View Full Version : The Lord Of The Rings - The Return Of The King
Acest film a fost lansat in 17 decembrie 2003 dar a ajuns la noi deabia in 2 ianuarie 2004. Este un film foarte frumos care daca nu il vezi te poti considera un ( sa nu spun ce ). Eu il consider un MUST SEE si asa si trebuie sa fie. Pentru toti cei care au vazut ripp-ul deja ( adika acela pe computer ) vreau sa le spun ca sunt dea dreptul niste aiuriti. NU MERITA ! In cinematograf gasesti adevarata valoare a acestuia. Este o capodopera in viata. Fie ca nu va place sau nu...va invit sadiscuta pe acest forum despre ( din pacate ) ultima aventura a lor...
ultras_sportul
03 Jan 2004, 02:20
Un film de nota 9 pe ansamblu:
10 pentru efecte speciale
10 pentru imagine si imagini :)
9 pentru coloana sonora
10 pentru costume si machiaj
8 pentru scenariu (sunt unele chestii inventate fata de romanul lui Tolkien)
8 pentru regie (sunt scene prea lungi in finalul filmului, poate unii le apreciaza dar... )
Oricum episodul 3 este un corolar pe masura primelor doua. Un film care merita vazut in fiecare an, asa ca recomand pastrarea lui in colectia personala cand va apare pe DVD.....
Pe o scara de 5 (*) , 4.5 (*) sunt meritate cu prisosinta....
ricutza
03 Jan 2004, 02:43
sa inteleg ca doar asta conteaza la un film?hmmm...cam putin!
da...si eu cred ca filmul merita vazut mai ales de persoanele care au vazut 1 si 2...si merita sa fie vazut la Mall!
ultras_sportul
03 Jan 2004, 03:18
Personajele si actorii din film mi-au devenit cu timpul atat de simpatici incat interpretarea lor mi se pare firesc sa fie notata cu foarte bine, asa ca incerc sa fiu cat mai obiectiv atunci cand ma refer la evolutii individuale ale actorilor....
Am fost si eu la premiera filmului si drept sa spun mi sa parut mult peste asteptarile mele. Drept sa spun si eu m-am obisnuit cu actorii, si mai ales cu personajele pe care le interpreteaza. Vazand acest ultim film, mi sa parut ca are unele tendinte de comdie ( am glumit, bineinteles ). Si apropo de coloana sonora, este de nota 10 nu una mai slaba. De fapt tot filmul este de nota 10+. Acest film trebuie vazut prima data neaaparat la cinematograf ( si nu obligatoriu la mall ) deoarece acolo este adevarata atmosfera. Nu zic ca si acasa nu este misto. Stai cu prietenii, mai discutati,... dar asta in masura ce ai DVD-ul ( deoarece caseta video este deja expirata, sorry ) si ( ori ) ai ripp-ul. Dar bineinteles ca trebuie sa ai un monitor ( sau un ecran de televizor ) cu diagonala cat mai mare, si sistem audio pe masura. Poate din cauza asta am facut deja rost de ripp ( caci DVD-ul inca nu a fost lansat ) si, cand am ajuns acasa de la cinematograf, m-am uitat inca o data la el, dar oricum, fara aceasi atmosfera ( nu ca nu as putea sa fac rost de ea :) ). Poate ca acest film nu va mai lua oscaruri sau nu mai stiu ce, dar daca ar fi dupa mine, le-ar lua pe toate.
Dan Gerose
03 Jan 2004, 14:54
Pacat de multe lungimi oarecum nejustificate. Bataliile, in schimb, impresionante ! Cred ca merita nota 8,5.
Nu stiu ce v-a entuziasmat asa mult la acest ultim episod. N-a fost nici mia bun, nici mai slab ca cele anterioare. Au lalait-o la sfirsit, dar era relativ normal. Nu m-a impresionat in mod deosebit muzica din film. Efectele au fost intr-adevar meseriase, aici merita 10 puncte. Eu l-am vazut la Glendale, nu la Mall si a fost ok.
Scorpion
04 Jan 2004, 09:04
Sfarsitul era normal sa fie atat de lung, avand in vedere ca acesta ocupa jumatate din carte.
Gaandalf
04 Jan 2004, 12:03
Multa lume a zis k a fost prea lacrimogen : io m-am rupt de plans la faza cu Sam shi Frodo :
"Then Let us get rid of it once and for all... I can't carry IT for YOU Mr Frodo ... But I can carry YOU!"
"Don't Go where I can't follow!"
