Log in

View Full Version : Which One Did You Like Best ?

Gaandalf
03 Jan 2004, 01:06
Simplu shi k la carte ...

Aici nu mai exista manarii, sau conturi false ... pur shi simplu ... se voteaza cel mai tare din parcare - hai sa vedem :

Gaandalf
03 Jan 2004, 03:06
Nu shtiu de ce am impresia k o sa iasa Return Of the King - cel mai tare din parcare ... pur si simplu este o mica intuitzie ...

:o

Nightwane
03 Jan 2004, 14:09
pai si eu cred k o sa iasa ala pt. k e cel mai "fresh" :D

Dan Gerose
03 Jan 2004, 14:39
Mi-e greu sa ma hotarasc, daca nu cumva chiar primul e cel mai bun. Poate si pentru marea surpriza (placuta) pe care mi-a provocat-o prin aparitia lui. In timp ce pentru Return of the King aveam asteptari poate prea mari (si doar in parte satisfacute !).

PoliFanAthic
03 Jan 2004, 18:31
Dintre primul si al doilea, eu aleg 2. Dar sunt curios ce-o fi acuma, spre final.

TuDy_^
03 Jan 2004, 20:50
Dupa parerea mea Lordu` III a fost cu muuuuult peste primele 2...asa mi` s`a parut mie... 8)

Demona
03 Jan 2004, 21:39
Nu pot sa fac absolut nici un comentariu!!! BESTIAL...

ricutza
05 Jan 2004, 00:44
mie tot primul mi-a palcut cel mai mult!2-ul mi-a placut cel mai putin...a fost oarecum o dezamagire...bine, n-avea nici inceput nici sfarsit deci e oarecum justificat...dar nu stiu...
in 1 mi s-a parut mult mai mare tensiunea...tin minte si acum faza cu caii....si mi se parea ca ii prinde in fiecare secunda...super marfa!

Mifune
05 Jan 2004, 11:13
Fellowship m-a socat cand a aparut asa ca pe el l-am votat. Cea mai tare faza este moartea lui Boromir - excelent realizata si cursa lui Arwen cu Frodo - mai are rost sa mentionez scena cand Nazgulii o iau pe cocoasa rau de tot ?

Demona
08 Jan 2004, 08:26
cursa lui Arwen cu Frodo

..Dar shtii ca de fapt aia era cursa lui Glorfindel cu Frodo. Asta a fost "adaptare" a la PeeJay! :D But who cares anyway? LOTR still rulzzz!!!

THE VOID
08 Jan 2004, 10:21
Glorfindel nefiind cel din Gondolin,dupa cum am crezut eu prima data cand am citit LOTR.Am votat cu Fellowship,in caz ca intereseaza pe cineva.Si chiar in cazul in care nu intereseaza.

Persephone
08 Jan 2004, 23:05
Long time no see ! Pai eu cica am votat cu The Return of the King ! Why ? Isn't it obvious ? In primul rand a fost finalul perfect la o poveste incredibila. In al doilea rand a raspuns la multe intrebari si a dezvaluit multe lucruri. Si in al treilea rand......cuz it was f.....n' great !!! Need I say more ?

Demona
09 Jan 2004, 06:43
Glorfindel nefiind cel din Gondolin,dupa cum am crezut eu prima data cand am citit LOTR.Am votat cu Fellowship,in caz ca intereseaza pe cineva.Si chiar in cazul in care nu intereseaza.

Nu, e cel din Rivedell, "trimisul special" al lui Elrond, sa-l caute pe Frodo & Co! :)

Demona
09 Jan 2004, 06:44
Long time no see ! Pai eu cica am votat cu The Return of the King ! Why ? Isn't it obvious ? In primul rand a fost finalul perfect la o poveste incredibila. In al doilea rand a raspuns la multe intrebari si a dezvaluit multe lucruri. Si in al treilea rand......cuz it was f.....n' great !!! Need I say more ?

