PDA

View Full Version : Sunete care nu ne vor parasi niciodata

snatchro
08 Dec 2003, 10:18
Daca s-a mai discutat despre asa ceva in particular va rog sa dati un warning!
Spuneti si voi NUMAI un sunet (nu muzica sau coloana sonora -- sau voci!), din toate filmele pe care le-ati vazut. V-a ramas vreunul in special in minte? Pe care daca de fiecare data cand il auziti simtiti ca vreti sa il auziti si mai mult, dar daca l-ati auzi tot timpul nu v-ar mai placea atat de mult? Aveti asemenea senzatii?
In cazul meu sunetul produs de navetele imperiale din Star Wars (ep. 4,5,6) cand zboara este inimitabil si unic. As da oricat sa le ascult in sistem surround. Poate de asta sunt un pic suparat pe Lucas, ca nu apar in Ep. 1,2. Astept insa, plin de speranta, Ep.III in 2005.

crydead
08 Dec 2003, 14:44
Pa mine ma deprima sunetul pa care il scoate mobilul meu cand nu mai are baterie. :o

-----------------------
Viitorul suna ocupat.

Ping
08 Dec 2003, 15:06
Close encounters of the third kind, cele cinci note care stau la baza dialogului cu extraterestrii. Mi-ar placea sa-mi pun acele note ca sonerie la telefon.

Ilila
09 Dec 2003, 08:51
Imi aduc aminte des de sunetele scoase de Dory in limba baleneza :lol: (Finding Nemo)

jona
09 Dec 2003, 14:50
sunt de acord cu sunetele din "Intalnire de grad.." cat era.
Aici as putea pune o lista intreaga, in general imi raman in minte multe sunete din filme. Exemplu, in "Gladiatorul", cand moare Commodus se aude atat de clar cum se inneaca cu propriul sange, mi-a placut. Si mai e monologul lui Maximus Aurelius, despre Roma, cand pronunta "You could only whispere it, anitthing more then a whisper, and it will vanish." Mai revin, pe masura ce imi mai amintesc. Oricum, misto subiect, pe gustul meu! :D

Nightwane
09 Dec 2003, 17:35
sunetul sabiilor din Kill Bill
sunetul facut de resetul lui I'z-chan din Excel Saga (do not ask :D )

Gaandalf
10 Dec 2003, 14:04
1 sunetele de la muzicaLOTR - pe funal se aud voci la volum redus kre vorbesc in elfa ... (subiect de nedezvoltat) ...

2 - Ice Age - sunetul pe care il scoate Sid ... vorbeste peltic shi scuipa mai mult decat vorbeste ...

3 - sunetul pe care il scot bataile din Fight Club - suna chiar reale ... chiar zicii k se bat intrei - pe bune ...

:o

PoliFanAthic
10 Dec 2003, 21:34
Sunetele stridente si infricosatoare imi raman in minte, dar n-as vrea sa le reaud de prea multe ori.

daniel
11 Dec 2003, 13:36
Pe mine ma oftica tipatul ala ascutit pe care il scot inevitabil toti monstralaii, fie ei paianjeni, alieni, predatori, orci, t-recsi ori alte oratanii.

Amyd
12 Dec 2003, 08:55
Heh, misto subiect.

Singurele sunete care sunt sigur ca nu ne vor parasi niciodata sunt Wilhelm (http://www.hollywoodlostandfound.net/wilhelm.html) si The Castle Thunder (http://hollywoodlostandfound.net/sound/castlethunder.html). 8)

Salutari,
Andrei

Mala Portugal
12 Dec 2003, 13:31
Latratul catelului din Snatch dupa ce papa jucaria aceea roz m-a dat gata. E adorabil.

Lady_Skar
12 Dec 2003, 13:34
Respiratia lui Vader *tremur*
Sabiile laser din Star Wars...
Tipatul lui Godzilla (ala vechi)

salvor.hardin
12 Dec 2003, 18:19
Bubuiturile alea profunde si rare din Jurassic Park, cind se auzea in departare cum vine tiranozaurul dupa tipii blocati in masini ... si apa din baltoace se incretzea .. si bubuiturile se apropiau ...

Alice_Fluture
27 Apr 2004, 19:38
Sunetele pe care le aude Ellie Arroway in CONTACT cind receptioneaza semnalul extraterestrilor. Am vazut pe DVD comentariul celor de la FX. E incredilbil cit s-au chinuit sa-l faca si ce viu se aude...

Gaandalf
04 May 2004, 15:55
I hate you ... :x vroiam io sa zic de respiratzia lui Vader kre inca imi da fiori precum tzie ... foarte accentuata in finalul filmului The Phantom Menace la casting ... iar sabiile ma fac sa-mi doresc sa existe asha ceva ... :w00t:

Alice_Fluture
04 May 2004, 16:19
I hate you ... :x vroiam io sa zic de respiratzia lui Vader kre inca imi da fiori precum tzie ... foarte accentuata in finalul filmului The Phantom Menace la casting ... iar sabiile ma fac sa-mi doresc sa existe asha ceva ... :w00t:

cred ca la fete e putin altfel, gaandalfe. ;)

Eu de cind am vazut ca erau si fete Jedi, visez sa fiu si eu "cavaler". :)

Gaandalf
04 May 2004, 16:42
cred ca la fete e putin altfel, gaandalfe. ;)

Eu de cind am vazut ca erau si fete Jedi, visez sa fiu si eu "cavaler". :)
Pai tu ce crezi k visez io noaptea ? :P

Alice_Fluture
04 May 2004, 16:46
Visezi stereo?

cherryblossom
04 May 2004, 17:13
tzaraitul interminabil al telefonului din "Once Upon a Time in America"...

theo
04 May 2004, 17:21
Close encounters of the third kind, cele cinci note care stau la baza dialogului cu extraterestrii. Mi-ar placea sa-mi pun acele note ca sonerie la telefon.

Exact la asta m-am gandit si eu. Si mi-ar placea sa-l am ca sonerie. Poate ca nu e greu de compus.

Si lipsa sunetelor poate fi memorabila - ma gandesc la mometul debarcarii din Saving Private Ryan, cand se aude totul infundat, ca dupa explozie.

Demona
04 May 2004, 19:37
Daca s-a mai discutat despre asa ceva in particular va rog sa dati un warning!
Spuneti si voi NUMAI un sunet (nu muzica sau coloana sonora -- sau voci!), din toate filmele pe care le-ati vazut. V-a ramas vreunul in special in minte? Pe care daca de fiecare data cand il auziti simtiti ca vreti sa il auziti si mai mult, dar daca l-ati auzi tot timpul nu v-ar mai placea atat de mult? Aveti asemenea senzatii?
In cazul meu sunetul produs de navetele imperiale din Star Wars (ep. 4,5,6) cand zboara este inimitabil si unic. As da oricat sa le ascult in sistem surround. Poate de asta sunt un pic suparat pe Lucas, ca nu apar in Ep. 1,2. Astept insa, plin de speranta, Ep.III in 2005.

Urletul Nazgulilor sau al dragonilor...sau lupii...

Sm�agol-Gollum
04 May 2004, 21:18
sunetul facut de aripile "dragonului" nazgulilor atunci cand apar in osgiliath.

Gaandalf
05 May 2004, 11:10
tzaraitul interminabil al telefonului din "Once Upon a Time in America"...
nice ... nice indeed ...

Bogie
05 May 2004, 11:39
Nota obsedanta din "Eyes Wide Shut".