Log in

View Full Version : storyboards unde? cum? cind?

Dariz
03 Jan 2004, 15:51
Ma macina intrebarile astea. Se face asa ceva in Romania? Pentru filme pentru spoturi publicitare pentru clpuri . Daca vreau sa fac storyboards unde ar trebui sa intreb?
Numai bine!

marx
03 Jan 2004, 15:59
Ma macina intrebarile astea. Se face asa ceva in Romania? Pentru filme pentru spoturi publicitare pentru clpuri . Daca vreau sa fac storyboards unde ar trebui sa intreb?
Numai bine!
Daca ai pile,oricand si oriunde.

Dariz
03 Jan 2004, 16:03
si daca nu ai pile? Unde pot sa imi prezint 'marfa'?

marx
03 Jan 2004, 16:08
In locul stiut.

Dariz
03 Jan 2004, 16:15
faci haz de oamenii necajitzi vad eu !!!:)

marx
03 Jan 2004, 16:18
faci haz de oamenii necajitzi vad eu !!!:)
Sarmane Dionis,scuze,Dariz,eu fac glume mai bune decat face viata cu noi.

Dariz
03 Jan 2004, 16:19
hahaha!!!! vad ca faci haz de oamenii necajiti!!!! stiut! dar nu de mine! Numeste-l rogu-te!

marx
03 Jan 2004, 16:24
hahaha!!!! vad ca faci haz de oamenii necajiti!!!! stiut! dar nu de mine! Numeste-l rogu-te!
Eu nu fac "haz" de nimeni,eu decat raspund in dimensiuni diferite. te-ai oferit voluntar ca "om necajit" si intrebarea ultima ar trebui sa-si gaseasca raspunsul la tine.

Dariz
03 Jan 2004, 16:25
scuze pt repetitzia neintentzionata cu oamenii necajitzi. Nu mi-am dat seama ca a mai fost inca o data afisat mesajul! Intrebarea ramine!!! Unde?

marx
03 Jan 2004, 16:29
Intrebarea ramine!!! Unde?
Nu stii nici o adresa a unei firme de AD?Nici eu nu stiu,dar poti cauta pe net.Sau poti sa astepti sa-ti raspunda careva mai in tema.Desi, in mare, daca ai pile,poti sa intri lejer pe post de copyrighter(:roll:).

Dariz
03 Jan 2004, 16:35
Acum chiar ca e de ris!!! Sunt la un net cafe si se uita lumea la mine cum rid de unul singur!!! Parca joc un quest...si raspunsul se afla in mine!!!!! Nu se afla in mine pentru ca se afla altundeva. E singurul lucru care nu se afla in mine. Deci unde: la tine, in sua, pe marte unde? Cine are nevoie de asa ceva? Sunt talentat zic eu si vreau sa fac ceva cu talentul asta. N-are nimeni nevoie de chestia 'asta' de ii zic eu talent?Sau e prea mult talent in romania si este piatza suprasaturata care este raspunsul?

marx
03 Jan 2004, 16:43
Deci unde: la tine, in sua, pe marte unde? Cine are nevoie de asa ceva? Sunt talentat zic eu si vreau sa fac ceva cu talentul asta. N-are nimeni nevoie de chestia 'asta' de ii zic eu talent?Sau e prea mult talent in romania si este piatza suprasaturata care este raspunsul?
Bai esti naiv(nu ca eu n-as fi!),dar talentul e ultimul lucru care conteaza in tara asta.

Dariz
03 Jan 2004, 16:45
stai sa ne intzelegem!(eu raspund icu intirziere pt ca merge netul f.prost) Nu despre copyrighter e vb. Sau poate nu stiu eu despre ce este vorba atunci. Eu ma gindesc la ceva genu' desene ce ilustreaza care este actziunea sau unde este pos. camerei etc Eu la asta ma refer cind spun storyboards. Sau nu despre asta e vb?

marx
03 Jan 2004, 16:52
stai sa ne intzelegem!(eu raspund icu intirziere pt ca merge netul f.prost) Nu despre copyrighter e vb. Sau poate nu stiu eu despre ce este vorba atunci. Eu ma gindesc la ceva genu' desene ce ilustreaza care este actziunea sau unde este pos. camerei etc Eu la asta ma refer cind spun storyboards. Sau nu despre asta e vb?
Eu ma refeream la orice post dintr-o agentie.Sfatul meu e sa-ti faci o mapa de prezentare si sa incepi sa bati la usa agentiilor mici.Eu nu vorbesc decat din auzite,ceva sigur nu-ti pot argumenta.

Dariz
03 Jan 2004, 17:00
mmmm.intzeleg!!! Multzumesc pentru sfat. Poate ca totusi stie cineva ceva mai suculent. O mapa as avea de aratat.

marx
03 Jan 2004, 17:03
Poate ca totusi stie cineva ceva mai suculent.
Bai,stiu o tipesa-tigresa ce se imbaiaza doar in juice de portocale.Si e plina de talente naturale....

