PDA

View Full Version : Round 2 Group 3 Bracket 3

Lady_Skar
16 Dec 2003, 15:46
(*)

TLD
16 Dec 2003, 18:03
Cred ca e evident cu cine ma votata! :lol:

emanuel
16 Dec 2003, 18:09
Matricea...

Nightwane
16 Dec 2003, 18:16
Snatch..evident...

salvor.hardin
16 Dec 2003, 22:23
Matrix ... orisicit, are un pic de clasa in plus.

Persephone
16 Dec 2003, 22:38
Matrix, desi umorul din Snatch e "cracanator" de misto

MinRep
17 Dec 2003, 10:17
De data asta... "Snatch"!

ricutza
18 Dec 2003, 22:54
si eu tot pt Snatch am votat...

TLD
18 Dec 2003, 23:00
Curios cum majoritatea celor care au votat nu si-au exprimat siu verbal (scris) optiunea pe forum...

ricutza
18 Dec 2003, 23:04
mda...asta m-a mirat si pe mine....cred ca de fapt lupta a fost intre fanii Matrix si fanii anti-matrix.... :D

TLD
18 Dec 2003, 23:08
Mare adevar graisi. Multi 'silentiosi' mai sunt pe aici. Va e frica de ceva sau ce? Matrix forever : (*) (*) (*) (*) (*) / (*) (*) (*) (*) (*)

Lady_Skar
19 Dec 2003, 15:35
HOLY CRAP!!!!!!!!!!!

FRATILOR! VA SPUN O SINGURA DATA!
SPER CA ATI VOTAT PENTRU CE VA PLACUT MAI MULT NU PENTRU CA NU ATI VRUT SA IASA MATRIX!
VORBESC FOARTE SERIOS!!!

PS: Cum e posibil sa nu va fi placut MATRIX???

Bogie
19 Dec 2003, 15:48
Ie-te-al naibii! Nu am votat ca sa nu castige Matrix ci pentru ca mi-a placut mai mult Snatch.
Astia cu Matrix, obsedatii: chiar credeti ca nu exista un film mai bun? Vi se pare asa de absurd ca altii sa prefere Snatch?

Nightwane
19 Dec 2003, 17:09
Snatch face pipi pe Matrix oricand...

bill_the_butcher
19 Dec 2003, 23:17
asta chiar ca nu-i o surpriza, ca star wars.
dar pt. cei care cred ca este(eu am votat tot pt. snatch, din simplul motiv ca-i mi-a placut mai mult), atunci, voi repeta, ce-am spus dupa ce-a fost eliminata star wars:
numai in romania este posibil asa ceva. este tara tuturor posibilitatilor.
hahahahahahhahahahahhahahahahahahahahha.

TLD
20 Dec 2003, 02:10
Pacat, ca nu este singurul meci din grupa pe care il are matrix. Bien vreti sa jucam asa. Aduc si eu niste prieteni carora le place matrixu, si va zic ca nu sunt multi. Si uite asa rezv problema. Fiecare cu gusturile lui! Si in final pace! Sa castige cel mai bun. P.S: Oricum matrix sau lotr va castiga in final... Restul nu au sanse!

Nightwane
20 Dec 2003, 08:48
ce te oftici omule asa ca nu a iese Matrix? Poate unii omameni chiar prefera Snatch. Nu toti trebuie sa fim o turma si sa ne placa Matrix sau Lotr...

Lady_Skar
20 Dec 2003, 10:13
Eu nu zic nimic despre nimic
Gusturile nu se discuta...

BUT

mi s-a parut ca totusi Snatch conduce prea detashat. 20-8 WOW

Si mie mi-a placut foarte mult Snatch si desi am votat cu Matrix in secret am sperat sa castige Snatch. Insa vreau ca lumea sa voteze pe bune.
Sper ca va dati seama ca este vorba doar de PRIMUL Matrix. daca era vorba despre Matrix si urmarile lui puneam SERIA Matrix.

bill_the_butcher
20 Dec 2003, 22:19
asta este opinia generala. matrix si star wars au fost sortite esecului.

ricutza
21 Dec 2003, 00:23
eu sper ca acest meci nu va beneficia de un tratament special si se va incheia dupa acelasi numar de zile ca si celelalte meciuri....

TLD
21 Dec 2003, 00:27
eu sper ca acest meci nu va beneficia de un tratament special si se va incheia dupa acelasi numar de zile ca si celelalte meciuri....
Stai linistita nu o sa se blatuiasc asi mai rau meciul...
Apropo sper ca va bucurati ca nici reloaded si nici revolutions nu au fost nominalizate la best effects pe cand lista nominalizatelor este: Universal's The Hulk, New Line's The Lord of the Rings: The Return of the King, 20th Century Fox's Master and Commander: The Far Side of the World and X2: X-Men United, Universal's Peter Pan, Walt Disney Pictures' Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl and Warner Bros.' Terminator 3: Rise of the Machines. MULT SUCCES LOTR-ULUI , de fapt nici nu mai are nevoie de noroc, pt ca va desfigura bebelusi ca t3 sau peter pan intr-ale efectelor. Pe cand master and commander nu stiu cum de s-a ratacit pe acolo. Oscaruri... si cu asta am spus totul!

Lady_Skar
21 Dec 2003, 10:42
Stai linistita nu o sa se blatuiasc asi mai rau meciul...
Apropo sper ca va bucurati ca nici reloaded si nici revolutions nu au fost nominalizate la best effects pe cand lista nominalizatelor este: Universal's The Hulk, New Line's The Lord of the Rings: The Return of the King, 20th Century Fox's Master and Commander: The Far Side of the World and X2: X-Men United, Universal's Peter Pan, Walt Disney Pictures' Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl and Warner Bros.' Terminator 3: Rise of the Machines. MULT SUCCES LOTR-ULUI , de fapt nici nu mai are nevoie de noroc, pt ca va desfigura bebelusi ca t3 sau peter pan intr-ale efectelor. Pe cand master and commander nu stiu cum de s-a ratacit pe acolo. Oscaruri... si cu asta am spus totul!

Da, am auzit si eu chestia asta.
That was low, even for americans.

bill_the_butcher
21 Dec 2003, 14:08
ofticatilor. ati vazut macar master and commander? lotr n-are nici o sansa in fata lui. e de departe cel mai realist film facut vreodata.
sau poate va castiga cine merita cu adevarat: t3.
asta-i frumusetea Americii: everybody get what they deserve.

TLD
21 Dec 2003, 14:35
Bill cred ca tu ai o noua viziune asupra filmelor. ROTK nici o sansa? L-ai vazut macar?! Da bataie la fuind usor oricuarui film din lista aia ratata...

bill_the_butcher
21 Dec 2003, 15:46
vorbea ura din mine. si realismul.

TLD
21 Dec 2003, 17:53
Vezi ca prea-mi aduci aminte de asta vara...