View Full Version : Group 4, Bracket 2
Lady_Skar
29 Oct 2003, 12:20
(*)
Gaandalf
29 Oct 2003, 18:00
Schindler's List all the way ........
the Pianist SUX @ss!
Asta mi-a placut! E o comparatie chiar FOARTE reusita (desi "regula" cu filmele din categorii diferite tot nu se respecta...).
"Schindler's List", evident! Nu ca nu mi-ar fi placut "Pianistul"...
Lady_Skar
30 Oct 2003, 17:08
Asta mi-a placut! E o comparatie chiar FOARTE reusita (desi "regula" cu filmele din categorii diferite tot nu se respecta...).
"Schindler's List", evident! Nu ca nu mi-ar fi placut "Pianistul"...
Pianistul este drama, Schindler's list este un clasic. :D
este o drama clasica, dar ma rog.... tot categorii diferite
PoliFanAthic
30 Oct 2003, 18:20
Voi viziona Schindler's List in acest weekend. Votez apoi.
Leonard
31 Oct 2003, 04:34
intr-adevar, sunt filme de aceeasi categorie (drama despre holocaust). Schindler's List nu mi se pare clasic, mai ales ca multi nu l-au vazut. un film "vechi" de 10 ani nu cred ca poate deveni "clasic". am votat Schindler's List.
(prima data ma speriasem, credeam ca trebuie sa aleg intre THE PIANO si Schindler's List, ceea ce erau intr-adevar categorii diferite, si chiar nu stiam ce sa aleg, fiindca ambele mi-au placut foarte mult)
Pianistul este drama, Schindler's list este un clasic. :D
este o drama clasica, dar ma rog.... tot categorii diferite
Da, chestia cu clasicul merge, da' ambele (pe langa ca sunt drame) sunt filme despre Holocaust si s-au gasit cativa destepti sa le compare (Wajda, printre altii...)
PoliFanAthic
31 Oct 2003, 22:03
Sincer sa fiu, imi este foarte greu sa decid intre cele doua filme. Ambele sunt exceptionale, dar in timp ce Pianistul este mai lipsit de afectivitate, Schindler's List este o poveste foarte puternica din punct de vedere sentimental. Cred ca votez pentru Pianistul, dar nu spun ca este mai bun decat Schindler's List.
Lady_Skar
01 Nov 2003, 07:27
ati zis ca filmele sunt alese prea aleatoriu.
am pus doua care seamana,
acum sunt prea asemanatoare.
*sigh*
:evil:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.