PDA

View Full Version : Nu matura nimeni prin Cinemagia?

Ambra Blu
03 Nov 2003, 08:55
Sint multe topics care nu-si au rostul. Topics care se repeta, fiind postate de catre noii veniti, care n-au citit cele scrise anterior. In plus, sint multe discutii care nu fac altceva decit sa umple spatiul de pomana pe site. N-ar fi rau sa mai faceti putina ordine, cam cum face/facea ricciotto prin workshop. Asa si decantati aurul de nisip, si stergeti si praful.

Un maniac al ordinii.
Ordinelor?

daniel
03 Nov 2003, 15:41
Sint multe topics care nu-si au rostul. Topics care se repeta, fiind postate de catre noii veniti, care n-au citit cele scrise anterior. In plus, sint multe discutii care nu fac altceva decit sa umple spatiul de pomana pe site. N-ar fi rau sa mai faceti putina ordine, cam cum face/facea ricciotto prin workshop. Asa si decantati aurul de nisip, si stergeti si praful.

Un maniac al ordinii.
Ordinelor?

Mda, ai dreptate, e nevoie de un "tatuc". Care sa puna lacat pe topicurile redundante si sa le trimita la coltul lor pe cele ratacite. Si care sa nu fie banuit de "cenzura". Sau caruia sa i se rupa de astfel de acuzatii.

Pana una-alta, mai aveti putintica rabdare. Acus se termina cu febra matrixlordtetrei si sa speram ca odata cu asta si forumul o va lua intr-o directie mai fertila. Pentru ca toate lucrurile bune in viata au si un sfarsit.

blitz43
03 Nov 2003, 16:13
Pana una-alta, mai aveti putintica rabdare. Acus se termina cu febra matrixlordtetrei si sa speram ca odata cu asta si forumul o va lua intr-o directie mai fertila. Pentru ca toate lucrurile bune in viata au si un sfarsit.

Nu prea-ti dau dreptate.
Fanii matricelor si ai lorzilor spritului nu vor inceta niciodata sa apara.
faza nasoala e ca vor incerca din toate puterile sa ne convinga ca respectivele sunt cele mai tari, mai smecheroase mai filozofale mai date in p.m., intr-un cuvânt cele mai tari din parcare. Deci, vor isca noi topicuri in care vor lauda sabia nu stiu cui si pustoiaca, pardon pusca altuia... 8)
Nope, cele mai bune lucruri in viata s-or termina ele repede, dar pe deasupra sunt imorale si ingrasa. :lol:
Parerea mea! :evil:

blitz43
07 Nov 2003, 15:38
Mesaj pentru cei care au fost ofuscati de brutalitatea avatarului meu,
ceea ce a dus la cenzurarea acestuia:
**** *** ****** ******** ******* *******! :evil:

RAMANE CA-N TREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

marx
08 Nov 2003, 12:40
Eu il propun pe Ricciotto sa primeasca matura si farasul pt curatenie.Daca tot se spune ca e talentat la kestia asta.

Alex Leo Serban
09 Nov 2003, 21:46
OH NO!!!! vreau avatarul lui blitz inapoi IMEDIAT!!!!!!

Leonard Pyron
10 Nov 2003, 10:36
Atunci tebuie sa ma lasati si pe mine sa imi pun avatar cu anime-manga-hentai-uri de-alea deochiate..

Ambra Blu
10 Nov 2003, 11:20
Da, frate, pune fetite de 13 ani cu pizda belita!

Leonard Pyron
10 Nov 2003, 11:26
...rasa si belita...

Alex Leo Serban
11 Nov 2003, 11:23
...Grasa si Bellita = grasa si frumoasa :wink:
i can hardly wait :P
(pe bune acuma: care-i treaba cu avatarurile 'nashpa' - sint interzise!?! i HOPE not!)

blitz43
11 Nov 2003, 11:31
:o PM primit de la Daniel, moderator pe acest site:

Toata redactia Cinemagia
Nu, pe buna acuma, "avatarul" chiar era scarbos. Pe deasupra mai era si animat, si trebuie sa recunosti ca e obositor sa ai o chestie care se misca non-stop in fata ochilor. Iar daca mai pui si faptul ca acea chestie e un individ cu creierii pe parbriz...

Read and weep! :evil:
No more comments.....

Ambra Blu
11 Nov 2003, 12:50
Sigur era pe barbriz creerul lui imprastiat?
Nu uita ca eu ti-am sustinut avatarul inca d ela inceput.
Multumesc pantalonilor mei care mi-au sustinut pula.

Leonard Pyron
11 Nov 2003, 13:56
apropos, stiti o modalitate prin care sa-l animez pe al meu?