumisti care vor avea paginile lor.

Doar cei mai buni dintre cei mai buni.

---------------------------
Viitorul suna ocupat.

KORBEN
22 Jan 2004, 16:49
interesanta idee

Gaandalf
22 Jan 2004, 20:00
da da unde facem intalnirea ? La Constanta sau la Bucuresti ?

Alice_Fluture
22 Jan 2004, 20:04
La Bucuresti, evident, leneshule :P

TLD
22 Jan 2004, 20:48
La mijloc! Korekt ar trebuii sa se faca la Bucuresti ca aici e sediu cinemagia! Asta dak va fi vreo lansare cu tam tam undeva... Eu astept si astept si...

Alice_Fluture
23 Jan 2004, 16:00
Emanueeel, da-ne un semn!

emanuel
23 Jan 2004, 16:13
Asteptati si voi un pic... sa vedem daca se poate..
Avem multe in cap... o sa va anunt cand vom stii ceva sigur.

marx
23 Jan 2004, 16:17
Avem multe in cap...
Sa nu devina aglomeratie! :wink:

tommy_cat
23 Jan 2004, 20:28
Sper ca la Bucuresti >>>>:

raptor
25 Jan 2004, 13:21
Mah si la Cluj,k altfel vedetzi voi de la nea Gheo Fumar....
Si asteptam...o data,o ora,ceva?

alex2
26 Jan 2004, 12:03
mai, lasati oamenii sa respire!!! au si ei o gramada de treburi de facut!

si de ce ma rog la constanta??? la Bucuresti mi se pare cel mai firesc sa aiba loc lansarea.

iar in momentul in care vor avea noutati, sunt 100% sigur ca va vor da detalii despre tot.

asa ca , mai slabiti-i :evil:

raptor
27 Jan 2004, 13:35
Stii care e problema?Unii care chiar vor sa vina ar prefera sa stie data cu o saptamana-doua inainte,ca vin din celalalt capat al tzarii si se prea poate sa trebuiasca sa-si stranga niscai bani pot transport...asta e tot ce vreau---sa stiu din timp ce si cum.Multumesc pentru intelegere.

Demona
29 Jan 2004, 22:11
cand apare nr. 2 ?

la mai mare!!!

Nr. 2 ?!?!?! Pai eu n-am "pupat" nici macar numaru` 1!!! Come on guys! Don't do this to me... :cry:

Demona
29 Jan 2004, 22:14

Las` ca o facem la Arad ca e mai aproape...! ;)

TLD
30 Jan 2004, 09:27
cand apare nr. 2 ?

la mai mare!!!

Nr. 2 ?!?!?! Pai eu n-am "pupat" nici macar numaru` 1!!! Come on guys! Don't do this to me... :cry:

Hmm... alex-e da tu mereu esti cu un pas inaintea tuturor! Chiar si inaintea celor din redactia revistei! :lol: Stai sa vina nr 1, care presimt eu ca azi va avea o calatorie importanta :lol: si dupa mai vb de nr. unde poate pupam si un articol matrix! De fapt sigur pupam! :P

tommy_cat
01 Feb 2004, 23:21
A aparut domle revista aia ?

emanuel
03 Feb 2004, 13:01
Speram ca vineri 6 februarie sa fie scoasa din tipografie... (nr. 1!)

notorious
03 Feb 2004, 18:23
de unde o procuram ?... :lol: :lol: (parca era gratis)

emanuel
03 Feb 2004, 18:33
Va fi distribuita gratuit prin cinematografele din toata tara.

KORBEN
04 Feb 2004, 14:54
wow....
asta da divertisment

Leonard Pyron
04 Feb 2004, 20:17
Faceti si voi un pdf (Acrobat Reader) care sa poata fi citit/descarcat cu numarul pilot. Ca sa poata cat mai multa lume sa afle despre ce e vorba.

S-a blocat scannerul ? 8)

TLD
05 Feb 2004, 07:09
S-a blocat scannerul ? 8)
Poate nu era nici un scanner! :P Si acuma numai poti sa astepti o zi pana apare gratuit?!... :roll:

Demona
05 Feb 2004, 14:43
Va fi distribuita gratuit prin cinematografele din toata tara.

Oh yeah! Le i-au pe toate, nu las nici una la altzii! :D

emanuel
05 Feb 2004, 15:00
Inseamna ca tie trebuie sa-ti trimitem un pachet separat cu cateva exemplare, ca sa nu le iei pe cele de la cinematograf...
Mai lasa-le si altora! :D

Demona
05 Feb 2004, 17:09
Inseamna ca tie trebuie sa-ti trimitem un pachet separat cu cateva exemplare, ca sa nu le iei pe cele de la cinematograf...
Mai lasa-le si altora! :D

It is all mine...mine all! My precioussssssss!

jona
06 Feb 2004, 12:11
da' pt cei care nu prea pupa cinematograf saptamanile astea? :cry: ma la sati asa pe sec? :cry:

crydead
06 Feb 2004, 16:15
da' pt cei care nu prea pupa cinematograf saptamanile astea? :cry: ma la sati asa pe sec? :cry:

Iti fac io cinste cu un sifon.

TLD
06 Feb 2004, 18:39
Tocmai m-am intors uc revista in tolba si deabiaa stept sa-i fac o lecturare rapida! :lol: Stiu ca amj ma urasc acuam, dar asta e! :P

Demona
06 Feb 2004, 19:15
Tocmai m-am intors uc revista in tolba si deabiaa stept sa-i fac o lecturare rapida! :lol: Stiu ca amj ma urasc acuam, dar asta e! :P

You lil`damn PUNK!!! How can you do this to the rest of us?! You're so toast! Extra crispy!!! :evil:

TLD
06 Feb 2004, 19:18

You lil`damn PUNK!!! How can you do this to the rest of us?! You're so toast! Extra crispy!!! :evil:

Las ca ajunge si la tine mai! :P Nu ramai tocmai tu fara... Avantaju meu ca stau in buc! :P Si din ce am auzit se gaseste prin buc la patria studio si inca unu care-mi scapa...

ricutza
06 Feb 2004, 22:32
si eu am facut rost de revista azi...si ma bucur foarte tare ca am fost printre primii cititori!
mi-am notat ziua asta in calendar pt ca sunt sigura ca e o data foarte importanta pentru cinefili!si daca ei nu stiu asta inca, vor afla in curand!
nu pot decat sa le urez celor din redactie sa reuseasca sa scoata cat mai multe numere! :D

Gaandalf
07 Feb 2004, 15:15
si eu am facut rost de revista azi...si ma bucur foarte tare ca am fost printre primii cititori!
mi-am notat ziua asta in calendar pt ca sunt sigura ca e o data foarte importanta pentru cinefili!si daca ei nu stiu asta inca, vor afla in curand!
nu pot decat sa le urez celor din redactie sa reuseasca sa scoata cat mai multe numere! :D

U lucky bastards! vreau shi JE! Voi cu bulanu' vostru de bucureshteni!

TLD
07 Feb 2004, 19:15
U lucky bastards! vreau shi JE! Voi cu bulanu' vostru de bucureshteni!
Asta e... V-a trebuii sa va mutati la buc! :D Despre revista toate laudele, in special pt prezentare premierelor din feb... Plu srubrica stirilor de la inceput... desi cam putine :P In rest articolul despre tarantino este de citit! ;)

Ambra Blu
08 Feb 2004, 17:09
Heheheheee! Normal ca articolul despre Tarantino este de citit! 8)
Serios acum, un exemplar foarte reusit, si vizual si content (banuiesc ca o sa va variati rubricile in curind). M-a bucurat si la ochi, si la suflet. So, keep up tha good work!

KORBEN
08 Feb 2004, 18:23
cum nu am fost la cinema in weekend ma tem ca voi ramane fara aceasta capodopera
sa disper??

alex2
09 Feb 2004, 15:46
hombre, daca pana vineri nu ajunge revista si in Piata Ovidiu:), anunta-ma ca ti-o aduc eu de la buc. ok? :wink: ca vin acasa in week-end:)

Leonard
09 Feb 2004, 19:51
din pacate n-am mai prins revista. Am intrebat la Glendale, Studio, Patria, Scala si nu (mai) era pe nicaieri. Mai exista vreo sansa sa intru in posesia ei?

Danny
10 Feb 2004, 00:12
Si eu am ramas fara... :-?

TLD
10 Feb 2004, 07:42
Si eu am ramas fara... :-?
Semn bun! Se pare ca se cer ca painea calda... ;)

Ping
10 Feb 2004, 08:35
Exista si o versiune pe internet pentru cei oropsiti?

Ambra Blu
10 Feb 2004, 09:32
din pacate n-am mai prins revista. Am intrebat la Glendale, Studio, Patria, Scala si nu (mai) era pe nicaieri. Mai exista vreo sansa sa intru in posesia ei?

iti dau eu una; tu ai scurt metrajele lui lynch, alea cu rabbits?
in rest, legat de articolu' lu tarantino, am vazut destule inexactitati si greseli: nu e philip roth (portnoy's complaint, the dying animal, etc) ci tim roth; nu e 400 cents coups, ci 400 coups; nu e von tier, ci von trier, etc.

theo
10 Feb 2004, 10:58
Chiar nu exista o versiune pe internet? Daca nu am apucat cinemagia pe hartie sa avem macar cinemagia.pdf...

