View Full Version : MOVIES I LIKE but DON'T HAVE...
Gaandalf
04 Nov 2003, 13:34
and wish 2 obtain ....
LORD OF THE RINGS :
The Fellowship of the Ring - Special Extended Edition
The Two Towers - Special Extended Edition....
nu le are nimeni k deja le caut de luni de zile shi tot nimik ..... ????
radulescu_rro
02 May 2004, 21:04
le am eu daca te mai intereseaza
PoliFanAthic
02 May 2004, 23:27
Nu ma asteptam niciodata sa cauti acele filme Gandalf! Adica, ma asteptam sa le ai de demult inca. Intamplarea face sa cunosc pe cineva care cred ca are DVD-urile.
radulescu_rro
03 May 2004, 15:25
Eu le am pe vcd, dar cu imaginea la fel de buna ca pe dvd :P
Eu le am pe vcd, dar cu imaginea la fel de buna ca pe dvd :P
shi nu vrei sa dai un share?? :D :P
radulescu_rro
03 May 2004, 21:12
ba da! ce ai sa-mi oferi in schimb? amandoua partile sunt pe 4 sau 5 cd-uri. N-ai o lista cu filmele tale?
ba da! ce ai sa-mi oferi in schimb? amandoua partile sunt pe 4 sau 5 cd-uri. N-ai o lista cu filmele tale?
pai sa vedem ce anume doreshti shi sper sa am sa-ti dau.........gasim noi sa vorbim pe private sau pe un chat.vedem noi.
don't call us .......will call u :D
radulescu_rro
03 May 2004, 21:40
eu vreau cel mai mult, niste episoade din Smallville. In rest: "Mystic river"; "Big fish"; "Cold Mountain"; "21 grams"; "Master&Commander"; "Lost in translation"; "54 days"; "The cat in the hat". Mai sunt cateva dar n-au fost lansate inca...In orice caz, daca ai ceva din lista asta, let me know.
Vreau si eu "A time to kill" :?
radulescu_rro
03 May 2004, 22:02
si eu vreau multe, da' numa' nu primesc, despite the fact that i was a good boy.
radulescu_rro
03 May 2004, 22:08
n-are nimeni nici un episod din Smallville?-Macar ati auzit de el? :?
Pai da am auzit de el :) E pe PRO CINEMA :P Eu am gasit de downloadat dar nu prea vreau sa downloadez... am gasit chiar DVD RIP-ul.... n-are "decat" 3 GB :P
radulescu_rro
04 May 2004, 13:23
:shock: ooo, putin :P ! Unde l-ai gasit de downloadat?
eu vreau cel mai mult, niste episoade din Smallville. In rest: "Mystic river"; "Big fish"; "Cold Mountain"; "21 grams"; "Master&Commander"; "Lost in translation"; "54 days"; "The cat in the hat". Mai sunt cateva dar n-au fost lansate inca...In orice caz, daca ai ceva din lista asta, let me know.
i'll check my videostore :P and let u konw
radulescu_rro
04 May 2004, 18:39
allrighty then! thanks
Imi pare rau, Cinemagia nu incurajeaza pirateria!
asa ca nu iti pot spune
radulescu_rro
04 May 2004, 19:10
:huh: yeah, right. Da-o incolo de cinemagia. Tu nu incurajezi pirateria?Iti cumperi toate filmele, originale?Inseamna ca ai la bani, nu gluma. Bullshit!I don't believe a word!
Incearca, nu-i greu
Nu conteaza ca noi suntem pirati :D Totusi nu e frumos sa purtam conversatii aici in pantecele inamicului...
radulescu_rro
04 May 2004, 19:42
Pai nu de asta e forum...sa discutam? doar nu vor veni la usa mea sa ma aresteze ca fac piraterie. Daca s-ar intampla asa, le-as da si lor vreo 5 filme. Scumbags...they don't know shit about the real world. Locuim in Romania. Aici innebunim pana apar filmele pe vcd-uri. si cand apare unul(si ala prost), aratam asa :w00t: ! In plus nu ne stie nimeni adresa, deci...we're freeeeee. Aici nu-i vorba de trafic de droguri sau de alte chestii care, de altfel, in alte tari sunt permise(si nu orice tari ci tari civilizate, cica), ci de un simplu schimb de filme. Nu dauneaza la nimic. Cei care produc filmele se pot multumi si cu incasarile care le au din tarile "bazate".In ochii lor, Romania nu reprezinta mare lucru, sau nu reprezinta nimic...So as u can see, we are free to share. I hope this meets your demands. :D
Vreau filmul Buddy Buddy cu Jack Lemmon si Walter Matthau. CAut filmul asta de mult timp si nu-l gasesc niciunde... :(
radulescu_rro
05 May 2004, 11:17
Eu, unul, nu-l am. Nici prin Kazaa nu l-am gasit.Good luck in finding it.
~catre radulescu:
iti trimit Big Fish,dak vrei...am nevoie insa in schimb de M*A*S*H-filmul!Ai cumva?
radulescu_rro
05 May 2004, 11:43
Nu-l am. Iti voi trimite o lista cu filmele pe care le am(pe adresa ta de e-mail) sa vezi daca nu vrei altceva. Ti-o trimit mai spre seara(in jur de ora 22-23)
k.Daca gasesc mai multe chestiuni interesante pe lista aia a ta incerc sa fac rost si de celelate filme de care ai nevoie.
radulescu_rro
05 May 2004, 21:42
acuma ti-am trimis un e-mail.
raptor>> :lol: abia acum am vazut avatarul tau ...
Care e treaba cu atasamentul ala,radulescule?Cu ce dreku'l deschid?E vreun tip de arhiva?Mie nu mi-l vede ca fisier recogniscibil
radulescu_rro
06 May 2004, 10:46
am facut-o in Excel. Daca nu ai programul atunci nu poti citi lista. Ai Microsoft Word?Daca da, atunci voi incerca sa salvez lista ca DOC si ti-o retrimit.
am facut-o in Excel. Daca nu ai programul atunci nu poti citi lista. Ai Microsoft Word?Daca da, atunci voi incerca sa salvez lista ca DOC si ti-o retrimit.
ok..lasa ca stiu cum sa rezolv...mersi...iti zic pe maine
radulescu_rro
06 May 2004, 11:03
deja ti-am trimis-o in format Doc. Eu trebuie sa ies asa ca Pa pt. toti si toate
Dan Gerose
06 May 2004, 17:59
Trimite-mi si mie lista in formatul asta.
radulescu_rro
06 May 2004, 19:43
Ce adresa de e-mail ai, ca nu-ti apare la profil?
ArsDeViu
07 May 2004, 19:19
Cauta Smallville pe DC++! Gasesti tot ce vrei, daca ai timp si rabdare.
radulescu_rro
08 May 2004, 13:40
Ce-i ala DC++??? :?
ArsDeViu
08 May 2004, 23:40
Un program share. Un program de descarcat fisiere. De la filme pana la planuri de construire a unei bombe atomice... :o .. Depinde ce are omul pus la sharing.
Leonard
09 May 2004, 00:32
am si eu o rugaminte pentru cei care se duc la TIFF anul acesta: daca au o camera digitala sa inregistreze din sala 2 filme care vor rula la festival: Epidemic si Brown Bunny. Fac cinste! mi le doresc demult sa le vad in orice conditii si bineinteles ca le-am cautat pe dc++, pe oferte de dvd, casete si nimic. nu exista! thx in advance
Alex Leo Serban
09 May 2004, 08:09
nu pot sa cred k ai postat kestia asta!!! it's so totally illegal - & i am definitely against! :x
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.