Dariz
03 Jan 2004, 17:09
scump? :D

marx
03 Jan 2004, 17:15
scump? :D
Da, e o scumpete.Si e f talentata.Poate sa-ti faca o mapa cu 68 de pozitii,toate in grad de dificultate intens.La 69 se impotmoleste brusc.

Ambra Blu
03 Jan 2004, 19:50
doctore, ce pula mea o dai in basini de-astea cu artistii?
un sotryboard e platit cu 4-500 de mii, depinde de agentii, pt ca de obicei aduc oameni din afara, doa pt proiecte (de la tonitza, de la facultatea lor de pictori) etc

marx
04 Jan 2004, 11:39
doctore, ce **** mea o dai in basini de-astea cu artistii?
un sotryboard e platit cu 4-500 de mii, depinde de agentii, pt ca de obicei aduc oameni din afara, doa pt proiecte (de la tonitza, de la facultatea lor de pictori) etc
Si ce, artistii astia nu au pula?Sau ei o fuck cu pensula?
Aplic decat un subterfugiu stimulativ sa le reconfortez imaginatia.

crydead
04 Jan 2004, 14:08
Masinile fara dotari au, de exemplu, grila de la boxe, dar inauntru e gol.
Cam asea si cu multi hartishti.

-----------------------
Vitorul suna ocupat.

marx
04 Jan 2004, 14:15
Masinile fara dotari au, de exemplu, gila de la boxe, dar inauntru e gol.
Cam asea si cu multi hartishti.

Nu esti deloc stimulativ. :P

crydead
04 Jan 2004, 14:22
Nu m-ai vazut dezbracat. :oops:

---------------------------
Viitorul suna ocupat.

marx
04 Jan 2004, 14:33
Nu m-ai vazut dezbracat. :oops:

Ai probleme pudibonde?

crydead
04 Jan 2004, 14:39
Nu sunt deloc pudibond, James Pudibond.
Sunt eschibitzionist, ushor peeper si vag flasher.

------------------------
Viitorul suna ocupat.

marx
04 Jan 2004, 14:47
Nu sunt deloc pudibond, James Pudibond.
Sunt eschibitzionist, ushor peeper si vag flasher.

Cata reclama erectila!!! :o

crydead
04 Jan 2004, 14:50
Tzi se pare. Nu mai sunt fetele alea care sa iubeasca cu adevarat un flasher. :P

-------------------------
Viitorul suna ocupat.

marx
04 Jan 2004, 14:55
Tzi se pare. Nu mai sunt fetele alea care sa iubeasca cu adevarat un flasher. :P

Dulce melancolie....

crydead
04 Jan 2004, 15:02
Da, Marx, asta numesc eu fericire: un strop de melancolie si neshte erectie.

Viitorul suna ocupat.

marx
04 Jan 2004, 15:07

Sublim.

crydead
04 Jan 2004, 15:08
Sau era... neshte erectie si cativa stropi de melancolie? :roll:

Gaandalf
04 Jan 2004, 15:12

Viitorul suna ocupat.

Io cred k Marx este vreun frustrat sexual din moment ce nu-i merge mintea numai la ejaculare - k el se agita shi cu mine numai k la Cinematografia Romaneasca ... shi alte chestii ... shi vine shi ishi varsa pe aicea stresu' ... :lol:

marx
04 Jan 2004, 15:12
Sau era... neshte erectie si cativa stropi de melancolie? :roll:
Acum se schimba viziunea. Esti un New-Casanova-Age.

Dariz
04 Jan 2004, 16:05
aiiiiiiii......ce se intimpla aici ???Are careva raspuns la intrebarea mea???

crydead
04 Jan 2004, 16:06
Firme de productie AV, agentii de publicitate.

Dariz
04 Jan 2004, 16:44
cred ca la firme de ad mai putzin. Acum este la moda arta digitala. Sa incerc la firme de prod Av. Pot gasi pe net info despre asesti firm sau cum?

crydead
04 Jan 2004, 16:52
N-are nici o legatura arta digitala cu desenarea storyboard-urilor.
Exista nishte softuri pentru desenarea storyboard-urilor. Nu shtiu ce pot sa faca si nici macar cum se numesc, dar nu cred ca sunt mai utile decat o tableta grafica.

O lista cu agentii de publicitate si fime de productie AV gasesti, de exemplu, aici: http://www.adacademy.ro

------------------------
Viitorul suna ocupat.

Ambra Blu
05 Jan 2004, 11:30
intra si pe zoetropestudios.com la sexiunea storyboards si o sa vezi ceva storyboards samples, ranging from fine digital artistry to sound drawings on paper.
enjoint.