Dan Gerose
10 Feb 2004, 11:46
Nici la noi, la tara, nu a ajuns. :cry: Ce ne facem ?

Leonard Pyron
10 Feb 2004, 13:39
Asa e. Degeaba ati scris ca se distribuie in toata tara ca iar a iesit o treaba doar ptr. Bucuresteni...

emanuel
10 Feb 2004, 14:05
Noi am trimis coletele in tara vineri (6 feb.) cand revista a iesit din tipar. Speram zilele astea sa se gaseasca si in tara.
Intrebati si voi la cinematografe.
Probabil ca de-abia AZI (10 feb.) ajung coletele la filialele din tara (stiti cum e cu posta, dureaza cateva zile)... si vor fi distribuite la cinematografe maine sau joi...
In mod sigur, pana vineri se vor gasi si la voi in orase....

emanuel
10 Feb 2004, 14:07
Pentru cei din BUCURESTI, care nu au prins revista...
La lansarea oficiala, care va avea loc probabil pe 26 feb. vor primi fiecare cate un exemplar (speram pana atunci sa fie gata si nr. 2!).
Mai multe amanunte in seara aceasta, sau maine dimineata cand vom sti ceva sigur.

snatchro
10 Feb 2004, 18:32
Am luat-o azi de la Glendale. Mi se pare acceptabila. Mai mult nu pot sa zic. Apreciez insa efortul depus si sper sa ajunga nu peste mult timp la nivelul ProCinema!
Apropo de reclama la setul ALIEN... in SUA a fost lansat anul trecut ALIEN 1 editie remastered sau cum vreti sa-i ziceti... La noi sunt sperante sa vina? Nu de alta, dar ar fi o supriza placuta, mai ales ca o sa vedem pe ecrane si Alien vs. Predator.

Demona
11 Feb 2004, 11:12
Pentru cei din BUCURESTI, care nu au prins revista...
La lansarea oficiala, care va avea loc probabil pe 26 feb. vor primi fiecare cate un exemplar (speram pana atunci sa fie gata si nr. 2!).
Mai multe amanunte in seara aceasta, sau maine dimineata cand vom sti ceva sigur.

26 februarie...oh yeah! :) Hai a pentru mine e eveniment dublu! Tananananana....I loveeeeeeeeee...me! Hehehehehehe!!!

snatchro
11 Feb 2004, 13:35
Intrucat Emanuel, pe care era gata-gata sa nu-l vad azi in metrou, mi-a cerut sa detaliez ce nu-mi place, o s-o fac acum. Si nu este vorba de ce nu imi place, fiindca toata revista este foarte bine realizata.
Dar, pentru ca, recunosc, imi place sa fiu carcotas, mi-ar placea ca la prezentarea filmelor comentariile despre filme sa aiba ponderi cat de cat egale. Ma refer aici exclusiv la filmele carora le-au fost acordate mai multe pagini. De exemplu, mai multe vorbe despre Big Fish ar fi fost placute ochiului, acest lucru in comparatie cu, de exemplu, The Last Samurai.
Stirile au fost binevenite, dar, de exemplu, intre coloane, mi s-a parut ca a fost spatiu irosit. Nu ma refer la poze, ci la spatiu gol, de cativa centimetri patrati, care nu spune nimic, care se mai intalneste si in alte pagini. O mai buna concentrare a informatiilor (poze+text), adica o mai buna aranjare in pagina ar fi de dorit.
Sunt carcotas, nu? :)
Revista insa mi-a placut. Astept momentul in care userii de pe acest forum care stiu ceva despre arta scrierii vor "iesi pe piata". Alaturi de echipa actuala, evident.
[Si, ca sa mai periem putin,] Mult succes in continuare echipei de la revista si lui Emanuel!

Leonard
11 Feb 2004, 14:54

iti dau eu una; tu ai scurt metrajele lui lynch, alea cu rabbits?

mersi. le am. dar habar n-am cum am putea sa intram in legatura. am mai incercat noi odata...

Dan Gerose
11 Feb 2004, 18:34
Nu-i corect ! Noi, astia, mai de la tara, noi cum citim revista ? Ca la Timisoara, de exemplu, n-a ajuns ! Si ne lasa gura apa cand citim toate discutiile astea pe forum. Plus ca ne paste o mare frustrare ! :evil:

Ambra Blu
12 Feb 2004, 15:40
mersi. le am. dar habar n-am cum am putea sa intram in legatura. am mai incercat noi odata...

prin frate-meu sau noi doi direct, dupa 25.
gindeste-te ce vrei la schimb pt film.

emanuel
18 Feb 2004, 19:06
S-a stabilit oficial:

Intalnirea forumistilor din toata tara (cei care vor sa vina) si lansarea oficiala a revistei CineMagia va avea loc
JOI 26 FEBRUARIE 2004, ORA 18,00 LA CINEMA GLENDALE DIN BUCURESTI.
La eveniment vor fi invitati si cei mai importanti ziaristi din presa de specialitate, critici, etc.
Incepand cu ora 18,15 va avea loc vizionarea filmului Runaway Jury / Juriul, cu John Cusack, Gene Hackman, Dustin Hoffman si Rachel Weisz, ecranizare dupa romanul lui John Grisham.

Forumistii care doresc sa participe sunt rugati sa-mi trimita un mail de confirmare a prezentei lor la acest eveniment la adresa: [email protected] pana cel tarziu marti 24 februarie 2004.
Va multumesc si va astept!

jona
23 Feb 2004, 13:55
pai ziceti si voi daca e corect. Noi, cei care n-au "onoarea"de a sta in capitala (ci in Timisoara) si care nu pot veni la intalnire, ce facem? Frecam menta. Am fost la cinematografele de aici, unele nici nu stiu despre ce e vorba. la Capitol, la poarta zic ca au, innauntru zic ca n-au :evil: si cand vad ca mai toti forumistii au pus mana pe asa ceva... :roll: CU NOI CUM RAMANE?

va rog mai vorbiti cu cineva sa prindem si noi revista. Sar'na.

blitz43
23 Feb 2004, 16:27
bah, mi se rupe sufletul!!! :o
lumea din tara n-are revista, iar aseara dupa ce iesea poporu' din sala (STUDIO) de la Big Fish, vedeai aruncate pe jos, rupte câteva bucati din Cinemagia.
Rusi_ne! :lol:

Demona
23 Feb 2004, 21:29
Las ca ajunge si la tine mai! :P Nu ramai tocmai tu fara... Avantaju meu ca stau in buc! :P Si din ce am auzit se gaseste prin buc la patria studio si inca unu care-mi scapa...

Oricum l-am primit cadou in poshta! :lol:

Danny
29 Feb 2004, 21:18
Am reusit in sfarsit sa citesc si eu revista...si drept sa spun sunt cam dezamagit.
De ce?

- prea putine informatii
- critica de film? ca si inexistenta; eu unul as cere ajutorul lui ALS sau oricarui alt critic cat de cat apreciat pentru inceput.
- iconoclast? mi-a placut doar citatul lui Olivier de Bruyn...
- despre filmul romanesc absolut nimic, nu tu interviuri, stiri, ceva acolo...orice.
- si se mai adauga si cateva greseli de tipar.

Revista abunda de prezentari mai lungi sau mai scurte ale premierelor din aceasta luna sau ale unor filme care urmeaza sa apara pe ecrane...si cam atat. Mult prea putin.

Danny
01 Mar 2004, 00:20
Momentan B-24-FUN, va cam bate la fund in cateva pagini...no offence. :-? Si nu e revista de cinema. :roll:

Ambra Blu
01 Mar 2004, 07:46
da' de ce nu pui tu mina sa scrii ceva mai bine, ma, danut?
aia nu-ti place, aia nu-ti place.
te-ar surprinde sa afli ca lui alese (un cunoscator din cei clamati de tine) i-a placut iconoclast? de ce nu te apuci tu d etraforaje/
sau de broderii?

jona
01 Mar 2004, 16:04
In plus, "danut", fi fericit ca ai ce citi, nu ca altii... :cry:

crydead
01 Mar 2004, 16:20
Da, da ...broderii cu text in braille.

KORBEN
01 Mar 2004, 17:44
obtinut revista
se poate (mult mai) mult calitativ ( numa refer la conditiile grafice care sunt ok)
dar e un inceput mai mult decat ok
good luck 4 the future issues

Danny
01 Mar 2004, 19:48
aia nu-ti place, aia nu-ti place.
te-ar surprinde sa afli ca lui alese (un cunoscator din cei clamati de tine) i-a placut iconoclast? de ce nu te apuci tu de traforaje?