"No ... IT is YOU Sam ... YOU have to go ........ Go HOME SAM!"
"Farewell my brave hobbits! I will not say do NOT weep!"
"My friends! YOU BOW TO NOONE!"
"YOU wish i was in Boromir's place?... and i would be dead ?"
Nici nu vreau sa ma gandesc dk mai sunt faze de genu' asta shi in varianta extinsa ...
ricutza
05 Jan 2004, 00:59
ai dreptate cu fazele astea...si pe mine m-au impresionat foarte tare...
nu vreau sa ma gandesc cu erau in carte....
MitSaip
05 Jan 2004, 15:40
O trilogie ce intra in istorie.
Chiar daca sunt un fan Matrix recunosc superioritatea trilogiei LOTR.
Un film de calitate prin toate cele 3 parti...
Un film pe care il voi putea face cadou si copiilor mei peste 10 ani si vor fi entuziasmati de el si peste 25 de ani.
O trilogie super care intra alaturi de Star Wars in istorie ca si trilogii super reusite...( sory pt fanii Matrix si Terminator dar acele trilogii au prea multe lipsuri )
Din pacate nu am vazut filmul (inca) dar intentionez sa-l vad cat de curand. Sincer, ma astept la mai mult decat "Matrix III".
Acum nu vreau sa-mi spuneti tot filmul, sau cu atat mai putin cum se termina, dar totusi, va intreb: se termina, nu? adica nu are un sfarsit d'ala ambiguu, sa raman cum au ramas unii la prima parte, cand nu stiau ca urmeaza celelalte parti, nu? Spuneti ca nu.
Ca tot s-a vorbit de Oscare, ce ziceti? iar ia pt. efecte speciale?
emanuel
06 Jan 2004, 14:54
De data asta se termina, fara drept de apel! :lol:
Iar la oscar... Categoric ia pt efecte ;) NU are competitori...la premiile alea ratate...
Gaandalf
06 Jan 2004, 18:38
Iar la oscar... Categoric ia pt efecte ;) NU are competitori...la premiile alea ratate...
Io vreau sa fie nominalizat Sean Astin - la BEST ACTOR!
THE VOID
08 Jan 2004, 10:31
Merita Oscarul.Rasplata pentru sapte ani de munca(desigur,pe langa milioanele incasate si fericirea fanilor).
Gaandalf
08 Jan 2004, 12:08
Merita Oscarul.Rasplata pentru sapte ani de munca(desigur,pe langa milioanele incasate si fericirea fanilor).
si o sa-i dea oscau varzaii aia de la Hollywood nd o sa vina noua generatzie atuncea poate ... akuma ... mai dainuie shi aia de prin 1800...
ramanem cu sperantza...
vreau si io nominalizatii la Oscar, ca nu gasesc pe nicaieri. Si nu ma trimiteti la oscar.com ca imi arata doar liste. la cunostintele mele, nu pricep nimic. ex. vreu, la personaje, sa arate si filmele in care au jucat, nu asa, doar numele.
THE VOID
08 Jan 2004, 15:09
Intai sa vedem Globurile.
Gaandalf
09 Jan 2004, 17:42
Intai sa vedem Globurile.
Cine shtie ce o sa iasa akolo ... da aia din cate shtiu sunt mai cu capul pe umeri ... asha k no fear there ... la varzaii aia de la Oscarurui ma ashtept la o faza de tot kakatul ...
PoliFanAthic
10 Jan 2004, 09:29
Fanii vor ramane fani, detractorii vor ramane detractori. Filmul este in mare ok, cu destule parti neinteresante, inutile si chiar patetice(ca sa nu spun ce mutre facea Deagol la inceput, ca imi venea deja sa ma scol si sa plec). Exista, evident, si cel putin doua scene foarte bine realizate: plecarea in lupta a lui Faramir(sper ca asa il chema) respectiv o particica din sfarsit. Se vehiculeaza tot felul de idei, despre prietenie, unitate, etc, dar mie imi plac mai mult filmele care se axeaza pe om si nu pe circumstantele care il definesc. Nu sunt nici incantat de perfectiunea cu care se termina filmul, care macar are un strop de "lectie de viata" in ea, dar cam atat...
Nu pot sa fiu de acord cu cei care spun ca ar trebui vazut la cinematograf. Aici(TM) sa te doara oasele, daca nu si altceva, dupa peste trei ore de stat pe scaune relativ incomode. Si daca treci peste asta, te rogi Domnului(daca esti fan, evident) sa nu nimeresti prea multi destepti care sa faca in real time misto de film. Caci se poate.
