View Full Version : Deces sir Ian McKellen?
Recent am descoperit o informatie tulburatoare pe Exprima-ti Parerea in legatura cu Lord of the Rings-The return of the King si anume cum ca interpretul lui Gandalf, sir Ian McKellen ar fi murit in timpul filmarilor la ultima parte.E adevarat?
Ash zice ca nu,din moment ce filmarile's gata si el inca traieste-vezi theonering.net,poza de la premiera...cu McKellen.Anyway,welcome'to'the'forum!
Recent am descoperit o informatie tulburatoare pe Exprima-ti Parerea in legatura cu Lord of the Rings-The return of the King si anume cum ca interpretul lui Gandalf, sir Ian McKellen ar fi murit in timpul filmarilor la ultima parte.E adevarat?
Fix! Sir Ian McKellen a dat interviu pe CNN ca in 2006, daca PeeJay accepta o sa joace in ecranizarea cartzii lui Tolkien, "The Hobbit". Crede-ma nu mi s-a parut deloc mort...doar in caz ca era un vampir sau ma rog... :)
Fix! Sir Ian McKellen a dat interviu pe CNN ca in 2006, daca PeeJay accepta o sa joace in ecranizarea cartzii lui Tolkien, "The Hobbit". Crede-ma nu mi s-a parut deloc mort...doar in caz ca era un vampir sau ma rog... :)
Parea putin tras la fata sarcul.. N-o fi mancat bine inainte sa intre indirect... Apropo de hobbit... n-ar trebuii sa aiba cam aceeasi distributie ca si cea din lotr-uri.. cu adugirea ca hab n-am ce se intampla in carte, ca n-am pus gheara pe ea :roll:
Freak_on_a_Leash
08 Jan 2004, 08:38
mai!nu ma speriati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apropo de hobbit... n-ar trebuii sa aiba cam aceeasi distributie ca si cea din lotr-uri.. cu adugirea ca hab n-am ce se intampla in carte, ca n-am pus gheara pe ea :roll:
Pai asta e, daca e de distributie o sa fie numai Gandalf shi Bilbo din LOTR, ca restu` sunt o gramada de pitici. Nici unul nu e Gimli, dar e tatal lui Gimli, Gloin! :D Wow, daca asta face Hobbitul, vreau sa vad cum o sa arate dragonul Smaug!!! Oh joy! Shi se intampla ca Gandalf il i-a intr-o expeditzie pe Bilbo Baggins alaturi de 13 pitici shi...uhmm...se intampla multe! Trust Demona! Citeshte cartea! :D
Trust Demona! Citeshte cartea! :D
Pai 'cica' mi-o imprumuta un coleg... Deabia astept sa-mi stric farmecul de a vedea filmul inainte de a citi cartea :lol:
Dan Gerose
08 Jan 2004, 09:52
Probabil ca prietenu' cu stirea alarmista a vazut ca Gandalf a mierlit in LOTR 1 si a reaparut in LOTR 2 si 3 si a fost derutat de situatie. :lol:
THE VOID
08 Jan 2004, 10:39
Wow, daca asta face Hobbitul, vreau sa vad cum o sa arate dragonul Smaug!!! Oh joy! Shi se intampla ca Gandalf il i-a intr-o expeditzie pe Bilbo Baggins alaturi de 13 pitici shi...O sa fie o coada de pitici de circ la selectie...China! :D Ar fi foarte frumos sa vedem in curand si 'Hobbitul' dar nu prea stiu in ce masura s-ar desurca Ian Holm la cataratul in copaci. :D O sa vedem...o sa speram...
Probabil ca prietenu' cu stirea alarmista a vazut ca Gandalf a mierlit in LOTR 1 si a reaparut in LOTR 2 si 3 si a fost derutat de situatie.Primul post amuzant pe care l-am decoperit pe acest forum...Arata potential.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.