Log in

View Full Version : The Hottest Woman vs The One

Serghei
04 Dec 2003, 20:05
Am vazut ca s-a organizat un concurs 'cine e mai tare dintre actrite'.

Am downloadat ieri niste wallpaper-uri cu tot felul de actrite care mai de care mai 'sexoasa' si printre ele domnisoara Kurnikova imitand celebra scena a aerisirii de metrou cu Marlyn Monroe.

Eu zic ca Marlyn bate orice,e varful icebergului in materie de senzualitate si unde mai pui ca era si o actrita extrordinara.

P.S.Cer scuze fanilor Matrix care au citi post-ul pt ca au vazut "The One",da' mai trebuie sa cititi si voi altceva infara de ce e legat de Neo si ai lui.

TLD
04 Dec 2003, 20:11
Cer scuze fanilor Matrix care au citi post-ul pt ca au vazut "The One",da' mai trebuie sa cititi si voi altceva infara de ce e legat de Neo si ai lui.
Nu vad de ce toata lumea se leaga de acesti fani... Nu vad care e probl voastra? Nu ai voie sa promovezi un film, dakl acela e chiar bun?

Revenind la subiect, Marlyn nu mi s-a parut nici the hottest woman, nici un kitch... Deci poate mai iei in considerare si o var de mijloc ca sa voteze si altii (unii fani al unor filme...).
P.S: Tocmai ma duc sa iau o portie de neo si ai lui prieteni. C u sun! :roll: :wink:

Serghei
04 Dec 2003, 21:03
Nu vad de ce toata lumea se leaga de acesti fani... Nu vad care e probl voastra? Nu ai voie sa promovezi un film, dakl acela e chiar bun?

[/code]

Linistestete omule,era o gluma :D

Mala Portugal
05 Dec 2003, 01:01
:lol: Tocmai am postat pe undeva un mesaj leagat de mult admirata/ mediatizata/ copiata ei imagine in rochia alba care isi ia zborul. Nu cred ca "bate tot"( la vremea ei a fost catalogata drept actrita de filme lejere si nimeni nu a luat-o in serios cand a cerut altceva decat roluri in comedii), insa la ea ca si un kitch nu vreau sa ma gandesc.E adevarat insa ca imaginea ei a cunoscut multe reinterpretari kitch .
A fost poate cea mai tulburatoare expresie a feminitatii si fragilitatii din istoria Hollywoodului.
Btw...nu e nici Marlyn , nici Manrlyn...e Marilyn :wink:

Bogie
05 Dec 2003, 02:33
Btw, e kitsch .... nu kitch.

blitz43
05 Dec 2003, 10:58
As vrea sa votez ambele optiuni. :o
Din pacate, nu se poate.
Din pacate, asta a fost si adevarul gol-golut!
Parerea mea! :wink:

Mala Portugal
05 Dec 2003, 23:31
Btw, e kitsch .... nu kitch.
Asa se explica de ce nu gaseam cuvantul kitch in dictionar :oops:

PoliFanAthic
06 Dec 2003, 23:38
A fost hot la vremea ei...

Alex Leo Serban
07 Dec 2003, 10:00
... and still is!

PoliFanAthic
07 Dec 2003, 10:02
Ma gandesc daca e vreo diferenta intre hot si beautiful. Adica "tipa buna", cum se spune pe la noi, sau "frumoasa". Ma gandesc ca M. ar intra mai degraba in a doua categorie si frumusetea nu moare in timp.

Alex Leo Serban
07 Dec 2003, 10:17
hmmm... m-ai bagat in ceata! nu stiu ce sa zic; pt mine, mm A FOST hot (la vremea ei) si ESTE frumoasa, da recunosc ca nu ma gindisem la nuantele 'metafizice' dintre ele :)

Demona
22 Dec 2003, 19:55
Aici n-am votat. N-am cum...am vazut un singur film cu don`shoara in cauza shi eram prea mica sa fac aprecieri, acum n-am rabdare sa ma uit la un film cu ea...+ ca e blonda! :roll: :wink:

Demona
22 Dec 2003, 19:59
Eu zic ca Marlyn bate orice,e varful icebergului in materie de senzualitate si unde mai pui ca era si o actrita extrordinara.

...Hmmm...way to much credit...waaaaaaaay to much dude!

Blue
05 Jun 2005, 12:12
E mega tare!

Denis_stelistu
05 Jun 2005, 20:47
Blue,asta e vechi de un an jumate si tu il reinvii.Gandeste si tu putin.E vechi,e mort.