Nightwane
15 Dec 2003, 13:49
L-a vazut cineva?
Eu l-am vazut de curand...si mi-a placut la nebunie...ciudat...dar foarte amuzant...
Muzica e foarte misto...se integreaza bine in poveste...
Personajele sunt ciudate dar foarte amuzante (Rocky, Dr. Frank-N-Further etc.)...
O parodie foarte misto si totodata un film despre identitatea sexuala...
"I'm just a sweet transvestite from transsexual Transylvania..." :D :D
Alex Leo Serban
16 Dec 2003, 14:29
WOW! uitasem de el... bravo pt topic.
deci: eu l-am vazut abia acu vreo 4 ani, la paris, intr-un cinema cu proiectie 'speciala' de simbata noaptea (incepea la 24.00), si nu stiam ce e asa de 'special' pina a-nceput filmu (eram cu kirilov & c-un francez - toti, 'virgini' :wink: ), de fapt n-a-nceput: a aparut un tip care-a intrebat: cine n-a vazut inca filmul asta, sa ridice miinile - si, inafara de noi, au ridicat TOTI!! vezi - le-am spus -, mai sint si altii care nu l-au vazut... da ce n-am inteles e ca era la misto - adica, CUM DRACU sa nu fi vazut RHPS!?!
si a-nceput: la fiecare scena, aia din sala faceau ca toti dracii, ne-au stropit cu apa la faza cu furtuna, au aruncat cu orez la aia cu nunta, spuneau replicile din sala, raspundeau, cintau/dansau etc.
a fost show total, ce mai!
TOATA LUMEA STIA FILMUL PE DINAFARA!!! se duceau la cinema ca sa faca caterinca, era deja o kestie para-cinema - happening, eveniment social, freak-festival, nici nu stiu cum sa-l numesc...
a fost de coma.
da a 2-a oara nu m-as mai duce in asemenea conditii - decit daca as participa si eu la caterinca :lol:
'film cult' if ever there was one.
Nightwane
16 Dec 2003, 15:02
well..that's a weird story :D
oricum filmul e demential...Tim Curry e dat dracu' in rolul lui Frank-n-furter...si ici Susan Sarandon nu e de aruncat (mai ales la faza cu "touch-a touch-a touch me i wanna be dirty" ) :D
carmen_angelus_romila
08 Aug 2018, 10:53
Un film foarte bun, o parodie reusita al celor originale.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.