PDA

View Full Version : sugestie

Lady_Skar
22 Oct 2003, 19:31
nu stiu daca puteti sa faceti chestia asta sau nu... poate exista deja dar nu mi-am dat eu seama.
In leg cu rangurile: n-am putea odata ce ajungem la 1000 de posturi sau ma rog... o cifra, sa ne putem face singuri rangurile?
De ex [jedi knight] sau [mr. president] sau ce mai trece prin creierasele voastre. :lol:

Creieras: that's my new favourite word.

daniel
22 Oct 2003, 19:45
In leg cu rangurile: n-am putea odata ce ajungem la 1000 de posturi sau ma rog... o cifra, sa ne putem face singuri rangurile?

Chiar asa se si intampla. Ma rog... ar trebui sa se intample. Pentru ca pana acum doar Ambra Blu si ricutza au implinit mia. Ambra Blu m-a lasat pe mine sa-l botez, iar ricutza cred ca a uitat de rank, si tot cu Guru a ramas.

Daca nu sunt indiscret, la ce rank te-ai gandit? ;)

Lady_Skar
22 Oct 2003, 20:49

Chiar asa se si intampla. Ma rog... ar trebui sa se intample. Pentru ca pana acum doar Ambra Blu si ricutza au implinit mia. Ambra Blu m-a lasat pe mine sa-l botez, iar ricutza cred ca a uitat de rank, si tot cu Guru a ramas.

born to be wild 8)

jona
10 Dec 2003, 11:41
Dar rangurile de "novice", "junior" si celelalte la ce numar de mesaje se schimba?

ricutza
10 Dec 2003, 22:41

nu daniel....n-am uitat...numai ca in continuare nu am gasit un nume potrivit pt el...am incredere insa ca ma va lovi o idee salvatoare...nu stiu inca exact cand anume, dar va veni...

wulfila
16 Dec 2003, 16:06
nu daniel....n-am uitat...numai ca in continuare nu am gasit un nume potrivit pt el...am incredere insa ca ma va lovi o idee salvatoare...nu stiu inca exact cand anume, dar va veni...

Te ajut eu cu o idee:"superfly". Iti place?

Leonard Pyron
16 Dec 2003, 21:01
Ric, dar la rank-ul Leonard Piron te-ai gandit ?

ricutza
17 Dec 2003, 21:58

Te ajut eu cu o idee:"superfly". Iti place?

interesanta idee...o sa ma mai gandesc...mie imi mai trecuse prin cap si Supergirl...e numele unei melodii care imi place mie foarte mult...

Leonard Pyron, draga, trebuie sa recunosc ca la varianta ta nu ma gandisem...dar cred ca mie mi s-ar potrivi mai bine Ricutza Pyron, nu? :D

Leonard Pyron
18 Dec 2003, 13:22
mmmmmmmmmm.....!!!