Mi se pare o prostie sa dai Oscarurile doar pentru cat se lucreaza. Asta-i ideea romanului, mult si ineficient. Filmul nu poate fi comparat cu Lost in Translation, care este pe alt nivel si care urmareste, intr-un fel, alte scopuri. Scenele de lupta sunt insa impresionante, trebuie sa recunosc, dar daca a primit oscarul pentru filmele doi si unu, chiar nu inteleg de ce l-ar primii si acuma, cand mare diferenta nu a fost.
Per total, 7.5/10
Ionutz55
11 Jan 2004, 19:31
Parerea mea este ca trilogia L. of the Rings este de (*) (*) (*) (*) (*) Daca o luam asa povestea e geniala . Filmul asta ar trebui sa fie cum au fost Star Wars-urile pe vremea lor 8)
PoliFanAthic
11 Jan 2004, 20:03
In asa un hal au fost SW la vremea lor? :-?
morpheus
12 Jan 2004, 12:42
Parerea mea este ca trilogia L. of the Rings este de (*) (*) (*) (*) (*) Daca o luam asa povestea e geniala . Filmul asta ar trebui sa fie cum au fost Star Wars-urile pe vremea lor 8)
Mai usor cu superlativele... nici nu se poate compara LOTR cu Star-Wars... Nu stiu ce vi s-a parut chiar asa de genial... E un film potrivit pentru anumite esantioane... A fost muuuult prea tras de coada... puteau sa termine in 2 ore... si pe DVD cica e 5 ore... oare cine are atata rabdare???
Probabil ca o sa ia cateva Oscaruri pt efecete vizuale, sonore, imagine ,...etc poate pt regizor... (sper ca nu)... pentru cel mai bun film in nici un caz...
Gaandalf
12 Jan 2004, 13:33
io cred a ajuns la rangul lui Star Wars de pe vremea aiaa ... mai ramane de vazut ce scoate akuma in 2005 Luas cu Star Wars ...
ma mir k mai e cineva kre ia apararea la Star Wars k pe aicea nu prea sunt fani! :o
PoliFanAthic
12 Jan 2004, 13:38
Pentru mine LoTR nu se ridica mai sus de noile filme SW. Care, intre noi fie vorba, sunt cam :(
Gaandalf
12 Jan 2004, 13:42
Pentru mine LoTR nu se ridica mai sus de noile filme SW. Care, intre noi fie vorba, sunt cam :(
Nu o sa incerc sa te contrazic ptr k mie imi plac Star Wars la greu!
snatchro
12 Jan 2004, 18:30
In primul rand... merita sa fie vazut la Mall!l-am vazut la Glendale! se aude foarte bine si nu te arde asa rau la buzunar.
Doi... Gaandalf... si eu sunt un fan Star Wars... de-abia astept 2005.
Trei...
La subiect:
Aceasta a treia parte nu stiu de ce, mi s-a parut mai slaba decat primele doua, personal considerand prima parte cea mai reusita. Nu prea merita Oscaruri -- doar la sunet si eventual efecte vizuale. Coloana sonora inca n-am auzit-o. Dar, fiind o tragedie, prefer sa privesc filmele ca un intreg. O trilogie foarte frumoasa, care cu siguranta va ramane in istoria celei de-a saptea arte.
Dar, pana la urma n-am inteles: ce cauta Christopher Lee pe afisul ultimei parti si de ce acesta arata asa de prost imprimat? (sau mi s-a parut mie doar?)
Oricum, nota 9/10, adica aproape de perfectiune pentru aceste toate trei filme.
THE VOID
12 Jan 2004, 19:24
Nu e prost imprimat,ci are un efect 'care-aduce-a-afis-facut-intrucatva-de-mana'.Mie personal mi se pare destul de reusit.
emanuel
13 Jan 2004, 09:59
Dar, pana la urma n-am inteles: ce cauta Christopher Lee pe afisul ultimei parti si de ce acesta arata asa de prost imprimat? (sau mi s-a parut mie doar?)
Unde l-ai vazut tu pe Christopher Lee pe afisul de la Return of the King, ca nu e!????
Christopher Lee = Saruman! poate l-ai confundat cu Ian McKellen = Gandalf!
Gaandalf
13 Jan 2004, 11:56
In primul rand... merita sa fie vazut la Mall!
Nu prea merita Oscaruri -- doar la sunet si eventual efecte vizuale. Coloana sonora inca n-am auzit-o. Dar, fiind o tragedie, prefer sa privesc filmele ca un intreg. O trilogie foarte frumoasa, care cu siguranta va ramane in istoria celei de-a saptea arte.