Si daca lui ALS i-a placut, ce? Trebuie sa-mi placa si mie? L-am mentionat pe ALS nu neaparat pentru ca ar fi un "cunoscator" cat mai mult pentru faptul ca e "cunoscut", si mai scrie cate ceva si pe forum. Poate a vrut sa te incurajeze, nu vad nimic rau in asta.
Nu, nu mi-a placut articolul tau despre Tarantino. Ai avut unele interventii pe forum mult mai reusite.
Nu, nu mi-a placut revista, si cred ca nici tie. Daca intr-adevar ti-a placut, nu pot sa zic decat ca ma surprinzi...si dezamagesti. Mai regleaza putin subiectivitatea aia...
E buna ideea cu traforajul, am sa-ti fac o replica a statuetei Oscar, pentru primul tau articol in cinemagia, sa te simti si tu bine. :P
Sigur, va fi din lemn...ca si limbajul tau uneori...dar sa stii ca am sa pun mult suflet la realizarea ei :lol:

Danny
01 Mar 2004, 19:49
In plus, "danut", fi fericit ca ai ce citi, nu ca altii... :cry:

Huh? Pai tocmai asta e problema...ca nu am ce sa citesc!!! :roll:
Vezi ca se scrie "fii fericit".
In plus, eu iti urez sanatate.

Danny
01 Mar 2004, 19:58
Bagati si voi macar niste concursuri ceva, poate asa n-o sa mai ajunga revista pe jos (vezi mesajul lui blitz43).

Ambra Blu
02 Mar 2004, 07:43
Si daca lui ALS i-a placut, ce? Trebuie sa-mi placa si mie? L-am mentionat pe ALS nu neaparat pentru ca ar fi un "cunoscator" cat mai mult pentru faptul ca e "cunoscut", si mai scrie cate ceva si pe forum.
Sigur, va fi din lemn...ca si limbajul tau uneori...dar sa stii ca am sa pun mult suflet la realizarea ei :lol:

Danut, eu stiu ca tu poti sa urci si canapeaua, da' vezi ca te contrazici. In primul tau mesaj in care criticai cinemagia-revista, spuneai ceva de ALS pe care il recoamdai ca sa isi dea girul in productiile viitoare. Daca tu nu il apreciezi, inseamna ca
a) vorbeste gura fara tine
b) nu voiai sa le faci un bine alora de fac revista, si le recomandai un ciuruc.
Asta ca sa rimeze cu cauciuc, proprietate elastica de care se va bucura in curind limbajul meu, cind se va contorsiona si indoi in pozitii nebanuite pina acum, toate cu un singur scop precis: sa te vitupereze.
Si acum fuga la DEX sa vezi ce e aia 'a vitupera'.
Regele subiectivitatii.

BeNnY
02 Mar 2004, 08:18
... rank-ul tau (BMF) inseamna Bad Mother Fucker?

Danny
02 Mar 2004, 12:31
Draga ambrette, ti-am urmat din nou sfatul si am fugit sa ma uit in DEX. Nu e nici o rusine in asta, din contra, mai grav ar fi fost daca nu-l foloseam. :P

a vitupera = a blama, a defaima, a denigra.

Nu ma contrazic. Si o sa-ti explic. Ma gandeam ca revista cinemagia, fiind la inceput, ar avea nevoie de numele lui ALS.
Eu nu pot sa-l apreciez sau sa-l critic pe ALS pentru simplul motiv ca nu prea i-am citit cronicile (recunosc, nu citesc critica de film decat intamplator). Nu am zis nici ca e bun, nici ca e slab.
Am vazut insa ca toata lumea pomeneste de el in ultima vreme (inclusiv in timpul comentariilor stupide de la protv de la decernarea oscarurilor). De unii este apreciat, de altii atacat. In fine, e o persoana controversata, de pe urma caruia cinemagia ar avea numai de castigat. In plus, cred ca are si ceva experienta ;) Ar putea sa va ajute cu ceva sfaturi.
Si inca ceva, n-am zis ca ALS ar trebui sa scrie iconoclast.

P.S. Nu mi-ai zis...tie iti place revista?

Danny
02 Mar 2004, 13:18
... rank-ul tau (BMF) inseamna Bad Mother f***?

Nu Benny.
Vine de la Bun, Modest, Frumos. :)

BeNnY
02 Mar 2004, 16:55
Mie mi-a placut ce scria acolo de QT...

ogto
02 Mar 2004, 20:04
Exista o boala ALS, cred... In care iti cedeaza tot trupul, incetul cu incetul, mai intai picioarele etc. Nu le mai simti... Funny coincidence :D.

BeNnY
02 Mar 2004, 20:16
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/20.gif Oricum, numele e Alex Leo Serban... numai noi ii spunem ALS (cred http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/04.gif )

Danny
02 Mar 2004, 22:37
Regele subiectivitatii.

Adica esti un fel de Ambra Copilu' Minune al subiectivitatii? :lol: Sau, ma rog, Guta...sau cine o purta titlul asta... :D

Ambra Blu
04 Mar 2004, 11:28
Regele subiectivitatii.

Adica esti un fel de Ambra Copilu' Minune al subiectivitatii? :lol: Sau, ma rog, Guta...sau cine o purta titlul asta... :D

Ma bucur ca ai prins aluzia. In rest, incearca sa prinzi din urma si sirul gindurilor mele pentru ca, odata ce le-am dat verde, au luat-o pe speedlane. Articolu' despre Q.T. e de un lejer 6 spre 7, dar ceva mult mai consistent decit ai scris tu vreodata pe forum. Cinemagia - revista fara ALS ar fi OK, ar fi un double challenge. Conditiile grafice in care a aparut revista sint foarte bune. Ca material informativ si continut in g-ral mai e mult de lucrat. Primii pasi in directia buna s-au facut deja. Daca se opresc aici, revista ar fi slaba. Daca se va merge in directia buna, ar putea deveni Cinefagia, revista celor care maninca film pe piine. In rest, din punctu' meu de vedere, e mai buna ca B-24-Fun, pentru ca mie nu imi place Bedoospatru deloc si nici ce scrie speriatu' ala de Gorzo.

Proud supporter of Iconoclast, a real life bad motherfucker,
Ambra Blu.

Danny
04 Mar 2004, 12:08
Ca material informativ si continut in g-ral mai e mult de lucrat. Primii pasi in directia buna s-au facut deja. Daca se opresc aici, revista ar fi slaba.

Asta vroiam sa aud de la tine Ambra.
Nu de alta dar sunt niste copii pe aici care tipa ingrozitor cat de "SUPER" e revista, si mi-era frica sa nu traiti si voi cu aceeasi impresie.

Daca se va merge in directia buna, ar putea deveni Cinefagia, revista celor care maninca film pe piine.

Va urez succes.

BeNnY
04 Mar 2004, 16:13
Probabil ca la mine te refereai :lol:

Mie mi s-a parut buna revista... mai buna decat cele pe piata acum... mai buna decat 7 Seri (aia chiar.... nu-mi place!) iar cealalta B-24-FUN sau cum e n-am avut ocazia sa o citesc... (mai buna decat cele free pe piata acum)

Si vreau sa te felicit Ambra Blu pt Iconoclast! Chiar mi-a placut articolul!

Ambra Blu
04 Mar 2004, 16:42
Asta vroiam sa aud de la tine Ambra.
Nu de alta dar sunt niste copii pe aici care tipa ingrozitor cat de "SUPER" e revista, si mi-era frica sa nu traiti si voi cu aceeasi impresie.
Va urez succes.

sa fie clar: revista nu e super, dar ar putea deveni; oricum, nu eu raspund de directia si continutul ei; eu sint doar un fel da guest star.

salutari din sudul extrem

ogto
04 Mar 2004, 16:52
Dar 7 seri si B 24 Fun au o legatura f. vaga cu filme... doar zic unde se reuleza si vreo 3 prop. despre film. Cinemagia, daca va avea distributie buna, nu va avea competitie ca revista de film. Si CHIAR E BUNA... Merita!!! E de (*) (*) (*) (*) (*) stele din 5!!!!

notorious
04 Mar 2004, 19:18
nu stiu ce cantitate de revista si unde anume a trimis-o emanuel, dar la tulcea n-a venit deloc. poate ar fi o idee s-o faca pt vreo 30.000 de lei tarif si sa o comercializeze prin rodipet, ca sa poata s-o cumprere toata lumea, fara sa-si muste degetele ca n-au putut s-o gaseasca. dar ma rog, a fost primul numar.

Serghei
04 Mar 2004, 22:36
Da ma Ambra un Copy/Paste sa citim si noi astia din provincie.

Demona
06 Mar 2004, 15:22
nu stiu ce cantitate de revista si unde anume a trimis-o emanuel, dar la tulcea n-a venit deloc. poate ar fi o idee s-o faca pt vreo 30.000 de lei tarif si sa o comercializeze prin rodipet, ca sa poata s-o cumprere toata lumea, fara sa-si muste degetele ca n-au putut s-o gaseasca. dar ma rog, a fost primul numar.

