View Full Version : Subiecte omorate de dragul...
Serghei
04 Dec 2003, 12:43
Am reusit in sfarsit sa vad si eu Catch me if you can.Interesant zic,totusi prea mi-a placut personahul ca sa fie adevarat si intru pe internet,exista un domn Abgnale care intradevar a facut furori in anii 70 in America insa multe din lucrurile povestite de Domnu' Spielberg sunt doar inflorituri pt a crea un personaj "complex"
Tot respectul pt Spielberg insa a trantit cu filmul asta de pamant,nu s-a hotarat ca e drama ca e comedie.
O alta plangere care a mai exprimat-o e fata de Stone care a distrus The Doors pt a crea un film despre Morrison,si ala plin de kitch-uri.
O viitoare plangere,fata de Soderberg,din cate am citit vrea sa ecranizeze cartea lui Toole,Conjuratia Imbecililor si din cate l-am vazut pe individ nu prea se descurca cu munca altora:a distrus Ocean 11 cu toate ca avea la dispozitie crema Hollywood-ului,s-a pisat pe Solaris(a luat un film de referinta al cinematografiei si l-a transformat in unul de duzina,tipic american).
Se pare ca peste ocean totul e posibil atat timp cat iese banul sau cat timp sunt satisfacute ideiile tembele ale unor regizori.
moebius
04 Dec 2003, 13:41
din cate am citit vrea sa ecranizeze cartea lui Toole,Conjuratia Imbecililor
brrr
ricutza
04 Dec 2003, 13:44
mie mi-a placut foarte mult si noua varianta de Solaris...chiar m-a impresionat cum a regizat-o si cum a reusit sa se distanteze de varianta lui Tarkovski...
Ambra Blu
04 Dec 2003, 15:16
O viitoare plangere,fata de Soderberg,din cate am citit vrea sa ecranizeze cartea lui Toole,Conjuratia Imbecililor si din cate l-am vazut pe individ nu prea se descurca cu munca altora:
darn! parca si vad cum o sa transforme frumusetea aia de carte intr-o comedie neagra, cu accente sudiste, inb care idnatius va fi caricaturizat la refuz. aia nu e carte de adaptat cinematografic, for sure!
(Sar peste Soderbergh...)
Cred ca esti cam dur cu "Catch Me If You Can". Infloriturile nu sunt atat la nivelul personajului cat la actiune. Cat despre comedie/drama... nu stiu daca conteaza prea mult, dar ai ceva dreptate...
PoliFanAthic
04 Dec 2003, 18:12
Catch me a fost o adevarata dezamagire. Speram sa vad un alt film...
gabrielu
04 Dec 2003, 20:11
Cam dur, Mr. Serghei, pe linga numele cu nuanta un pic rosie, ceva anti-americanism strabate inca din deschiderea topicului. Intr-adevar, gramada de filme hollywoodiene e mediocra, scopul fiind succesul de casa. Dar pe linga rahatul asta se mai fac si chestii bune , bunicele, una dintre ele fiind si Catch me if you can, si varianta de Solaris; cit despre Ocean 11 cam amesteci lucrurile, ala era destinat a fi prost din start, cu toata crema de actori, cum spui. La Solaris m-am uitat in primul rind din curiozitate, de dragul comparatiei cu Tarkovski, insa iti dai seama imediat ca numai a compara e totusi un rationament rudimentar. Faptul ca se foloseste de tehnica la moda (asta aduce a pleonasm) nu mi se pare un defect , astea-s timpurile. In sfirsit, ma cam deranjeaza categorisirea fara un pic de atentie.
Serghei
04 Dec 2003, 20:32
Numele si post-ul nu au nici o nuanta anti-americana.
Eu zic chiar ca cu toata scoala de film europeana si cea orientala filmul e la el acasa in America,si la oproductie de cateva mii de filme pe an e normal sa iasa 10 filme de exceptie.
In ceea ce priveste Solaris,ma gandesc ca atunci cand faci un remake il faci pt vrei sa imbunatatesti ceva,nu numai ca mi-am zis de cand am vazut ca Soderberg vrea sa refaca Solaris ca ii va fi foarte greu sa dapaseasca varianta lui Tarkovsky dar cand l-am vazut mi-am dat seama ca a fost doar un capriciu,poate un vis de-al lui din facultate cand il studia pe maestru.
Insa in fond si la urma urmii n-a dat saracu' la nimeni in cap insa ma gandesc sa nu fie vreo boala cu remak-urile ca e jale
carmen_angelus_romila
30 Oct 2018, 09:16
Cu cat baza de selectie este mai mare, cu atat mai multe posibilitati de reusita in vederea vizionarii unor filme de calitate.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.