View Full Version : "Nu se poate" sa nu stie nimeni!
Am o intrebare pentru cei dispusi sa faca un bine cuiva! Cine interpreteaza melodia "Nu se poate" din Filantropica? In afara de Dinica... Tare as vrea sa fac rost de ea dar net-ul nu prea m-a ajutat in directia asta! Si NU SE POATE sa n-o pot gasi cumva! TREBUIE SA SE POATA! Recunostinta vesnica celor care-si fac timp sa-mi raspunda!
raven88
25 Oct 2003, 08:07
incearca giga petrescu - as vrea iar anii tineretii
eu vreau melodia care se aude in scena cand ovidiu o duce pe diana in vila, so please help!!
SadSpot
27 Oct 2003, 15:06
De ce nu te uiti pe genericul filmului ? Acolo trebuie sa scrie. Mergi zilele astea la cinema Union.
raven88
27 Oct 2003, 15:46
cinema union???? where?
snatchro
27 Oct 2003, 16:26
Ion Campineanu 21. O intrare mica, mica de tot, cu un Dolby mare pe usa. Inca n-am intrat acolo. Langa un oficiu postal.
raven88
28 Oct 2003, 05:50
aha... pacat ca nu am cum sa ajung acolo :wink:
btw, filantropica nu a aparut inca pe DVD?
Sergiu Nicolaescu
28 Oct 2003, 16:40
Vom edita Filantropica pe banda de magnetofon. Si sa mai aud eu pe vreunul ca "Nu se paooooate..." pentru ca "Am muncit si nopti, am muncit si zile" ca sa obtnem treaba asta.
la Gala Filmului Romanesc? da, e si asta o solutie... daca ma duc ma uit si pentru cei ce nu pot ajunge...
putereax
26 Nov 2003, 19:00
Cine cinta melodia am muncit si nopti din filantropica..ajutati ma si pe mine..
emanuel
26 Nov 2003, 19:08
Gheorghe Dinica - Pentru cine am muncit.
Apare si pe albumul scos de el cu "muzica de petrecere", dar in alta varianta...
MassimoMaccarone
31 Dec 2012, 22:11
De ce nu te uiti pe genericul filmului ? Acolo trebuie sa scrie. Mergi zilele astea la cinema Union.
Pe generic, stimabile, nu scrie decât că versurile şi muzica au fost compuse de Henry Mălineanu; nici vorbă de cine cântă, aşa cum ar fi fost normal. Nici eu nu ştiu cine cântă, şi sunt foarte curios. E o voce foarte bună, dar nu e Ioana Radu. Am crezut că e Matilda Pascal Cojocăriţa, dar ea totuşi nu are o voce aşa bună; nu are aşa volum.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.