Nici la Arad n-a ajuns! :cry: Da` shtii cum e...sperantza moare ultima...:roll:

emanuel
06 Mar 2004, 15:26
Cum n-a ajuns???
Nu ti-am trimis-o cu dedicatie? :D

Si ca idee, am trimis la filiala RomaniaFilm Arad 100 buc. nu stiu de ce-au ajuns la cinematografe...

notorious
06 Mar 2004, 22:49
daca la arad n-a ajuns, aici in delta, in oala lui scaraotchi n-o s-o vad nici la adanci batraneti!

emanuel, nu v-ati pus chiar niciodata problema sa-i fixati un pret si s-o distribuiti prin rodipet? aici, la tl, spectacolele de film ruleaza cu o singura persoana, adica eu, deci e de ajuns sa trimiti o unica nenorocita de revista!

BeNnY
07 Mar 2004, 00:31
PAna si pe coperta scrie ca e gratuita... :roll:

aditza2004
07 Mar 2004, 14:14
Cred ca ar fii o idee mai buna sa nu mai fie gratuita...

Leonard
07 Mar 2004, 15:15
hai mai, ce rai sunteti, de ce sa nu fie gratuita?

aditza2004
07 Mar 2004, 15:23
Pai daca e gratiuita nu o primd toti..ca vin unii care iau mai multe...
Asa daca e pe bani...macar 10000 :lol: nu ar fii o mare paguba pt pasionati

BeNnY
07 Mar 2004, 15:30
Daca ar fi fost sa spuna Daniel si/sau Emanuel "Gata. De acum costa 10.000 revista" Atunci ar fi fost OK... dar e mai complicat de atat...

notorious
07 Mar 2004, 20:01
eu nu prea sunt in tema. revista e sustinuta de sponsori, nu? de aceea e gratuita, corect? daca ar pune un tarif, ar trebui sa imparta 'profitul' (de preferinta mai mare ca zero) cu cinemagistii care scriu acolo, cu rodipetul (care e destul de neserios cate-odata), etc. ceea ce nu vad de ce-ar fi asa de greu. nu trebuie decat angajat cineva la marketing care sa faca socotelile.

nu stiu ce soarta are revista asta daca va continua sa fie distribuita gratuit, in cinematografe, neputand sa beneficieze de ea decat o mana de bucuresteni si cativa provinciali. cativa care probabil o vad in vitrina din intamplare si habar n-au ce-i ala 'film'.

BeNnY
07 Mar 2004, 20:59
Nu stiu prea multe despre cat de complicat ar fi insa il las pe Emi sa mai spuna ceva daca vrea despre acest subiect pentru ca eu in nici un caz nu sunt in masura sa vorbesc despre asta...

Ambra Blu
08 Mar 2004, 08:33
Da ma Ambra un Copy/Paste sa citim si noi astia din provincie.

Se va trimite. In ceea ce priveste de ce e revista gratuita, ce a zis notorious a zis bine.

blitz43
08 Mar 2004, 12:20
hai mai, ce rai sunteti, de ce sa nu fie gratuita?

pentru ca românu' s-a invatat la greu cu moca....
din pacate! :lol:

TLD
08 Mar 2004, 15:13
Tocmai am terminat de lecturat nr. 2, al deja "blockbusterului lunar" in materie de reviste - CINEMAGIA. Nr. care mi se pare mai bun decat cel anterior, atat prin premierele filmelor - care sunt mult mai pe gustul meu (asta e mai mult motiv subiectiv :P ), dar si prin cuvantul inainte, sau rubrica cu care se deschide revista (rubrica lui emanuel) - care numarul acesta a incercat sa propuna una din temele discutate ep forum. Mi se pare o ideea buna de a deschide revista ;). Apoi vine partea de informare - stiri, box office and stuff (mai ales lista premiantilor de anul acesta - unde puteti observa din nou spre deliciul/tristetea unora cate premii a racolat lordul) - prezentarea 'filmului lunii' - care s-a realizat pe un nr mai mic de pagini (fata de luna trecuta la samuraiul lu Cruise :roll:) - probabil pt a permite introducerea altor articole. Dupa cum ziceam prezentarea lui Cold Mountain urmata de restul premierelor din martie, nu are rost sa vi le enumar pe toate (nu de alta dar mi-ar lua prea mult :P). De notat prezentarile unor filme ca Lost in traslation, Mystic river, Scary Movie 3... Rubrica in curand mi-a atras atentia prin 3 filme: anume troy, hidalgo si the day after tomorow... de citit cititi amanuntele in revista. Luna aceasta este prezentat keanu - una din preferintele mele :P revista incheindu-se cu binecunoscuta rubrica "noutati video si dvd". Pertotal 48 de pagini care m-au tinut in scaun pt o ora... Mai am de citit rubrica iconoclast, am lasat ciresica de pe tort la final ca de fiecare data! ;)
P.S: Am avut senzatia ca revista s-a marit, insa acelasi nr de pagini si aceleasi dimensiuni...

BeNnY
08 Mar 2004, 15:15
Au ingrosat paginile :lol:

raptor
08 Mar 2004, 15:34
Sa vedem ce zice si Danny... :lol:

TLD
08 Mar 2004, 15:41
Da ce mai asteptati sa posteze sfanta treime in totalitate? :P

BeNnY
08 Mar 2004, 15:45
Cred ca eu o sa o iau atunci pe 18 martie....

ogto
08 Mar 2004, 17:03
Da... Aduceti si voi la "Degustarea Cocktail-ului Cinemagia" cateva reviste Cinemagia nr. 2. PLS!

BeNnY
08 Mar 2004, 19:25
Din cauza TeLeDeului nu am facut rost de revista ca a fost el prea ocupat :x :evil:

Neobittch... :x

TLD
08 Mar 2004, 19:31
Ma acuma sa nu ziceti ca vreti sa-mi schimb eu programul pt voi! Scuzati-ma dak v-am jignit baieti.. profund miscat! :roll:

HAI ZAU ACUMA! SA NU-MI ZICETI CA SUFERITI PT CATEVA ORE DAK NU CITIT REVISTA?! O_o

BeNnY
08 Mar 2004, 19:34
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/11.gif

Aici nu e vorba de o revista! Aici e vorba de revista Cinemagia ... http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/18.gif

aditza2004
08 Mar 2004, 19:46
Am pus si eu mana pe Cinemagia nr. 2 ( 10x Emanuel) si..ce pot zice...imi place articolul de la inceput "Ce inseamna a fi cinefil?..."
Pagina dedicata oscarurilor e destul de bine aranjata...La rubrica Premierele lunii imi face placere sa citesc despre Mystic River si Scary Movie 3 ... dar si Duplex...care pare marfa..
Urmeza rubrica In curand unde am aflat de filmul The Ladykillers care cred ca va avea un succes imens...dar si Hidalgo si Harry Potter 3..
Paginile dedicate filmului Liga iar au fost pe gustul meu...precum si pagina filmelor Vipera Neagra...
Si in final acea poza cu Master & Commander...

O revista reusita...

Ionutz55
08 Mar 2004, 19:53
I WANT IT :D , de unde pot so iau,cumpar?

BeNnY
08 Mar 2004, 19:54
TLDeu maine te prezinti la datorie la Gara de Nord si-ti mai vizitezi si rudele si mai vii si pe-aici sa-mi dai 2-3-4-5 reviste si poate te faci si distribuitor ... nu international... nici national.... sectorial :lol:

aditza2004
08 Mar 2004, 19:58
E gratuita si o iei de la cinema..

Ionutz55
08 Mar 2004, 20:34
daca mai apuc :D

TLD
08 Mar 2004, 21:14
TLDeu maine te prezinti la datorie la Gara de Nord si-ti mai vizitezi si rudele si mai vii si pe-aici sa-mi dai 2-3-4-5 reviste si poate te faci si distribuitor ... nu international... nici national.... sectorial :lol:

Da nu vad care ar fi problema dak veniti voi la liceul hasdeu maine la ora 6 si acolo va dau revistele si urlu: AM VB DOAR CU OGTO, BENNY, DANIK, NIGHTWANE, RICUTZA!

Leonard
08 Mar 2004, 22:02
la 6 dimineata??

BeNnY
08 Mar 2004, 22:08
Bineinteles ca la 6 dimineata.

Cine se scoala dimineata ajunge departe... sau ceva de genul asta... are timp sa faca multe... nu mai stiu cum era :lol:

TLD
08 Mar 2004, 22:10
la 6 dimineata??
6 seara! Si mai am fix una! Leonarde dak vrei poti sa vii si tu... Va astept pe astia 6... Damn! 4 ca unii nu poate sa vina la locatiile idicate de mine! :roll: :P

Serghei
11 Mar 2004, 12:03
Nu se poate face o versiune pdf a revistei???

Vreau sa-l citesc si eu pe Ambra Blu!

emanuel
11 Mar 2004, 12:05
Nu se poate face o versiune pdf a revistei???

Vreau sa-l citesc si eu pe Ambra Blu!

Incearca aici: http://www.cinemagia.ro/magazine.php?&hist=0

Demona
11 Mar 2004, 12:10
Sa ma...vorba ia in poshta romana ca nu a ajuns numaru` 2 la mine! :((

Ping
11 Mar 2004, 12:19
Cine a decis sa fie pusa Nicole Kidman pe coperta?

Dupa ce ati maltratat-o in turul unu la hottest woman sa faceti voi una ca asta?

Altele sunt fetele CInemagiei.....