Oricum, nota 9/10, adica aproape de perfectiune pentru aceste toate trei filme.
itzi zic k o sa ia shi ptr coloana sonora kre am ascultat-o in film .. shi o sa ia shi ptr costume ... numai ptr coroana aia SUPER BAZATA o sa ia oscarul ... peste tot s-a zis k aceasta costumatzie e cea mai tare ....
io tot tzin sa ia Sean Astin a.k.a SamWise Gamgee - BEST ACTOR!
but that's just me ... mi s-a parut k a jucat excelent ... :wink:
snatchro
14 Jan 2004, 10:51
Unde l-ai vazut tu pe Christopher Lee pe afisul de la Return of the King, ca nu e!????Pe afisul publicat in Sapte Seri. Am presupus ca este identic cu cel de la cinema... semana destul de bine.
Gaandalf
14 Jan 2004, 13:43
Unde l-ai vazut tu pe Christopher Lee pe afisul de la Return of the King, ca nu e!????Pe afisul publicat in Sapte Seri. Am presupus ca este identic cu cel de la cinema... semana destul de bine.
una e sa puna aiao poza din TTT shi alta e sa crezi k e poster la return Of The King...
Nicaieri pe NET nu a aparut poster cu return Of The King - kre sa-l aibe pe Saruman pe el ... am fakut un putzin de "nitpicking" ... shi nimik ...
iepurilah
14 Jan 2004, 17:13
mah...eu nu stiu ce va agitati voi atat...ba ca l-am vazut la mall, ba ca l-am vazut la calculator, ba ca l-am vazut nu stiu unde........filmu-i tot ala oriunde-l vezi....eu l-am vazut si acolo si acolo, si nu mi s-a parut mare diferenta(in afara ca la cinema se vede mai mare :o )...ce atata atmosfera, alea, alea.....
Asa, acum sa zic si eu cate ceva despre filmu asta super super(superlativele sunt pentru trilogie in general, pentru ca Return of The King nu e in nici un caz cel mai bun.....TTT rullzzz!!)
RoTK e bunicel, dar parca la efecte speciale si restul sta mai prost decat TTT( asediul de la Helm's Deep e mult mai misto decat Gondor).....
in rest...sfarsitul.....booring....ii dau dreptate lu Gaandalf cu faza "my friends, you bow to no one!"..e mijto tare
P.S. a intrebat unu mai devreme.....nominalizarile oficiale la Oscar sunt facute public pe 27 ianurie!
RoTK e bunicel, dar parca la efecte speciale si restul sta mai prost decat TTT( asediul de la Helm's Deep e mult mai misto decat Gondor).....
in rest...sfarsitul.....booring....
couldn`t agree more
blitz43
15 Jan 2004, 10:19
Dah, de la distanta cea mai slaba parte din cele 3...
Trebuie sa recunosc din start ca nu sunt fan LOTR, dar am purces la vizionarea lorzilor spritzului, fericit ca se mai incheie un ciclu "ultra-mega-extra" al cinematografiei mondiale.
N-am citit cartea (iar acum sigur nici n-o voi mai face) asa ca m/a surprins evolutia personajelor...
pretty BORING! am crezut ca innebunesc de plictiseala... Am vazut si alti câtiva spectatori care cascau de le trosneau falcile. Am zis OK, deci nu sunt eu exceptia care confirma regula.
In afara de batalia aia (btw, armata aceea de fantome e mortala; mi-a adus aminte de Piratii din Caraibe) restul a fost o abureala totala!
cum dreaqu', aragorn e incoronat si ii arde de cântat?
help him, he's just spontaneous.... :)
când se trezeste frodo, vin toti hobitii si sar in pat pe el; aragorn, legolas si gaandalf stau in semicerc si râd: impresie clara si stupefianta de AZIL brrrrr!
intensitatea sexuala dintre hobiti e prea mare, si toata sala a asteptat un sarut frodo-sam, pippin-merry
sotia lui sam, dupa cum arata i-ar putea fi mama (deh, gaina batrâna....)
radasca aia a fost de kko rau de tot...
pacat ca nu l/a mai vazut pe Christopher Lee (las ca se pastreaza pt Star wars!)
