PDA

View Full Version : Am draci pe mine!

crydead
08 Jan 2004, 16:18
De la o vreme vad ca unii colegi forumishti au draci pa ei. Adica sunt foarte nervoshi si irascibili. Le sare mushtaru' din orice si au mare chef de cearta.
Ce s-a intamplat, dracii mei? De unde comportamentul asta acneic?
Ati vazut prea multe filme cu batai? Nu v-a adus nimik Mosh Cracila? Prietena nu mai vrea sex premarital?

-------------------------
Viitorul suna ocupat.

THE VOID
08 Jan 2004, 16:31
Ca ce chestie,baroane?

PoliFanAthic
08 Jan 2004, 19:10
Zici ca se intampla asa ceva? Ciudat... :roll:

crydead
08 Jan 2004, 21:59
Ca ce chestie,baroane?

Ca ce chestie ce, avoid?

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

raptor
09 Jan 2004, 13:19
ma,tot de chestii d'astea va tineti?

THE VOID
09 Jan 2004, 13:24
Ca o chestie la care vii si votezi sy ai un test gratis ca la Blend-Ah-Med,adik te inceark careva cu o zicala k sa vada daca ai votat dupa cum reactzionezi?Deci se face ca prin repliy-iyul asta confirm sau infirm ce am votat,adik fara mr muscolo?Domnu' crybed?

crydead
09 Jan 2004, 13:31
Adica vrei sa-ti dau o bombonika ca ai venit si ai votat?

--------------------------
Viitorul suna ocupat.

THE VOID
09 Jan 2004, 13:43
Daaaaaaaa....un Tictac cu numai doua calorii.

ricutza
09 Jan 2004, 23:32
si eu am votat....
eu sunt destul de calma in ceea ce priveste userii de la cinemagia...

crydead
10 Jan 2004, 12:49
Ar fi fost culmea ca si tu sa incepi sa faci urat p-aciulea.
Incerc sa mi te inchipui zicand... te joc din tastatura, fraiericiule care ejti!

:lol: :lol: :lol:

Mala Portugal
11 Jan 2004, 00:21
Banuiam eu ca in spatele avatarului cu iconite prietenoase se ascunde Jiminy Cricket al nostru. Si ,fiindca te vad atat de preocupat de starea de spirit a forumistilor, vin cu o propunere: hai sa adunam toate elementele belicoase din Cinemagia , sa ti le aducem pe canapea cu rugamintea sa le faci o psihanaliza or something...
Dupa ce le reciclezi te rugam frumos sa le inapoiezi forumului.
CONTAM PE TINE!
:wink:

Mala Portugal
11 Jan 2004, 01:38
Aaaa....uitasem...eu nu ma enervez niciodata.Daca ma incrunt fac riduri and this is OUTRAGEOUS!

marx
11 Jan 2004, 14:53
Aaaa....uitasem...eu nu ma enervez niciodata.Daca ma incrunt fac riduri and this is OUTRAGEOUS!
esti anti lifting?

crydead
11 Jan 2004, 21:43
hai sa adunam toate elementele belicoase din Cinemagia , sa ti le aducem pe canapea cu rugamintea sa le faci o psihanaliza or something...

Hehehe, Mala mujer, tu chiar credeai ca canapeaua aia e pentru consultatzii? :P

-------------------------
Viitorul suna ocupat.

regedit
12 Jan 2004, 09:23
eu sunt un recalcitrant .... injur, scuip si dau cu pumnii .... nu doresc consiliere..... astept provincia.

Mala Portugal
13 Jan 2004, 10:43
Hehehe, Mala mujer, tu chiar credeai ca canapeaua aia e pentru consultatzii? :P

Si Freud facea ce facea si tot la aspectul libidinal al problemei ajungea....vezi tu...tot la canapea
P.S. Imi place sa vad cu cata seriozitate se raspunde la chestionarul tau. Vezi de cata credibilitate te bucuri? Esti numa’ bun de presedinte :wink:

Mala Portugal
13 Jan 2004, 10:45
esti anti lifting?
Pas du tout...banuiesc ca voi ajunge si acolo intr-o zi. Vreau doar sa aman ziua cu pricina.

crydead
13 Jan 2004, 12:28
Furioshi din toate tzarile, unitzi-va!

'Bullfighter' takes on lion at zoo
Tuesday, January 13, 2004

BUENOS AIRES, Argentina (AP) -- A man was mauled by a lion after jumping into its pen at the Buenos Aires Zoo and holding out his jacket as if it were a bullfighter's cape, doctors said.

On Monday, Lucas Tomas, 22, scaled a wall, dropped inside the pen began baiting one of the two lions inside. The lion pounced on the man, knocking him to the ground and biting him repeatedly before a policeman fired several warning shots that scared the animal off.
Tomas suffered minor injuries to his hands, arms and face, doctors said, adding they were also treating him for psychological problems.
Juan Carlos Ramares, the chief medic at Fernandez Hospital, said Tomas told authorities he had been ordered by "voices from God" to go in and taunt the lions, according to local reports.

THE VOID
13 Jan 2004, 12:48
Thomas asta imi aduce aminte de profa' de bio din liceu.N-o stiti da' va asigur ca asa e.

toni
13 Jan 2004, 18:07
mortaciune, nu te dezminti.....

crydead
14 Jan 2004, 11:52
Adica ce am (mai) facut, phony?

----------------------------
Viitorul suna ocupat.

toni
15 Jan 2004, 20:11
Pai aia e, ca n-ai facut nimic in afara de schimbarea avatarului. Se potriveste ca santalul cu w.
Vroiam sa cred ca vii si tu cu ceva nou in NOUL aN. Oha, aceleasi lalaieli de mIRC, aceleasi glume relativ slabute, plus ca ma enerveaza ca ti-ai parasit birlogul.

ps: iti place cum am scris "NOUL aN" ?

Nu stiu exact ce am cu tine; ceilalti ma enerveaza mult mai mult, dar tu macar rectionezi elegant.

crydead
16 Jan 2004, 10:20
Shtii de ce au murit dinozaurii, phony?

De plictiseala.

--------------------------
Viitorul suna ocupat.