Semaca
11 Mar 2004, 13:51
Multumim pt. .pdf Emanuel!!

Asa putem sa citim revista si noi astia mai ocupatii!! :)

Demona
11 Mar 2004, 19:59
Uh-uh! Semaca is in the house! ...Welcome back again!!!

Leonard
11 Mar 2004, 20:52

Dupa ce ati maltratat-o in turul unu la hottest woman sa faceti voi una ca asta?

Imi place coperta! Vreau si eu revista!!! :(((

Demona
11 Mar 2004, 21:29
Multzi o vreau...putzini o au! :(((

Ambra Blu
11 Mar 2004, 21:42
Ce pula mea, nici eu n-o am.

ogto
11 Mar 2004, 22:37
He He He... Multuminta lui TLD si Emanuel, o AM!!! E super nr., vil-l recomand. Gasitil cu orice pret!

neonish
13 Mar 2004, 02:46

Oricine ar fi fost, bine a facut :D Pacat ca nu pot avea revista, pt. ca stau in Rm. Valcea si nu cred c-o s-o gasesc vreodata pe-aici :x

alex2
13 Mar 2004, 13:50
chiar asa...ce aveti cu pretty nicole? iar explicatia faptului ca e pe coperta e datorita filmului lansat saptamana trecuta...so...

aditza2004
13 Mar 2004, 16:12
Mie mi se pare reusita coperta...cred ca au facut o alegere buna cand au pus pe coperta pe Nicole

raptor
13 Mar 2004, 16:21
He-he...primul numar e Cruise,al doilea e Nicole...he-he...

A ajuns si in Cluj-iar am luat primele exemplare :D Buna treaba!

ogto
13 Mar 2004, 18:23
Pe nr. trei ar trebui sa fie pe coperta stafful cinemagia sau forumisti cinemagia... Nu ziceti?

notorious
13 Mar 2004, 22:19
gratie lui emanuel, am descarcat revista in format pdf de pe cinemagia. ce-i asa special la ea??

Danny
14 Mar 2004, 23:47

Danny nu zice nimic. Danny a zis ce a avut de zis. Nu are inca nr. 2. Dar dupa dezamagirea profunda provocata de nr. 1, zau ca nu are chef sa umble dupa ea. Va promite insa ca daca o gaseste din intamplare sau pe jos, o s-o ia.

Danny
14 Mar 2004, 23:51
ce-i asa special la ea??

notorious, cum poti sa spui asa ceva???? :o
e "SUPEEEER" revista! :P

raptor
15 Mar 2004, 09:53
Poate ai tu pretentii prea mari de la priele numere...da-i putin timp.Eu nu-s in masura sa-i judec calitatea,eventual design-ul(care e chiar ok),dar oricum,fara critica,unde dreku' s-ar ajunge?Sugestia mea:sa ai rabdare.

ogto
15 Mar 2004, 22:22
gratie lui emanuel, am descarcat revista in format pdf de pe cinemagia. ce-i asa special la ea??

Cea mai buna revista gratis de pe piata! E curata, bine facuta, despre filme, articole bune. O revista de (*) (*) (*) (*) (*)! Daca va avea distributie buna va avea su succes! :wink:

17 Mar 2004, 18:23
Nici eu nu inteleg ce-i asa cool. Am vazut-o, am intrat sa vad ce ziceti:sunteti in pragul unui orgasm in grup!!! Nene, da in afara de caiete de presa reproduse uneori cu greseli, in afara de formulari pentru care limba romana nu s-a inventat...in afara de platitudini...are cineva de spus ceva in revista aia?
Si vad ca e plina de un distribuitor video. E, de fapt, a lui?
Ca nu mai inteleg nimic?!
Sau poate voi nu ati vazut in viata voastra cum arata si ce se scrie intr-o revista de film.
Zau, sunteti cam prea excitati...

Leonard
18 Mar 2004, 00:14
pentru cei nemultumiti:
e o revista moka, nu trebuie sa aveti pretentii pentru o revista pe care nu dati nici un ban. Nu va place, n-o luati, scoateti-va revista voastra de film. Iar in Romania, as dori sa-mi dati si mie un nume de "revista de film" specializata, chiar platita. Normal ca in strainatate standardele unei astfel de publicatii sunt mult mai ridicate, dar aici, nu ne ramane decat sa incurajam eforturile unor oameni care sunt abia la inceput.

Leonard
18 Mar 2004, 00:17
iar chestia cu formatul pdf, mi-ar face si mie placere sa am revista si astfel, dar este oarecum anti-topic ideea: "pe hartie" vs. "virtual".

Ambra Blu
18 Mar 2004, 08:38
Eu va zic doar s aaveti rabdare cu revista, si sa vedeti ce frumos o sa creasca. Cel putin in cazu' Iconoclast, de un lucru sint sigur: the pieces will get ever better.

jona
20 Mar 2004, 15:17
pe bune dc nu-mi place faza: se anunta Cinemaga pe hartie; apare nr.1; se discuta, se comenteaza; apare nr.2 = aceeasi poveste; se face intalnire oficiala, chestii, cu invitatii pt. forumisti; partea buna a povestii = exista unii care nici n-au pus mana pe vre-un numar. Nu e fun? :evil:

ricutza
20 Mar 2004, 23:42
nu prea mi se pare corecta atitudinea ta...in definitiv, nu e vina nimanui ca tu nu ai revista...
oricum, in loc sa faci atatea reprosuri, ai fi putut sa rogi frumos pe cineva sa ti-o trimita....

jona
21 Mar 2004, 00:29
1* imi cer scuze daca am parut prea impulsiva, nu am avut intentia; pe viitor, voi fi mai atenta la formulare;
2* de chestia cu trimisul nu stiam; credeam ca se da doar in cinematografe; in cazul asta, cum pot sa fac rost de ea, altfel decat de la cinema?

WraIth
23 Mar 2004, 13:16
Pe nr. trei ar trebui sa fie pe coperta stafful cinemagia sau forumisti cinemagia... Nu ziceti?
I second that :D

raptor
29 Mar 2004, 17:30
Ce se mai aude cu nr.3?Cand vine? 8)

emanuel
29 Mar 2004, 18:00
Speram vineri 2 aprilie sa-l avem (nu-i pacaleala!) :D

TLD
29 Mar 2004, 18:17
Speram vineri 2 aprilie sa-l avem (nu-i pacaleala!) :D

Pai asta inseamna ca mi-l pastrezi si mie pt marti 4 aprilie :P Nu de alta dar vineri o sa fiu nitelus plecat si sambata la fel si duminica si luni! :roll:

P.S: No forum 4 zile! :P

BeNnY
29 Mar 2004, 19:04
Sa-mi spuneti si mie cand ma pot prezenta la sediu sa iau si eu 1 x Cinemagia Nr. 3

skip
29 Mar 2004, 21:27
In primul rand, va salut, pentru ca este prima mea postare pe acest forum, si sper sa imi placa aici :wink: ... asa, si sa trec la subiect, revista mi se pare foarte buna, mai ales ca este distribuita gratuit. Daca stiam ca apare, imi faceam eu rost si de numarul 1, dar azi am trecut pe la Hollywood Music&Film, si mai erau acolo vreo 10 numere 2, asa ca mi-am luat si eu.
La prima pagina era un articol despre ce inseamna sa fi cinefil, unde am vazut postarile unora, si asa am aflat de forum. So... I'm here.
In fine, o sa am fiecare numar din revista incepand de acum, pentru ca mi s-a parut interesanta, si e ceva laudabil faptul ca poti avea aici, in Romania ceva gratuit care sa fie si de calitate. Nu am citit chiar fiecare postare de pe thread, dar am vazut ca sunt si unii care se plang de revista. Da-i dracu' ! Daca nu le place, sa nu o ia din magazine sau din cinematografe, sa o lase la unul caruia ii place.

emanuel
30 Mar 2004, 09:11
Multumim pentru aprecierile la adresa revistei noastre. Ne bucuram sa mai avem un cinefil pasionat pe forum si cititor al revistei.
La mai multe posturi... si BUN VENIT!

raptor
30 Mar 2004, 10:32
Yep...Chiar bun venit-cam putini eram din cluj pe-aici...we need fresh meat :D :D

Danny
30 Mar 2004, 11:11
am vazut ca sunt si unii care se plang de revista. Da-i dracu' !

Shoot yourself - necenzurat.