legolas face surf din nou :D (scena doborârii elefantului e meseriasa, desi trasa rau de par)
indemnurile la lupta sunt a la Independence Day- patriotism exacerbat si tâmp
salvarea lui frodo si a lui sam cu vulturii aia e neveridica :x
apoi... finalul. Doamne, toata sala a asteptat cu infrigurare ca the end-ul sa apara pe ecran, apoi s/a auzit un oftat la unison de fericire
cele mai dificile ~ 25 de minute de polologhie si voice off, in care ni se spune ce s/a ales de eroii nostri!
besides, NU MOARE nici un personaj principal in filmu' aista? BULLSHIT!
una peste alta, regele s-a intors. pe partea cealalta
Parerea mea! :lol:
Am citit undeva pe paginile celelalte despre Stapanul inelelor ca versiunea extinsa ar avea inca 2 ore. :D O veste buna ca asta nu am mai auzit de un car de ani incoace.
m-am uitat pe cam toate paginile forumului si am vazut ca sunt mai mult de 10 subiecte despre Stapanul Inelelor - sa insemne asta oare ca sunt multi fani pe acest site ?
Eu cred ca da, si tocmai s-a mai ales cu inca unul. Un smiley face cu batutul palmelor lipseste ca sa evidentiem ce film am apucat sa vedem cu totii.
i_matei
18 Jan 2004, 09:44
Am vazut si eu (in sfarsit!) filmul, si sincer cred ca se putea mai bine...
Adik, la efecte speciale - vizuale si sonore, calitatea imaginii, si anumite scene excelent regizate jos palaria...
Ma gandesc in primul rand la scena in care oamenii Gondor-ului incearca sa recucereasca fortareata de pe malul apei si sunt macelariti, in timp ce logofatul isi mananca cu pofta pranzul sau - asta mi s-a parut de departe cea mai reusita scena a filmului... restul sunt efecte speciale, mai mult sau mai putin originale...
In schimb RoTK este cel mai slab film din serie din punctul de vedere al povestii... doar o imensa batalie, Frodo duce povara inelului si cam atat... nimik nou, nimik original, iar chestia aia cu mortii mi s-a parut chiar de prost gust, vorba lu' blitz, parca erau fugiti din penibilitatea de film numita "Piratii din Caraibe"
Plus de asta o groaza de scene total nerealiste, care sfideaza bunul simt:
- Sam piticania reuseste sa raneasca ditamai paianjenu, si dupa aia sa bata la fund un turn de orci doar cu sabia lui... trasa rau de par ideea asta
- Omorarea lui Nazgul - pai bah fratilor, ati vazut ce sabiutza avea tipa aia? Chiar vrea sa cred ca a reusit doar cu o singura lovitura sa taie caoul la ditamai dragonul ala? Plus modul cum a murit cavalerul intunecat mi s-a parut de-a dreptul patetic...
- Frodo & Sam in vulcan - trecem peste amanuntul ca ar fi trebuit sa fie in interior o temperatura de ordinul sutelor de grade, dar da-o incolo, nici macar dupa ditamai eruptia, cei doi hobiti scapa nevatamati... bleah ce prostie!!!
Plus de asta finalul excesiv de luuuuung si plictisitor, plin de scene inutile si fara sens... la un moment dat, toata sala incepuse sa face misto de personaje. Chiar Mr Jackson nu s-a gandit ca exagereaza???
E un film bun, dar nici pe departe de Oscar... nu e de ajuns sa ai efecte speciale clasa I si o atmosfera de basm... iti mai trebuie si o poveste pe masura, pe care filmul asta nu a avut-o...
Deh, pentru mine, singurul film de oscar din toata seria, este "Fellowship of the ring"... Mult mai frumos, mai finutz, o poveste realmente interesanta... si vorba aia, prima parte INTOTDEAUNA este cea mai reusita!
aditza2004
18 Jan 2004, 10:13
Cand am aflat ca v-a aparea TROK eram entiziasmat si ardeam de nerabdare sa il vad..dar am avut prosta idee sa intru pe acest forum si m-ati desumflat de tot..oricum azi ma duc sa il vad..si imi dau si eu dupa aia cu parerea ..oricum..eu cred ca primele doua au fost chiar reusite...si ca cel mai bun dintre ele a fost The Two Towers..
(*) (*) (*) (*) (*) pt primele doua filme
aditza2004
18 Jan 2004, 20:54
Am fost azi la cinema si am vazut acest film..pot spune ca a fost un film superb..de nota 10..
Regizorul a reusit sa faca o capodopera,acest film tinandu-ma in suspans mai bine de o ora..
ROTK isi merita 10 deoarece are niste faze foarte bine prezentate.
De ex: - povestioara lui gollum de la inceput este f bine prezentata.
