PDA

View Full Version : [url]www.stapanulinelelor.net[/url] Primul site in domeniu din Romania.

old_blast
04 Jan 2004, 00:37
www.stapanulinelelor.net

Tot ce v-ati dorit sa stiti si sa aveti despre Lord of the Rings.
Aveti la dispozitie TOATE CARTILE LUI TOLKIEN, MELODIILE, O GRAMADA POZE, POSTERE, FORUM, CHAT, SI MULTE ALTELE.
VA ASTEPTAM SA NE VIZITATI.

marx
04 Jan 2004, 11:50
bai, tu suferi de ubicuitate?

Gaandalf
04 Jan 2004, 12:35
bai, tu suferi de ubicuitate?

nu cred k el are vreo problema ...tu ai una shi mare de tot .. cred k n-ai primit prea multa atentzie cand erai mic ... esti in asha hal de patetic si dornic de afirmare incat ma ia durerea de cap ...

think happy thoughts ...

marx
04 Jan 2004, 12:44
nu cred k el are vreo problema ...tu ai una shi mare de tot .. cred k n-ai primit prea multa atentzie cand erai mic ...

Batrane diletant, senilitatea iti provoaca neatentie.Ce legatura are LOTR cu cinematografia romaneasca?Sau nu mai diferentiezi nimic din lumea inconjuratoare?

Gaandalf
04 Jan 2004, 12:49
nu cred k el are vreo problema ...tu ai una shi mare de tot .. cred k n-ai primit prea multa atentzie cand erai mic ...

Batrane diletant, senilitatea iti provoaca neatentie.Ce legatura are LOTR cu cinematografia romaneasca?Sau nu mai diferentiezi nimic din lumea inconjuratoare?

rasa mea - adik Maia ma are akuma k reprezentatnt - Gandalf the White - shi la noi in rasa noastra avem o vorba inca de la inceputul istoriei Middle-Earth :

EJECT - u interesting person WANNABE!

marx
04 Jan 2004, 12:57
EJECT
Batrane,batrane...Vrei sa mai ejaculezi inca o data?!Nu se mai poate.Miezul Vietii a devenit un mic sambure neputincios.Condoleantele mele.

crydead
04 Jan 2004, 14:29
Bah, da' vestea ca esista shefuinelelorpunctro chiar trebea postata de tzashpe ori, cate o data pentru fiecare episod? :evil:

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

Gaandalf
04 Jan 2004, 14:49
Bah, da' vestea ca esista shefuinelelorpunctro chiar trebea postata de tzashpe ori, cate o data pentru fiecare episod? :evil:

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

e chiar enervant sa vezi opeste tot acelashi topic ... da' nu shtim ce-i cu nebunul ala ...

am vazut site-ul shi nu este nemaipomenit ... prea simplu ... dk chair erau fani MANIACI - cred k puteau sa fac mai multe chestii ...

Gaandalf
04 Jan 2004, 14:51
EJECT
Batrane,batrane...Vrei sa mai ejaculezi inca o data?!Nu se mai poate.Miezul Vietii a devenit un mic sambure neputincios.Condoleantele mele.

Nu mey Marx - condoleantze ptr engleza aia care te-a invatzat nu shtiu care profesor analfabet ...

este un buton la VIDEO-PLAYER - EJECT

hahahahahahaha! - hai k am ras vreo 9 oameni la faza asta ... eshti amuzant ... hai ne mai certam un pic ... mai vreau aberatzii de genu' asta ... :lol: :lol: :lol:

marx
04 Jan 2004, 15:01
EJECT

Nu mey Marx - condoleantze ptr engleza aia care te-a invatzat nu shtiu care profesor analfabet ...

este un buton la VIDEO-PLAYER - EJECT

hahahahahahaha! - hai k am ras vreo 9 oameni la faza asta ... eshti amuzant ... hai ne mai certam un pic ... mai vreau aberatzii de genu' asta ... :lol: :lol: :lol:
Bai fraiere,cate clase ai facut?Ce inseamna " a ejecta"?

Gaandalf
04 Jan 2004, 15:15
:lol: :lol: :lol:

Gaandalf
04 Jan 2004, 15:17
Ladies and gentlemen i give you : Pablo Francisco! if u know who that is Biatch!

:lol: :lol: :lol:

marx
04 Jan 2004, 15:18
EJECT
Pronunciation: i'jekt

Matching Terms: Ejecta, ejection, ejection fraction, ejection seat, Ejectment, ejector, ejector seat

WordNet Dictionary

Definition:

1. [v] eliminate, as of bodily substances
2. [v] cause to come out in a squirt, of liquids
3. [v] put out or expel from a place; "The child was expelled from the classroom"
4. [v] leave an aircraft rapidly, using an ejection seat or capsule

Synonyms: boot out, chuck out, discharge, exclude, expel, expel, force out, kick out, release, squeeze out, squirt, throw out, turf out, turn out

See Also: abort, bleed, blow, bounce, breathe, bump, cough out, cough up, discharge, dislodge, displace, egest, ejaculate, eliminate, emit, eruct, evict, excrete, exit, exorcise, exorcize, expectorate, extravasate, fester, get out, go out, hemorrhage, leave, maturate, move, ovulate, pass, pass off, shed blood, spew, spew out, spit out, spit up, spritz, suppurate

UITE FRAIERE, INVATA!

Gaandalf
04 Jan 2004, 15:30
HaHaHa! Agita-te fraiere in continuare ... k de unul singur te agitzi ...!

Mai pune mana pe o carte ... ssau poate dk mai cauzti vreo definitzie poate mai invetzi TU ceva in +...

Pablo Francisco ladies and gentlemen :lol: :lol: :lol:

marx
04 Jan 2004, 15:37
HaHaHa! Agita-te fraiere in continuare ... k de unul singur te agitzi ...!

Mai pune mana pe o carte ... ssau poate dk mai cauzti vreo definitzie poate mai invetzi TU ceva in +...

Pablo Francisco ladies and gentlemen :lol: :lol: :lol:
Esti doar cenusa,batrane...

Sm�agol-Gollum
22 Feb 2004, 21:34
Ba! Ce tot va certati??Nu e bine..Parca aici trebuia sa vb despre lotr!!

TLD
23 Feb 2004, 20:24
Ba! Ce tot va certati??Nu e bine..Parca aici trebuia sa vb despre lotr!!
Despre lotr se vb in alt topic... Aici era o publicitate pe fata la un site nu cine stie ce... Ma rog s-a cam luat pe aratura pe un topic care era deja iesit din aratura! ;)

Demona
23 Feb 2004, 23:20
Bine ca n-am flashu`...`tui!!! :evil:

raptor
24 Feb 2004, 10:23
{subsemnatul}
*fluiera ca si cum n-ar fi avut nimic de facut in sensul site*