Oooiiiiiiiiiiiiiooooooooooo! Lume noua! Pasarea noptzii s-a intors! ;) Welcome back to ya! ;)

THE VOID
09 Jan 2004, 13:41

Nu, e cel din Rivedell, "trimisul special" al lui Elrond, sa-l caute pe Frodo & Co! :)

Da stiu-asta ziceam shy eu...ma umflam un pic in pene kum k sa se inteleaga k am citit si silmarillionu' :lol: :lol:

Demona
09 Jan 2004, 14:41
Da stiu-asta ziceam shy eu...ma umflam un pic in pene kum k sa se inteleaga k am citit si silmarillionu' :lol: :lol:

Haha! ;) Bey, daca ai citit shi Silmarillion-ul potzi sa te umfli cat vrei! Ai tot dreptul! ;)

(*) Keep the LOTR Pride alive! (*)

Akasha
09 Jan 2004, 15:14
vad ca tot va duelati cine a citit ce shi cat.am ajuns shi eu "buburuza agresiva"(merci Demona de porecla) sa ma duelez cu voi...eu am citit primul volum din LOTR.ieri seara l-am finish!who's the best now? ;)

Evanescence
09 Jan 2004, 16:37
uite surorile pe forum...

cat despre LOTR,am ramas profund marcata de film.cred ca o sa-mi tatuez ceva in limba elfilor pe mine sau rune "pitice". chiar vroiam tatuaj, acum sunt sigura ce vreau!

Demona stii cumva cum se spune si cum se scrie numele meu pe elfa?

Gaandalf
09 Jan 2004, 16:59

aloooooo ma sperii! This is not my friend! ce-i cu avataru' ala? OH MY GOD! de cand ai devenit tu asha agresiva ... se pare ca "raceala" aia tzi-a priit sau poate k nu ?

m-ai speriat sau mai bine shocat ... anyways 10x 4 that thing with MITHRANDIR ... but me hates u cuz u did not wanna go see "The HERO!"

Demona
09 Jan 2004, 18:17
vad ca tot va duelati cine a citit ce shi cat.am ajuns shi eu "buburuza agresiva"(merci Demona de porecla) sa ma duelez cu voi...eu am citit primul volum din LOTR.ieri seara l-am finish!who's the best now? ;)

Ooooooooooiiiiiiiiiio!!! Akashaaaaaaaaaa! Tu...buburuza agresiva! :) Felicitari! Mai ai 2 shi eshti om! ;) Nu te supara de porecla, pentru ca tu eshi buburuza mea agresiva! :)

Demona
09 Jan 2004, 18:20

...well I do actually, dar cred ca daca eshti un adevarat fan o sa aflii singura cum se spune shi cum se scrie. Gaandalf asha a aflat shi acum e fericit!

Gaandalf
09 Jan 2004, 18:36

...well I do actually, dar cred ca daca eshti un adevarat fan o sa aflii singura cum se spune shi cum se scrie. Gaandalf asha a aflat shi acum e fericit!

true .. true ... ea a vazut dk am scris corect ... my teacher ... :wink:

TLD
09 Jan 2004, 18:40
:lol: :lol: :lol: La mine e f. greu cred... Tre sa aflu doar 3 litere din alfabetu lu legolas ala :lol: :lol: :lol:

Demona
09 Jan 2004, 18:48
:lol: :lol: :lol: La mine e f. greu cred... Tre sa aflu doar 3 litere din alfabetu lu legolas ala :lol: :lol: :lol:

..true...true...dar daca ai shtii ce litere ai "telede'-ule...plus ca la tine sunt majuscule...ai un "apostrof", "virgula" mai mare shi un "trifoi"..mic...cam asha arata...ale tale... :P

TLD
09 Jan 2004, 18:50

..true...true...dar daca ai shtii ce litere ai "telede'-ule...plus ca la tine sunt majuscule...ai un "apostrof", "virgula" mai mare shi un "trifoi"..mic...cam asha arata...ale tale... :P
Cum? In elfa sunt trifla si virgula? Am ajuns rau! Legolase te injur de nu te vezi cu elfa ta... :lol:

Demona
09 Jan 2004, 18:51
true .. true ... ea a vazut dk am scris corect ... my teacher ... :wink:

I'm very pround of you young Elf-Pedawan! I see you learn to use the Force! You will become a fine Rivendell-Jedi-Knight! Elrond will be so pround of you. He already sees you like his own son! Now go young Elf-Pedawan! ;)

Gaandalf
09 Jan 2004, 18:57
I'm very pround of you young Elf-Pedawan! I see you learn to use the Force! You will become a fine Rivendell-Jedi-Knight! Elrond will be so pround of you. He already sees you like his own son! Now go young Elf-Pedawan! ;)

Thank You my master ... hearing you speak this way about me brings warm feelings to my heart! I shall try to serve you as you see fit!

Demona
09 Jan 2004, 19:02
Thank You my master ... hearing you speak this way about me brings warm feelings to my heart! I shall try to serve you as you see fit!

I'm glad to hear that young Elf-Pedawan! Your loyality will be well payed!
May the Valar protect you!

