View Full Version : Sa facem lobby pentru Lord of the Rings
alexedi
17 Nov 2003, 18:57
In SUA si Canada, New Line va organiza pe 16-17 decembrie in 100 sali de cinema o proiectie maraton a intregii trilogii 'Stapanul Inelelor', dupa cum poate unii dintre voi stiu. Ce ar fi daca s-ar organiza asa ceva si in Romania, in 1/2 ianuarie (inteleg ca premiera romaneasca e in 2 ianuarie 2004)? Eu stiu sigur ca as da oricat sa vad LOTR 1 si 2 in versiunea DVD extinsa, urmate de LOTR 3, toate intr-o zi! Dragii mei 'angrenati' in site-ul 'cinemagia', voi nu puteti sa puneti o vorba la distribuitorul roman? multi v-ar fi recunoscatori! (in fine, cu conditia ca in ziua respectiva sa mai ramana locuri si pentru adevaratii pasionati, pe langa fitosii mondeni cu invitatie...). Doamne-ajuta!
Eu ma abtin, dar ranjesc pe sub mustata pe care nu o am :)
alexedi
17 Nov 2003, 19:44
Matrix a uimit, Reloaded a muiat, Revolution a scofalcit. Pacat de uimire.
alexedi
17 Nov 2003, 19:45
un s
Matrix a uimit, Reloaded a muiat, Revolution a scofalcit. Pacat de uimire.
Primele posturi ale lui alexedi au fost normale, urmatoarele au fost la fel de normale, ultimele 2 i-au aratat fata. Pacat de user (lol nice nick, bleah...).
Bai copile o sa ma intelegi tu mai incolo (a se intelege anu asta...) de ce ranjeam eu... Si mai citeste posturile oamenilor inainte de ati da cu parerea...
P.S: Am uitat sa dau rasp: Da...
alexedi
17 Nov 2003, 20:02
Sincer!. Restul nu a fost un afront, ci o parere. Ce e drept matrix 3 mi-a dat ce am vrut- efecte (uneori prea dinamice pentru ochii mei, dar faine), sunet si divertisment usor. Deci am fost satisfacut- alte asteptari nu am avut de la trei, pentru ca am renuntat la ele in doi (care mi-a oferit mai multe efecte si mai mult divertisment usor decat trei, desi speram la mai mult). Totusi puteau zionezii sa isi puna capote la robocopii aia ai lor... Si daca tu imi spui ca ai avut vreo revelatie filozofica... Concerning ranjetul din cybermustata, daca l-am receptionat corespunzator viata mea e deja mai frumoasa :lol: Asa ca vreau locul 14 randul 14, ca sa zic asa, ca am calculat eu unde vad mai bine... Respect si un zambet larg!
Dupa cum am zis toate se vor lamuri la timp cu lotr-ul... Mai vb noi pe aici. Gata acuma off... Si un ranjet imens :D
alexedi
17 Nov 2003, 20:17
cand ajunge la ceafa, ca sa zic asa, poate ma anunti si pe mine sa incep sa strang lova. :D acum si eu plecat mancat dormit dus.
PoliFanAthic
17 Nov 2003, 20:35
Not for me, thank you very much.
I'd have some,please.Si inca cum!
Dar din pacate e o iluzie.Romanii n-or sa fak never asha ceva.Poate doar dak e vorba de niscai super-productii autohtone,gen Garcea...
blitz43
18 Nov 2003, 11:50
Da, efectul ar fi interesant de urmarit.
Sa vezi iesind o masa de zombii, dupa intreaga proiectie 8) ...
Trebe' sa fii distrus rau :o sa stai atât timp (in continuu) intr-o sala de cinema!
Parerea mea! :D
Gaandalf
18 Nov 2003, 11:54
Ar fi chiar super adevarat sa iasa shi la noi asha ceva ... da' nu sper prea mult k totushi suntem in Romania ....
atzi vazut ce au fakut aia la www.jedi.ro- intratzi sa vedetzi ce mishto' au realizat totul akolo ...
alexedi
18 Nov 2003, 12:29
Da, efectul ar fi interesant de urmarit.
Sa vezi iesind o masa de zombii, dupa intreaga proiectie 8) ...
Trebe' sa fii distrus rau :o sa stai atât timp (in continuu) intr-o sala de cinema!
Parerea mea! :D
nu mai, in state si canada o sa proiecteze cu pauze rezonabile! NU mi-s chiar asa disperat sa ma aplatizez 11 ore la cinematograf!
ricutza
18 Nov 2003, 14:10
mie mi-ar placea foarte mult sa le vad pe toatre trei la cinematograf, unul dupa altul...si chiar cred ca ar fi multi doritori asa ca nu pricep ce ar avea de pierdut cinematografele...macar unul dintre ele ar putea face asta...nu spera nimeni sa le vedem pe toate trei inaintea premierei, dar macar in ziua ei...
Nightwane
20 Nov 2003, 19:30
neah...too boring... :)
Gaandalf
20 Nov 2003, 19:57
neah...too boring... :)
Hey nightWane ask me if i give a flying f@ck that u find it boring...
Do i find it boring ? : Of course NOT
i_matei
21 Nov 2003, 00:44
Cred ca nu aveti idee ce vorbiti... Numai noua versiune Two Towers: Extended edition dureaza aproape 4 ore (are vreo 45 min in plus fata de original)... Ar fi o experienta ce ar dura MINIM 10 ore !!!
Cred ca ar fi o prajire a creierului la foc mic...
Sunt 3 filme excelente, dar daca le vezi unul dupa altul la un moment dat nu mai reusesti sa apreciezi nimik, ci doar iti doresi sa se termine dracului totul mai repede.. E o idee idioata din punctul meu de vedere...
alexedi
21 Nov 2003, 10:29
primele doua proiectii se vor face cu pauza de vreo 2 ore, nu mai stiu sigur, dupa care pe 16 la ora 23 incepe partea a treia, care tine, logic, pana pe 17.
Trebuie sa vedem LOTR-ul complet. Trebuie! Borin` n-o sa fie...clar, poate doar pentru "our buts". Fetelor, daca va plangetzi ca avetzi "big buts", s-a gasit rezolvarea...acum o sa fie mai plate then ever! ;)
alexedi
24 Nov 2003, 13:16
o sa aiba flat butts dupa aia :))
Gaandalf
24 Nov 2003, 14:45
Bah da noi tot vorbim da nu facem nimika ?
Se face un lobby sau nu ?
Vreau cu seria extinsa dk se poate ....k sa ne delecatam asha cum trebuie ...
blitz43
24 Nov 2003, 15:22
bah, n-ati terminat cu atâta laba?
Pardon, lobby! :D
Ambra Blu
25 Nov 2003, 12:47
Sau labby.
spartacus
26 Nov 2003, 08:10
Bre, da stiu ca va ciondaniti!... In afara de vorbe mai stiti si altceva?!? :wink:
In legatura cu subiectul paginii de fata, io cred ca ar fi o idee buna ca si la noi sa ruleze LOTR 1,2,3 - unul dupa altul(cu pauzele de rigoare, desigur).
Din pacate, la proiectie nu vor putea fi prezenti decit bucurestenii, restul "amarastenilor", printre care ma numar si eu, o sa trebuiasca sa ne multumim sa vedem intregul film acasa, pe video sau DVD... Pacat! Era misto sa ne intilnim cu totii cu acest prilej...
Pe de alta parte nu puteti sa nu recunoasteti ca, oricit de mult si-ar dori cineva sa vada LOTR intreg, nu se poate. TE TIMPESTI!!! :oops:
Oricum, eu sunt in favoarea LOTR, pentru ca mi-a placut! Strumfilor, i-a sa va vad, ce ziceti!? :P
Pe de alta parte nu puteti sa nu recunoasteti ca, oricit de mult si-ar dori cineva sa vada LOTR intreg, nu se poate. TE TIMPESTI!!! :oops:
---Se tavaleste pe jos de ras---
Hai sa-ti vand un pont: Mai poti sa adormi in timpu primelor 2 filme ca poate le-ai vazut. Dupa aia te trezesti la al treilea, pe care cred ca-l asteapta toti, ce sa ne mai dupa degete: primele 2 le-au vazut toti astia care vor lobby, 3 e la putere!
Gaandalf
26 Nov 2003, 12:24
Stitzi unde nu asha adormi ... in America in toate cinematografele de akolo are loc un lobby de acest fel nu mai k sunt editziile extinse ... shi da uite akolo chiar n-ash adormi ... i-ash vedea pe totzi in imagini noi noutze ...
+ spre sa apuc shi io sa-l vad pe Gimli shi pe Legolas in varianta extinsa cum se tzin de "BODY COUNT" k in varianta normala ... sunt doar 2 secventze scurte shi am auzit k cica ar fii super funny in Extended Edition ...
:o
alexedi
27 Nov 2003, 13:06
spartacus are dreptate: in ignoranta mea de amarastean bucurestean, nu m-am gandit la camarazii din alte orase... da poate ne aduce distribuitorul mai multe copii :D (ce vorbe mari spun- offf, de ce stau eu in romania?)
De fapt sunt 2 filme Matrix. Reloadet si Revolution formeaza un singur film (Relaodet se incheie cu "va urma")
alexedi
27 Nov 2003, 13:29
bubu noi aici vb de lotr
Gaandalf
27 Nov 2003, 18:54
:lol: :lol: :lol:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.