- luptele dintre bine si rau sunt foarte bine realizate si au o mica tenta de umor(cand gimli numara victimele sale)
Etc..
Dar are si partile lui rele .. faptul ca dureaza prea mult si ca prima ora din film te plictiseste de moarte...si momentul in care aragorn incepe sa cante dupa ce este incoronat..chiar aiurea..
DAr este un film excelent..nota 9.95
i_matei
19 Jan 2004, 12:55
are o gramada de scene care se repeta fara nici un sens...
- mutrele care le facea Golum le stiam din partea a doua, nu era cazul sa ma mai dispere cu 15 minute cu fazele astea
- plus hai sa fim seriosi, povestea a fost cam inexistenta... filmul putea foarte bine sa se termine dupa partea a doua... iar batalia de la citadela si vede clar ca a fost facuta de Mr Tolkien sa isi sporeasca tirajul sau ametitor :lol:
- e un film comercial 100%... cel putin mie mi se pare ca in ultima asta parte si-a pierdut aproape total aerul ala de basm care era in prima parte... acu e doar un ghiveci, in care toti vor sa se hacuiasca intre ei intr-un stil total aiurea...
aditza2004
19 Jan 2004, 18:43
eu cred ca inca isi pastreaza aerul de basm din prima parte dar cred ca regizorul a repetet unele faze din 1 si 2 pt cei care nu le vazuse-re...fiindca pentru cineva care nu vazuse fratia si turnurile isi putea da seama de poveste fara prea mare efort....
Un film excelent..dar cu mici defecte(ca orice alt film)
e un film comercial 100%... cel putin mie mi se pare ca in ultima asta parte si-a pierdut aproape total aerul ala de basm care era in prima parte... acu e doar un ghiveci, in care toti vor sa se hacuiasca intre ei intr-un stil total aiurea...
Interesant.
Mie prima parte mi-a placut, nu foarte mult; a doua m-a plictisit ingrozitor(e drept ca am vazut-o pe calc) dar a treia mi s-a parut absolut superba.
Am lasat deoparte toate prejudecatile, toti nervii cauzati de fanii LOTR care numai despre asta vorbesc si m-am dus frumos la cinema si am stat captivat acolo 3 ore. In afara de unele faze inutile (piticul ala care-si numara victimele strica toata gravitatea scenei; am observat ca in mai toate filmele trebuie sa faca cineva niste glume stupide care sa te impiedice sa savurezi anumite scene; scena omorarii cavalerului Naz'Gul (parca)) filmul nu are nimic de prisos.
Am mai auzit persoane care credeau ca finalul a fost prelungit inutil, ca ascensiunea pe vulcan parea interminabila, la fel ca si bataliile etc; eu am intrat in atmosfera filmului si nu mi s-a parut nimic exagerat.
Un sfat pentru cei carora nu le-a placut filmul: revedeti-l in conditii bune, fara prejudecati, ganditi-va ca e un basm si trebuie sa acceptam conventiile lui.
Ca o observatie, cel mai reusit personaj din ROTK mi s-a parut tatal lui Faramir.
Ca o observatie, cel mai reusit personaj din ROTK mi s-a parut tatal lui Faramir.
Da, trecuie sa observ asta si chiar vroiam sa mentionez dar nu aveam cum sa leg de altceva. Denethor (parca asa il chema) e foarte bine creionat si aduce ceva nou si imprevizibil in "povestea" filmului. Cred ca, alaturi de Viggo Mortensen, e singurul actor care nu m-a dezamagit deloc. (dar asta nu schimba prea mult parerea mea despre film) Pacat ca nu s-a insistat un pic prea mult, sa se povesteasca despre trecutul lui etc. etc. etc. Sunt curios cu cate scene o sa aiba in plus in "Extended Edition"...
aditza2004
19 Jan 2004, 22:17
Mie nu mi s-a parut cine stie ce rolul tatalui lui Faramir.....chiar mi-a stricat buna dispozitie din timpul luptei...
Cred ca cel mai bun rol jucat in ROTK este cel al lui Sam..deoarece daca nu era el..nu era distrus inelul...
Cred ca ar merita un oscar Sean Austin pt acest rol...
Gaandalf
20 Jan 2004, 13:23
Mie nu mi s-a parut cine stie ce rolul tatalui lui Faramir.....chiar mi-a stricat buna dispozitie din timpul luptei...
Cred ca cel mai bun rol jucat in ROTK este cel al lui Sam..deoarece daca nu era el..nu era distrus inelul...
