View Full Version : crearea unui cinematograf
oliveras
10 Jan 2004, 16:07
Singurul cinema din orasul meu provincial care abia isi mai taraste expunerile e pe cale sa se inchida. As vrea sa ma ocup cu revitalizarea lui prin a investi niste bani in aparatura etc. Cui trebuie sa ma afiliez pt. a incepe afacerea? Ce trebuie sa fac mai intai si ce fel de aparatura trebuie sa cumpar pt. calitate a imaginii si sunetului ridicata? Asta presupunand ca cei care administreaza in prezent cinema-ul sunt de acord sa mi-l inchirieze. Astept un raspuns cat se poate de exact. Nu sunt ziarist ci doar un cinefil care doreste sa investeasca in aceasta arta.
Te duci la RADEFul din ce judet esti si le spui ce vrei sa oferi si iti vor spune ce conditii sunt.
snatchro
12 Jan 2004, 17:57
Good Luck! Avem nevoie de asa ceva!
THE VOID
12 Jan 2004, 19:16
Nefiind in domeniu,singurul meu sfat ar fi,inainte de toate,sa depasesti birocratia.Murphy ar spune:nici o fapta buna nu ramane nepedepsita-oricum,merita incercat.Bafta!
raven88
04 Feb 2004, 03:04
incearca si pe cale educationala... incearca sa te adresezi unei scoli, liceu, poate chiar facultate si ministerul de profil... stiu ca ce spun acum suna prea frumos pt a fi credibil, but who knows?? sau incearca cu o banca, un provider gsm, in numele culturii/filantropiei multe companii isi folosesc numele
Poate incerci shi cu ceva sponsori! Ajutor din alta parte nu strica niciodata! Good luck! What you're doin` it's a good thing!
Lokibra
05 Feb 2004, 17:41
poate prinzi si tu licitatia aia in cateva zile ! se dau cinematografe la kilogram. incearca sa te interesezi la CNC.
Leonard Pyron
06 Feb 2004, 08:40
...sau preia cinematograul si fa-l BINGO...
Nu se putea ca miopia Matricei sa nu spuna ceva "inteligent"!!!
Gaandalf
07 Feb 2004, 15:20
poate prinzi si tu licitatia aia in cateva zile ! se dau cinematografe la kilogram. incearca sa te interesezi la CNC.
Pai nu se mai putea continua asha... sa le privatizeze shi sa le modernizeze k sa vedem shi noi filmele asha cum trebuie!
Gaandalf
07 Feb 2004, 15:24
looooooolza! :lol: :lol: :lol:
looooooolza! :lol: :lol: :lol:
Thx dude for the support! ;)
PoliFanAthic
14 Apr 2004, 23:21
Recunosc ca si eu as fi interesat sa aflu toate detaliile acestea interesante in ceea ce priveste..."running a cinema".
Mai bine ne cumparam si noi unu...
Leonard Pyron
15 Apr 2004, 10:38
completez : Fa-l BINGO in limba elfa exclusiv sa vezi ce or sa se inghesuie garoii cu mertzane sa joace ca e mai snob ashea...
Sm�agol-Gollum
15 Apr 2004, 21:24
hmmm...voi macar aveti un cinematograf.....la noi in oras nu mai este nici unul :cry: :cry: :cry:
iti trebuie ceva chestii pt. un cinema... Bani, o sala, sacune speciale de cinema, autorizatie cred, proiector (cel mai greu), boxe ca sa asiguri sunet si esential: filmele... E munca... Good Luck to ya. :D
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.