BeNnY
05 Apr 2004, 19:13
Sunt primul forumist fericit posesor al revistei Cinemagia Nr. 3! Arata foarte bine Nr. 3 :) Poate mai bine decat Nr. 2 si Nr. 1 la un loc! :o

ogto
05 Apr 2004, 19:38
Benny minte... Si eu am doua ex. din nr. 3. Pot spune ca este realizat foarte bine. Cu exceptia a vreo doa greseli grafice etc, este fara repros. Felicitari staff-ul CineMagia!!! :D :wink:

BeNnY
05 Apr 2004, 20:08
Am fost primul 8)

WraIth
06 Apr 2004, 17:14
Nu-i a bine.........iar tre' sa ma rog de cineva sa-mi trimita shi mie revista.Care se ofera pls........ :(

BeNnY
06 Apr 2004, 19:16
Numerele 1, 2 si 3 sunt in drum spre notorious 8)

WraIth
06 Apr 2004, 20:23
Perfect.Shi notorius pe unde sta??Sa iau legatura cu el in caz de primeshte mai multe exemplare

BeNnY
06 Apr 2004, 20:45
In Tulcea :D

WraIth
06 Apr 2004, 21:12
In Tulcea :D
Oh yaaaaaa.Real close.La o aruncatura de bat :lol:

Ambra Blu
08 Apr 2004, 09:29
Vreau sa-mi reneg un copil: cine citeste articolul la '21 grams' din revista, ar trebui sa nu mai faca lucrul asta. Articolul respectiv e scris de o fata din clasa a opta, la olimpiada de limba romana. Articolul revizuit, in forma dorita de autor, se gaseste la setiunea dedicata TIFF. Articolul din revista trebuie ignorat, intrucit nu respecta in totalitate intentiile autorului.

TLD
08 Apr 2004, 11:41
Ok care imi da si mie revista ca mie lene sa merg la cinemauri azi sau maine.. :roll: Si asa sunt si mai sigur, ca nu stiu dak o au pe la patria and stuff...

raptor
08 Apr 2004, 15:17
A aparut si in cluj-si inca in forta,pot zice-rafturi intregi la Holywood M&F... :D so damn proud...ma duk s-o citesc. (*)

WraIth
09 Apr 2004, 20:38
So i ask u again........cine se anunta??hai ca vad cum fac shi platesc eu taxele postale....

Pink Panther
13 Apr 2004, 16:52
vreaauu siii iooo numaaruuu treeeiii !!! iar la Hollywood M&F n-am mai gasit-o... :cry:

alex2
13 Apr 2004, 17:27
join the club! nici eu nu am citit-o inca:(

BeNnY
13 Apr 2004, 17:28
Heh... Veniti la meeting joi la 19:00 si primiti cu totii!!!

WraIth
13 Apr 2004, 20:37
Sa ia cineva vreo doua in plus.. :lol:

Leonard
13 Apr 2004, 21:09

cu tonþii... sau cu toni (cu i, nu cu y)

ricutza
13 Apr 2004, 22:16

iti pot trimite eu revista daca vrei...

TLD
14 Apr 2004, 06:28
join the club! nici eu nu am citit-o inca:(
Join the fucking club remixed.. Ce chestie nici eu nu am citit-o si asta m acam enerveaza, poate nu o gasesc azi prin romana ca sambata am colindat ca bezmeticu... :roll:

WraIth
14 Apr 2004, 21:37

Finallement.......danke (*)

Danny
14 Apr 2004, 23:18

Numa' puligloti p'aicea mancati-as...

WraIth
15 Apr 2004, 08:58

Numa' puligloti p'aicea mancati-as...

is it wrong?? :roll:

KORBEN
16 Apr 2004, 14:51
desi am revista, n`am citit`o inca...
m`am uitat la angelina jolie, si pe coperta, si in interior...yum

Sm�agol-Gollum
16 Apr 2004, 15:06
pe coperta cine este?

WraIth
16 Apr 2004, 15:49
pe coperta cine este?

Teke a look overhere........Nr. 3 (http://www.cinemagia.ro/v1/index.php?page=articole/newsitem&ID=1227)

BeNnY
16 Apr 2004, 21:22
Our one and only, Angelina Jolie

pisi
17 Apr 2004, 20:04
Am un exemplar in plus din numarul 3. As vrea in schimb numarul 1. E cineva interesat?

pssst
21 Apr 2004, 15:12
daca nu ati citit inca revista, faceti pe drak/4 si cititi-o! daca ati citit-o, foarte bine! de ce? hmmm, daca m-a puc sa scriu tot nu termin pina miine. incep cu nevoia (ca cinefil) de a avea o revista.... de o modalitate de promovare excelenta (ca doar e gratis!), de articole care te pot face sa vezi un film desi nu vrei samd.

este oare CineMagia o revista care sa justifice un capitol special pe forum? este oare o revista care sa merite sa fie citita? merita hirtia consumata, merita ca oameni pasionati sa munceasca pentru ea? merita ca sa ne sufoce biblioteca? merita acest efort?

pai daca eu zic da, poate ca voi fi considerat subiectiv. de ce? pentru ca declar: imi place! nu este perfecta, dar este pe drumul cel bun (lucru care este cel mai important!) si zic eu ca raspunde la aceasta nevoie de revista scrisa. in masina, in tren, acasa, la serviciu, in metrou, la coada la lapte (sic!). si in plus verba volant, scripta manent.

sa incepem acum cu critica, ca destul am laudat aceasta initiativa laudabila si in totalitate onorabila (iara incep sa laud!)

lasind gluma la o parte, numarul 1 merita laudat: este practic primul pe care cinefilii il pot citi. ca punct de pornire este bun. are un format perfect pentru mai multe ocazii in care poate fi citit, dar cel mai important este ca desi nu e perfect, dovedeste ca fundatia este buna si ca s-a pornit in directia corecta. prezentari de film, de proiecte, de actor si o rubrica deosebit de interesant, iconoclast. full-color, hirtie OK si texte scrise bine. still, se degaja o oarecare senzatie prezenta in orice proiect complex si care este la inceput.

aceasta senzatie incepe sa se destrame in numarul doi. in acest numar deja se simte un rodaj - stiu ca este hazardat sa spui ca este experienta, dar mie mi s-a parut ca acest numar este mult mai profesionist decit primul. textele mai la obiect si parca scrise cu mai multa larghete.

insa 3 este numarul care m-aconvins ca directia este buna si ca daca ar fi sa ne luam dupa merit, revista va avea un viitor sigur. aceleasi rubrici, scrise insa si mai bine. plus un articol despre efecte speciale si un interviu bun cu Lundgren, care desi este preocupat de a-si face rclama la film, dovedeste ca este un tip cu picioarele pe pamint.

urmariti, cititi si colectionati! de-abia astept sa vad numarul 4, pentru ca se anunta interesant...

Alice_Fluture
21 Apr 2004, 21:52
Unde se anunta? :? Un preview pe undeva? :? Nu mai face spoiler! :P

pssst
12 May 2004, 09:02
iata ca a aparut si numarul 4. deja a fost depasit pragul psihologic al numarului 3 (sic!) si speram ca va fi depasit si cel al numarului 1000. cale lunga pina atunci, dar in ritmul asta nu prea!

de ce? pentru revista deja e faina si motive de a ma lua de ea sunt PUR subiective. adica pedalarea - 3 articole legate direct/indirect - pe van helsing. e adevarat ca articolul legat de Hugh Jackman este meserias si merita jos palaria.

insa articole ca cele referitoare la Troy (de apreciat sic-ul de dupa afirmatia ca Homer este co-scenarist) sau interviu luat Dianei Dumbrava ma fac sa afirm fara jena ca deja CineMagia este o revista faina!

ma bucur de doua lucruri:
- ca revista asta buna apare sub egida CineMagia
- ca am anticipat corect ca tendinta este crescatoare, dpdv al calitatii si profesionalismului.

sa fim sanatosi sa citim si urmatoarele 996 de numere!

Alice_Fluture
12 May 2004, 10:21
Matei, sa stii ca prietenii care au citit revista ma intreaba de tine. ;) Deja ai admiratori... :D

Ambra Blu
09 Jun 2004, 10:27
Am vazut numarul cinci, pe iunie, si marturisesc ca mi se pare ca arata de departe cel mai bine dpdv vizual. Galbenul ala este o incintare pentru ochiul meu verde-caprui. Continutul insa.
Continutul pare sa fi incremenit intr-o stare care, daca ceva nu se va intimpla in viitoarele doo-trei numere, va deveni periculoasa pentru revista. Nu stiu ce vrea sa faca cinemagia cu revista (in afara de a promova site-ul www.cinemagia.ro si, mai departe, de a multumi distribuitorii trimitind lumea la cinema), insa, daca vrea sa faca ceva si pentru cinefagi, nu numai pentru pustii de 14-15 ani care rasfoiesc revista si se intilnesc joi de joi in Frame, ar trebui schimbat ceva. Habar n-am ce, insa in mod evident trebuie variat continutul. Introducerea interviurilor mi se pare o chestie foarte misto: afli si tu ce mai are in cap cutare regizor si, in schimb, zece prieteni de-ai acestuia or sa se grabeasca sa caute revista sa vada ce scrie despre el. In ultimul numar am vazut si aparitia lui ALS, cu un text lejer, de vara. Oricum, merita continuata colaborarea cu ALS, daca nu apare conflictul de interese; cind vrea, ALS poa' sa scrie foarte bine (v. de exemplu croinca la Kill Bill Doi aparuta in "Ziarul de Duminica").