TLD
09 Jan 2004, 19:06
Mdea... CIUDATE RAU numele astea elfesti.. Ciudata limba.. And all za shit! :lol:

Gaandalf
09 Jan 2004, 19:13

I'm glad to hear that young Elf-Pedawan! Your loyality will be well payed!
May the Valar protect you!

Cred k o sa pun faza asta in parodia de la LOTR ... kred k ar prinde bine la public ... :lol:

Persephone
09 Jan 2004, 22:21
aloooooo ma sperii! This is not my friend! ce-i cu avataru' ala? OH MY GOD! de cand ai devenit tu asha agresiva ... se pare ca "raceala" aia tzi-a priit sau poate k nu ?

m-ai speriat sau mai bine shocat ... anyways 10x 4 that thing with MITHRANDIR ... but me hates u cuz u did not wanna go see "The HERO!"

Ce avatar ? E acelasi dintotdeauna....nothing's changed !

You're welcome for the MITHRANDIR thingy. I still know , don't I ? :wink:

Yeah yeah.....I hate u 2 !

Akasha
10 Jan 2004, 06:48
ce parodie?avem totzi dreptul sa scriem la ea? :D

TLD
10 Jan 2004, 06:50
Gandalf - maiestru de onoruri la parodia LOTR
TLD adik je - maiestru la aprodia MATRIX si nu numai se amesteca nimeni. Astea-s treburi in familie, ca-n mafie... :lol:

Akasha
10 Jan 2004, 06:56
Gandalf - maiestru de onoruri la parodia LOTR
TLD adik je - maiestru la aprodia MATRIX si nu numai se amesteca nimeni. Astea-s treburi in familie, ca-n mafie... :lol:

o sa-mi las "semanatura" pe acolo... 8)

Demona
10 Jan 2004, 08:54
o sa-mi las "semanatura" pe acolo... 8)

Let's rock!!!

PoliFanAthic
10 Jan 2004, 09:14
Eu cred ca cea mai interesanta si originala parte a fost cea de-a doua. Prima a fost cea mai plictisitoare in timp ce a treia...parca o cam tot vazusem undeva.

Adrenaline
10 Jan 2004, 09:38
Vazut,placut se va revedea!

Tank
10 Jan 2004, 13:09
Return of the King e cea mai super parte din trilogie!!!

Gaandalf
10 Jan 2004, 19:49
The "PARODIA" isss mine , my own.... my prrrrrecioussss! :x

TLD
10 Jan 2004, 21:26
La fel si je!!! Numai ca eu fac draci dak se baga cineva in treaba mea la matrix! :lol:

Demona
11 Jan 2004, 14:43
Where's the fun in that guys? :evil:

Gaandalf
12 Jan 2004, 13:03
Where's the fun in that guys? :evil:

i know! We just be havin' sum fun round here that's all!

Gaandalf
12 Jan 2004, 13:12
La fel si je!!! Numai ca eu fac draci dak se baga cineva in treaba mea la matrix! :lol:

opa! shi TLD se schimba ... de la Smith la NEo ... wow! cum de s-a intamplat asha ceva ... ? ma mira .. el dedicat akolo 100% lu' LORD ELROND shi akuma ce vad NEO ?

TLD
12 Jan 2004, 16:46

opa! shi TLD se schimba ... de la Smith la NEo ... wow! cum de s-a intamplat asha ceva ... ? ma mira .. el dedicat akolo 100% lu' LORD ELROND shi akuma ce vad NEO ?

Ehhh... Imi place faza cand Neo ii arata lu smith : " Hai vino-ncoa! Da cei mai bun"... Aici face za thing :lol: Pe moment asta imi super place... :P

Gaandalf
15 Jan 2004, 17:28
Adevaru e k faza din film in kre se bat ei in intuneric shi e reflectat putzin lumina - e magnifica ... mi-a plakut la nebunie ....

Nu mai apare odata varianta Dvd Rip sa il avem shi noi akasa ?

TLD
15 Jan 2004, 18:22
Pai dak au amanat aparitia dvd-ului pt aprilie 6 :cry: Normal ca nu a aparut inca nimik bun pe piata neagra! :lol: :lol: :lol:

Devil
16 Jan 2004, 10:49
VOTEZ PENTRU INTOARCEREA REGELUI

NU MAI AM CUVINTE , INCA NU MI-AM REVENIT, VREAU SA SCRIU O MULTIME DE LUCRURI DA NU REUSESC SA SCOT NIMIC, NICI MACAR DIN BURTA.