Cred ca ar merita un oscar Sean Austin pt acest rol...
I hear you brother and i totally agree with you ...
Da, trecuie sa observ asta si chiar vroiam sa mentionez dar nu aveam cum sa leg de altceva. Denethor (parca asa il chema) e foarte bine creionat si aduce ceva nou si imprevizibil in "povestea" filmului. Cred ca, alaturi de Viggo Mortensen, e singurul actor care nu m-a dezamagit deloc. (dar asta nu schimba prea mult parerea mea despre film) Pacat ca nu s-a insistat un pic prea mult, sa se povesteasca despre trecutul lui etc. etc. etc. Sunt curios cu cate scene o sa aiba in plus in "Extended Edition"...
Pai,de obicei...John Noble isi cam face treaba.Finalul s-a mai zis,e pentru toate cele 3 filme-daca sunt vinionate unul dup'altul,un final de 1 ora pt 10 ore de privit nu mi se pare mult.Citind cartile,stiam la ce sa ma astept,si chiar e scurtat finalul...de fapt finalul a fost schimbat de handicapatu' ala de Jackson,pentru ca ar fi fost mult mai profund,la fel cum neeliminarea unui personaj major din FOTR ar fi fost o idee buna...Eh.What's done is done.Scena Noble-Wenham-Boyd,cantatul si mancarea si plecatul la lupta mi se pare excelenta.
Gaandalf
20 Jan 2004, 14:27
Pai,de obicei...John Noble isi cam face treaba.Finalul s-a mai zis,e pentru toate cele 3 filme-daca sunt vinionate unul dup'altul,un final de 1 ora pt 10 ore de privit nu mi se pare mult.Citind cartile,stiam la ce sa ma astept,si chiar e scurtat finalul...de fapt finalul a fost schimbat de handicapatu' ala de Jackson,pentru ca ar fi fost mult mai profund,la fel cum neeliminarea unui personaj major din FOTR ar fi fost o idee buna...Eh.What's done is done.Scena Noble-Wenham-Boyd,cantatul si mancarea si plecatul la lupta mi se pare excelenta.
in carte finalul tzine juma' de carte deci nu este putzin ci foarte mult! Shi mai uitatzi un mic detaliu ... La Extended Edition mai sunt 2 ore de film care shtiu sigur ca mai are secventze din final...
Da mah,da partea cu Saruman care profita de razboi si ocupa hobbitonul si il transforma in 'centru industrial' te asigur ca n-o sa mai apara.De unde stiu?De la neica Peter-'Jackass'-Jackson. :evil:
aditza2004
20 Jan 2004, 23:16
Eu nu inteleg de ce il criticati pe regizor..doar nu vroiati sa ia cuvant cu cuvant din carte...ar fii durat 10 ore un film..
Eu zic ca a reusit sa i-a esentialul din fiecare carte..nu poate fii criticat..
parerea mea :D
Pai il criticam pentru ca oricum nu aude nimeni,si pentru ca a omis 2 chestii MAJORE din filme. :D Dar bineinteles,nu ma plang in rest.
Gaandalf
21 Jan 2004, 14:11
Eu nu inteleg de ce il criticati pe regizor..doar nu vroiati sa ia cuvant cu cuvant din carte...ar fii durat 10 ore un film..
Eu zic ca a reusit sa i-a esentialul din fiecare carte..nu poate fii criticat..
parerea mea :D
Ia incercatzi sa va imaginatzi ce ar fi ieshit daca ar fi filmat fiecare detaliu din catzi... sa fi fost film lung de 10 ore ... 10 ore extinse cu imagini cu tot ... in total 30 de ore de LorD Of the Rings ...
Iz dat what heaven must be like ? :o :lol:
aditza2004
21 Jan 2004, 18:02
Eu cred ca a reusit sa faca 3 filme excelente...cu toate ca ar fii trebuit sa renunte la fazele comice..chiar nu isi aveau rostul...
Era un film care ar fii trebuit sa fie mai serios...
Dar tot de nota 10 ramane
Eu cred ca a reusit sa faca 3 filme excelente...cu toate ca ar fii trebuit sa renunte la fazele comice..chiar nu isi aveau rostul...
De ce ar fi trebuit sa fie mai serios cand el a iesit exact asa cum trebuie?Mi-au placut fazele cu Gimli la nebunie. Cel putin la faza cu olifantul am ras impreuna cu toata sala cu gura pana la urechi. Nu stiu daca fazele astea sunt sau nu in carte dar mie mi s-au parut foarte reusite si nu mi se pare ca va fi considerat film neserios doar pentru niste faze comice.