Clar, in comparatie cu revista ATFului, aia cu ciocanu', Cinemagia rules. La fel, in comparatie cu cronichetele din Romani Libera sau din HBO sau Libertatea. Hauevar, dis iz nat inaf. Astept pe viitor noi exhibitii din partea echipei redactionale; eventual o dare de seama despre TIFFul bucurestean, o sectiune de scurt metraje, sau de videoclipuri, ceva despre filmul romanesc, unde putem sa scriem literatura-de-zid si poezii-pentru-pereti, o pagina despre anime-uri sau alte desene animale ca vaz ca oricum voo va plac desenele, etc

ps: Vespertine followed the chaotic previous album, Homogenic. This album, though, was the complete opposite of the mood on Homogenic; instead it became an album of microscopic beats, intimate lyrics and extremely introvert songs that reveals it all.

Gaandalf
09 Jun 2004, 17:28
shi atunci care este sursa acelui articol despre Kill Bill vol. 2 ?

Freaak
09 Jun 2004, 19:09
AB, iti propun pentru numarul urmator sa iei situatia in maini si sa faci o rubrica despre Cinematografia Romaneasca, in care, un prim articol ar putea fi starea scenaristicii de pe la noi. Poti sa scrii (indeajuns pentru doua reviste, stiu) fara probleme, intrucat stiu ca te preocupa (imi pare rau ca ne-ai parasit, eu unul asteptam sa invat mai multe de la tine decat de la Ricciotto, fiindca stai si in Bucuresti, nu?, si apoi ai luat mentiune la UPFAR-ul de anul trecut, iar anul acesta am inteles ca o sa ai doua proiecte asa ca vei avea sanse sa urci in top).

Voi nu distribuiti revistele alea de fiecare data in aceleasi locuri? Pe la Scala, Patria, ca eu am cautat revista de dinainte sa apara si nici acum, cand ati scos-o, nu s-a ivit.

Danny
16 Jun 2004, 20:11
Am vazut numarul cinci, pe iunie, si marturisesc ca mi se pare ca arata de departe cel mai bine dpdv vizual. Galbenul ala este o incintare pentru ochiul meu verde-caprui. Continutul insa.
Continutul pare sa fi incremenit intr-o stare care, daca ceva nu se va intimpla in viitoarele doo-trei numere, va deveni periculoasa pentru revista. Nu stiu ce vrea sa faca cinemagia cu revista (in afara de a promova site-ul www.cinemagia.ro si, mai departe, de a multumi distribuitorii trimitind lumea la cinema), insa, daca vrea sa faca ceva si pentru cinefagi, nu numai pentru pustii de 14-15 ani care rasfoiesc revista si se intilnesc joi de joi in Frame, ar trebui schimbat ceva. Habar n-am ce, insa in mod evident trebuie variat continutul. Introducerea interviurilor mi se pare o chestie foarte misto: afli si tu ce mai are in cap cutare regizor si, in schimb, zece prieteni de-ai acestuia or sa se grabeasca sa caute revista sa vada ce scrie despre el. In ultimul numar am vazut si aparitia lui ALS, cu un text lejer, de vara. Oricum, merita continuata colaborarea cu ALS, daca nu apare conflictul de interese; cind vrea, ALS poa' sa scrie foarte bine (v. de exemplu croinca la Kill Bill Doi aparuta in "Ziarul de Duminica").

Ptiuh bah ambro sa nu te deochi. Eu cand am zis chestiile astea mi-ai sarit in cap.

Am reusit in sfarsit sa citesc si eu revista...si drept sa spun sunt cam dezamagit.
De ce?

- prea putine informatii
- critica de film? ca si inexistenta; eu unul as cere ajutorul lui ALS sau oricarui alt critic cat de cat apreciat pentru inceput.
- iconoclast? mi-a placut doar citatul lui Olivier de Bruyn...
- despre filmul romanesc absolut nimic, nu tu interviuri, stiri, ceva acolo...orice.
- si se mai adauga si cateva greseli de tipar.

Revista abunda de prezentari mai lungi sau mai scurte ale premierelor din aceasta luna sau ale unor filme care urmeaza sa apara pe ecrane...si cam atat. Mult prea putin.

Gaandalf
22 Jun 2004, 08:27
Eu ash vrea sa citesc mai multe articole. Nr 5 a fost excelent in materie de articole. Way 2 go guys! :w00t:

Ambra Blu
22 Jun 2004, 08:47
Ptiuh bah ambro sa nu te deochi. Eu cand am zis chestiile astea mi-ai sarit in cap.

Mai taie. Reciteste ce am zis atunci: pentru debut, lucrurile au fost foarte misto; daca lucrurile aveau de gind sa ramina asa, nu era bine. Mie mi-a placut Cinemagia si atunci, imi place si acum.

Uite ce am zis atunci:

"Ma bucur ca ai prins aluzia. In rest, incearca sa prinzi din urma si sirul gindurilor mele pentru ca, odata ce le-am dat verde, au luat-o pe speedlane. Articolu' despre Q.T. e de un lejer 6 spre 7, dar ceva mult mai consistent decit ai scris tu vreodata pe forum. Cinemagia - revista fara ALS ar fi OK, ar fi un double challenge. Conditiile grafice in care a aparut revista sint foarte bune. Ca material informativ si continut in g-ral mai e mult de lucrat. Primii pasi in directia buna s-au facut deja. Daca se opresc aici, revista ar fi slaba. Daca se va merge in directia buna, ar putea deveni Cinefagia, revista celor care maninca film pe piine. In rest, din punctu' meu de vedere, e mai buna ca B-24-Fun..."

Gaandalf
22 Jun 2004, 09:10
De aceeashi parere sunt shi eu ... articolul din nr5 la kill bill nu mi se pare asha grandios. Cam 6,7 i-ash da shi io'.
Sa nu mai zic de Kill Cannes - brilliant shi Interviul cu Cristian Nemescu.
Ce mai Cinemagia RUlzzzzzzz!

Ambra Blu
22 Jun 2004, 11:42
De aceeashi parere sunt shi eu ... articolul din nr5 la kill bill nu mi se pare asha grandios. Cam 6,7 i-ash da shi io'.

Nu ca m-ar interesa cit i-ai da tu, insa, de dragul rigorii, trebuie sa iti zic ca era vorba despre un alt articol legat de Pulp Fiction, din primul numar Cinemagia.

Gaandalf
22 Jun 2004, 11:46

Nu ca m-ar interesa cit i-ai da tu, insa, de dragul rigorii, trebuie sa iti zic ca era vorba despre un alt articol legat de Pulp Fiction, din primul numar Cinemagia.
Da guritza ... dar eu vb de articolul pe care tu l-ai "scris" in nr. 5 al revistei. DAr l-ai renegat shi ai zis k l-ai scos de altundeva. Nu-i asha ?

Danny
22 Jun 2004, 12:01
Mai taie. Reciteste ce am zis atunci: pentru debut, lucrurile au fost foarte misto; daca lucrurile aveau de gind sa ramina asa, nu era bine. Mie mi-a placut Cinemagia si atunci, imi place si acum.

Am inteles. Momentan tie iti place revista. Dar pe viitor trebuie neaparat schimbat ceva la ea, in special continutul. :hmm:

Danny
22 Jun 2004, 12:07
Eu ash vrea sa citesc mai multe articole. Nr 5 a fost excelent in materie de articole. Way 2 go guys! :w00t:

Gaandalfe, pai cum ramane tata? Hotaraste-te. Sunt exceptionale sau sunt de 6-7?

Gaandalf
22 Jun 2004, 12:11
Povestea este urmatoarea:
Intra ALS shi zice k in nr.5 este cel mai tare articol pe care l-a citit despre Kill Bill VOL. 2 - dar Ambra il renega. Parerea mea este ca se putea scrie intr-un articol despre Kill Bill vol. 2 mult mai multe chestii marpha decat s-a scris in acest nr.5 al revistei Cinemagia. De aceea i-am dat un 6, 7 la articol. Parerea mea (deshi Ambra can't stand KB2) este ca se putea mai mult... that's all ...

Ambra Blu
22 Jun 2004, 12:16
Da guritza ... dar eu vb de articolul pe care tu l-ai "scris" in nr. 5 al revistei. DAr l-ai renegat shi ai zis k l-ai scos de altundeva. Nu-i asha ?

Nu, muita. Unde am scris eu ca l-am scos de altundeva?

Ambra Blu
22 Jun 2004, 12:20
Am inteles. Momentan tie iti place revista. Dar pe viitor trebuie neaparat schimbat ceva la ea, in special continutul. :hmm:

Glumetule prost (in sensul ca faci glume proaste, nu altceva). Ce faci, repeti tot timpu' aceeasi treaba? Nu-ti place, nu mai te uita pe ea. Credeam ca masochismul nu te caracterizeaza.

Gaandalf
22 Jun 2004, 12:26

mey muitza ... ALS tzi-a scos fan club... shi i-a cazut reclama in cap knd a citit k tu nu ai scris articolul dupa preferintzele tale. shi ca filmul este prost ... exact asha ai scris...

Ambra Blu
22 Jun 2004, 12:29

mey muitza ... ALS tzi-a scos fan club... shi i-a cazut reclama in cap knd a citit k tu nu ai scris articolul dupa preferintzele tale. shi ca filmul este prost ... exact asha ai scris...

