PDA

View Full Version : crearea unui cinematograf

oliveras
10 Jan 2004, 16:07
Singurul cinema din orasul meu provincial care abia isi mai taraste expunerile e pe cale sa se inchida. As vrea sa ma ocup cu revitalizarea lui prin a investi niste bani in aparatura etc. Cui trebuie sa ma afiliez pt. a incepe afacerea? Ce trebuie sa fac mai intai si ce fel de aparatura trebuie sa cumpar pt. calitate a imaginii si sunetului ridicata? Asta presupunand ca cei care administreaza in prezent cinema-ul sunt de acord sa mi-l inchirieze. Astept un raspuns cat se poate de exact. Nu sunt ziarist ci doar un cinefil care doreste sa investeasca in aceasta arta.

marx
10 Jan 2004, 16:18
Te duci la RADEFul din ce judet esti si le spui ce vrei sa oferi si iti vor spune ce conditii sunt.

snatchro
12 Jan 2004, 17:57
Good Luck! Avem nevoie de asa ceva!

THE VOID
12 Jan 2004, 19:16
Nefiind in domeniu,singurul meu sfat ar fi,inainte de toate,sa depasesti birocratia.Murphy ar spune:nici o fapta buna nu ramane nepedepsita-oricum,merita incercat.Bafta!

raven88
04 Feb 2004, 03:04
incearca si pe cale educationala... incearca sa te adresezi unei scoli, liceu, poate chiar facultate si ministerul de profil... stiu ca ce spun acum suna prea frumos pt a fi credibil, but who knows?? sau incearca cu o banca, un provider gsm, in numele culturii/filantropiei multe companii isi folosesc numele

Demona
05 Feb 2004, 14:54
Poate incerci shi cu ceva sponsori! Ajutor din alta parte nu strica niciodata! Good luck! What you're doin` it's a good thing!

Lokibra
05 Feb 2004, 17:41
poate prinzi si tu licitatia aia in cateva zile ! se dau cinematografe la kilogram. incearca sa te interesezi la CNC.

Leonard Pyron
06 Feb 2004, 08:40
...sau preia cinematograul si fa-l BINGO...

Demona
06 Feb 2004, 19:10

Nu se putea ca miopia Matricei sa nu spuna ceva "inteligent"!!!

Gaandalf
07 Feb 2004, 15:20
poate prinzi si tu licitatia aia in cateva zile ! se dau cinematografe la kilogram. incearca sa te interesezi la CNC.

Pai nu se mai putea continua asha... sa le privatizeze shi sa le modernizeze k sa vedem shi noi filmele asha cum trebuie!

Gaandalf
07 Feb 2004, 15:24

looooooolza! :lol: :lol: :lol:

Demona
11 Feb 2004, 11:05
looooooolza! :lol: :lol: :lol:

Thx dude for the support! ;)

PoliFanAthic
14 Apr 2004, 23:21
Recunosc ca si eu as fi interesat sa aflu toate detaliile acestea interesante in ceea ce priveste..."running a cinema".

Danny
14 Apr 2004, 23:53
Mai bine ne cumparam si noi unu...

Leonard Pyron
15 Apr 2004, 10:38

completez : Fa-l BINGO in limba elfa exclusiv sa vezi ce or sa se inghesuie garoii cu mertzane sa joace ca e mai snob ashea...

Sm�agol-Gollum
15 Apr 2004, 21:24
hmmm...voi macar aveti un cinematograf.....la noi in oras nu mai este nici unul :cry: :cry: :cry:

ogto
16 Apr 2004, 12:01
iti trebuie ceva chestii pt. un cinema... Bani, o sala, sacune speciale de cinema, autorizatie cred, proiector (cel mai greu), boxe ca sa asiguri sunet si esential: filmele... E munca... Good Luck to ya. :D