Gaandalf
22 Jan 2004, 19:09
Poftim ? Sa intzeleg ca nu tzi-au placut fazele comice din film ? Poate ca imi zici shi mie un motiv mai normal decat ala ca filmul ar trebui sa fie serios ... oki ?
aditza2004
22 Jan 2004, 22:32
Pai..daca de ex ai fii acolo..si ai omori 40 de creaturi..ai mai sta sa ii numeri..???
Eu nu cred...
:D :D :D 8) Ok ok asta-i chiar prea de tot: :D
http://img-nex.theonering.net/images/scrapbook/11812.jpg
:D
aditza, crede-ma ca shi in carte erau fazele comice. Gimli is a master 4 that! Dar e bine, pentru ca asha intri in lectura(cel putzin eu), ca de nu erau fazele comice..adio moment respiro! :lol:
Go Gimli!!!
Deci daca Ginola-pinola ala seamana cu "the spirit of Aragorn"...ma impushc! Yuck! Ala nici "the shit of Aragorn" nu e! "Nom de Dieu, butain, bordel de saloperie dans...", ca acum zic ceva de dulce...in limbaju` mioritic...dulcele stil clasic!!!!!!!! :evil:
Da' Colina chiar seamana,ce mai incolo-ncoace... :D
Da' Colina chiar seamana,ce mai incolo-ncoace... :D
L*e! :evil:
Gaandalf
24 Jan 2004, 20:11
aditza, crede-ma ca shi in carte erau fazele comice. Gimli is a master 4 that! Dar e bine, pentru ca asha intri in lectura(cel putzin eu), ca de nu erau fazele comice..adio moment respiro! :lol:
Go Gimli!!!
In parodia scrisa ... l-am bagat pe Gimli la un banc cu un LEPRAUCHAN! :lol: :lol: :lol:
M-am uitat cu atentie pe pagina asta de net si am observat ceva...nu cumva hobbitul acela nu este Merry,ci Pippin? Don`t kill me if i am wrong! :lol:
True...true...dar probabil nu s-au prea jenat sa se mai intrebe care-i Merry care-i Pippin....
Crezi ca altzii fac diferentza ca noi? :)
Sm�agol-Gollum
21 Feb 2004, 21:02
Looooool!!! De idioti!!! L-au incurcat pe Merry cu Pippin!!!!! N-as putea!!
las' ca stim noi nu smegol. My preciousssssss:) We won't tell if master is nice to us
Yess nice little master yessss
Inca nu am vazut Return-ul dar nu ma pot stapani shi va intreb pe cei care l-ati vazut: ajunge cumva Frodo sa se intalneasca cu Sauron sau ceva de genu asta?
Nightwane
22 Feb 2004, 20:31
Inca nu am vazut Return-ul dar nu ma pot stapani shi va intreb pe cei care l-ati vazut: ajunge cumva Frodo sa se intalneasca cu Sauron sau ceva de genu asta?
Yes and they have a lovely tea party on a pretty rainbow-colored pony, wearign pink TUTU-s. :P
Yes and they have a lovely tea party on a pretty rainbow-colored pony, wearign pink TUTU-s. :P
LOL.Da eu am intrebat serios shi ma gandeam ca voi primi un raspuns serios dupa cate mi-au zis careva p'aici
Mah tu citeshte cartea/vizioneaza filmul,nu-tzi fura singur caciula.Poate se-ntalneste-poate-nu? 8)
Ionutz55
23 Feb 2004, 19:32
Nu il mai luati pe ocolite, spuneti adevarul :D
Se intalneste cu Bunicu lu Sauron ma si se bat in lightsabere ... happy?
Gaandalf
23 Feb 2004, 20:01
Se intalneste cu Bunicu lu Sauron ma si se bat in lightsabere ... happy?
:lol: :lol: :lol:
Ionutz55
23 Feb 2004, 20:15
Uite ma vezi cineva ti-a spus adevarul :D :D :D
:lol: :lol: :lol: Pai acum sunt in procesare la citutul celei de-a treia carti.I was just curious
N-ai auzit cum se spune...? Curiosii mor repede... mai ales cand sunt impuscati
Sm�agol-Gollum
23 Feb 2004, 21:23
Lasa ma Wraith ca o sa termini cartea peste vreo 2 sapt si o sa vezi atunci ce se va intampla!!
Mie nu mi s-a parut cine stie ce rolul tatalui lui Faramir...
Denethor nici nu avea un rol prea important anyway!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.