Am zis ca filmul e prost si nu imi place, clar. Nu am zis ca articolul nu e bun sau ca l-as fi scos din alta parte. Stiu, e greu cu literele astea.

Gaandalf
22 Jun 2004, 12:31
Shtii olaie! ... vezi k tu ai zi k renegi articolu'. Als te-a laudat k e cel mai tare articol ... io' am zis k se putea scrie shi mai mult despre KB2. PUNCT!

Ambra Blu
22 Jun 2004, 12:39
Shtii olaie! ... vezi k tu ai zi k renegi articolu'. Als te-a laudat k e cel mai tare articol ... io' am zis k se putea scrie shi mai mult despre KB2. PUNCT!

Punct. Dar G, si al ma-tii. Am zis ca reneg articolul, una. Asta nu exclude faptul ca el e scris bine, capisci?

Gaandalf
22 Jun 2004, 12:42

Punct. Dar G, si al ma-tii. Am zis ca reneg articolul, una. Asta nu exclude faptul ca el e scris bine, capisci?
Intzelegi cu curul. Bey Ambra - nu am zis k este de kkt articolul. Crede-ma ca din moment ce imi place revista Cinemagia - imi place shi ce scrii tu. Doar k ALS a zis k este cel mai grandios articol DESPRE KB2. Shi eu am zis doar k se putea sa fie mai laudat de atata. capisci ?

Leonard
22 Jun 2004, 14:06
articolul e foarte bine scris, ca articol literar. doua pareri contrarii despre acelasi film, pot fi foarte bune ca articole. mie mi-a dat un pic impresia de indiferenta, nici nu ridica in slavi filmul, dar nici nu il desfiinteaza total. a si spus ca 'Tarantino nu e geniu in Kill Bill'.

Danny
22 Jun 2004, 14:28
Nu stiu ce vrea sa faca cinemagia cu revista (in afara de a promova site-ul www.cinemagia.ro si, mai departe, de a multumi distribuitorii trimitind lumea la cinema), insa, daca vrea sa faca ceva si pentru cinefagi, nu numai pentru pustii de 14-15 ani care rasfoiesc revista si se intilnesc joi de joi in Frame, ar trebui schimbat ceva. Habar n-am ce, insa in mod evident trebuie variat continutul.

Mie mi-a placut Cinemagia si atunci, imi place si acum.

Ambra, hombre, ceea ce am zis eu era doar un rezumat al spuselor tale.
Daca tie iti place asa mult cum e acum, las-o frate asa. "Las-o la punctu' mort".

Ambra Blu
22 Jun 2004, 14:37
Ambra, hombre, ceea ce am zis eu era doar un rezumat al spuselor tale.
Daca tie iti place asa mult cum e acum, las-o frate asa. "Las-o la punctu' mort".

Las-o ca o ridic eu din morti, with my gift of a magic touch.

Ambra Blu
02 Jul 2004, 18:30
"Cinemagia" are nevoie de o rubrica/ pagina dedicata filmului romanesc. Acolo ar fi nevoie de cineva cu virulenta lui Valy Sava dar umorul lui Alexandru Arsinel. (Mai traieste Arsinel?). Nu de alta, dar sint foarte multe filme romanesti proaste, si este pacat sa ramina necriticate. Ce zici, emi?

Danny
03 Jul 2004, 15:08
crydead

Gaandalf
05 Jul 2004, 11:57
we wants more articlessss yesss, yesss! more i tell youssss

Gaandalf
06 Jul 2004, 11:23
In nr 5. la Kill Bill VHS - sunt cateva randuri despre Kill Bill - in care este mentzionat faptul k este impushcata in cap in ziua nuntzii - in Kill Bill vol.2 aflam k era "Wedding Rehearsal" ....

Sm�agol-Gollum
06 Jul 2004, 21:47

are u trying to mimic me? ;) :?

Riddick
14 Jul 2004, 19:33
in sfarsit am prins si eu numarul nou de cinemagia.intrebare,ca de mult vreau sa stiu,acel raptor din revista,e acelasi cu raptor de pe forum?deci el face caricaturile?am vazut un nume nou la redactori,ANDREEA DIHEL,sau cam asa ceva,e si ea forumista?:Dsi numarul trei,cand apare articol cu chronicles of riddick,pentru ca am vazut la "in curand" ca filmul a fost mutat pe 24.09.2004. :((

Garu
14 Jul 2004, 21:32
in sfarsit am prins si eu numarul nou de cinemagia.intrebare,ca de mult vreau sa stiu,acel raptor din revista,e acelasi cu raptor de pe forum?deci el face caricaturile?am vazut un nume nou la redactori,ANDREEA DIHEL,sau cam asa ceva,e si ea forumista?:Dsi numarul trei,cand apare articol cu chronicles of riddick,pentru ca am vazut la "in curand" ca filmul a fost mutat pe 24.09.2004. :((

cred ca raptor de revista e raptor de forum

n-am nici cea mai mica idee cine e andreea aia

probabil tcor apare in numarul din septembrie,daca si filmul e atunci

Gaandalf
15 Jul 2004, 10:41
Andreea Dihel a.k.a Demona

emanuel
15 Jul 2004, 13:46
Ati vazut? Inca un mister CineMagist elucidat!
Asteptam si altele... agenti undercover! :)

Gaandalf
15 Jul 2004, 14:18
no way ... doar k am postat asha dupa ce am vazut reluarea de anu trecut la MTV Movie Aards shi am fazut inmanarea prremiului ptr cel mai bun CGI - character a.k.a Gollum...
Remember ?

Demona
15 Jul 2004, 21:51
Chiar era necesar? Damn me thou! 8)

Sm�agol-Gollum
15 Jul 2004, 21:57
no way ... doar k am postat asha dupa ce am vazut reluarea de anu trecut la MTV Movie Aards shi am fazut inmanarea prremiului ptr cel mai bun CGI - character a.k.a Gollum...
Remember ?

care reluare? aia in care a aparut gollum langa andy, shi a inceput g-man sa ii injure pe toti? :huh: :D

Riddick
16 Jul 2004, 10:36

de ce am intrebat oare?parea stilul ei.oricum demona,felicitarile mele si la cat mai multe articole pentru cinemagia.fanii sunt cu tine ;)

BeNnY
16 Jul 2004, 11:31

Raptor de acolo e raptor de aici

raptor
16 Jul 2004, 14:23
nu,nu raptor de aolo e raptor de AICI. :P ;) oh,that was fun. :D

BeNnY
16 Jul 2004, 22:08
nu,nu raptor de aolo e raptor de AICI. :P ;) oh,that was fun. :D

btw bannerul din semnatura ta ... Rules :(( It's so damn great! :(( ...na ca m-am emotionat

ArsDeViu
17 Jul 2004, 18:40

SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER

Nu cred ca a fost o idee asa de buna sau inteleapta sa spui cine a Andreea. Doar o parere.

Demona
18 Jul 2004, 12:21

Nu cred ca a fost o idee asa de buna sau inteleapta sa spui cine a Andreea. Doar o parere.

Cam tarziu anyway... Asta e...

Akasha
18 Jul 2004, 15:48
cam de aceeasi parere cu arsdeviu.si asta numai din cauza ca invidiosii vor comenta(gen evanescence).

Jay
18 Jul 2004, 15:53
si asta numai din cauza ca invidiosii vor comenta(gen evanescence).
I don't get it

Sm�agol-Gollum
18 Jul 2004, 21:39
si asta numai din cauza ca invidiosii vor comenta(gen evanescence).
I don't get it

pai evanescence a avut un "mic" conflict cu demona.... :D

mihai770
19 Jul 2004, 18:20
OFF TOPIC TOTAL, dar am scris aici sa nu mai deschid alt subict pe tema asta:

Cum pana mea aflu data premierei unui film pe IMDB sau macar luna cand se da pe ecrane...

BeNnY
19 Jul 2004, 19:10
Puteai totusi sa gasesti topic-uri mai potrivite pentru intrebarea asta...

Dar daca tot ai intrebat la fiecare film ai pe stanga sub categoria "Other info" link pentru "Release dates", acolo gasesti ce-ti trebuie.

Mifune
20 Jul 2004, 09:07
Cam tarziu anyway... Asta e...
Care-i tragedia aici ? Ce este asa mare secret cine este Demona ?

BeNnY
20 Jul 2004, 11:24
Poate Demona nu vroia sa se stie ca ea este cea care scrie! (cine stie de ce...) In orice caz e alegerea ei!

Gaandalf
20 Jul 2004, 16:11
Alegerea ei ? .... ce suntem in Matrix? It's a damn column! geez! Serenity Now, Serenity now! Head ache rushin' up!

BeNnY
20 Jul 2004, 20:21
Bineinteles ca e alegerea ei!!!

Sm�agol-Gollum
20 Jul 2004, 21:13
Serenity Now, Serenity now! Head ache rushin' up!

haha :lol: sa banuiesc ca esti fan seinfield.... :lol: :lol:

TLD
20 Jul 2004, 23:02
Cazul cu demascarea e consumat deja.. si totusi parca mai mult va consumati voi decat demona care nu a zis decat "asta e"... sau ceva de genu... Mai calmati-va! ;)