AMSA IAU SI CARTILE SA LE CITESC CA NU MAI TINE TREABA

Demona
16 Jan 2004, 16:20

NU MAI AM CUVINTE , INCA NU MI-AM REVENIT, VREAU SA SCRIU O MULTIME DE LUCRURI DA NU REUSESC SA SCOT NIMIC, NICI MACAR DIN BURTA.

Virusul ishi face de lucru...I'm proud of you Devil! :)

Gaandalf
16 Jan 2004, 17:06

inca un om de al nostru ... foarte bine ... tot asha .... :lol:

Demona
16 Jan 2004, 17:40
;)

Undomiel
17 Jan 2004, 11:05
as fi vrut sa votez toate 3 partile,dar am ramas totusi la ultima parte,pentru ca e cea mai complexa.

Demona
17 Jan 2004, 11:11
Da, intradevar ultima parte a trilogiei este cea mai complexa si cea mai apropiata de carte. Greu cu votul asta, dar se pare ca pana acum "Return of the King" conduce.

Gaandalf
17 Jan 2004, 15:10
Da, intradevar ultima parte a trilogiei este cea mai complexa si cea mai apropiata de carte. Greu cu votul asta, dar se pare ca pana acum "Return of the King" conduce.

Fellowship de fiekre data knd il vad pe gandalf cum se duce in hau shi Frodo cum plange dupa el - mi se rupe sufletu shi knd moare boromir ... :cry: deci ala o sa ramanaa in sufletu meu ...

Return Of The King - speech-ul lui Theoden ... Faramir VS Denethor sa nu mai zic de SAm shi Frodo :"I can't carry it for you Mr Frodo but i CAN CARRY YOU" - m-am rupt akolo de plans + miii de alte faze ...

cred k in curand o sa ajung la topul asta

1 -FOTR
2 - ROTK
3 - TTT

FOTR RULZZZZZ!

Demona
17 Jan 2004, 15:58
Well actually LOTR Rulzzz! :lol:

Gaandalf
17 Jan 2004, 16:04

Can't argue with that ... but there are some people who don't agree ... and they think we are sooooo wrong! It's quite laim ...

Demona
17 Jan 2004, 16:32
Can't argue with that ... but there are some people who don't agree ... and they think we are sooooo wrong! It's quite laim ...

And who cares about them?!

Undomiel
18 Jan 2004, 14:39

It does! :lol:

Gaandalf
18 Jan 2004, 15:16

It does! :lol:

It truly does ... it really really does!

Demona
18 Jan 2004, 15:27
Am continuat cam mult cu chestia asta...:roll:

PoliFanAthic
19 Jan 2004, 13:47
Astazi, va "imita" imdb: http://www.imdb.com/poll/[/url]

Gaandalf
19 Jan 2004, 15:58
Astazi, va "imita" imdb: http://www.imdb.com/poll/[/url]

Mie de ce nu-mi incarca pagina ? + imi da eroare la ea ... why ?

aditza2004
21 Jan 2004, 10:06
Eu cred ca cel mai bun lord of the rings este the two towers..pt ca a fost mult mai frumos realizat depat primul si .... poate ca al 3-lea e mai bn..dar eu tot TTT prefer.. :D

Demona
23 Jan 2004, 15:50
Bun shi asha! :)

regedit
26 Jan 2004, 08:30
am votat 2t pentru asltul de la hd mi se pare cel mai reusit din toata trilogia. eu nu am intzeles decat partea de actiune a acestui film, intzelesurile filozofice ramanand pentru altiimai doritotri de asa ceva (de obiecei mai tineri).

Demona
28 Jan 2004, 19:46
am votat 2t pentru asltul de la hd mi se pare cel mai reusit din toata trilogia. eu nu am intzeles decat partea de actiune a acestui film, intzelesurile filozofice ramanand pentru altiimai doritotri de asa ceva (de obiecei mai tineri).

Intzelesuri filozofice...las` ca tocmai gasisem un site in care era faza cu D-zeu shi LOTR! :) Nu exista film la Hollywood, care sa nu fie apoi discutat de diferitzi ca are legaturi cu Divinitatea. Nu ca am o problema cu ea, but I'm pretty much sick of it! Cand FotR a fost lansat au mai aparut zvonuri ca de fapt LOTR e un fel de cod pentru hackeri shi stuff like this!

Galadriel_queen
14 Jun 2004, 17:16
The third is definitely the best. Finaly I get to see that stupid but al so much wanted ring destroyed. :happy: