PDA

View Full Version : Legally Blonde 2 vs Battlefield Earth

Bogie
13 Nov 2003, 21:55
M-am uitat la Legally Blonde 2 stiind ca este o comedie tampita dar sperand totodata ca ma va destinde cat de cat, mai vad si eu o fata frumoasa, o gluma mai reusita s.a.m.d. Am ramas stupefiat de la primele minute: filmul asta e complet idiot. In 90 de minute nu te poti agata de nimic: scenariu absolut infantil, o prestatie jalnica a actorilor, nici macar un peisaj care sa te destinda, o femeie frumoasa (Reese Whiterspoon mi se pare o vita; blonda vulgara, proasta ca noaptea, cu trup frumos si fata de curva). Nici acum nu-mi vine sa cred ca a putut fi realizat un asemenea film, ca poate sa existe asa ceva; este nulitatea absoluta, zero barat, gunoiul gunoaielor.
Imediat dupa ce l-am vazut mi-am zis sa ma uit la Battlefield Earth despre care am auzit ca e unul dintre cele mai proaste filme facute vreodata, ca sa pot face o comparatie. Domnule, asta mi s-a parut o gura de oxigen pe langa Legally blonde; filmul e tampit dar macar poti sa razi de tampenia lui, seamana cu filmele alea idioate cu chinezi care te binedispun de proaste ce sunt (un alt film imposibil care m-a destins pana la urma a fost Texas Chainsaw Massacre)
As fi curios sa vad Gigli sa stiu daca exista un film mai prost ca Legally Blonde. Imi vine greu sa cred, dar daca joaca Jennifer Lopez si Ben ...

Dan Gerose
14 Nov 2003, 10:32
Nu cred ca exista film mai prost decit Legally Blonde 2. Am iesit inainte de a se aprinde luminile, de rusine sa nu ma vada vreun cunoscut ca am facut prostia sa vin la asa un film ! :o

blitz43
14 Nov 2003, 10:45
Nu cred ca exista film mai prost decit Legally Blonde 2. Am iesit inainte de a se aprinde luminile, de rusine sa nu ma vada vreun cunoscut ca am facut prostia sa vin la asa un film ! :o

Mah fratilor, cum dreaq de DATI bani sa vedeti asemenea "capodopere"?
Voi nu va "documentati" inainte sa intrati la un film?
:o :o :o

Gaandalf
14 Nov 2003, 12:09
pe langa faptul k e cel mai prost film existent ... a fost mediatizat de zici k e a 2 a parte dintr-o trilogie de succes... eeeewwwwww!

all that pink gets me :evil: - shi sa-l citez pe blitz43 : "it makes me wanna chew gum and kick some ass- but i'm all outta a' gum!"

:o

Dan Gerose
16 Nov 2003, 15:29
Imi recunosc greseala, insa, asa cum spunea si Gandalf, a fost mediatizat de ziceai ca, totusi, ar merita vazut ce-i cu genul asta de filme. :x

christi
16 Nov 2003, 18:31
Foarte interesant pollul asta :)
Din fericire eu n-am vazut Battlefield Erath, dar cred ca e imposibil sa fie mai slab ca LB2, care e cel mai penibil film pe care l-am vazut vreodata... Macar de era tipa ceva mai putin antipatica... Witherspoon imi provoaca o ciudata stare de voma :-?

PoliFanAthic
17 Nov 2003, 13:33
De acord cu Christi. Si oricum, BE avea si ceva actori interesanti, chiar daca-i...cum se pare ca e.

alexedi
17 Nov 2003, 19:14
bai bogie tu esti honci? daca esti o sa intelegi, daca nu, te confund.

Bogie
17 Nov 2003, 19:37
Nu inteleg.