PDA

View Full Version : Presupuneri si preziceri... S-a deschis dezonul de premii!!!

MinRep
01 Dec 2003, 20:07
Asaaaaaa...

Pe 6 decembrie vor avea loc decernarile Premiilor Academiei Europene de Film, ceea ce inseamna, mai mult sau mai putin, deschiderea sezonului de festivaluri (americane) de film.

Globurile de Aur, Oscar-urile etc.

Deci, sunt curios, ce parere aveti, e nominalizari ati prefera? Personal, cred ca "Dogville", "Cold Mountain" si "The Last Samurai" (din auzite) au cele mai mari sanse sa fie nominalizate. De asemenea, "28 Days Later", desi mie nu mi-a placut, se pare ca americanilor le-a priit. LOTR 3 fara indoiala, probabil ca si "Kill Bill" va musca ceva si eu sper la cat mai multe nominalizari pentru "Finding Nemo"! Voi...?

PoliFanAthic
01 Dec 2003, 20:36
Eh...Finding Nemo (*)
Eu ma gandeam la Lost in Translation si Mystic River, Shattered Glass. Evident, din auzite.

christi
02 Dec 2003, 07:35
Din auzite, Lost in Translation pare excelent. Abia astept sa apara si la noi.

i_matei
02 Dec 2003, 10:28
Din ce am vazut pana acu Finding Nemo si Matchstick man par favorite

Ping
02 Dec 2003, 10:58
se vorbeste de bine de 21 gramms ( abia astept sa o vad pe Naomi Watts imi place mult tipa ) si Mystic river.

Nightwane
02 Dec 2003, 11:19
sper ca Dogville, Cold Mounatin, Kill Bill...altele nu imi vin in minte...acum...
oricum la anu o sa apara Howl's Moving Castle deci deja stim cine o sa ia premiul pentru cel mai bun film animat strain :)

MinRep
02 Dec 2003, 16:53
(Asa, mi-a trecut un gand prin minte... Oare "Elephant" are vreo sansa?)

Premiu de desen animat strain? Ce e aia? Si ce film e ala pe care l-ai mentionat?

Nightwane
02 Dec 2003, 17:32
pai cum a luat Spirited Away Oscarul asa si asat o sa ia din aceleasi motive...e facut de Hayao Miyazaki...asa ca... :) si nu putem sa ne asteptam decat la excelent din partea lui...

ricutza
04 Dec 2003, 13:29
nu cred ca Kill Bill are prea multe sanse sa fie nominalizat pentru ca este mult prea sangeros...sau cel putin asa mi s-a parut mie...

Gaandalf
04 Dec 2003, 14:17
Mystic River - am vazut trailerul shi mi s-a parut excelent ... la fel shi Matchstic Man ...

kill Bill - nici nu se shtie knd o sa ajunga la noi asha k mai ashtept k altceva nu am de facut ... iar se pare k Lord Of the Rings prins bine la public, mai ales la premiera unde au ajuns cam 100.000 de oameni ... un sfert din populatzia orashului Wellington ...