PDA

View Full Version : Cu ochii larg... deschisi [Fenomenal]

Bubu
15 Dec 2003, 16:26
E vorba de ultimul film al lui Stanley Kubrick (Eyes Wide Shut - 1999), cu Nicole Kidman si Tom Cruise.

Nu e vorba de o critica a filmului, ci de o... surpriza! Un cadou de Craciun :). Va amintiti probabil de scena balului mascat, in care personajul in rosu oficia un fel de slujba religioasa, recitand cuvinte ciudate.

Si acum surpriza:

1. Intrati pe site-ul http://songs.allofmp3.com/mcatalog.shtml?group=106640&album=500&albref=9

2. Veti gasi coloana sonora. Piesa cu pricina se numeste Masked Ball. Dati click pe butonul Listen Sample. Se va deschide o fereastra de unde puteti donwloada cateva secunde din piesa respectiva (Donwload Sample).

3. Folositi un program care sa va converteasca mp3-ul in wav. Puteti folosi Cdex, ca e free: http://cdexos.sourceforge.net/downloads.php

4. Deschideti fisierul cu anticul Soundrecorder din Windows. Din Effects inversati fisierul cu Reverse.

Ascultati rezultatul. Supriza 100%!!!!

Danny
15 Dec 2003, 18:29
Nu este nici o surpriza. Este vorba despre o slujba religioasa in limba romana. E veche faza...a fost si pe la stiri pe la noi.

Leonard Pyron
13 Jan 2004, 17:43
De unde se poate descarca varianta integrala a melodiei din film?

sparky
15 Jan 2004, 21:50
ti-o dau eu daca vrei

Leonard Pyron
16 Jan 2004, 19:22
Vreau. Multumesc. Cum facem ?

Alice_Fluture
16 Jan 2004, 23:11
Hmm... vreau si eu. Daca vrei iti dau o parola sa o uploadezi pe un server ftp. Si asa se serveste toata lumea.

Leonard
17 Jan 2004, 01:58
cred ca e mai interesant sa verificati singuri chestia asta. Va fi si mai mare surpriza. extrageti wavul din filmul divx (fisierul .avi) cu VirtualDub de ex. apoi cu un program de editare sunet (cum ar fi SounForge sau Goldwave) extrageti melodia respectiva si o inversati.

Alice_Fluture
18 Jan 2004, 11:51
Si daca-mi prind urechile prin softurile astea, contez pe tine for assistance?

Leonard
18 Jan 2004, 17:24
yea sure. te indrum pas cu pas :)