PDA

View Full Version : Actor sau regizor ?

Cinemania
01 Dec 2003, 23:02
Sunt foarte multi actori care au patruns si in lumea regiei, avand rezultate mai mult sau mai putin bune.
Incep prin a-l oferi drept exemplu pe Matt Dillon. Cunoscut pentru rolurile din One Night at McCool's, There's Something about Mary sau Wild Things, acesta a debutat de curand, ca regizor de film, cu City of Ghosts. Si a fost un debut reusit. Filmul este extraordinar. (Dillon a mai regizat niste episoade dintr-un serial prin '97)
eu, personal, mai astept ceva de la el...

PoliFanAthic
02 Dec 2003, 06:52
Sincer sa fiu, filmul e departe de extraordinar. In cel mai bun caz este un film "ok". Si Edward Norton isi are filmele sale regizate, chiar reusite(daca nu era cumva doar unul...), iar mi s-a parut interesant si Death to Smoochy, in regia lui Danny de Vito.

blitz43
02 Dec 2003, 13:53
mah, ce se intâmpla?
N-am vazut film mai prost (jucat) anul acesta precum City Of Ghosts. Actorii sunt crânceni. Nici macar Depardieu nu face fata prostiei scenariului. Singurul element nou ar fi decorul actiunii, care pe mine totusi nu ma incânta defel. Un James Caan obosit si cracanat (deh, prostat ii de vina) si o Natasha sleampata.
O fi intrat Matt in rândul regizorilor, dar cu siguranta a facut-o pe usa din spate (eventual si cu un speraclu :lol: )!
Parerea mea! 8)

gabonne1
03 Oct 2008, 16:27
Atii, la varsta lui, s-au lasat de meserie, el are pregatite doar pentru sfarsitului acestui an doua filme....
Alt actor-regizor : Mel Gibson...

Leonard
03 Oct 2008, 23:52
am avut o revelaþie ieri privind Mon Idole: Guillaume Canet (regie, scenariu, rol principal)
îl ºtiam ca actor din The Beach, Jeux d'Enfants, Ensemble c'est tout ºi mi se pãrea simpatic. nu mi-am închipuit cã e atît de genial ca regizor.

mai meritã amintiþi aici Vincent Gallo ºi Sean Penn

Pauline Kael
04 Oct 2008, 18:25
Asia Argento,Julie Delpy,Jodie Foster,Goldie Hawn,Anne Heche,Helen Hunt,Anjelica Huston(like father,like daughter),Diane Keaton,Sophie Marceau,Liv Ullman.

Cinemania
05 Oct 2008, 02:11
Tim Blake Nelson

gasebi
13 Oct 2008, 14:20
eu zik k si Woody Allen e un regizor bun,poate e un actor putin mai bun,dar nah :P ,sa vedeti mai multe despre el http://woodyallen.ebul.ro/

KrissKringle
23 Nov 2010, 17:10
George Clooney:

Confessions of a dangerous mind
Good night and good luck
Leatherheads

Ben Affleck:

Gone baby gone
The town

Robert Redford:

Quiz show
Ordinary people