Log in

View Full Version : Mystic River ?

ctoma
09 Dec 2003, 12:23
M-ar interesa daca stiti cand si daca o sa vina in 2004 in cinematografe Mystic River pe care nu l-am vazut trecut la "In curand"

Alte filme pe care nu le-am vazut trecute :
The missing
Human Stain

Multumiri anticipate.

emanuel
09 Dec 2003, 12:57
Mystic River nu mai apare pe ecrane...
The Missing nu te-ai uitat bine pe lista... are premiera pe 3 martie 2004, iar titlul romanesc va fi Disparutele. Dar nu te bucura... are sanse mari sa apara doar intr-o copie sau deloc...
Humain Stain inca nu are data de aparitie in Romania (nu a fost achizitionat inca de nici un distribuitor).

PoliFanAthic
09 Dec 2003, 15:44
Aaaa...cum adica Mystic River nu mai apare?

Ping
09 Dec 2003, 16:10
Intr-o lume a internetului si a stocarii informatiei pe cd-uri, cred ca singura sansa a distribuitorilor este sa aduca filmele foarte repede, gen Matrix revolutions.

Mai sunt dispus sa astept daca aflu ca un film care ma intereseaza va veni intr-un viitor rezonabil (cazul Dogville - sper ca amanarea asta nu e semn rau).

Dar atunci cand aflu ca filmul nu mai vine (sper sa nu-ti dea nimeni in cap pentru o asemenea veste) ce pot sa fac, trebuie sa ma descurc nu ?

emanuel
09 Dec 2003, 16:14
Mai sunt dispus sa astept daca aflu ca un film care ma intereseaza va veni intr-un viitor rezonabil (cazul Dogville - sper ca amanarea asta nu e semn rau).

Stai linistit, Dogville va intra pe marile ecrane din 2 ianuarie 2004, copia fiind deja aici...

snatchro
11 Dec 2003, 11:41
[...]copia fiind deja aici...Doar una??? :cry: Jeez!

emanuel
11 Dec 2003, 11:53
Nu stiu daca va fi doar una sau doua, dar oricum, la cate te asteptai? 10?
Iti dai seama ca va fi un film care nu va face multi spectatori....

snatchro
11 Dec 2003, 12:04
Eu de fiecare data cand aud de doar o copie ma gandesc (si mai mult ca sigur se va intampla asta) ca va rula in Bucuresti numai la Mall, ce sa mai vorbim de orasele de provincie (eu sunt din Buzau si e acolo sigur n-o sa ajunga). Bani n-am de Mall, asa ca parca vad ca o sa-l vad pe la Lira cu pelicula intr-o stare deplorabila si rugandu-ma de plasatoare sa ma lase de unul singur in sala. Asta-i tot.

Nightwane
11 Dec 2003, 13:30

si de ce sa nu faca multi spectatori? pt ca nu e lotr sau matrix sau alte porcarii...nu se duc incultii de rand la filme ca dogville...

emanuel
11 Dec 2003, 13:42
Pe 2 ianuarie Dogville va avea premiera la cinema Studio din Bucuresti.
Filmul este adus intr-o copie si NU va rula si la Mall.

KORBEN
12 Dec 2003, 02:57
...si bine faceti
pe de alta parte io sunt FURIBUND
KA nu intra pe ecrane mystic river
tocma ce`am treminat d citit cartea si chiar vreau sa vad filmul
o sa`l iau pe cd
:cry:

Leonard
16 Dec 2003, 01:59

nu stiu de ce distribuitorii au astfel de prejudecati. nu zic ca atrage atatia spectatori cat la Matrix sau LOTR dar oricum. daca ai fi venit cand a rulat la dakino, iti dadeai seama ca e un film care totusi prinde la public. Sala era arhiplina, nu mai erau locuri nici pe scari, nici la intrari, cu toate acestea oamenii au rezistat pana la sfarsit, inclusiv cei care au stat in picioare tot filmul... spre deosebire de, sa zicem, a taking picture, unde sala nu a fost plina, iar dupa jumatate de ora de film, au plecat cam 1/3 din cei care erau (inclusiv eu). Si, desi Dogville era netitrat, m-a surprins sa vad ca publicul a inteles si a reactionat la replicile mai interesante: rasete (mai mult de soc cred) dupa ce James Caan ordoneaza "kill them all and burn the town", culminand cu aplauzele frenetice la replica lui Grace "kill the kids first and let the mother watch".

super film! pacat ca nu apare la Mall, eram dispus sa cheltuiesc niste bani in plus sa-l mai revad cel putin odata in conditii maxime, desi l-am vazut de 2 ori.

Leonard
16 Dec 2003, 02:35
iar in legatura cu Mystic River, si eu sunt dezamagit ca nu mai apare la noi. nu inteleg care e logica distribuitorilor. desi nu-mi place sa aduc astfel de argumente (total neimportante pt mine), a avut incasari destul de mari pana acum (51 mil $ numai in SUA), iar pe imdb, a patruns deja in top 200. si chiar ALS spunea ca l-a vazut la Cannes si i se pare genul care prinde la public.

Ping
16 Dec 2003, 09:05
Citat Leonard :

nu stiu de ce distribuitorii au astfel de prejudecati. nu zic ca atrage atatia spectatori cat la Matrix sau LOTR dar oricum. daca ai fi venit cand a rulat la dakino, iti dadeai seama ca e un film care totusi prinde la public. Sala era arhiplina, nu mai erau locuri nici pe scari, nici la intrari, cu toate acestea oamenii au rezistat pana la sfarsit, inclusiv cei care au stat in picioare tot filmul...
------------------------------------------------------------------------------------

N-am fost la Dogville dar am fost la A talking picture. Oamenii de pe acolo aratau altfel decat cei pe care ii vedem de obicei la filme. Sunt sigur ca a fost la fel si la Dogville. Nu sunt genul reprezentativ pentru publicul larg care sa se inghesuie in salile de cinema.

Si cred ca distribuitorii stiu ce fac. Undeva pe Cinemagia se scria ca se estima o cifra de 70.000 spectatori la Recrutul si iata ca a strans numai ceva mai mult de 40.000. Pacino, Farell, actiune, ce asteapta publicul asta ? Sigur nu Dogville.

Sau de exemplu Cidade de deus. E adevarat ca nu i s-a facut reclama ca lui Revolutions dar s-a scris ca e un film bun, are violenta, de ce nu a prins, numai pentru ca nu are actori cunoscuti?

emanuel
13 Jan 2004, 16:27
O veste buna: distribuitorii s-au hotarat totusi sa aduca Mystic River... probabil ca intr-o copie, dar oricum... au stabilit data premierei 12 martie 2004.
Sa speram ca nu se razgandesc...

Gaandalf
13 Jan 2004, 16:55
O veste buna: distribuitorii s-au hotarat totusi sa aduca Mystic River... probabil ca intr-o copie, dar oricum... au stabilit data premierei 12 martie 2004.
Sa speram ca nu se razgandesc...

dk nici filmul asta nu ajunge la noi khiar e de kkt Romania asta pe bune ... super film pe kre il super vreau sa-l vad ......

Alex Leo Serban
13 Jan 2004, 17:49
vazut, nu m-a impresionat. drama. clasic. PREA clasic. nimic nou sub soare. jucat bine. atit.